You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 605K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αν δεν κανω λαθος, παιζει μεχρι φραπε, αλλα ΔΕΝ ειμαι σιγουρος..πατησίων 95. Μου άρεσε η Κατερίνα, αλλά δεν πέρασα διότι ήταν αρνητική στο υπονοούμενο "φουλ πρόγραμμα". Πιστεύω ότι δεν γίνεται κάτι ή γίνεται με πολλές επανειλλημένες προσπάθειες. έχει πάει κανείς? Πάτερ, ανήκει στα ΔΕΝ ?
eυχαριστώ που απαντησες
αν δεν κανω λαθος, παιζει μεχρι φραπε, αλλα ΔΕΝ ειμαι σιγουρος..
το μαγαζι που αναφερεις παληκαρι ΔΕΝ ανηκει στην κατηγορια ΔΕΝ..
Αν μου επιτρέπετε βέβαια,γιατί ασχολείστε με τα μαγαζιά που ΔΕΝ,η έστω με τα μαγαζιά για τα οποία υπάρχουν αμφιβολίες? Γιατί σπαταλάτε χρόνο και χρήματα? μια μικρή περιήγηση στο site θα σας δόσει πάρα πολλά τσεκαρισμένα μαγαζιά,και μάλιστα με ανανεούμενο προσωπικό.....Εκτός βέβαια αν ψάχνετε για πραγματικό μασσάζ απο επαγγελματίες (για χαλάρωση η για λόγους υγείας),οπότε μάλλον είστε σε λάθος site
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν ασχολουμαστε με αυτα τα μαγαζια φιλε andy. απλα τα αναφερουμε σ αυτο το θρεντ προς ενημερωση των υπηρεσιων τους..Αν μου επιτρέπετε βέβαια,γιατί ασχολείστε με τα μαγαζιά που ΔΕΝ,η έστω με τα μαγαζιά για τα οποία υπάρχουν αμφιβολίες? Γιατί σπαταλάτε χρόνο και χρήματα? μια μικρή περιήγηση στο site θα σας δόσει πάρα πολλά τσεκαρισμένα μαγαζιά,και μάλιστα με ανανεούμενο προσωπικό.....Εκτός βέβαια αν ψάχνετε για πραγματικό μασσάζ απο επαγγελματίες (για χαλάρωση η για λόγους υγείας),οπότε μάλλον είστε σε λάθος site
freedom1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αππωλονος 1 συνταγμα παιζει τπτ? σε ποιο θρεντ ανηκει?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αππωλονος 1 συνταγμα παιζει τπτ? σε ποιο θρεντ ανηκει?
μα σε αυτο που εγραψες φυσικα.....
Επισκέπτης
Πήγα σήμερα Γαλατσίου 1 , στο "Μαλάξεις-Θεραπείες" , στο 2ο όροφο , από την αριστερή σκάλα της πολυκατοικίας.
Μόνο Μασάζ! Τίποτε άλλο.
Ούτε φραπές, ούτε καλαμάκι φυσικά.
Ήθελε μάλιστα να μου κανει μασάζ μόνο στην πλάτη και ζήτησα εγώ να γυρίσω ανάσκελα! Τότε μου το έπαιξε ... σοκαρισμένη στη θέα της ψωλής μου και πήγε να με σκεπάσει με την πετσέτα του μπάνιου, αλλά αρνήθηκα , δήθεν επειδή ήταν βρεγμένη! Το έπαιζε κυριλέ και δεν κοίταγε καν το καβλί μου ενώ μου έκανε ηλίθιο μασάζ.Εννοείται ότι πούτσο-αρχίδια δεν άγγιξε με τίποτε.
Αυτά για 60€.
Αν με ρωτήσουν συνάδελφοι που θέλουν να ξοδέψουν 60€ , θα τους πρότεινα να τα κάψουν με αναπτήρα. Πιο διασκεδαστικό θα είναι από το να τα σπαταλήσουν μαζί με την ώρα τους σε αυτό το ρημάδι.
Μόνο Μασάζ! Τίποτε άλλο.
Ήθελε μάλιστα να μου κανει μασάζ μόνο στην πλάτη και ζήτησα εγώ να γυρίσω ανάσκελα! Τότε μου το έπαιξε ... σοκαρισμένη στη θέα της ψωλής μου και πήγε να με σκεπάσει με την πετσέτα του μπάνιου, αλλά αρνήθηκα , δήθεν επειδή ήταν βρεγμένη! Το έπαιζε κυριλέ και δεν κοίταγε καν το καβλί μου ενώ μου έκανε ηλίθιο μασάζ.Εννοείται ότι πούτσο-αρχίδια δεν άγγιξε με τίποτε.
Αυτά για 60€.
Αν με ρωτήσουν συνάδελφοι που θέλουν να ξοδέψουν 60€ , θα τους πρότεινα να τα κάψουν με αναπτήρα. Πιο διασκεδαστικό θα είναι από το να τα σπαταλήσουν μαζί με την ώρα τους σε αυτό το ρημάδι.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βασικα το μαγαζι αυτο δεν ανηκει στην κατηγορια ''ΔΕΝ'', αλλα για μενα εξακολουθει να ειναι για τα σκουπιδια..Πήγα σήμερα Γαλατσίου 1 , στο "Μαλάξεις-Θεραπείες" , στο 2ο όροφο , από την αριστερή σκάλα της πολυκατοικίας.
Μόνο Μασάζ! Τίποτε άλλο.
Αυτά για 60€.
συμφωνω και επ αυξάνω όσο για το σε ποια κατηγορια ανηκει ανηκει στην κατηγορία του ΔΕΝ για μασαζ όσο για γαμησει υπαρχουν και οι πλαστικες κουκλεςβασικα το μαγαζι αυτο δεν ανηκει στην κατηγορια ''ΔΕΝ'', αλλα για μενα εξακολουθει να ειναι για τα σκουπιδια..
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι γινεται ρε αγωνιστες?κανα καινουργιο μαγαζι οπου παιζει μονο μασαζ και κανας φραπες(σιγουρος ομως) παιζει?κ για μας τους λατρεις του ωραιου μασαζ μετα συνοδειας εκτονωσης...αυτο στο μαρουσι η καλλιθεα(θησεως κ.τ.λ.)τι κατηγορια ειναι?
γιατι κ μια μπριζολα μια στο τοσο το κανει αυτης της κατηγορας νομιζω...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
φιλτατε οταν σκοτωσεις εστω μια φορα εισαι φονιας ή οχι?ετσι και για το εν λογω ζητημα...αμα φας μπριζολα μια φορα το ιδρυμα καταγραφεται στο πρωτοδικειο στα "μασατζιδικα που εφαγες μπριζολα"...κατοχυρωθηκε..
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχεις μαλλον δικιο φιλτατε...τοτε εστω μονο τα φραπεοειδη
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μαγκες το μαγαζι στο νεο ψυχικο ξενοπουλου κατι τι παιζει?
εισαι στο σωστο θρεντ παντως.........
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
που ειναι η ξενοπουλου γιατι δεν το ξερω το μαγαζι.ειχα υοπψιν μου καλιθεα και μαρουσι...........
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ξενοπουλου 17(?) ψυχικο..που ειναι η ξενοπουλου γιατι δεν το ξερω το μαγαζι.ειχα υοπψιν μου καλιθεα και μαρουσι...........
εχω την εντυπωση οτι στο 17 ειναι το υπουργειο εθν. αμυν. (εκει παιζει μονο ) χωρις μασαζ παλιοτερα ειχα απει στο ξενοπουλου 1 οπου σαφως ηταν στα ΔΕΝξενοπουλου 17(?) ψυχικο..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις