giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ουουουουου.. και βεβαια ξερω, αλλα πρεπει να σε παω απ το χερακι.ksereis kapoia krifi na paw sistimenos?
θα κατσεις να στο πιασω ????
ουουουουου.. και βεβαια ξερω, αλλα πρεπει να σε παω απ το χερακι.ksereis kapoia krifi na paw sistimenos?
ουουουουου.. και βεβαια ξερω, αλλα πρεπει να σε παω απ το χερακι.
θα κατσεις να στο πιασω ????
καλημερα βρε ιμπλι μου.καλημερα παπα μου...
ηρθες και μπηκε μια ταξη,
μια πειθαρχια βρε αδερφε....
αντε παμε γερα να κατσει καθε κατεργαρης στον παγκο του...
ευλογησον
καλημερα βρε ιμπλι μου.
συνεχισε αγορινα μου να γαμας τα θρεντ, αλλα να μας λες και το λογο που το κανεις..
μα καλα ρε συ, δε σου σπανε τ αρχιδια οταν μπαινεις για ενημερωση και βλεπεις παπαριές ??Υ.Γ το στιλ μου το εχεις μαθει πλεον πιστευω...
χαχαχαχαχαχαχαχα
τρελλοπαπα!!
μα καλα ρε συ, δε σου σπανε τ αρχιδια οταν μπαινεις για ενημερωση και βλεπεις παπαριές ??
αφου εσυ ο ιδιος εχεις σπλιτάρει τα θρεντ για να ειναι πιο κατατοπιστικα..
σκαω λοιπον και βλεπω νεο clean χωρο, με καινουριο εξοπλισμο και ολα τα παρελκομενα.
μολις αντικρυσα το ροστερ, καταλαβα οτι θα φυγω. ο λογος ηταν τα 2 απο τα 3 τεμαχια που εδειχναν να ειναι και οι ιδιοκτητριες και που ητο ελληνιδες σκυλούδες και ανέδυαν μια συνθετη μυρωδια απο ηπειρου-σεδουλεύωκαισουτατρώω-ήρθαγιααρπαχτή-κλπ κλπ..
το 3ο τεμαχιο του ροστερ συμπληρωνε μια 35άρα ξανθια χοντροκώλα ρωσιδα, που προφανως την εβαλαν εκει για ομαδας κρουσης..
η περιοχη του νεου καταστηματος ειναι οι αγιοι αναργυροι (βοηθεια μας ) και η διευθυνση λαχανά 6 και παιωνιου. (προσοχη: οχι τη γνωστη παιωνιου στο κεντρο)
συμβουλη: αν δεν ειστε της περιοχης, να πατε με γεματο ρεζερβουαρ, καθως το μαγαζι βρισκεται οδος χωραφια, αριθμος αγκαθια δηλαδη, ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ !!!! (εκανα πανω απο μιση ωρα για να το βρω )
ειναι γωνιακο, σε πεζοδρομο, ισογειο και απ εξω εχει και μια πινακιδα που λεει ''RELAX'' και κατι αλλες παπαριές..
παιζει και αγγελια στη 'χρυση ευκαιρια' με σταθερο τηλεφωνο που ξεκιναει απο 23.. και δουλευει μονο με ραντεβου.. τρομαρα τους..
πατερ,δοκιμασες εκει? ανηκει σιγουρα στα Δεν...και για τους αμπριζολους φιλους μας, στη φερρων 19 στον 6ο οροφο, 2 ελλεηνικα τεμαχια περι τα 25-27 ετη, μελαχροινα, το ενα κοντοπουτανο νοστιμούλικο και το αλλο ψηλο που κρυβεται να μην το ματιάσουν..
ούκι, περασον για ματι καθως ημουν κοντα..πατερ,δοκιμασες εκει? ανηκει σιγουρα στα Δεν.
και το καλλο εκει εναι το αφεντικο μιλφ 35 χρονων γυναικαρα ειναι ολα τα λεφτα φτανει παντα να σε ξερουν.
σκαω λοιπον και βλεπω νεο clean χωρο, με καινουριο εξοπλισμο και ολα τα παρελκομενα.
μολις αντικρυσα το ροστερ, καταλαβα οτι θα φυγω. ο λογος ηταν τα 2 απο τα 3 τεμαχια που εδειχναν να ειναι και οι ιδιοκτητριες και που ητο ελληνιδες σκυλούδες και ανέδυαν μια συνθετη μυρωδια απο ηπειρου-σεδουλεύωκαισουτατρώω-ήρθαγιααρπαχτή-κλπ κλπ..
το 3ο τεμαχιο του ροστερ συμπληρωνε μια 35άρα ξανθια χοντροκώλα ρωσιδα, που προφανως την εβαλαν εκει για ομαδας κρουσης..
η περιοχη του νεου καταστηματος ειναι οι αγιοι αναργυροι (βοηθεια μας ) και η διευθυνση λαχανά 6 και παιωνιου. (προσοχη: οχι τη γνωστη παιωνιου στο κεντρο)
συμβουλη: αν δεν ειστε της περιοχης, να πατε με γεματο ρεζερβουαρ, καθως το μαγαζι βρισκεται οδος χωραφια, αριθμος αγκαθια δηλαδη, ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ !!!! (εκανα πανω απο μιση ωρα για να το βρω )
ειναι γωνιακο, σε πεζοδρομο, ισογειο και απ εξω εχει και μια πινακιδα που λεει ''RELAX'' και κατι αλλες παπαριές..
παιζει και αγγελια στη 'χρυση ευκαιρια' με σταθερο τηλεφωνο που ξεκιναει απο 23.. και δουλευει μονο με ραντεβου.. τρομαρα τους..
Μην ξαναδώ κάποιον να ποστάρει ΕΔΩ κάτι για το μαγαζί της Δημοκρίτου 9....
το μαγαζί έχει απο ολα (φραπέδες, μπριζόλςα, κουλόυρια- ναι κουλούρια!) ,απλά πρέπει να
κάνεις καποιες επισκέψεις (2-3) για να τα πάρεις,
α και θα κοιτάξουν πριν στα δώσουν να σε μαδήσουν οι καριολες, Κολωνάκι βλέπεται...
Οπότε μάυρο γιατί δεν μας περισσεουν τα φράγκα.....