Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cortazar

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα συμφωνήσω με τον periergo.Δεριγνύ στο HommeSpa παίζει ταυλανδέζα τρομερή, με πολλή όρεξη και κέφι.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αφου παιζει μονο μασαζ γιατι να πας?? :think: :think: :jerking: :jerking:
τουλαχιστον ειναι body2body?
τιμη?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
πατερ δεν πας για κανα αγιασμο-ξορκισμο??

cortazar

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kοίταξε εγώ δεν έχω φάει σε αυτό το μαγαζί και είμαι μήνες πελάτης.Έχω φαέι σε μαγαζί των βορείων προαστίων που αναφέρεται ως δέν εδω μέσα αλλα φυσικά είμαι χρόνια πελάτης και υπήρχε χημεία με την κοπέλα.Πάντως η Δεριγνύ πέρα απο μασατζόυδες έχει και πραγματικές θεραπεύτριες καθώς εγώ είχα χρόνια πρόβλημα στον αυχένα λόγω καθιστικής δουλείας και μετά απο 3-4 ραντεβού πραγματικά δεν πονάω πλεόν.Βέβαια είναι τι ζητάει ο καθένας καθώς εγώ διαφωνώ με την πλειοψηφία εδω μέσα που θεωρεί το μασαζ = μπριζόλα.Για μένα μασάζ = ξεκούραση ίσως και happy end.Γι'αυτό και είμαι πελάτης σε μαγαζιά όπως:
Cocoon Αγια Παρασκεύη
Μεγ.Βρετάνια (τρομερό spa)
Choco Μαρούσι
Θησέως Μαρούσι
Παλαιολόγου Νεα Σμύρνη
ΗommeSpa Δεριγνύ

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Kοίταξε εγώ δεν έχω φάει σε αυτό το μαγαζί και είμαι μήνες πελάτης.Έχω φαέι σε μαγαζί των βορείων προαστίων που αναφέρεται ως δέν εδω μέσα αλλα φυσικά είμαι χρόνια πελάτης και υπήρχε χημεία με την κοπέλα.Πάντως η Δεριγνύ πέρα απο μασατζόυδες έχει και πραγματικές θεραπεύτριες καθώς εγώ είχα χρόνια πρόβλημα στον αυχένα λόγω καθιστικής δουλείας και μετά απο 3-4 ραντεβού πραγματικά δεν πονάω πλεόν.Βέβαια είναι τι ζητάει ο καθένας καθώς εγώ διαφωνώ με την πλειοψηφία εδω μέσα που θεωρεί το μασαζ = μπριζόλα.Για μένα μασάζ = ξεκούραση ίσως και happy end.Γι'αυτό και είμαι πελάτης σε μαγαζιά όπως:
Cocoon Αγια Παρασκεύη
Choco Μαρούσι
Θησέως Μαρούσι
Παλαιολόγου Νεα Σμύρνη
ΗommeSpa Δεριγνύ
θησεως 27 ειναι? απο ποσο ξεκιναει με φραπε? μεχρι τις 8 εαν δεν κανω λαθος

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Cocoon Αγια Παρασκεύη
Choco Μαρούσι
Θησέως Μαρούσι
Παλαιολόγου Νεα Σμύρνη
ΗommeSpa Δεριγνύ

από αυτά που αναφέρεις σε ποια παίζει happy end; και δώσε και καμιά πληροφορία για τιμές.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ναι ρε παιδια ψαχνω κι εγω ενα καλο που να εχει μουναρες μεσα να κανει καλο μασαζ και να παοζει φραπεδια στο τελος. αυτο στο μαρουσι τι παοζει?

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στην παλαιολογου στη νεα σμυρνη παιζει τιποτα φιλε?, σαν μαγαζι ειναι απαιχτο και το μασαζ αρκετα  καλο...

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
φιλε για αυτο στην θησεως μαρουσι ειναι απαιχτο? φραπεδια πεζει? τιμεσ και ορα μασζ ξερεις?

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Η Χαρά επέστρεψε στο Μαρουσι Θησέως. Κλασικά παίζουν Νανσυ Μαρθα καινούργια αφιξη Αλεξια (παλιότερα Συγγρου 12 με την επονυμία Ελένη)τα γνωστά SERVICES και τιμές όπως πάντα τσιμπιμένες.

Για Κρήτης 7 υπάρχει κάποια εμπειρία εστω και σε πμ.

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη σε choco spa, χώρος πολύ προσεγμένος και από ποιότητα και από διακόσμιση, στα μείων του χώρου το ότι δεν έχει ατομική ντουζιέρα κάθε δωμάτιο όπως πλέων επιβάλετε και ότι η χειροπρακτική που μου άσκεισε η κοπέλα (ονόματι "Ηλέκτρα") κάθε άλλο παρά με ηλέκτρισε. Sorry κοπελιά αλλά η Μάρσυ Σώλονος και η Άννα Στουρνάρη κάνουν πολύ καλύτερο μασάζ κρίνοντας απλά και μόνο από το μασαζ. Τελικά το μαγαζί πρέπει να αποφασίσει προς τα που θα κοιτάει η πιξίδα του.... κι αν θέλει για πελάτες αυτούς που θέλουν μόνο μασαζ και έχουν απαίτηση για επιπαίδου υπηρεσία ή για αυτούς που γουστάρουν το παραμύθι του μασάζ αναζητώντας και κάτι ακόμα οπότε είναι έτοιμοι να κάνουν και συμβιβασμούς στο επίπεδο της "μασαζ" υπηρεσίας που προσφέρετε. Προς το παρόν το συγκεκριμένο ίδρυμα δεν κάνει τίποτε από τα δύο.... κοινός φίκια για μεταξοτές κορδέλες.
Ευχαριστω για την υπομονή σας
Δημήτρης

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Τελικά, τι γίνεται με αυτό πίσω από το Κάραβελ; Έκλεισε;

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.913
Πόντοι
42.697

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0
Γραφω κι εδω την κριτικη για το "Homme Spa" Δεριγνυ 14 4ος οροφος που εγραψα και στο αλλο θεμα γιατι πιστευω οτι σε αυτο το θεμα θα ενδιαφερει περισσοτερους...

Το μαγαζι ανηκει στα ΔΕΝ.

Ομως εκει κανεις το καλυτερο μασαζ που εχω δοκιμασει ποτε... Καλυτερο απο Γεννηματα 133 στη Γλυφαδα για οσους ξερουν... Δεν υφισταται συγκριση με τα υπολοιπα του κεντρου (Στουρναρη, Πατησιων κτλ)

Προτιμαω το πολυ δυνατο μασαζ... Μολις ειδα την Ταιλανδεζα Ροζμαρι (νομιζω) ειπα σιγα μην μπορει αυτο το μπιμπελο να κανει δυνατο μασαζ. Απο μεσα μου εκλαιγα τα 80 ευρω που θα εδινα. Ειναι γυρω στο 1.55 με πολυ γλυκο προσωπακι και μεγαλα  Boobies τα οποια δεν τα πιανεις καθολου... Λοιπον μαγκες, ανεβαινει στο μασαζοκρεβατο μαζι σου και σου δινει και καταλαβαινεις... 1 ωρα καθαρο μασαζ απο την κορυφη ως τα νυχια και πλατη και κοιλια. Καταλαβα γιατι το μασαζ το σπουδαζουν τοσα χρονια στη Ταιλανδη... Ηταν χαμογελαστη και ευδιαθετη, πραγμα που σε βοηθαει να ανεβεις κι εσυ. Στο θεαμα του σηκωμενου πολεμιστη γελουσε και το αντιμετωπιζε με χιουμορ... Χιουμοριστικα προσπαθησα κι εγω να της το φερω απεξω απεξω για να μου κανει μασαζ στον πιο σημαντικο μυ για την διαιωνιση του ειδους αλλα αρνηθηκε ευγενικα και χωρις υστεριες...

Το δωματιο εχει ατομικο ντους, δυστυχως δεν εχει και τουαλετα αν χρειαστεις κατι να κανεις. Πετσετες καθαρες, στο τελος εμεινε μαζι μου την ωρα που εκανα το ντους μου για να φυγουν τα λαδια και με επλενε με τα χερακια της... Τουρμπο εγω αλλα τι να κανω... Με σκουπισε με το μπουρνουζι και με αφησε να ντυθω... Γενικα ηταν μια υπεροχη και χαλαρωτικη εμπειρια... Μοναδικα μειονεκτηματα... η ακριβη τιμη (80 ευρω για 1 ωρα χορτοφαγου ειναι πολλα) και το γεγονος οτι οι οποιες συνεννοησεις πρεπει να γινουν στα αγγλικα διοτι η εκ Ταιλανδης ορμωμενη κορασις δεν κατεχει την Ελληνικην...

Συμπερασμα. Σε οσους αρεσει το ποιοτικο μασαζ συστηνεται ανεπιφυλακτα... Αν προσεφερε και φραπε θα μου εκλεινε το σπιτι... Θα μου ετρωγε ολα τα λεφτα. Για οσους ειναι κρεατοφαγοι δεν προτεινεται διοτι δεν προσφερει μπριζολα.

Διαλεγετε και παιρνετε... Προσωπικα σκεφτομαι να αραιωσω τις επισκεψεις μου και να πηγαινω μονο εκει ετσι ωστε να μην ξοδευω τοσα πολλα αλλα αυτα που ξοδευω να πιανουν τοπο (ασχετα αν εγω δε θα πιανω τιποτε  Sad )

Βασικα βαρεθηκα τα μασαζοπασαλλειματα που καποιοι τα βαφτιζουν μασαζ, το μισαωρο που καποιοι βαφτιζουν ωρα και το σκηνικο σουπερ μαρκετ που επικρατει σε ολα τα καλα μπριζολόμαγαζα που εχω επισκεφτει επανειλημενως...

Περιμενω εντυπωσεις και απο αλλους συναγωνιστες που θα επισκεφτουν το εν λογω καταστημα

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γραφω κι εδω την κριτικη για το "Homme Spa" Δεριγνυ 14 4ος οροφος που εγραψα και στο αλλο θεμα γιατι πιστευω οτι σε αυτο το θεμα θα ενδιαφερει περισσοτερους...

Το μαγαζι ανηκει στα ΔΕΝ.

Ομως εκει κανεις το καλυτερο μασαζ που εχω δοκιμασει ποτε... Καλυτερο απο Γεννηματα 133 στη Γλυφαδα για οσους ξερουν... Δεν υφισταται συγκριση με τα υπολοιπα του κεντρου (Στουρναρη, Πατησιων κτλ)

Προτιμαω το πολυ δυνατο μασαζ... Μολις ειδα την Ταιλανδεζα Ροζμαρι (νομιζω) ειπα σιγα μην μπορει αυτο το μπιμπελο να κανει δυνατο μασαζ. Απο μεσα μου εκλαιγα τα 80 ευρω που θα εδινα. Ειναι γυρω στο 1.55 με πολυ γλυκο προσωπακι και μεγαλα  Boobies τα οποια δεν τα πιανεις καθολου... Λοιπον μαγκες, ανεβαινει στο μασαζοκρεβατο μαζι σου και σου δινει και καταλαβαινεις... 1 ωρα καθαρο μασαζ απο την κορυφη ως τα νυχια και πλατη και κοιλια. Καταλαβα γιατι το μασαζ το σπουδαζουν τοσα χρονια στη Ταιλανδη... Ηταν χαμογελαστη και ευδιαθετη, πραγμα που σε βοηθαει να ανεβεις κι εσυ. Στο θεαμα του σηκωμενου πολεμιστη γελουσε και το αντιμετωπιζε με χιουμορ... Χιουμοριστικα προσπαθησα κι εγω να της το φερω απεξω απεξω για να μου κανει μασαζ στον πιο σημαντικο μυ για την διαιωνιση του ειδους αλλα αρνηθηκε ευγενικα και χωρις υστεριες...

Το δωματιο εχει ατομικο ντους, δυστυχως δεν εχει και τουαλετα αν χρειαστεις κατι να κανεις. Πετσετες καθαρες, στο τελος εμεινε μαζι μου την ωρα που εκανα το ντους μου για να φυγουν τα λαδια και με επλενε με τα χερακια της... Τουρμπο εγω αλλα τι να κανω... Με σκουπισε με το μπουρνουζι και με αφησε να ντυθω... Γενικα ηταν μια υπεροχη και χαλαρωτικη εμπειρια... Μοναδικα μειονεκτηματα... η ακριβη τιμη (80 ευρω για 1 ωρα χορτοφαγου ειναι πολλα) και το γεγονος οτι οι οποιες συνεννοησεις πρεπει να γινουν στα αγγλικα διοτι η εκ Ταιλανδης ορμωμενη κορασις δεν κατεχει την Ελληνικην...

Συμπερασμα. Σε οσους αρεσει το ποιοτικο μασαζ συστηνεται ανεπιφυλακτα... Αν προσεφερε και φραπε θα μου εκλεινε το σπιτι... Θα μου ετρωγε ολα τα λεφτα. Για οσους ειναι κρεατοφαγοι δεν προτεινεται διοτι δεν προσφερει μπριζολα.

Διαλεγετε και παιρνετε... Προσωπικα σκεφτομαι να αραιωσω τις επισκεψεις μου και να πηγαινω μονο εκει ετσι ωστε να μην ξοδευω τοσα πολλα αλλα αυτα που ξοδευω να πιανουν τοπο (ασχετα αν εγω δε θα πιανω τιποτε  Sad )

Βασικα βαρεθηκα τα μασαζοπασαλλειματα που καποιοι τα βαφτιζουν μασαζ, το μισαωρο που καποιοι βαφτιζουν ωρα και το σκηνικο σουπερ μαρκετ που επικρατει σε ολα τα καλα μπριζολόμαγαζα που εχω επισκεφτει επανειλημενως...

Περιμενω εντυπωσεις και απο αλλους συναγωνιστες που θα επισκεφτουν το εν λογω καταστημα
φιλε σε 2η επισκεψη μπορει να παιξει...καλο μασαζ και αρκετα φιλοτιμο μου εκανε η κοντουλα στο κηφησιας 92 αμπελοκηπους,φραπε με 70(απαλο,σε ρωταει η ιδια στο τελος αν θες) για δοκιμασε το αν θες...καλο μασαζ ψαχνω και εγω αλλα με φραπε  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom