Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η Ροζαλία φτιάχνει φραπέ !!!
Εμένα μου έκανε προλογο (για τιπ) μόνη της και με κέρασε φραπεδιά την δεύτερη φορά που με έπιασε στα  χεράκια της !!!
Επίσης μου είπε ότι είναι η μόνη κοπέλα στη Δ14 που κάνει "μασαζ" στο κάτω κεφάλι (δεν ξέρω αν αληθεύει)
Για αυτό και ρώτησα αν έχει δοκιμάσει κανείςτη Νιόβη στο ίδιο μαγαζί καιτι υπηρεσίες προσφέρει η συγκεκριμένη κοπέλα (γιαί η Ρόζα μου είπε ότι κάνει δυνατό μασάζ και να τν προτιμήσω ...)
Πόσο είναι το "τιπ";

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
20€ είναι το τιπ
και 80 η 1 ώρα στο δωμάτιο (σκάρτη ...)

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η Ροζαλία φτιάχνει φραπέ !!!
Εμένα μου έκανε προλογο (για τιπ) μόνη της και με κέρασε φραπεδιά την δεύτερη φορά που με έπιασε στα  χεράκια της !!!
Επίσης μου είπε ότι είναι η μόνη κοπέλα στη Δ14 που κάνει "μασαζ" στο κάτω κεφάλι (δεν ξέρω αν αληθεύει)
Για αυτό και ρώτησα αν έχει δοκιμάσει κανείςτη Νιόβη στο ίδιο μαγαζί καιτι υπηρεσίες προσφέρει η συγκεκριμένη κοπέλα (γιαί η Ρόζα μου είπε ότι κάνει δυνατό μασάζ και να τν προτιμήσω ...)
εμενα παντος η ροζα μου προτεινε να παρω την τζενη που κανει πιο αισθισιακο μασαζ!!! ξερει κανεις τιποτα για την συγκεκριμενη κοπελα?

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Λογικα Τετάρτη που θα ανέβω μία βόλα Αθήνα θα περάσω ... και θα μάθουμε για Νιόβη ή Τζένη ...

Αν μέχρι τότε έχει κανείς καλύτερη ενημέρωση ας τη μοιραστεί ...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ερωτηση για υπενθυμιση...το ιδρυμα που ευρισκεται επι της θυατειρων και συγγρου στας νεας σμυρνας ειναι υποκαταστημα της πατριαρχου ιωακειμ?εχει ενα πολυ καλο μωρο μου εχουν πει,αλλα δεν σου κανει τιποτα....ποιος ξερει?και αν ξερει κανεις αυτην απο που ηρθε μεταγραφη,απο τας κολωνακιας διαμερισματας?ή απο καπου αλλου?σιγοψηνεται το καφεδακι,ψηνεται στη χοβολη ή οχι?ζεματαει το μπρικι ή σβηνει αμεσως η καψα του εκαστοτε μασαζοπληκτου?το στρωνει το μεσημεριανο ή δεν ξερει να ξεπαγωνει ουτε τη σπαλα του αγαπημενου εδεσματος του μασαζα? :2funny:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οπως είχα τάξει εκανα τη βόλτα μου σήμερα από Δ14 ...!!!

Πήρα Νιόβη, πολύ ωραίο παιδί, μικρόσωμη και ... ντυμένη ...

Δεν μου έκανε κρούση για γραπέ και εγώ απόλαυσα ένα διαφορετικό μασαζ, δυνατό αλλά χααλαρωτικό !!!

Και ερωτώ φίλοι συναγωνιστές : αφού τελειώσαμε το μασαζ, πριν φύγει από το δωμάτιο για να πλυθώ με ρώτησε αν θέλω κάτι να πιω ... φρεντοτσίνο, χυμό, νερό κλπ και μου είπε ότι φαγητό δε έχουν, το έφαγαν όλο μόνες τους ... είναι κάποιο σύνθημα για φραπέ αυτό και το έχασα λόγω άγνοιας ???

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
φιλε μου borg μαλλον καποιο συνθημα μπορει να ηταν γιατι οταν ειχα παει και εγω εκι Δ14 με ρωτησαν αν ηθελα καφε και  τους ειπα οχι!!!! λες να το εχασα και εγω?? αλλα εμενα με ρωτησαν πριν ξεκινησουμε το μασαζ και οχι μετα το μασαζ.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Με το που κάθεσαι στο σαλονάκι σε ρωτάνε στάνταρ τι να σου προσφέρουν, αλλά το μετά μου έκανε και εμένα εντύπωση ...

για αυτό ρωτάω μπας και ξέρει κανένας συνάδελφος για σύνθημα/παρασύνθημα ... μυρίζομαι ότι έχασα τζάμπα το φραπεδάκι και τσαντίζομαι ...

xristoc

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θελω να μου πει καποιος ενα μαγαζι για καλο μασαζακι κατα κυριο λογο αλλα και μια φραπεδια για τελειωμα δεν θα με χαλαγε. γενιακ ειμαι ασχετος με τον χωρο και θα ηθελα μια προταση καλη για πρωτη φορα.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Με το που κάθεσαι στο σαλονάκι σε ρωτάνε στάνταρ τι να σου προσφέρουν, αλλά το μετά μου έκανε και εμένα εντύπωση ...

για αυτό ρωτάω μπας και ξέρει κανένας συνάδελφος για σύνθημα/παρασύνθημα ... μυρίζομαι ότι έχασα τζάμπα το φραπεδάκι και τσαντίζομαι ...

Φίλε εγώ δεν νομίζω ότι είναι συνθηματικό, αν ήταν να σερβιριστεί κάτι θα σου είχε ανοίξει συζήτηση από την ώρα του μασάζ για να σε φτιάξει. Καταλαβαίνω ότι η Ροζ έχει δημιουργήσει μια σύγχιση για το ποια εκεί μέσα κερνάει "φραπέ" και ποια όχι. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι όλες κερνάνε. Ίσως πάλι είναι πολιτική του μαγαζιού να υπάρχει η σύγχιση για να δοκιμάζουμε όλες τις γκόμενες εκεί.

Εγώ επιμένω ότι το μαγαζί, τουλάχιστον γύρω από το Πάσχα που το ξεκίνησα, ήταν μπριζολάδικο πολυτελείας. Τουλάχιστον γίνεται μασάζ περιωπής από κάποιες κοπέλες. Τώρα που λείπει η Ροζ δεν ξέρω τι να δοκιμάσω. Υπάρχει μία που είδα αλλά δεν ξέρω το όνομά της, ξανθιά νόστιμη κοπέλα, ψηλή και με λίγη περιφέρεια. Ξέρει κάποιος συνάδελφος για ποια λέω, ή να δοκιμάσω άλλη μια αποστολή θανάτου, πίσω από τις γραμμές του εχθρού;...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
...επίσης αδέλφια,

Το Θησέως 27 είναι στα "ΔΕΝ" τελικά; Παίζει τουλάχιστον καλό μασάζ;

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
... Υπάρχει μία που είδα αλλά δεν ξέρω το όνομά της, ξανθιά νόστιμη κοπέλα, ψηλή και με λίγη περιφέρεια. Ξέρει κάποιος συνάδελφος για ποια λέω, ή να δοκιμάσω άλλη μια αποστολή θανάτου, πίσω από τις γραμμές του εχθρού;...

35άρα MILF ? Πρέπει να είναι η Ειρήνη, αν είναι αυτή με είχε αναλάβει την πρώτη φορά που πήγα, χαλαρό μασάζ δεν με ενθουσίασε και δεν την ξαναπήρα, τώρα αν παίζει έξτρα δεν έχω ιδέα ...

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Στη Ματζαγριωτάκη τι παίζει

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητοι συναδελφοι πηγα προχτες στη Σαρκουδινου και με κερασε μια ξανθουλα μονο μασαζ στα 60 ευρω το μαγαζι ανηξκει στα ΔΕΝ? Υπαρχει καπιο συνθηματικο και εδω γιατι η μασερ ηταν πολυ απλα ντυμενη. μηπως ξερει κανεις?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
αγαπητοι συναδελφοι πηγα προχτες στη Σαρκουδινου και με κερασε μια ξανθουλα μονο μασαζ στα 60 ευρω το μαγαζι ανηξκει στα ΔΕΝ? Υπαρχει καπιο συνθηματικο και εδω γιατι η μασερ ηταν πολυ απλα ντυμενη. μηπως ξερει κανεις?

Ε όχι και στα ΔΕΝ η Σαρκουδίνου......πάρε μια πρωτοβουλία,πέτα ένα υπονοούμενο,κάνε ένα χαδάκι...Οχι "βαρβατιές",πολιτισμένα πράγματα....

Το μαγαζί είναι μπριζολάδικο.....

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το Δ14 που αναφερεται παραπάνω τί είναι Δεριγνύ 14?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
η υποδοχη γνωριζουμε εαν μπριζολιαζεται?

Αδελφέ,μια φορά εχω πάει κι εγώ και πέρασα καλά με μία Ρωσίδα,αλλά αυτό έγινε πριν 2-3 μήνες.Μετά έστειλα 1-2 φίλους που επίσης πέρασαν καλά...Δεν γνωρίζω τι παίζει τώρα,ποιά είναι στην υποδοχή,κλπ.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Οπως είχα τάξει εκανα τη βόλτα μου σήμερα από Δ14 ...!!!

Πήρα Νιόβη, πολύ ωραίο παιδί, μικρόσωμη και ... ντυμένη ...

Δεν μου έκανε κρούση για γραπέ και εγώ απόλαυσα ένα διαφορετικό μασαζ, δυνατό αλλά χααλαρωτικό !!!

Και ερωτώ φίλοι συναγωνιστές : αφού τελειώσαμε το μασαζ, πριν φύγει από το δωμάτιο για να πλυθώ με ρώτησε αν θέλω κάτι να πιω ... φρεντοτσίνο, χυμό, νερό κλπ και μου είπε ότι φαγητό δε έχουν, το έφαγαν όλο μόνες τους ... είναι κάποιο σύνθημα για φραπέ αυτό και το έχασα λόγω άγνοιας ???
να ρωτησω κατι? και με τις αλλες κοπελες γυμνος κανεις το μασαζ? και για την φραπεδια με την ροζα το τιπ των 20ευρο τα εδωσες σε αυτη η στον τυπο στην υποδοχη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom