Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κοίτα η ερώτηση είναι τόσο σωστή όσο αυτή:

«Δεν νοιώθετε μαλάκες που δίνετε 70-80 ευρώ σε μασατζίδικο για να γαμήσετε σε ένα κρεβάτι που δεν χωράτε μια μέτρια προς καλή γκόμενα, ενώ με λιγότερα γαμάτε μια καλύτερη (ο μέσος όρος είναι αρκετά καλύτερος σίγουρα) σε studio; (δεν βάζω μπουρδέλα γιατί είσαι με την ψυχή στο στόμα)
δηλαδη, ενα 45λεπτο με το δεσποινακι στη σολωμου με 70 ευρω, ειναι λιγοτερο προτιμοτερο απο ενα 10λεπτο/15λεπτο σε ενα στουντιο με τιμοκαταλογο που ΞΕΚΙΝΑΕΙ απο 50 ευρω και μπορει να φτασει στην κατοστάρα ????

προσφατα περασα απο την τριγγετα και δουλευε η ντέλια. τα προγραμματα λοιπον ελεγαν πως ξεκινας με 50 ευρω και αν θελεις ελευθερο στοματικο πρεπει να πληρωσεις +40..  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τη στιγμη που τα CITY TOURS χρεωνουν το cif ή το cim 50 ευρω !!!!

υ.γ. και επειδη ειπες οτι στα μπουρδελα εισαι με την ψυχη στο στομα, επρεπε να ησουν εκεινο το βραδυ στην τριγγετα, για να εβλεπες την τσατσα να βαραει την πορτα, επειδη η ντελια ''καθυστερησε'' στον πελατη που ηταν ηδη μεσα..

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
δηλαδη, ενα 45λεπτο με το δεσποινακι στη σολωμου με 70 ευρω, ειναι λιγοτερο προτιμοτερο απο ενα 10λεπτο/15λεπτο σε ενα στουντιο με τιμοκαταλογο που ΞΕΚΙΝΑΕΙ απο 50 ευρω και μπορει να φτασει στην κατοστάρα ????

προσφατα περασα απο την τριγγετα και δουλευε η ντέλια. τα προγραμματα λοιπον ελεγαν πως ξεκινας με 50 ευρω και αν θελεις ελευθερο στοματικο πρεπει να πληρωσεις +40..  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τη στιγμη που τα CITY TOURS χρεωνουν το cif ή το cim 50 ευρω !!!!

υ.γ. και επειδη ειπες οτι στα μπουρδελα εισαι με την ψυχη στο στομα, επρεπε να ησουν εκεινο το βραδυ στην τριγγετα, για να εβλεπες την τσατσα να βαραει την πορτα, επειδη η ντελια ''καθυστερησε'' στον πελατη που ηταν ηδη μεσα..
Καλά ρε σύ, δεν διάβασες και το υπόλοιπο; 

Οσο λάθος είναι το:
« Δεν νοιώθετε μαλάκες που δίνετε 70-80 ευρώ σε μασατζίδικο για να γαμήσετε σε ένα κρεβάτι που δεν χωράτε μια μέτρια προς καλή γκόμενα, ενώ με λιγότερα γαμάτε μια καλύτερη (ο μέσος όρος είναι αρκετά καλύτερος σίγουρα) σε studio;»
Τόσο λάθος είναι και το :
«δε νοιωθετε μαλακες οταν με 70 και 80 ευρω σε καποια μαγαζια τρως μπριζολιδια απο αξιολογα τεμαχια, ενω στα αλλα σου ζητανε 80άρες για ενα λαδωμενο φραπόγαλο ξεροσφύρι ????»
Με τη Δέσποινα δυστυχώς δεν έχω κάνει ακόμα (συγχώρεσον). Αλλά εγώ δεν είπα πως όοοολες που δίνουν φραπέ μόνο είναι προτιμότερες από όοοολες που δίνουν μπριζόλα.

Για να στο πω αλλιώς: από την Τζούλια που ήταν στην Στουρνάρη και απλά μου έβαζε λάδι σαν να ετοιμαζόμουν για ηλιοθεραπεία και μετά μπριζόλα, προτιμούσα πχ την Ντάλια στην Μεσογείων που μου έδινε μόνο φραπέ αλλά μου έκανε πολύ καλό μασάζ. Πιο πολύ φτιαχνόμουν, πώς να στο πω.
Θα μου πεις «έτσι είναι όλες;» όχι φυσικά, για αυτές τις περιπτώσεις μιλάω (και από τη μια πλευρά και από την άλλη)

Υ.Γ. Έχεις δίκιο, μερικές φορές και τα studio είναι με το χρονόμετρο αλλά κατά βάση είσαι άνετα.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

ελευθεο ποτε παιδια και τζαμπα πουτανεσ ειναι ρε..............

cortazar

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και καλως σας βρήκα. Αν και παρακολουθω καιρό το site δεν εχω συμμετέχει ενεργά και είπα σήμερα που έχω κέφια να γράψω τη γνώμη μου.
Πηγαίνω αρκετά χρόνια για μασάζ σε διάφορα μαγαζιά είτε μασατζίδικα είτε κανονικά spa.Θεωρώ πως γενικότερα οι κατηγορίες θα πρεπε να ναι:
Μασατζίδικο: Χώρος που απολαμβάνεις χαλάρωση,περιποιηση,πραγματικό μασάζ απο μια ωραία κοπέλα και "εξτρα" περιποιήση μέχρι φραπέ το πολύ με καλαμάκι αν και εφόσον εχεις χημεία με την κοπέλα.
Studio: Mέρος πιο "εκλεπτυσμένο" απο μπουρδέλο αλλα που παρέχει και μπριζόλα αλλα σαφώς και ακριβότερο

Θεωρώ οτι με το να βαφτίζουμε τα studio σε μασατζίδικα τα οποία δεν παρέχουν καν μασάζ αλλα την τυπική διαδικασία μπανιο-μπριζολα-μπανιο το οποιο διαρκει maximum 20-30 λεπτά είναι συνέπεια της καταναλωτικής εποχής οπου θέλουμε τα πάντα γρήγορα και φυσικά τους κατόχους αυτών των μαγαζιών που θέλουν γρήγορο κέρδος δηλαδή 3-4 πελάτες ανα ωρα ανα κοπέλα.Sorry αυτό εγώ δεν το λέω μασατζίδικο αλλα μπουρδέλο...
Έπειτα οι κανόνες υγιεινής είναι απλα επιφανειακοί οταν βλέπω σε μαγαζιά στο πάτωμα μοκέτα! Η μοκέτα απλά σκουπίζεται πράγμα το οποίο σημαίνει εκατομμύρια μύκητες αν έστω και κατα λάθος πατήσεις λίγο με γυμνό πόδι.Είδα και σε μαγαζί παντόφλες όχι μιας χρήσης δηλαδή φόρα τις ίδιες που φόραγε ο προηγούμενος! Χωρίς να θέλω να αναφέρω "ιδρύματα" αλλα sorry ρε παιδιά πήγα σε μαγαζιά που σερβίρουν μπριζόλα 80 90 και 100 κιλών, απεριποίητες, με σκισμένα καλσόν και με μυρωδιά απο ιδρώτα! ΕΛΕΟΣ

Μπορεί να είμαι ,ότι θέλετε πείτε, αλλα εγώ προτιμώ τα μαγαζιά που περιποιούνται τον πελάτη μια ώρα με καλό μασάζ παρα την ξεπέτα του δεκάλεπτου

xalasmenos24

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στο dayspa athens στη θυατειρων ξερει κανεις τι παιζει
πηγα μια φορα αλλα ουτε μου εκαναν ουτε ζητησα κατι παραπανω,
θελω τα φωτα σας

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα στην παρέα! Ειμαι καινούριος εδώ και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα αν γινετε βεβαια. Καταρχην ψαχνω  για μασατζιδικο  που κανει μονο μασαζ αλλα πεφτει και λιγο χουφτωμα δηλαδη να σου ακουμπαει λιγο τα αρχι…..α  και χωρις πετσετα. Και αν παιζει τηλεφωνο και λοιπα στοιχεια περιοχη γαλατσι  μαρουσι, και σε αυτά πατε με ραντεβου η στο ετσι πας και κανεις μασαζ??? Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι εννοοειτε όταν λετε φραπε και τι καλαμακι. Και για την ιστορια ειχα παει μια φορα σε σπα  για μασαζ  και στο τελος εβγαλα το εσωρουχο και με κραξαν.
Σας  ευχαριστω και ελπιζω να τα λεμε!!!

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε glove σου τροποποιησα ελαφρως το ποστ καθως απαγορευεται απο τους κανονες λειτουργιας του φορουμ η μονιμη χρηση bold χαρακτηρων..

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
συγγνωμη καταλαθος το εκανα ειμαι νεοσ ακομα γι αυτο

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Καταλαβαίνω την αδυναμία που έχετε στο αισθησιακό μασάζ.Είναι πραγματικά πολύ ηδονιστικό και το καλύτερο ορντέβ για το γαμήσι που ακολουθεί.Εγώ δεν πηγαίνω στα γυναικεία μασατζίδικα, αλλά, ως γυναίκα, γνωρίζω  πολύ καλά την αξία του. Εγώ έχω ένα γκέι, που δούλεψε ως μασέρ στο εξωτερικό, και μου το κάνει περίφημα. Τα χέρια του δουλεύουνε απάνω μου σαν να  είναι πιανίστας που  εκτελεί με υπερένταση και έξαρση μια μουσική σύνθεση μεγάλου μουσουργού.  Έχει κάνει μασάζ και σε μεγάλες προσωπικότητες στο εξωτερικό.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Τι να λεει αφου εχει το εργαλειο και δε το χρησιμοποιει.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
..τε(τρ)ατη: γ σεπτεμβριου 151.... και ειναι και γριες....!!

περασα εξω απο κει και ηταν ενα παλιο κτιριο και δεν γουσταρα να μπω? καλο ειναι?
σκεφτομαι να παω  η στην ξενοπουλου στο ψυχικο (καλο ειναι θα παιξει καμμια φραπεδια? η εστω λιγο χουφτωμα?) η σε αυτο στο μαρουσι στην δελφων ξερει κανεις αριθμο η κανα τηλεφωνο?
θα πρεπει να κλεισω ραντεβου η ετσι πας?

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
περασα εξω απο κει και ηταν ενα παλιο κτιριο και δεν γουσταρα να μπω? καλο ειναι?
σκεφτομαι να παω  η στην ξενοπουλου στο ψυχικο (καλο ειναι θα παιξει καμμια φραπεδια? η εστω λιγο χουφτωμα?) η σε αυτο στο μαρουσι στην δελφων ξερει κανεις αριθμο η κανα τηλεφωνο?
θα πρεπει να κλεισω ραντεβου η ετσι πας?
φιλε αν πας ιδιως ψυχικο στειλε πως ηταν,φραπες παιζει χουφτωμα ορμα εσυ αλλα με το μαλακο στην αρχη και μετα επιταχυνεις,πιο σιγουρο νομιζω ειναι το ψυχικο για το οτιδηποτε(αν και ειναι καθαρα στα δεν) και πιο οικονομικο ισως γιατι πιο ευκολα σου ζηταν πιο πολλα $ στα β.π.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστω για την απαντηση οταν παω θα πω εντυπωσεις!!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καταλαβαίνω την αδυναμία που έχετε στο αισθησιακό μασάζ.Είναι πραγματικά πολύ ηδονιστικό και το καλύτερο ορντέβ για το γαμήσι που ακολουθεί.Εγώ δεν πηγαίνω στα γυναικεία μασατζίδικα, αλλά, ως γυναίκα, γνωρίζω  πολύ καλά την αξία του. Εγώ έχω ένα γκέι, που δούλεψε ως μασέρ στο εξωτερικό, και μου το κάνει περίφημα. Τα χέρια του δουλεύουνε απάνω μου σαν να  είναι πιανίστας που  εκτελεί με υπερένταση και έξαρση μια μουσική σύνθεση μεγάλου μουσουργού.  Έχει κάνει μασάζ και σε μεγάλες προσωπικότητες στο εξωτερικό.

Τι τον θες τον gay; Βρες κανέναν straight μασέρ καλύτερα ;)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
yarrak αν ειναι να κανεις μασαζ με γκει γιατι δεν κανεις και με γυναικα??

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλημερα στο ψυχικο που ειναι το μαγαζι? ξενοπουλου ποσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom