Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεισ τι παιζει στην παλαιολογου?εχω πολυ καιρο να παω εχει αλλαξει κατι η μονο μασαζ αρκετα καλο βεβαια...
ευχαριστω...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Και μετά την επίσκεψη Δ14, να προσθέσω ...

Μαρία, χαριτωμένη κοπελίτσα 22-23 χρονών, το μασάζ της δεν με ενθουσίασε αν και μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από τη χαλάρωση που ένιωθα ...
Για φραπέ κλπ ούτε λόγος...
Δεν θα την ξανατιμήσω ...

Πάντα εγκαιρη πληροφόρηση φίλε μου... Αν όμως χαλαρώνει τόσο το μασάζ της ίσως και να αξίζει  :think:

Και άμα λες ότι είναι και χαριτωμένη 22-23 ίσως αξίζει και περισσότερο  :think:

Μήπως έπρεπε ακροθιγώς να έρθεις στο ψητό; Η Ροζ λέει ότι μία δύο δεν παίζουν καθόλου για φραπέ...  :think:

Θα περάσω από εκεί μία βόλτα γιατί στα άλλα ιδρύματα ακούω ότι δεν κουνιέται φύλλο...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανεισ τι παιζει στην παλαιολογου?εχω πολυ καιρο να παω εχει αλλαξει κατι η μονο μασαζ αρκετα καλο βεβαια...
ευχαριστω...

Δεν άκουσα κάτι νεώτερο, όμως έχω την εντύπωση ότι κερνιέται φραπές εκεί. Η το μπερδεύω με άλλο!;!;

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
γυμνός με πετσέτα το μασάζ ... (όπως λέμε ο γυμνός με τα χέρια στις τσέπες ...)

Στη Δ14 το 80άρι το πλήρωνες στη ρεσεψιον (μέχρι τον Ιούλιο), Ιούλιο -Αύγουστο στη κοπέλα (λόγω αδειών λείπει η Γεωργία στη ρεσεψιον)
Το τιπ (20€) το παίρνει στανταρ η κοπέλα για το κόπο της ...
ρε φιλε borg εγω που πηγα την εβδομαδα του 15αυγουστου ηταν ενας αντρας στην ρεσεψιον οπου και πληρωσα. και για πες μου δινεις το τιπ ( 20 ευρο ) στην ροζα και τα 80 στην ρεσεψιον?
και τελικα ( αν ξερει κανεις) φραπεδια μονο η ροζ κανει? για να ξερω οταν θα ξαναπαω (ετοιμαζω επισκεψη την αλλη εβδομαδα.) να την διαλεξω μπας και κανει φραπεδια!!!! η καποια αλλη που να κανει?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πως λέγεται η κινέζα στη Δεριγνύ? Εμφανισιακά αξίζει?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Πως λέγεται η κινέζα στη Δεριγνύ? Εμφανισιακά αξίζει?

Ρόζαλι, 1,50 ύψος καλά  :boobies:, καλή πίσω ανάρτηση, από πρόσωπο καλούτσικο αν σου αρέσουν τα ασιατικά προϊόντα. Αλλά δεν θα την βρεις τώρα, είναι διακοπές.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε borg εγω που πηγα την εβδομαδα του 15αυγουστου ηταν ενας αντρας στην ρεσεψιον οπου και πληρωσα. και για πες μου δινεις το τιπ ( 20 ευρο ) στην ροζα και τα 80 στην ρεσεψιον?
και τελικα ( αν ξερει κανεις) φραπεδια μονο η ροζ κανει? για να ξερω οταν θα ξαναπαω (ετοιμαζω επισκεψη την αλλη εβδομαδα.) να την διαλεξω μπας και κανει φραπεδια!!!! η καποια αλλη που να κανει?

Η Ροζ κάνει σίγουρα, για τις υπόλοιπες έχει γίνει ένα μπάχαλο. Σίγουρες που ΔΕΝ κάνουν είναι η Νιόβη (δοκίμασα και εγώ και ο Borg) και η Μαρία. Αν βρεις κάποια Ειρήνη και κάποια Τζένη μάλλον κάνουν.

Πάντως φίλε αν σε ενδιαφέρει το μασάζ καθ' εαυτό πάρε Νιόβη.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η Ροζ κάνει σίγουρα, για τις υπόλοιπες έχει γίνει ένα μπάχαλο. Σίγουρες που ΔΕΝ κάνουν είναι η Νιόβη (δοκίμασα και εγώ και ο Borg) και η Μαρία. Αν βρεις κάποια Ειρήνη και κάποια Τζένη μάλλον κάνουν.

Πάντως φίλε αν σε ενδιαφέρει το μασάζ καθ' εαυτό πάρε Νιόβη.
ρε φιλε και μασαζ και φραπεδια!!!!! παντος εμενα  η ροζα μου ειχε προτεινει να παρω τιν τζενη και μαλλον αυτη θα δοκιμασω την επομενη φορα που θα παω.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
για θυατειρων κανεις? :think: :think: :think:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε και μασαζ και φραπεδια!!!!! παντος εμενα  η ροζα μου ειχε προτεινει να παρω τιν τζενη και μαλλον αυτη θα δοκιμασω την επομενη φορα που θα παω.

Καλά ντε, απλά επαληθεύω τον συνάδελφο που δοκίμασε πρώτος την Νιόβη. Για πάρε την Τζένη και κάνε μας ρεπορταζ  ;)

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για θυατειρων κανεις? :think: :think: :think:

πήγα χτες Θυατείρων. Μόνο μια κοπέλα, πιτσιρίκα, ελληνίδα, που σήκωνε παράλληλα το τηλέφωνο. (Στο βάθος σε άλλο δωμάτιο ακουγόταν το αφεντικό να μιλάει σε άλλη γραμμή)
Φάνηκε από την αρχή ότι δεν θα έπαιζε τιποτα, αλλά παρόλα αυτά δοκίμασα. Επαληθεύτηκαν οι υποψίες μου.

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Τελικά, τι γίνεται με αυτό πίσω από το Κάραβελ; Έκλεισε;

Ξαναανοιξε με νεα διευθηνση,δεν εχω παει ακομα.Τα τηλεφωνα για ραντεβου ειναι τα ιδια.
(Υπαρχουν στις αγγελιες στα ΝΕΑ)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εμαθε κανείς αν γύρισε η Ροζαλία από Δ14 ?

Μπήκε ο Σεπτέμβρης και θέλω να πάω επίσκεψη ...

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για το μαγαζι πισω απο το καραβελ δεν κανουν φραπε με την πρωτη οπως παλια πρεπει να σε μαθουν .Μηπως γνωριζει κανεις τι παιζει παλαιολογου νεα σμυρνη η ευη προσφερει ακομα φραπε εχει αλαξει κατι?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Για το μαγαζι πισω απο το καραβελ δεν κανουν φραπε με την πρωτη οπως παλια πρεπει να σε μαθουν .Μηπως γνωριζει κανεις τι παιζει παλαιολογου νεα σμυρνη η ευη προσφερει ακομα φραπε εχει αλαξει κατι?

The name has been chenge to protect the innocence...

Τιποτα δεν έχει άλλάξει παρά τα ανεπάλληλα sms για ''ανανέωση'', ''νέα προγράμματα'' και λοιπές παπαριες. Χειρογλύκανον το γνωστόν.

Επισκέπτης

Ξέρει κανείς για Σολωμού 33 7ος αν έχει αλλάξει κάτι; Πήγαινα παλιά και είχε μόνο φραπέ αλλά κάναν καλό μασάζ το χε μια ουκρανή Χριστίνα τη λέγαν και συνήθως είχε και μια κοπέλα πιτσιρίκα..

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ειλικρινά, όταν μου έρχεται η κοπέλα με το τζιν μέσα εκνευρίζομαι ...
Εντάξει, είναι μαγαζί που δεν γαμάς, το είπαμε, αλλά φραπές παίζει ...
Φόρα κάτι νόστιμο κυρά μου γαμώ τις σωβρακοφανέλες μου γαμω ...

kazogr

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξερςει κανεις  για  την ποσηδωνος 67  αν  θυμαμε  καλα  το νουμερο ??  εχει  αρκετες  κοπελες  ομως  ακομα δεν εχω  καταλαβει  τι  παιζει  εκει  περα

εαν  ξερει  καποιος  ας  μου  πει.
ευχαριστω.,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom