sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτοί έφαγαν μποϋκοτάζ χρόνια τώρα. Και μου διαφημίστηκαν ότι άλλαξαν διεύθυνση...
και λίγο τους είναι!
και λίγο τους είναι!
Γεια χαρα σε ολουs.Μετα τιs καλοκαιρινεs διακοπεs και παλι εδω στην Αθηνα.Αν ειναι ευκολο θα μπορουσε καποιοs "συναγωνιστηs" να μου πει τι παιζει στο "ιδρυμα" τηs Ευηs στη Παλαιολογου στη Ν.Σμυρνη? Ευχαριστω εκ των προτερων.
γεια σας ανταγωνιστες οπως ειχα πει πηγα επισκεψη Δ14 .
πηρα την κορασιδα με το ονομα τζενη πολυ καλο κομματι, απο μασαζ οπως ειπε και ο borg χαλαρο
( εμενα μου αρεσει και αυτο το μασαζ ) και μου εκανε σε ολο το σωμα και πανω απο τα γονατα αναμεσα στα μπουτια. οταν τελειωνε η ωρα μου εκανε στην κοιλια και της πεταω το θεικο '' δεν μου κανεις και λιγο πιο κατω'' ποσο πιο κατω μου λεει.
ε λιγο λιγο λεω και μου βγαζει την πετσετα και αρχισε η φραπεδια!!!!!! της πεταω και αλλο ενα θεικο '' μπορω να πιασω τιποτα?'' ναι μου λεει αλλα πανω απο τα ρουχα!!!!
οποτε ειχα ενα τελειο μασαζ με ενα ευτυχες τελος!!!
Υ.Γ στο τελος οταν εφυγε μου λεει: αυτο θα μεινει μεταξυ μας!!!!!
και ολα αυτα στην τιμη των 80 ευρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και κατι αλλο: εχετε παρατηρησει οτι στην reception υπαρχει camera?
μαυρο!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="μαυρο!
πηρα την κορασιδα με το ονομα τζενη πολυ καλο κομματι, απο μασαζ οπως ειπε και ο borg χαλαρο
( εμενα μου αρεσει και αυτο το μασαζ ) και μου εκανε σε ολο το σωμα και πανω απο τα γονατα αναμεσα στα μπουτια. οταν τελειωνε η ωρα μου εκανε στην κοιλια και της πεταω το θεικο '' δεν μου κανεις και λιγο πιο κατω'' ποσο πιο κατω μου λεει.
ε λιγο λιγο λεω και μου βγαζει την πετσετα και αρχισε η φραπεδια!!!!!! της πεταω και αλλο ενα θεικο '' μπορω να πιασω τιποτα?'' ναι μου λεει αλλα πανω απο τα ρουχα!!!!
ναι παλι με τζιν ηταν. παντος ειπε οτι εκανε την φραπεδια επειδη ειμαι πελατης της ροζας και την πρωτη φορα που ειχα παει εκει ειχα κανει με την ροζα και οπως ειναι γνωστο η ροζα κανει φραπεδια!!!!! οσο για την καμερα ελπιζω και δεν πιστευω να εχουν στα δωματια ασε που ειναι και σκοτεινα εκει μεσα οταν κανουν μασαζ. ρε παιδια η μικρη στην ρεσεψιον κανει μασαζ? πολυ καλο κομματι.Ωστε η Τζένη φτιάχνει φραπέ ε ? δεν με εκπλήσει, πάλι με τζιν ήταν ?
Αυτό το πιάσιμο πάνω από τα ρούχα εμένα με χαλάει ...
αμα θέλω κυρία μου πάω σε ένα κατάστημα και χαιδεύω 100 μπλουζάκια τζάμπα ... τα δοκιμάζω κιόλας αν μου κάνουν ...
Δεν έδωσες tip για το φραπέ ? ούτε σου ζήτησε ? περίεργο ...
Στα δωμάτια δεν πρέπει να παίζει κάμερα ... τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταφέρει να δω κάτι.
γι αυτο υπαρχει και η αποκρυψη στο κινητο για κατι τετοιες περιπτωσεις!!!Αυτό είναι ρεπορταζ, συναγωνιστή!
Η κάμερα όντως είναι κάτι που σε προϊδεάζει άσχημα. Νομίζω ότι αν τηλεφωνείς και για ραντεβού καταχωρούν και το τηλέφωνό σου. Πάντως η κάμερα μπορεί να αποδειχτεί και καλό διότι σε κατατάσσει στους "εντάξει" πελάτες και μπορεί να ανοίξει ο δρόμος να κεραστεί φραπεδομπρίζολο και από άλλες κορασίδες. Αρκεί να μην υπάρχει καμμιά κρυφή κάμερα στο δωμάτιο φυσικά...
γι αυτο υπαρχει και η αποκρυψη στο κινητο για κατι τετοιες περιπτωσεις!!!
και βεβαια υπαρχουν, αλλα θελουν ψαξιμο και οπως ειναι φυσικο παιζουν σε κλειστο κυκλο..υπάρχουν κρύφες μασέρ που κάνουν μασάζ στον χώρο τους και δουλεύουν μόνες με κλειστό κύκλο ;
ksereis kapoia krifi na paw sistimenos?