- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.916
- Πόντοι
- 42.697
έχει 2 πολύ καλά τεμάχιαεδω δε μπορουμε να χορηγουμε μια θα παμε και Δημοκριτου...
βλεπονται τουλαστιχον?
έχει 2 πολύ καλά τεμάχιαεδω δε μπορουμε να χορηγουμε μια θα παμε και Δημοκριτου...
βλεπονται τουλαστιχον?
έχει 2 πολύ καλά τεμάχια
δυο καλοφροντισμενα μιλφ?
ενα μίλφ και ένα γύρω στα 25 ετων κορμάρα αδύνατη
Καποια καλυτερη ενημερωση zero (ονοματα-εμφανιση) γιατι εγω τελευταια φορα ειπα ν αλλαξω και πηρα μια μελαχροινη γυρω στα 25 (ονομα δε θυμαμαι) και στο τελος τιποτα.Μην ξαναδώ κάποιον να ποστάρει ΕΔΩ κάτι για το μαγαζί της Δημοκρίτου 9....
το μαγαζί έχει απο ολα (φραπέδες, μπριζόλςα, κουλόυρια- ναι κουλούρια!) ,απλά πρέπει να
κάνεις καποιες επισκέψεις (2-3) για να τα πάρεις,
α και θα κοιτάξουν πριν στα δώσουν να σε μαδήσουν οι καριολες, Κολωνάκι βλέπεται...
Οπότε μάυρο γιατί δεν μας περισσεουν τα φράγκα.....
το τεμαχιο που ειναι περίπου 25 ετών το λένε Αφροδίτη και εχει κορμαρα. Αδύνατη με μακρια πόδια καστανή.www.smilies.4-user.de] [/url]Καποια καλυτερη ενημερωση zero (ονοματα-εμφανιση) γιατι εγω τελευταια φορα ειπα ν αλλαξω και πηρα μια μελαχροινη γυρω στα 25 (ονομα δε θυμαμαι) και στο τελος τιποτα.
Βγαινοντας με ειδε η κινεζα και αφου τις εκανα ενσταση μου ειπε καινουργια κλπ,κλπ
παντως το μαγαζι εχει υποστει ανανεωση εχει 3-4 ενδιαφεροντα κομματια αλλα απο μπριζολες-κουλουρια δεν ξερω,αυτα.
Μαλιστα,αν και πελατης αρκετο καιρο, δεν ειχα παρει ειδηση.Μαλλον πρεπει να αναθεωρησω για εκει,το μιλφ σερβιρει η το μικρο?το τεμαχιο που ειναι περίπου 25 ετών το λένε Αφροδίτη και εχει κορμαρα. Αδύνατη με μακρια πόδια καστανή.www.smilies.4-user.de] [/url]
Για Το μιλφ δεν θυμαμαι όνομα... :-
Παιζει απο οτι εμαθα καποια Τζουλια απο Συγγρου12 και μια Ρανια Ελληνιδες μεγαλοκοπελες οι οποιες κανουν τα παντα η κανω λαθος
Στο Δημοκριτου 9 που αναφερθηκε ο συναγωνιστης!
Οποτε αυτες κοβονται στανταρε!!οτιδηποτε πανω απο 29 ετων κοβεται!!!
Οποτε αυτες κοβονται στανταρε!!
Αφού δεν έλαβα απάντηση δίπλα το θέτω και εδώ.
Το Δεριγνύ 14 ανήκει στα ΔΕΝ ή είναι μπριζολάδικο?
Ο κ. Borg είναι ειδικός στο εν λόγω ίδρυμα.
Τελικά η Διμοκρητου 9 τι είναι Frapederi η όχι …..ευχαριστώ συναγωνιστές
Ο Borg έχει πηξει στη δουλειά και δεν γνωρίζει πλεον τι γίνεται στο εν λόγω ίδρυμα
και παρακαλώ τα "κύριος" και λοιπά μπινελίκια κομένα ...