το κακο με τον ελληνα ειναι οτι θελει να κανει ολα τα μασατζιδικα ιδια.. δεν ξερω τι φταιει.. ισως οτι ειμαστε εγωιστες.. αλλα πιστευω οτι θελουμε ολοι να κανουμε τα καταστηματα ΔΕΝ... χωρις δεν.. αντι να κοιταμε στα δεν να ειναι οι κοπελες αριστες σε εμφανιση.. κοιταμε να παρουμε το πιο πουτανακι φατσακι για να την πηδηξουμε.. σορυ αλλα εμενα αυτο με βρισκει αρνητικο..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
androusopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
;-) σωστατο κακο με τον ελληνα ειναι οτι θελει να κανει ολα τα μασατζιδικα ιδια.. δεν ξερω τι φταιει.. ισως οτι ειμαστε εγωιστες.. αλλα πιστευω οτι θελουμε ολοι να κανουμε τα καταστηματα ΔΕΝ... χωρις δεν.. αντι να κοιταμε στα δεν να ειναι οι κοπελες αριστες σε εμφανιση.. κοιταμε να παρουμε το πιο πουτανακι φατσακι για να την πηδηξουμε.. σορυ αλλα εμενα αυτο με βρισκει αρνητικο..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εννοεις οτι ειμαστε εγωιστες εμεις τα γουρουνια οι αντρες που θελουμε να γαμαμε ????το κακο με τον ελληνα ειναι οτι θελει να κανει ολα τα μασατζιδικα ιδια.. δεν ξερω τι φταιει.. ισως οτι ειμαστε εγωιστες..
....και να μας τα τρωνε χωρις να μας δινουν τιποτα.............αντι να κοιταμε στα δεν να ειναι οι κοπελες αριστες σε εμφανιση..
σου χω νεα.. αυτο λεγεται μαζοχισμος..
ναι, εχεις δικιο.. μαλακία.. ΜΕΓΑΛΗ μαλακία !!!!....κοιταμε να παρουμε το πιο πουτανακι φατσακι για να την πηδηξουμε..
πρεπει να παιρνουμε την πιο σοβαροφανή κοπελα που θελει να μας τα τρωει ''αέρα'' και να της κανουμε προταση γαμου..
Επιβεβαιώνω και εγω τις μαρτυρίες των συναγωνιστών.απο την πρωτη φιλε μου δεν παιζει εκτος αν εισαι τυχερος πολυ, αλλα αν σε μαθουν την φραπεδια σου την παιρνεις
Προσοχή όμως στο που πιτσιλάτε γιατί οι γκόμενες τσαντίζονται (μερικές γκόμενες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γιατι τσαντιζονται ????Επιβεβαιώνω και εγω τις μαρτυρίες των συναγωνιστών.
Προσοχή όμως στο που πιτσιλάτε γιατί οι γκόμενες τσαντίζονται (μερικές γκόμενες)
Δεν γνωρίζω, αλλά την επόμενη φορά που θα πάω θα ρωτήσω .....γιατι τσαντιζονται ????
εννοεις οτι ειμαστε εγωιστες εμεις τα γουρουνια οι αντρες που θελουμε να γαμαμε ????
....και να μας τα τρωνε χωρις να μας δινουν τιποτα.........
ναι, εχεις δικιο.. μαλακία.. ΜΕΓΑΛΗ μαλακία !!!!
πρεπει να παιρνουμε την πιο σοβαροφανή κοπελα που θελει να μας τα τρωει ''αέρα'' και να της κανουμε προταση γαμου..
Νομίζω παπαγιώργη πως δεν κατάλαβες το πνεύμα του συναγωνιστή. Προφανώς εννοεί πως κάθε μαγαζί προσφέρει και κάτι διαφορετικό. Εάν πάω σε μαγαζί που είναι καφετέρια (και το ξέρω) και αρκετά καλό μασάζ, είναι μαλακία να προσπαθήσω να το αξιολογήσω με δεδομένα χασαποταβέρνας. Εκεί (ξαναλέω πως εν γνώσει μου το κάνω) είναι προτιμότερο να πάρω αυτήν που προσφέρει το καλύτερο μασάζ με το φραπεδάκι στο τέλος παρά την Χ εκφυλόφατσα με σκοπό να πάρω μπριζόλα (αφού δεν δίνει!)
Εάν κάποιος θεωρεί πως είναι χάσιμο χρημάτων το να πάει σε τέτοιο μαγαζί, τότε πάει σε μπριζολάδικο και τέλειωσε. Εάν όμως θέλει άλλο συνδυασμό υπηρεσιών τότε αξιολογεί αυτές τις υπηρεσίες. Εγώ (κατά διαστήματα) θα προτιμήσω να πάω κάπου που μου κάνουν πολύ καλύτερο μασάζ και φτάνουν μέχρι φραπεδάκι μόνο, παρά κάπου που η κύρια υπηρεσία είναι το γαμήσι και κατά τα άλλα σε πασαλείβουν.
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δοκιμασε στο κηφησιας 92 σιγουρα στα δεν μονο φραπε αρκετα καλο μασαζ και αν σε ενδιαφερει εχει κα ελληνιδες,περα απο αυτην στην πορταΜπορεί κάποιος συνάδελφος να διαφωτίσει σχετικά με κυριλέ μασατζίδικα που δεν γαμάς αλλά είσαι χωρίς πετσέτα και μπορεί να παίξει φραπεδιά ή χούφτωμα? Προσωπικά με φτιάχνει περισσότερο η φάση μιας κυριλάτης γκόμενας σε χλιδάτο χώρο που δίνει φραπέ παρά η πιο χύμα μπριζολέ κατάσταση. Γούστα είναι αυτά.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..΄δέσποτά μου το νου σου στα "μυστήρια" τον έχεις...εννοεις οτι ειμαστε εγωιστες εμεις τα γουρουνια οι αντρες που θελουμε να γαμαμε ????
....και να μας τα τρωνε χωρις να μας δινουν τιποτα.........
ναι, εχεις δικιο.. μαλακία.. ΜΕΓΑΛΗ μαλακία !!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
συμφωνω σε ολα. αλλωστε τα παντα ειναι και υποκειμενικα.Νομίζω παπαγιώργη πως δεν κατάλαβες το πνεύμα του συναγωνιστή. Προφανώς εννοεί πως κάθε μαγαζί προσφέρει και κάτι διαφορετικό. Εάν πάω σε μαγαζί που είναι καφετέρια (και το ξέρω) και αρκετά καλό μασάζ, είναι μαλακία να προσπαθήσω να το αξιολογήσω με δεδομένα χασαποταβέρνας. Εκεί (ξαναλέω πως εν γνώσει μου το κάνω) είναι προτιμότερο να πάρω αυτήν που προσφέρει το καλύτερο μασάζ με το φραπεδάκι στο τέλος παρά την Χ εκφυλόφατσα με σκοπό να πάρω μπριζόλα (αφού δεν δίνει!)
Εάν κάποιος θεωρεί πως είναι χάσιμο χρημάτων το να πάει σε τέτοιο μαγαζί, τότε πάει σε μπριζολάδικο και τέλειωσε. Εάν όμως θέλει άλλο συνδυασμό υπηρεσιών τότε αξιολογεί αυτές τις υπηρεσίες. Εγώ (κατά διαστήματα) θα προτιμήσω να πάω κάπου που μου κάνουν πολύ καλύτερο μασάζ και φτάνουν μέχρι φραπεδάκι μόνο, παρά κάπου που η κύρια υπηρεσία είναι το γαμήσι και κατά τα άλλα σε πασαλείβουν.
ομως, δε νοιωθετε μαλακες οταν με 70 και 80 ευρω σε καποια μαγαζια τρως μπριζολιδια απο αξιολογα τεμαχια, ενω στα αλλα σου ζητανε 100άρες και 120άρες για ενα λαδωμενο φραπόγαλο ξεροσφύρι ????
Ούτε λόγος πάτερ. Έτσι είναι. Για την ακρίβεια 100 και 120 ούτε για μπριζόλα δεν δίνω. Αλλά 70-80 για φραπέ (εάν όμως το μασαζάκι είναι super, και η γκαρσόνα καλή) είμαι διατεθειμένος να δώσω. Εάν φυσικά έχω και τα 2 (καλό μασάζ και καλή μπριζόλα) στην παραπάνω τιμή, φυσικά και το προτιμώ. ¨Όμως ομολογώ πως δεν το βρίσκω αυτό συχνά. άρα διαλέγω κάθε φορά.( Συνήθως μπριζόλα βέβαια ;) αλλά όχι και ξερή, χωρίς γαρνιτούρα...μπαμ και κάτω)
Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα.ομως, δε νοιωθετε μαλακες οταν με 70 και 80 ευρω σε καποια μαγαζια τρως μπριζολιδια απο αξιολογα τεμαχια, ενω στα αλλα σου ζητανε 100άρες και 120άρες για ενα λαδωμενο φραπόγαλο ξεροσφύρι ????
Και για να συμπληρώσω:
Μήπως πρέπει να 'μην' στα 'δεν', μπας και αρχίσουν να το ξανασκέφτονται; Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, οι νόμοι της αγοράς: Όπου δεν υπάρχει ζήτηση, αυξάνεται η προσφορά...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εστω ετσι..Ούτε λόγος πάτερ. Έτσι είναι. Για την ακρίβεια 100 και 120 ούτε για μπριζόλα δεν δίνω. Αλλά 70-80 για φραπέ (εάν όμως το μασαζάκι είναι super, και η γκαρσόνα καλή) είμαι διατεθειμένος να δώσω. Εάν φυσικά έχω και τα 2 (καλό μασάζ και καλή μπριζόλα) στην παραπάνω τιμή, φυσικά και το προτιμώ. ¨Όμως ομολογώ πως δεν το βρίσκω αυτό συχνά. άρα διαλέγω κάθε φορά.( Συνήθως μπριζόλα βέβαια ;) αλλά όχι και ξερή, χωρίς γαρνιτούρα...μπαμ και κάτω)
και εξηγω τι εννοω: δε νοιωθετε μαλακες οταν με 70 και 80 ευρω σε καποια μαγαζια τρως μπριζολιδια απο αξιολογα τεμαχια, ενω στα αλλα σου ζητανε 80άρες για ενα λαδωμενο φραπόγαλο ξεροσφύρι ????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ε ναι ρε συ.. και γιατι να διαφωνουμε στην τελικη ????μαγιωργο δεν διαφωνω σαυτο... απλα εχουμε ελευθερη αγορα και ο καθενας οπου γουσταρει παει.. εγω απλα διαφωνω στο να πας σε μαγαζι που δεν προσφερει εξτρα περιποιησειςκαι να ζητας.. αυτο, κατα ταλλα συμφωνουμε νομιζω
εστω ετσι..
και εξηγω τι εννοω: δε νοιωθετε μαλακες οταν με 70 και 80 ευρω σε καποια μαγαζια τρως μπριζολιδια απο αξιολογα τεμαχια, ενω στα αλλα σου ζητανε 80άρες για ενα λαδωμενο φραπόγαλο ξεροσφύρι ????
Κοίτα η ερώτηση είναι τόσο σωστή όσο αυτή:
«Δεν νοιώθετε μαλάκες που δίνετε 70-80 ευρώ σε μασατζίδικο για να γαμήσετε σε ένα κρεβάτι που δεν χωράτε μια μέτρια προς καλή γκόμενα, ενώ με λιγότερα γαμάτε μια καλύτερη (ο μέσος όρος είναι αρκετά καλύτερος σίγουρα) σε studio; (δεν βάζω μπουρδέλα γιατί είσαι με την ψυχή στο στόμα)
Προφανώς η απάντηση είναι ΟΧΙ. Γιατί είναι άλλο το προϊόν, γουστάρεις ΚΑΙ το μασάζ.
Άλλωστε θυμάμαι πολλές φορές που συναγωνιστές έχουν κράξει γκόμενες που μπαίνουν βουρ στο ψητό. Γιατί δεν είναι μόνο το γαμήσι το ζητούμενο.
Το καλό με το μασάζ είναι πως δεν χρειάζεται να είσαι γκαυλωμένος για να γαμήσεις.
Και να είσαι χάλια, σου «ανεβαίνει» η διάθεση. Και το να χύσεις είναι το φυσικό αποτέλεσμα ενός αισθησιακού μασάζ.
(Παρεμπιπτόντως όσες φορές είχα πάει σε μπουρδέλο ή studio χωρίς ιδιαίτερη όρεξη, επειδή πχ ήμουν κοντά στην περιοχή ΔΕΝ το ευχαριστήθηκα- όσες φορές το έκανα σε μασατζίδικο, το ευχαριστήθηκα ούτως ή άλλως).
Στην πλειονότητα των μαγαζιών, το μασάζ είναι απλά πασάλειμμα και το μόνο κέρδος είναι η περισσότερη ώρα. Ε δεν μου λέει τίποτα από μόνο του. Όταν έχω κάνει ψιλοκαλό μασάζ και στο τέλος φάω και μπριζόλα θεωρώ πως έχω κάνει απόσβεση στα λεφτά μου. (πρωτίστως μπριζόλα με extra το μασάζ)
¨Όταν έχω κάνει αρκετά έως πολύ καλό μασάζ και στο τέλος πάρω το φραπεδάκι μου σαν κορύφωση, πάλι θεωρώ πως έχω κάνει απόσβεση στα λεφτά μου. (πρωτίστως μασάζ με extra τον φραπέ)
Όταν έχω μπει σε μαγαζί , με πασάλλειψαν με λάδι και βουρ στον πατσά, θεωρώ πως έχασα τα λεφτά μου γιατί πήρα χειρότερο προϊόν από ένα studio σε υψηλότερη τιμή.
Σε σχέση με την τρίτη κατηγορία εννοώ πως προτιμώ τον φραπέ, όχι με την πρώτη.
Όπως και εσύ πιστεύω πως ουσιαστικά θεωρείς μαλακία την περίπτωση που σου κάνουν μασάζ ίδιο με το μασάζ της πρώτης κατηγορίας και απλά δεν γαμάς. ΟΚ μαζί σου
Εγώ προσπαθώ να πηγαίνω στην μία ή στην άλλη κατηγορία ανάλογα με τα εκάστοτε κέφια μου.
Και για να χρησιμοποιήσω παράδειγμα με κρεατικά:
(Μια μπριζόλα θεωρείται καλύτερη από ένα χάμπουργκερ.Κάποιες φορές όμως έχεις όρεξη για χάμπουργκερ. Τα καλά burgerάδικα που έχουν πραγματικά καλά χάμπουργκερ (όχι goodies) τα έχουν ίδια τιμή με την μπριζόλα σε μια ταβέρνα. Εάν θεωρείς πως το σωστό είναι ενώ θέλεις χαμπουργκερ να μην το πάρεις γιατί έχει ίδια τιμή με την μπριζόλα εγώ διαφωνώ)
tasteu2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους, διαβαζοντας καιρο τα νεα διαφορων συναγωνιστων και θελοντας να ξεκινησω την καριερα μου επισκεφτηκα το καταστημα στην παλαιολογου στην νεα σμυρνη χωρος αψογος πεντακαθαρος, μιλησα με την ευη η οποια προσωπικα με καβλωσε πολυ εμφανισιακα, συμφωνια λοιπον για 1 ωρα στα 70 ευρω, μασαζ αψογο απο την barbara ετσι μου ειπε φοβερο χερι και κανα 15λεπτο στο τζακουζι να μου χαιδευει με κατι κρεμες το κεφαλι(δυστηχωσ το πανω!!!!)οπωσ καταλαβενετε τιποτα παραπανω απο μασαζ σε εμενα τουλαχιστον.ξερετε αν η ευη προσφερι υπηρεσιες η ειναι μονο επι της υποδοχης?? η αν καποιο απο τα αρκετα προγραματα που προσφερει το καταστημα κρυβει κατι extra??παντωσ θα ξαναπαω γιατι σαν μασαζ εσκιζε....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις