Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 605K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Στην Ξενοπουλου εμφανιστηκε αλλη ξεπετα ονοματι Ντανιελα η καπως ετσι Ρωσιδα αδυνατη ωραιο κορμι μετρια μαπα, παρα πολυ καλο μασαζ 20 λεπτα και μετα ανελεητο σφυροκοπημα για να τελειωνουμε. Φυσικα την σταματησα γιατι με την φορα που ειχε παρει θα εψαχνα για κατσαβιδι να ξαναβιδωσω το παπαρι μου και μετα απο λιγα μπινελικια εγινε το καλυτερο κοριτσι. Ομως φιλος μου ειπε οτι γενικα ειναι ξεπετα των 30 λεπτων συνολικα. Κραξτε την μην την αφηνετε να χαλασει το μαγαζι ........................

μηπως ειδες και ενα μελαχροινο ψηλο ρωσακι με blue eyes?γυρω στα 28-30?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δεν ξερω ποιος συντροφος ειπε οτι εχει μπριζολα στην καραισκου 88 πειραια αλλα ενημερωνω οτι σαφεστατα ΔΕΝ εχει!!οποτε ο συντροφος μου χρωσταει 60 ευρο!! Πηγα σημερα πηρα την ατζελα μια ξανθια μιλφ καλο αλλα δυνατο μασαζ (ποναγα!)φοραγε ιατρικη ποδια και απο μεσα εβλεπες καλτσες διχτιοτες και εσωρουχα αλλα μπριζολα δεν εδωσε!ουτε καν φραπε!!εδωσα 60 ευρο για μιση ωρα μασαζ και εμεινα  με την :bigdick: στο χερι!! >:( >:( :huh:
Ισως να μιν το ζητησα καλα...τι να λεω μπιζολα δινετε? αυτος ειναι ο κωδικος? :huh:

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν ξερω ποιος συντροφος ειπε οτι εχει μπριζολα στην καραισκου 88 πειραια αλλα ενημερωνω οτι σαφεστατα ΔΕΝ εχει!!οποτε ο συντροφος μου χρωσταει 60 ευρο!! Πηγα σημερα πηρα την ατζελα μια ξανθια μιλφ καλο αλλα δυνατο μασαζ (ποναγα!)φοραγε ιατρικη ποδια και απο μεσα εβλεπες καλτσες διχτιοτες και εσωρουχα αλλα μπριζολα δεν εδωσε!ουτε καν φραπε!!εδωσα 60 ευρο για μιση ωρα μασαζ και εμεινα  με την :bigdick: στο χερι!! >:( >:( :huh:
Ισως να μιν το ζητησα καλα...τι να λεω μπιζολα δινετε? αυτος ειναι ο κωδικος? :huh:
ανασκουμπώσου και εχε υποψη οτι εχασες μια μαχη, αλλα οχι και τον πολεμο.. :grin:

μαλλον κατι εκανες λαθος. το μαγαζι ειναι απ τα καλα.. :grin:

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
μηπως ειχες χειροπεδες?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Ναι ρε πατερ φορουσε και ζαρτιερες αλλα δεν ξερω τι φοβηθηκε...ισως να βαριοταν!! :grin: :grin:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μηπως με την βικτωρια ειχα καλυτερη τυχη?Πατερ καμμια φορα να παμε μαζι να με συστησεις!! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
η καραισκου συναγωνιστη ειναι απ ' τα καλα μπριζολαδικα, αλλα πριν μπεις δεν σε ρωτησαν τιποτα? η εσυ, δεν ανεφερες κατι?

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα σήμερα Γαλατσίου 1 , στο "Μαλάξεις-Θεραπείες" , στο 2ο όροφο , από την αριστερή σκάλα της πολυκατοικίας.

Μόνο Μασάζ! Τίποτε άλλο.
Ούτε φραπές, ούτε καλαμάκι φυσικά.
Ήθελε μάλιστα να μου κανει μασάζ μόνο στην πλάτη και ζήτησα εγώ να γυρίσω ανάσκελα! Τότε μου το έπαιξε ... σοκαρισμένη στη θέα της ψωλής μου και πήγε να με σκεπάσει με την πετσέτα του μπάνιου, αλλά αρνήθηκα , δήθεν επειδή ήταν βρεγμένη! Το έπαιζε κυριλέ και δεν κοίταγε καν το καβλί μου ενώ μου έκανε ηλίθιο μασάζ.Εννοείται ότι πούτσο-αρχίδια δεν άγγιξε με τίποτε.
Αυτά για 60€.

Αν με ρωτήσουν συνάδελφοι που θέλουν να ξοδέψουν 60€ , θα τους πρότεινα να τα κάψουν με αναπτήρα. Πιο διασκεδαστικό θα είναι από το να τα σπαταλήσουν μαζί με την ώρα τους σε αυτό το ρημάδι.

Είχα πάει παλιότερα μέ ραντεβού από τηλ.Μού άνοιξε μιά ελληνίδα ψιλόmilf.
Κάναμε μαζι΄καί άν καί πρώτη φορά τό μενού είχε φραπεδιά μέ καλαμάκι. ;)
Μετά από κάμποσο καιρό ξαναπήγα στό ξεκάρφωτο καί μού άνοιξε η ίδια. Ύστερα από ανάκριση 1ου βαθμού μού είπε πώς δέν μέ θυμότανε :huh: καί ότι δουλεύει μόνο μέ ραντευού. :jerking:
Από τότε κι εγώ δεν ξαναπάτησα τό ποδάρι μου. >:(

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά προσοχή μην πατησετε το πόδι σας στην παλαιολόγου στη πλατεια της Νέας Σμύρνης είναι σε όροφο, είχα τη πληροφορία, πήγα με ένα φίλο μου και ζητήσαμε διπλό πρόγραμμα και οι δύο μαζί δηλαδή, ε τρίχες κατσαρές μας φάγαν 180 ευρώ και μας άφησαν να κάνουμε υδρομασάζ μαζί ήταν η χειρότερη πλάκα της ζωής μου

Παλιά σού έκανε άλλη κοπέλα μασάζ καί μετά μιά χοντρούλα μόνο φραπέ. :jerking:
Ξαναπήγα μετά από καιρό καί έκανα τό εξτρα π΄ργραμα τρομάρα μου. :headbang:
Τό μενού περιελάμβανε μασάζ στόν πάγκο ,μπανάκι μέ άλλη πολύ δυνατή γκόμενα  :rockon:καί στό τέλος νάσου η χοντρή >:( η οποία συμηωτέων είχε χάσει αρκετά κιλά μόνο γιά αυστηρά και΄μόνο  :jerking:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Παιδιά προσοχή μην πατησετε το πόδι σας στην παλαιολόγου στη πλατεια της Νέας Σμύρνης είναι σε όροφο, είχα τη πληροφορία, πήγα με ένα φίλο μου και ζητήσαμε διπλό πρόγραμμα και οι δύο μαζί δηλαδή, ε τρίχες κατσαρές μας φάγαν 180 ευρώ και μας άφησαν να κάνουμε υδρομασάζ μαζί ήταν η χειρότερη πλάκα της ζωής μου

Για την ιστορία: το μαγαζί της Παλαιολόγου είχε μία μουνάρα (Έυη) μου έκανε μόνο φραπέ.-

Για τίποτα περισσότερο δεν έπαιζε.

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για την ιστορία: το μαγαζί της Παλαιολόγου είχε μία μουνάρα (Έυη) μου έκανε μόνο φραπέ.-

Για τίποτα περισσότερο δεν έπαιζε.

Η Εύη είναι όντως πολύ όμορφη.

Γενικα κανουν καλο μασαζ εκει.

Εγω έχω κανει αρκετες φορες με την Μαρια (καστανοξανθη αδυνατη)και μετα με την Ευη αισθησιακο και φραπε μονο!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Η ευη ειναι ακομα εκει? 2 φορες πηγα περσι και τπτ δεν επαιξε παρολλο που την δευτερη παρολιγο...μου εδειξε και βυζι! οσον αφορα την ηπειρου συμφωνω απολυτως!!καλα μουνακια αλλα....ΔΕΝ!!!!!! :rockon: :rockon: εχασα και 200 ευροπουλα! :headbang: :headbang:

adm

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η ευη δουλευει ακομα εκει? εχω καιρο να περασω..

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

bonjovi

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπόν, είμαι νέος στα μασατζίδικα, αλλά πριν λίγο καιρό είχα ...ανησυχίες και είπα να δοκιμάσω το νέο, για μένα, τρόπο χαλάρωσης... Έριξα μια ματιά στις αγγελίες και μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτή της Ν. Σμύρνης... Αφού τα τηλεφωνήματα μου φάνηκαν αρκετά περίεργα, πήγα μια επίσκεψη εκεί στην Παλαιολόγου, τέταρτος όροφος αν θυμάμαι καλά... Σούπερ κυριλέ μέρος, με μαύρα μάρμαρα, ντουσιέρες με αισθησιακό φωτισμό και αρώματα... Λέω εγώ, καλά θα ναι, ας κάτσουμε...
Με υποδέχθηκε κορασίς ονόματι Ευη, ή Εβελίνα, αλλιώς μου το πε στο τηλέφωνο, αλλιώς στο κατ' ιδίαν... Τεσπά, καλή μου φάνηκε και έμεινα... Πόσο λέω; 60 τα 40 λεπτά, 80 η μια ώρα... Δεν ρώτησα άλλες λεπτομέρειες... Κάνω ντουσάκι και περιμένω σε δωμάτιο με διακόσμηση ανατολίτικη... Μπαίνει μέσα μιλφ άσχετη, που δεν ειχα δει νωρίτερα και αρχίζει το μασάζάκι και να μου λέει για την κόρη της και δενξέρω εγώ τι. Την πατήσαμε λέω...
Μετά μεμεταφερουν σε άλλο δωμάτιο με τζακούζι και εκεί έρχεται η Ευη. Είχα απογοηευτεί και δεν περίμενα πλέον τίποτε, αλλά είχαμε τελικώς φραπεδιά χωρις καλαμάκι όμως, που μάλλον με αιφνιδίασε. Αν θέλετε σκέτο μασαζάκι καλώς... Ίσως αν πίεζα καταστάσεις κατάφερνα κάτι παραπάνω. Ίσως επειδή ήταν πρώτη φορα δεν είχαμε παρά μόνο ελάχιστο ρίσκο... Θα δείξει. Καμιά φορά που θα με πονάει η μέση μου θα ξαναπεράσω...

Επισκέπτης
Λοιπόν, είμαι νέος στα μασατζίδικα, αλλά πριν λίγο καιρό είχα ...ανησυχίες και είπα να δοκιμάσω το νέο, για μένα, τρόπο χαλάρωσης... Έριξα μια ματιά στις αγγελίες και μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτή της Ν. Σμύρνης... Αφού τα τηλεφωνήματα μου φάνηκαν αρκετά περίεργα, πήγα μια επίσκεψη εκεί στην Παλαιολόγου, τέταρτος όροφος αν θυμάμαι καλά... Σούπερ κυριλέ μέρος, με μαύρα μάρμαρα, ντουσιέρες με αισθησιακό φωτισμό και αρώματα... Λέω εγώ, καλά θα ναι, ας κάτσουμε...
Με υποδέχθηκε κορασίς ονόματι Ευη, ή Εβελίνα, αλλιώς μου το πε στο τηλέφωνο, αλλιώς στο κατ' ιδίαν... Τεσπά, καλή μου φάνηκε και έμεινα... Πόσο λέω; 60 τα 40 λεπτά, 80 η μια ώρα... Δεν ρώτησα άλλες λεπτομέρειες... Κάνω ντουσάκι και περιμένω σε δωμάτιο με διακόσμηση ανατολίτικη... Μπαίνει μέσα μιλφ άσχετη, που δεν ειχα δει νωρίτερα και αρχίζει το μασάζάκι και να μου λέει για την κόρη της και δενξέρω εγώ τι. Την πατήσαμε λέω...
Μετά μεμεταφερουν σε άλλο δωμάτιο με τζακούζι και εκεί έρχεται η Ευη. Είχα απογοηευτεί και δεν περίμενα πλέον τίποτε, αλλά είχαμε τελικώς φραπεδιά χωρις καλαμάκι όμως, που μάλλον με αιφνιδίασε. Αν θέλετε σκέτο μασαζάκι καλώς... Ίσως αν πίεζα καταστάσεις κατάφερνα κάτι παραπάνω. Ίσως επειδή ήταν πρώτη φορα δεν είχαμε παρά μόνο ελάχιστο ρίσκο... Θα δείξει. Καμιά φορά που θα με πονάει η μέση μου θα ξαναπεράσω...
σε αφησε να χουφτωσεις?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πήγα σήμερα Γαλατσίου 1 , στο "Μαλάξεις-Θεραπείες" , στο 2ο όροφο , από την αριστερή σκάλα της πολυκατοικίας.

Μόνο Μασάζ! Τίποτε άλλο.
Ούτε φραπές, ούτε καλαμάκι φυσικά.
Ήθελε μάλιστα να μου κανει μασάζ μόνο στην πλάτη και ζήτησα εγώ να γυρίσω ανάσκελα! Τότε μου το έπαιξε ... σοκαρισμένη στη θέα της ψωλής μου και πήγε να με σκεπάσει με την πετσέτα του μπάνιου, αλλά αρνήθηκα , δήθεν επειδή ήταν βρεγμένη! Το έπαιζε κυριλέ και δεν κοίταγε καν το καβλί μου ενώ μου έκανε ηλίθιο μασάζ.Εννοείται ότι πούτσο-αρχίδια δεν άγγιξε με τίποτε.
Αυτά για 60€.

Αν με ρωτήσουν συνάδελφοι που θέλουν να ξοδέψουν 60€ , θα τους πρότεινα να τα κάψουν με αναπτήρα. Πιο διασκεδαστικό θα είναι από το να τα σπαταλήσουν μαζί με την ώρα τους σε αυτό το ρημάδι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μου έφυγε η μαγκιά από το γέλιο! ! !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom