Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η Εύη είναι όντως πολύ όμορφη.

Γενικα κανουν καλο μασαζ εκει.

Εγω έχω κανει αρκετες φορες με την Μαρια (καστανοξανθη αδυνατη)και μετα με την Ευη αισθησιακο και φραπε μονο!

η ευη φιλτατε ειναι μπαζο,απλα ειναι καυλιαρα στην οψη....αμα την τσεκαρεις καλυτερα θα δεις οτι εχει απο τα χειροτερα σωματα που κυκλοφορουν και μια φατσα τίγκα στις παναδες και στη λεύκη(ασπρουδερα σημαδια)και όπου αλλού γουστάρεις....αισχος!μην παραπληροφορειτε τον κοσμο.....αν ειναι η ευη μουναρα η αλεξανδρα της προποντιδος 44 τί ειναι?ο πλανηταρχης της ομορφιας?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η ευη η μουναρα απο οδυσεια εφυγε αγαπητε συναγωνιστη αγαπησε προς τον παρον και σταματησε. αν ειχες κανει μαζι της αφεριμ και οποιος αλλος.

bonjovi

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
@ PANX

Χούφτωσα, χούφτωσα...

Συμφωνώ με κάποιον πάντως που είπε ότι είχε κάτι περίεργα στο πρόσωπο. Απλά έβγαζε μια καύλα αυτή η κοπέλα... Τώρα για σώμα, δεν έχω γνώμη, αφού τον φραπέ τον ετοίμασε με τα ρουχαλάκια της. Από λοκό πάντως, που εθώπευσα,μου φάνηκε σκληρός και καλοσχηματισμένος...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
@ PANX

Χούφτωσα, χούφτωσα...

Συμφωνώ με κάποιον πάντως που είπε ότι είχε κάτι περίεργα στο πρόσωπο. Απλά έβγαζε μια καύλα αυτή η κοπέλα... Τώρα για σώμα, δεν έχω γνώμη, αφού τον φραπέ τον ετοίμασε με τα ρουχαλάκια της. Από λοκό πάντως, που εθώπευσα,μου φάνηκε σκληρός και καλοσχηματισμένος...

με την πρωτη επισκεψη εγινε ο φραπες?ποια σου εκανε μασαζ?σου ηρθε μετα η ευουλα για την αλειφουλα?

Επισκέπτης
παει και το , ευακι για το φραμπεδακι!

παντως vaso, το ευακι δεν ειναι ασχημο
βεβαια εχω δυο χρονια να την δω

bonjovi

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
@Vasos
Με την πρώτη, 60 + πουρμπουάρ που άφησα εγώ μόνος μου. Για 40 λεπτά με τζακουζάκι, μασαζάκι και μετά και ένα ...φραπεδάκι! Λες αμα ξαναπάω να παίξει κάτι παραπάνω?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
@Vasos
Με την πρώτη, 60 + πουρμπουάρ που άφησα εγώ μόνος μου. Για 40 λεπτά με τζακουζάκι, μασαζάκι και μετά και ένα ...φραπεδάκι! Λες αμα ξαναπάω να παίξει κάτι παραπάνω?

απο την ευη δεν παιζει σιγουρα κατι τετοιο,ουτε και απο την πολωνεζα....η οποια ειναι Κυρια και το εννοω απολυτα αυτο...η μονη που μπορει να κανει κατι οπως το ψυχολογω ειναι η ελληνιδα η μελαχροινη η πιτσιρικα,αλλα αυτο θα γινει αν γουσταρει αυτη και φυσικα οχι εκει μεσα(εξαρταται και ισως απο το ποσα θα της σκασεις εκει),αλλα εξω για καφε κλπ..ειναι αρκετα προσεγγισιμη και πολυ νοστιμουλα!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Την πρωτη φορα που πηγα η ευη με ρωτησε γιατι δεν ειχα αναψει...(μηπως δεν μου αρεσε το μασαζ κτλ... εγω λογω πρωτης φορας ειχα απλα αγχωθει.... την επομενη φορα μου το κοιταζε επιμονα το καλαμακι και αυτο στεκοταν στο υψος του...αλλα μεχρι εκει..

Ανοιγει νεο μαγαζι σπα μαρνης και 3ης σεπτεμβριου
επειδη ξερω τον ιδιοκτητη σας ενημερωνω οτι το μαγαζι θα ανηκει σαφεστατα στα ΔΕΝ! :jerking: :S :grin:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδια,να καταλαβαίνουμε για ποια πράγματα μιλάμε.....Τα μασατζίδικα που έχουν φραππέ,καλαμάκια,μπριζόλες,κλπ.,είναι συγκεκαλλυμμένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ.Πάρτε το χαμπάρι....Απλά,εχουν βρει αυτόν τον τρόπο για να δημιουργούν λίγο μυστήριο και να εξυπηρετούν μια κατηγορία πελατών που δεν θέλει απλά να μπει σε εναν χωρο να γαμ.... και να φύγει ετσι στεγνά.Ε΄νας τέτοιος πελάτης είμαι κι εγώ,γι' αυτό αλλωστε πάω....

Υπάρχουν τωρα και σοβαρά μαγαζια που προσφέρουν υπηρεσίες χαλάρωσης και αισθητικής,χωρις σεξ.Καλό ειναι λοιπόν να τα ξεχωρίζουμε.....

midas_77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το καινουργιο σπα της οδου δεριγνυ και πατησσιων ΔΕΝ πολυ καλο μασαζ παρολαυτα!!

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξενοπουλου παιζει μονο μασαζ? Η και φραπεσ απο την πρωτη φορα η απο την δευτερη?

xristos1974

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος συνάδελφος να διαφωτίσει σχετικά με κυριλέ μασατζίδικα που δεν γαμάς αλλά είσαι χωρίς πετσέτα και μπορεί να παίξει φραπεδιά ή χούφτωμα? Προσωπικά με φτιάχνει περισσότερο η φάση μιας κυριλάτης γκόμενας σε χλιδάτο χώρο που δίνει φραπέ παρά η πιο χύμα μπριζολέ κατάσταση. Γούστα είναι αυτά.

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
δεν ξερω ποιος συντροφος ειπε οτι εχει μπριζολα στην καραισκου 88 πειραια αλλα ενημερωνω οτι σαφεστατα ΔΕΝ εχει!!οποτε ο συντροφος μου χρωσταει 60 ευρο!! Πηγα σημερα πηρα την ατζελα μια ξανθια μιλφ καλο αλλα δυνατο μασαζ (ποναγα!)φοραγε ιατρικη ποδια και απο μεσα εβλεπες καλτσες διχτιοτες και εσωρουχα αλλα μπριζολα δεν εδωσε!ουτε καν φραπε!!εδωσα 60 ευρο για μιση ωρα μασαζ και εμεινα  με την :bigdick: στο χερι!! >:( >:( :huh:
Ισως να μιν το ζητησα καλα...τι να λεω μπιζολα δινετε? αυτος ειναι ο κωδικος? :huh:

ΦΥΣΙΚΑ και εχει και φραπε και ΜΠΡΙΖΟΛΑ.Εγω την εφαγα μαζι με την πρωτη φορα με την Μαρια και ηταν πολυ ζουμερη.Κατι φαινεται στο υφος σου η στην φατσα σου τους τρομαζει συναγωνιστη

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σε ευχαριστω φιλε με κατατοπησες πηγα σημερα και ειδα καλα κομματια και μια νεαρης ηλικιας ελληνιδα τιμες δεν ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom