Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Αυτοί έφαγαν μποϋκοτάζ χρόνια τώρα. Και μου διαφημίστηκαν ότι άλλαξαν διεύθυνση...

:birdman: και λίγο τους είναι!

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
γεια σας ανταγωνιστες οπως ειχα πει πηγα επισκεψη Δ14 .
πηρα την κορασιδα με το ονομα τζενη  πολυ καλο κομματι, απο μασαζ οπως ειπε και ο borg χαλαρο
( εμενα μου αρεσει και αυτο το μασαζ ) και μου εκανε σε ολο το σωμα και πανω απο τα γονατα αναμεσα  στα μπουτια. οταν τελειωνε η ωρα μου εκανε  στην κοιλια και της πεταω το θεικο '' δεν μου κανεις και λιγο πιο κατω'' ποσο πιο κατω μου λεει.
ε λιγο λιγο λεω και μου βγαζει την πετσετα και αρχισε η φραπεδια!!!!!! της πεταω και αλλο ενα θεικο '' μπορω να πιασω τιποτα?'' ναι μου λεει αλλα πανω απο τα ρουχα!!!!
οποτε ειχα ενα τελειο μασαζ με ενα ευτυχες τελος!!!
Υ.Γ στο τελος οταν εφυγε μου λεει: αυτο θα μεινει μεταξυ μας!!!!!
και ολα αυτα στην τιμη των 80 ευρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και κατι αλλο: εχετε παρατηρησει οτι στην reception υπαρχει  camera?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γεια χαρα σε ολουs.Μετα τιs καλοκαιρινεs διακοπεs και παλι εδω στην Αθηνα.Αν ειναι ευκολο θα μπορουσε καποιοs "συναγωνιστηs" να μου πει τι παιζει στο "ιδρυμα" τηs Ευηs στη Παλαιολογου στη Ν.Σμυρνη? Ευχαριστω εκ των προτερων.

ξενερα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πηρα την κορασιδα με το ονομα τζενη  πολυ καλο κομματι, απο μασαζ οπως ειπε και ο borg χαλαρο
( εμενα μου αρεσει και αυτο το μασαζ ) και μου εκανε σε ολο το σωμα και πανω απο τα γονατα αναμεσα  στα μπουτια. οταν τελειωνε η ωρα μου εκανε  στην κοιλια και της πεταω το θεικο '' δεν μου κανεις και λιγο πιο κατω'' ποσο πιο κατω μου λεει.
ε λιγο λιγο λεω και μου βγαζει την πετσετα και αρχισε η φραπεδια!!!!!! της πεταω και αλλο ενα θεικο '' μπορω να πιασω τιποτα?'' ναι μου λεει αλλα πανω απο τα ρουχα!!!!

μαυρο!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1

Αυτό είναι ρεπορταζ, συναγωνιστή!  :rockon:

Η κάμερα όντως είναι κάτι που σε προϊδεάζει άσχημα. Νομίζω ότι αν τηλεφωνείς και για ραντεβού καταχωρούν και το τηλέφωνό σου. Πάντως η κάμερα μπορεί να αποδειχτεί και καλό διότι σε κατατάσσει στους "εντάξει" πελάτες και μπορεί να ανοίξει ο δρόμος να κεραστεί φραπεδομπρίζολο και από άλλες κορασίδες. Αρκεί να μην υπάρχει καμμιά κρυφή κάμερα στο δωμάτιο φυσικά...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Ωστε η Τζένη φτιάχνει φραπέ ε ? δεν με εκπλήσει, πάλι με τζιν ήταν ?
Αυτό το πιάσιμο πάνω από τα ρούχα εμένα με χαλάει ...
αμα θέλω κυρία μου πάω σε ένα κατάστημα και χαιδεύω 100 μπλουζάκια τζάμπα ... τα δοκιμάζω κιόλας αν μου κάνουν ...

Δεν έδωσες tip για το φραπέ ? ούτε σου ζήτησε ? περίεργο ...

Στα δωμάτια δεν πρέπει να παίζει κάμερα ... τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταφέρει να δω κάτι.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ωστε η Τζένη φτιάχνει φραπέ ε ? δεν με εκπλήσει, πάλι με τζιν ήταν ?
Αυτό το πιάσιμο πάνω από τα ρούχα εμένα με χαλάει ...
αμα θέλω κυρία μου πάω σε ένα κατάστημα και χαιδεύω 100 μπλουζάκια τζάμπα ... τα δοκιμάζω κιόλας αν μου κάνουν ...

Δεν έδωσες tip για το φραπέ ? ούτε σου ζήτησε ? περίεργο ...

Στα δωμάτια δεν πρέπει να παίζει κάμερα ... τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταφέρει να δω κάτι.
ναι παλι με τζιν ηταν. παντος ειπε οτι εκανε την φραπεδια επειδη ειμαι πελατης της ροζας και την πρωτη φορα που ειχα παει εκει ειχα κανει με την ροζα και οπως ειναι γνωστο η ροζα κανει φραπεδια!!!!! οσο για την καμερα ελπιζω και δεν πιστευω να εχουν στα δωματια ασε που ειναι και σκοτεινα εκει μεσα οταν κανουν μασαζ. ρε παιδια η μικρη στην ρεσεψιον κανει μασαζ? πολυ καλο κομματι.
οσο για την καμερα στην ρεσεψιον ειναι οπως καθεσαι στον καναπε δεξια πανω.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό είναι ρεπορταζ, συναγωνιστή!  :rockon:

Η κάμερα όντως είναι κάτι που σε προϊδεάζει άσχημα. Νομίζω ότι αν τηλεφωνείς και για ραντεβού καταχωρούν και το τηλέφωνό σου. Πάντως η κάμερα μπορεί να αποδειχτεί και καλό διότι σε κατατάσσει στους "εντάξει" πελάτες και μπορεί να ανοίξει ο δρόμος να κεραστεί φραπεδομπρίζολο και από άλλες κορασίδες. Αρκεί να μην υπάρχει καμμιά κρυφή κάμερα στο δωμάτιο φυσικά...
γι αυτο υπαρχει και η αποκρυψη στο κινητο για κατι τετοιες περιπτωσεις!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Και το σταθερό έχει απόκρυψη!!

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη στην Ξενοπουλου. Κοπελα η Ρια. Μασαζακι μετριο, πιασιματα ελευθερα, στο τελος αρκετα αισθησιακη αν και μου θυμησε στριπτιτζου που τριβει το νινι της στον σωληνα. Τα 80 που εδωσα της φανηκαν λιγα.  Και εγω που νομιζα οτι τα 80 ηταν πολλα. Σκεψου να την ειχα μπριζολιασει κιολας. Αποφασισα να αποσυρθω απο το αθλημα γιατι οι τιμες εχουν ξεφυγει. Με 50 ξεκινησε στα 100 εφτασε. Καλη συνεχεια.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Μαύρο Μαύρο Μαύρο !!!!!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στην ξενοπουλου  αμα δεν δινεις εικοσαρηκο παραπανω  σε στραβοκυτανε  ακομα και αυτη που φαινεται σαν αφεντικο λεει γιατι δεν αφησες  100  τη λες μωρη καργιολα  και στα κοριτσια τους λεει αυτη μη μαθω πως κανετε τιποτα σας εδιωξα. κατραμι πισσα.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Κατραμόπισσα στις ευρωρουφίχτρες

Galatsi007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια!!!!
Ξερει κανεις τι παιζει στο Κηφισιας και Κρητης 7, στην Κηφισια ???
Please help
Ευχαριστω

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
υπάρχουν κρύφες μασέρ που κάνουν μασάζ στον χώρο τους και δουλεύουν μόνες με κλειστό κύκλο ;

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
υπάρχουν κρύφες μασέρ που κάνουν μασάζ στον χώρο τους και δουλεύουν μόνες με κλειστό κύκλο ;
και βεβαια υπαρχουν, αλλα θελουν ψαξιμο και οπως ειναι φυσικο παιζουν σε κλειστο κυκλο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom