Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπορει καποιος να μου πει αν το Θησεως στο Μαρουσι ανηκει στα ΔΕΝ?2 φορες που εχω παει αυτο εχω λαβει....

Ωραιες γυναικες παντως....

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα!!

ακουσα χθες στις ειδησεις οτι εκαναν συλληψεις σε κρυφο οικο ανοχης στο Μαρουσι, που λειτουργουσε ως spa.

ξερετε ποιο ειναι??

επισης ειπαν οτι ειχε και καμερες!!

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πηρα τηλ σημερα και λειτουργουσε κανονικα..δεν μπορει να ειναι αυτο...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Γραφω κι εδω την κριτικη για το "Homme Spa" Δεριγνυ 14 4ος οροφος που εγραψα και στο αλλο θεμα γιατι πιστευω οτι σε αυτο το θεμα θα ενδιαφερει περισσοτερους...
Το μαγαζι ανηκει στα ΔΕΝ.
Ομως εκει κανεις το καλυτερο μασαζ που εχω δοκιμασει ποτε... Καλυτερο απο Γεννηματα 133 στη Γλυφαδα για οσους ξερουν... Δεν υφισταται συγκριση με τα υπολοιπα του κεντρου (Στουρναρη, Πατησιων κτλ)
Προτιμαω το πολυ δυνατο μασαζ... Μολις ειδα την Ταιλανδεζα Ροζμαρι (νομιζω) ειπα σιγα μην μπορει αυτο το μπιμπελο να κανει δυνατο μασαζ. Απο μεσα μου εκλαιγα τα 80 ευρω που θα εδινα. Ειναι γυρω στο 1.55 με πολυ γλυκο προσωπακι και μεγαλα  Boobies τα οποια δεν τα πιανεις καθολου... Λοιπον μαγκες, ανεβαινει στο μασαζοκρεβατο μαζι σου και σου δινει και καταλαβαινεις... 1 ωρα καθαρο μασαζ απο την κορυφη ως τα νυχια και πλατη και κοιλια. Καταλαβα γιατι το μασαζ το σπουδαζουν τοσα χρονια στη Ταιλανδη... Ηταν χαμογελαστη και ευδιαθετη, πραγμα που σε βοηθαει να ανεβεις κι εσυ. Στο θεαμα του σηκωμενου πολεμιστη γελουσε και το αντιμετωπιζε με χιουμορ... Χιουμοριστικα προσπαθησα κι εγω να της το φερω απεξω απεξω για να μου κανει μασαζ στον πιο σημαντικο μυ για την διαιωνιση του ειδους αλλα αρνηθηκε ευγενικα και χωρις υστεριες...
Το δωματιο εχει ατομικο ντους, δυστυχως δεν εχει και τουαλετα αν χρειαστεις κατι να κανεις. Πετσετες καθαρες, στο τελος εμεινε μαζι μου την ωρα που εκανα το ντους μου για να φυγουν τα λαδια και με επλενε με τα χερακια της... Τουρμπο εγω αλλα τι να κανω... Με σκουπισε με το μπουρνουζι και με αφησε να ντυθω... Γενικα ηταν μια υπεροχη και χαλαρωτικη εμπειρια... Μοναδικα μειονεκτηματα... η ακριβη τιμη (80 ευρω για 1 ωρα χορτοφαγου ειναι πολλα) και το γεγονος οτι οι οποιες συνεννοησεις πρεπει να γινουν στα αγγλικα διοτι η εκ Ταιλανδης ορμωμενη κορασις δεν κατεχει την Ελληνικην...
Συμπερασμα. Σε οσους αρεσει το ποιοτικο μασαζ συστηνεται ανεπιφυλακτα... Αν προσεφερε και φραπε θα μου εκλεινε το σπιτι... Θα μου ετρωγε ολα τα λεφτα. Για οσους ειναι κρεατοφαγοι δεν προτεινεται διοτι δεν προσφερει μπριζολα.
Διαλεγετε και παιρνετε... Προσωπικα σκεφτομαι να αραιωσω τις επισκεψεις μου και να πηγαινω μονο εκει ετσι ωστε να μην ξοδευω τοσα πολλα αλλα αυτα που ξοδευω να πιανουν τοπο (ασχετα αν εγω δε θα πιανω τιποτε  Sad )
Βασικα βαρεθηκα τα μασαζοπασαλλειματα που καποιοι τα βαφτιζουν μασαζ, το μισαωρο που καποιοι βαφτιζουν ωρα και το σκηνικο σουπερ μαρκετ που επικρατει σε ολα τα καλα μπριζολόμαγαζα που εχω επισκεφτει επανειλημενως...
Περιμενω εντυπωσεις και απο αλλους συναγωνιστες που θα επισκεφτουν το εν λογω καταστημα

Βασισμένος στην περιγραφή σου φίλε πήγα και εγώ χτες.
Όντος πολύ περιποιημένο και καθαρό.

Την Ταυλανδέζα την λένε Ροζαλία αν και ήταν απασχολημένη και με ανέλαβε η Ειρήνη (39 ετών από Ρωσσία μιλάει Ελληνικά).

Καλό μασάζ χωρίς έξτρα ... και δεν έκατσε μαί μου στο δωμάτιο όταν έκανα ντους, ούτε με σκούπισε ...

Χώρια που δεν μου δώσανε μπουρνούζι αλλά πετσέτα ... γιατί πιάστηκα έτσι κότσος ???

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0
Βασισμένος στην περιγραφή σου φίλε πήγα και εγώ χτες.
Όντος πολύ περιποιημένο και καθαρό.

Την Ταυλανδέζα την λένε Ροζαλία αν και ήταν απασχολημένη και με ανέλαβε η Ειρήνη (39 ετών από Ρωσσία μιλάει Ελληνικά).

Καλό μασάζ χωρίς έξτρα ... και δεν έκατσε μαί μου στο δωμάτιο όταν έκανα ντους, ούτε με σκούπισε ...

Χώρια που δεν μου δώσανε μπουρνούζι αλλά πετσέτα ... γιατί πιάστηκα έτσι κότσος ???

Ναι οντως Ροζαλια ειναι το ονομα της... Τι να σου πω ρε φιλε κι εμενα πετσετα μου εδωσαν, απο οτι ειδα δεν εχει μπουρνουζια το μαγαζι. Την επομενη φορα ζητα να σου κανει δυνατο μασαζ η Ροζαλια. Ειναι πολυ γλυκουλα αλλα το μασαζ της ειναι παρα πολυ δυνατο... Δοκιμασε το.

aries451958

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παλληκάρια που παίζει στο κέντρο καλό μασάζ?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Το Δεριγνυ 14 έχει γενικά καλές υπηρεσίες μασάζ, πραγματικά επαγγελματικές. Όμως δεν συμφωνώ ότι είναι "ΔΕΝ". Έχει φραπεδάκι από τουλάχιστον δύο κορίτσια και μπριζολάκι από τουλάχιστον ένα. Τιμές όμως λίγο "τζιζ".

chis

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι ώρες παιζουν ρε παιδιά τα ιδρύματα?

Θελω να πάω σε ένα για μασαζακι και φραπέ να δοκιμάσω..!!  :)

Παίζει κανένα προς Πειραία και δυτικά προάστεια.??

Οι μόνες εμπειρίες που έχω απο μασαζ είναι στην Κινα..
που πάντα οταν γυρναγες μπροστά εξελισόταν σε γ...ι

kazogr

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα  σε ολους...
θελω  να  αναφερω  ενα  μαγαζι  που ειναι αποκλειστικα για μασσαζ  μανικιουρ  πεντικιουρ  και αλλα προογραμματα  τα  οποια ειναι  και  για  ανδρες  και  για γυναικες....
δεν  κανουν  τιποτα  παραπανω  εκει  μεσα.,  το  εχω  δοκιμασι...  αλλα  ειναι πραγματικο  μασσαζ μαγαζι...
ειναι.. λ.βουλιαγμενης 62  1ος οροφος.. μονο  με  ραντεβου  πας  εκει.....
  ..  εαν  εχει  καπιος  κανενα  μασσαζ στα  νοτια  προαστια  που  κανει  και  κατι  παραπανω  θα  ηθελα  να  μαθω..
ευχαριστω πολυ.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα  σε ολους...
θελω  να  αναφερω  ενα  μαγαζι  που ειναι αποκλειστικα για μασσαζ  μανικιουρ  πεντικιουρ  και αλλα προογραμματα  τα  οποια ειναι  και  για  ανδρες  και  για γυναικες....
δεν  κανουν  τιποτα  παραπανω  εκει  μεσα.,  το  εχω  δοκιμασι...  αλλα  ειναι πραγματικο  μασσαζ μαγαζι...
ειναι.. λ.βουλιαγμενης 62  1ος οροφος.. μονο  με  ραντεβου  πας  εκει.....
  ..  εαν  εχει  καπιος  κανενα  μασσαζ στα  νοτια  προαστια  που  κανει  και  κατι  παραπανω  θα  ηθελα  να  μαθω..
ευχαριστω πολυ.

Συνάδελφε γεια σου!

Τι τιμές παίζουν εκεί που λες, το περιβάλλον τι λέει, έχεις καμμία κοπέλα να προτείνεις;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
παιδια γεια σας,
πηγα  και εγω στο homespa (δεριγνυ 14 ) συμφωνα μετα παραπανω λεγομενα και μου εκανε μασαζ η γνωστη ροζαλια απο την ταυλανδη. οντος το μασαζ της απαιχτο αν και η τιμη ειναι 80 ευρο η ωρα αλλα χαλαλι της γιατι ειναι απαιχτη. προς το τελος του μασαζ πηγε να μου κανει στο κεφαλι μασαζ αλλα της ειπα οτι δεν θελω να μου κανει εκει  και οτι θελω να μου κανει στα ποδια οση ωρα εμενε. και οντος μου εκανε. επισης της ζητησα να μου κανει και κατω απο τα παπαριων και δεν αρνηθηκε μου εκανε και ημουν ετοιμος να εκτοξευσω απο το καλαμακι....... και της ειπα να σταματησει. μετα με βοηθησε να κανω και το ντουζακι μου.
ηταν πολυ καλη εμπειρια και οταν ξαναπαω για μασαζ θα παω εκει. πολυ καθαρος και οραιος χωρος ασχετα που βρισκεται μεσα σε μια παλια πολυκατοικια.
σας το συστηνω ανεπιφυλακτα.!!!!!!

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
παιδες πηγα στο μαρουσι θησεως.ουτε φραπεδια ουτε τιποτα.μαλιστα μου εκοψαν και αποδειξη.!!ειμαι και πελατης τους.δεν εχω ιδεα τι παιζει να σας πω την αληθεια ισως εγινε κανα ντου απο στρουμφακια και ξαφνου σοβαρευτηκανε...αυτα

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
παιδια γεια σας,
πηγα  και εγω στο homespa (δεριγνυ 14 ) συμφωνα μετα παραπανω λεγομενα και μου εκανε μασαζ η γνωστη ροζαλια απο την ταυλανδη. οντος το μασαζ της απαιχτο αν και η τιμη ειναι 80 ευρο η ωρα αλλα χαλαλι της γιατι ειναι απαιχτη. προς το τελος του μασαζ πηγε να μου κανει στο κεφαλι μασαζ αλλα της ειπα οτι δεν θελω να μου κανει εκει  και οτι θελω να μου κανει στα ποδια οση ωρα εμενε. και οντος μου εκανε. επισης της ζητησα να μου κανει και κατω απο τα παπαριων και δεν αρνηθηκε μου εκανε και ημουν ετοιμος να εκτοξευσω απο το καλαμακι....... και της ειπα να σταματησει. μετα με βοηθησε να κανω και το ντουζακι μου.
ηταν πολυ καλη εμπειρια και οταν ξαναπαω για μασαζ θα παω εκει. πολυ καθαρος και οραιος χωρος ασχετα που βρισκεται μεσα σε μια παλια πολυκατοικια.
σας το συστηνω ανεπιφυλακτα.!!!!!!

Λοιπόν, μετά από περιπλάνηση σε όλα τα μαγαζιά της Πατησίων και στη Φ. Νέγρη που τα βρήκα - ω, της ατυχίας- κλειστά, απόφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στη Δεριγνύ 14.

Ο χώρος είναι, μακράν (!) ο καλύτερος που έχω επισκεφτεί.
Μου άνοιξε milf εκ Ρωσίας η Ιρίνα. Μετά τα σχετικά μπλα μπλά, μου έδειξε τις κοπέλες μεταξύ των οποίων και η γνωστή Ροζαλία ή Rose, κοντούλα από Ταιλάνδη. Τιμές 70 Ευρώ για 45 λεπτά και  80 ευρώ για μία ώρα.
Προτίμησα την Rose που μου έκανε κ α τ π λ η κ τ ι κ ό (!!!) μασάζ, για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται. Μετά αισθανόμουνα άλλος άνθρωπος. Είχαμε χαλαρή και ευχάριστη κουβεντούλα στα αγγλικά και στο τέλος επίσης χαλαρωτικό καφεδάκι !!!
Overall, value for money θετικό,  σίγουρα θα ξαναπάω !

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Στη Δ14 έχει δοκιμάσει κανείς τη Νιόβη ?
Μου την πρότεινε η Ροζαλία για όσο καιρό θα λείπει η ίδια διακοπές (αλλά μου είπε ότι δεν κάνει φραπέ)

Ασχετο ... Αν έχει κάποιος το ηλέφωνο του Ζανόσπιτου ας μου το στείλει με πμ γιατί το έχω ξεχάσει στο γραφείο, και θελω να χτυπήσω μια επίσκεψη αστραπή την άλη εβδομάδα που θα περάσω από Αθήνα (μη φάω πόρτα- δεν θα έχω πολύ χρόνο)

kyr40

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε για ζανοσπιτο στο αλλο site (που γαμας), παντως επειδη ειναι το μονο ανοιχτο μονο νωρις 1300 περνας αλλιως, ασε που οι μισες κοπελες φευγουν διακοπες 3 εβδομαδες.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν, μετά από περιπλάνηση σε όλα τα μαγαζιά της Πατησίων και στη Φ. Νέγρη που τα βρήκα - ω, της ατυχίας- κλειστά, απόφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στη Δεριγνύ 14.

Ο χώρος είναι, μακράν (!) ο καλύτερος που έχω επισκεφτεί.
Μου άνοιξε milf εκ Ρωσίας η Ιρίνα. Μετά τα σχετικά μπλα μπλά, μου έδειξε τις κοπέλες μεταξύ των οποίων και η γνωστή Ροζαλία ή Rose, κοντούλα από Ταιλάνδη. Τιμές 70 Ευρώ για 45 λεπτά και  80 ευρώ για μία ώρα.
Προτίμησα την Rose που μου έκανε κ α τ π λ η κ τ ι κ ό (!!!) μασάζ, για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται. Μετά αισθανόμουνα άλλος άνθρωπος. Είχαμε χαλαρή και ευχάριστη κουβεντούλα στα αγγλικά και στο τέλος επίσης χαλαρωτικό καφεδάκι !!!
Overall, value for money θετικό,  σίγουρα θα ξαναπάω !
  ρε φιλε να σε ρωτησω οταν λες χαλαρωτικο καφεδακι εννοεις οτι σου εκανε φραπεδακι? γιατι εμενα στην εικονα το ''σηκωμενου τιγρη'' εφευγε μακρια!!!!!
δηλαδη φραπεδακι κανει η ροζα η οχι?

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
  ρε φιλε να σε ρωτησω οταν λες χαλαρωτικο καφεδακι εννοεις οτι σου εκανε φραπεδακι? γιατι εμενα στην εικονα το ''σηκωμενου τιγρη'' εφευγε μακρια!!!!!
δηλαδη φραπεδακι κανει η ροζα η οχι?

Η Ροζαλία φτιάχνει φραπέ !!!
Εμένα μου έκανε προλογο (για τιπ) μόνη της και με κέρασε φραπεδιά την δεύτερη φορά που με έπιασε στα  χεράκια της !!!
Επίσης μου είπε ότι είναι η μόνη κοπέλα στη Δ14 που κάνει "μασαζ" στο κάτω κεφάλι (δεν ξέρω αν αληθεύει)
Για αυτό και ρώτησα αν έχει δοκιμάσει κανείςτη Νιόβη στο ίδιο μαγαζί καιτι υπηρεσίες προσφέρει η συγκεκριμένη κοπέλα (γιαί η Ρόζα μου είπε ότι κάνει δυνατό μασάζ και να τν προτιμήσω ...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom