Λοιπόν, είμαι νέος στα μασατζίδικα, αλλά πριν λίγο καιρό είχα ...ανησυχίες και είπα να δοκιμάσω το νέο, για μένα, τρόπο χαλάρωσης... Έριξα μια ματιά στις αγγελίες και μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτή της Ν. Σμύρνης... Αφού τα τηλεφωνήματα μου φάνηκαν αρκετά περίεργα, πήγα μια επίσκεψη εκεί στην Παλαιολόγου, τέταρτος όροφος αν θυμάμαι καλά... Σούπερ κυριλέ μέρος, με μαύρα μάρμαρα, ντουσιέρες με αισθησιακό φωτισμό και αρώματα... Λέω εγώ, καλά θα ναι, ας κάτσουμε...
Με υποδέχθηκε κορασίς ονόματι Ευη, ή Εβελίνα, αλλιώς μου το πε στο τηλέφωνο, αλλιώς στο κατ' ιδίαν... Τεσπά, καλή μου φάνηκε και έμεινα... Πόσο λέω; 60 τα 40 λεπτά, 80 η μια ώρα... Δεν ρώτησα άλλες λεπτομέρειες... Κάνω ντουσάκι και περιμένω σε δωμάτιο με διακόσμηση ανατολίτικη... Μπαίνει μέσα μιλφ άσχετη, που δεν ειχα δει νωρίτερα και αρχίζει το μασάζάκι και να μου λέει για την κόρη της και δενξέρω εγώ τι. Την πατήσαμε λέω...
Μετά μεμεταφερουν σε άλλο δωμάτιο με τζακούζι και εκεί έρχεται η Ευη. Είχα απογοηευτεί και δεν περίμενα πλέον τίποτε, αλλά είχαμε τελικώς φραπεδιά χωρις καλαμάκι όμως, που μάλλον με αιφνιδίασε. Αν θέλετε σκέτο μασαζάκι καλώς... Ίσως αν πίεζα καταστάσεις κατάφερνα κάτι παραπάνω. Ίσως επειδή ήταν πρώτη φορα δεν είχαμε παρά μόνο ελάχιστο ρίσκο... Θα δείξει. Καμιά φορά που θα με πονάει η μέση μου θα ξαναπεράσω...