Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
και μπορείς να μπείς και μια ώρα στην σάουνα με την κοπέλλα με 130 ευρώ και να σου κάνει εκεί μασάζ
η κοπελα με ρουχα η χωρις??  :think: :think:
ξερει κανεις αν στην ηπειρου τωρα που αλλαξε η διευθυση εγινε ΝΑΙ?? :think: :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.911
Πόντοι
42.697

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
η κοπέλα και καλά φοράει μαγιώ (μπικίνι)...το οποίο βγάινει έυκολα. ;)
..ναι βγαίνει αλλά η πόρτα του χαμαμ είναι γυαλινη και είσαι σε κοινή θέα...Δεν είναι προτιμότερο μετά το ξέβγαλμα από τα σαπούνια να πας για συμπληρωματικό μασαζ στο δωμάτιο όπου με μία μικρή επιβάρυνση βγαίνει το μπικίνι; Για μπριζόλα εκεί αποκλείεται μόνο φαγητό σε πακέτο αν πετύχεις. Κυκλοφορεί και νέα σερβιτόρα η Αντριάννα... Σύνολο 150€ :headbang: :headbang:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
έχει κανείς τηλνο , να μου στείλει με π.μ, του θεραπευτηρίου Κρήτης και Κηφησίας;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.911
Πόντοι
42.697
..ναι βγαίνει αλλά η πόρτα του χαμαμ είναι γυαλινη και είσαι σε κοινή θέα...Δεν είναι προτιμότερο μετά το ξέβγαλμα από τα σαπούνια να πας για συμπληρωματικό μασαζ στο δωμάτιο όπου με μία μικρή επιβάρυνση βγαίνει το μπικίνι; Για μπριζόλα εκεί αποκλείεται μόνο φαγητό σε πακέτο αν πετύχεις. Κυκλοφορεί και νέα σερβιτόρα η Αντριάννα... Σύνολο 150€ :headbang: :headbang:

σωστός.
Έτσι και αλλιώς στο χαμαμ δεν κάθεσαι πάνω απο 15-20 λεπτά.
Η συνέχεια γίνεται στο δωμάτιο του μασάζ....
Αλλά το κόστος για το όλο πρόγραμμα ξεκινά απο 130 ευρώ...
Η Αντριάννα που λές ειναι μια μελαχρινή ελληνίδα με βυζάρες?

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
σωστός.

Η Αντριαννα ειμαι ελληνιδα που ηταν στην Αμερικη.Πολυ καλο προσωπο και καλο σωμα. Καλο μασαζακι αλλα δεν βγαζει το κατω μερος του μαγιω. Πολυ φιλικη παντως.

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
σωστός.

Ελληνιδα μελαχροινη με βυζαρες εκει ειναι η Μάρθα.Δεν χερω αν αυτη εννοεις.

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Ϋστερα από πόσα χρόνια, άραγε, θα ιδρυθούν και στην Ελλάδα μασατζίδικα, με άντρες μασέρ,για να απολαμβάνουν και οι γυναίκες το αισθησιακό μασάζ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Ϋστερα από πόσα χρόνια, άραγε, θα ιδρυθούν και στην Ελλάδα μασατζίδικα, με άντρες μασέρ,για να απολαμβάνουν και οι γυναίκες το αισθησιακό μασάζ?

Kαι μετα να ανοιχτει thread "Μασατζιδικα που γαμιεσαι" ή "Μασατζιδικα που δε γαμιεσαι"..

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Μέσα στη σάουνα ή κοπέλα βγάζει το από πάνω; παίζει φραπεδάκι ή μόνο μετά όταν πας μέσα;

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
κάνε μία βόλτα για καφέ από εκεί και πές μας εντυπώσεις.
Έκανες παράθεση το μήνυμα μου για να πεις μια βλακεία. Το σχόλιο σου ήταν ξεκάρφωτο και άκυρο! 
Μπες πρώτα σιγά σιγά στο τριπάκι των συζητήσεων μας και μετά πετάγεσαι.

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πήγα για αναγνώριση Δεριγνύ και Πατησίων. Ωραίος χώρος, ευγενέστατη υποδοχή, αλλά μου ξεκαθάρισε ότι ...μόνο μασαζ. παρήλασαν και κάποια μιλφ, τα οποία δεν αποτελούν άξια επενδυτικά προγράμματα. έτσι κι εγώ ...έφυγα

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
διαβαζω διαφορα για τα δεν που γραφουν συναγωνιστες εχω παει και εγω πολλες φορες εχω περαση καικαλα και ασχημα το συμπερασμα που εχω βγαλη σε οσα εχω παει και με την επαφη τον θεραπευτριων ολα εχουν την τιμη τους. σε γνωστο θεραπευτηριο που εχει γινει λογος απο πολλους συναγωνιστες για δεν.    και με προτροπη συναγωνιστη παρτε το μελαχροινο μπορει να γινει κατι επηγα οταν ξεκινησε της μαλαξης στο σωμα εκλαιγα τα ευρω μου  η συνεχεια ομως ηταν διαφορετικη στη κουβεντα επανω μια προταση δικια μου και λιγο γλυκια εφερε τα πανω κατω εφυγα σουπερ τα παντα παιζοντε στο μπαγιοκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom