Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 609K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
να ρωτησω κατι? και με τις αλλες κοπελες γυμνος κανεις το μασαζ? και για την φραπεδια με την ροζα το τιπ των 20ευρο τα εδωσες σε αυτη η στον τυπο στην υποδοχη?

Φίλε με όλες γυμνός το κάνεις, αν και σου βάζουν πετσετούλα (που φεύγει εύκολα... :rockon:). Το ογδοντάρι και το δωράκι πάει στα χέρια του κοριτσιού, αν και κάποτε είδα έναν συνάδελφο να πληρώνει τη ρεσεψιονιστ.

xristoc

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες δωστε μια πληροφορια στον καμενο  :grin: , που να παω για μασαζακι αντε και καμια φραπεδια αλλα τιποτα παραπανω; εχω πιαστει ολοκληρος λεμε.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
να ρωτησω κατι? και με τις αλλες κοπελες γυμνος κανεις το μασαζ? και για την φραπεδια με την ροζα το τιπ των 20ευρο τα εδωσες σε αυτη η στον τυπο στην υποδοχη?

γυμνός με πετσέτα το μασάζ ... (όπως λέμε ο γυμνός με τα χέρια στις τσέπες ...)

Στη Δ14 το 80άρι το πλήρωνες στη ρεσεψιον (μέχρι τον Ιούλιο), Ιούλιο -Αύγουστο στη κοπέλα (λόγω αδειών λείπει η Γεωργία στη ρεσεψιον)
Το τιπ (20€) το παίρνει στανταρ η κοπέλα για το κόπο της ...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
γυμνός με πετσέτα το μασάζ ... (όπως λέμε ο γυμνός με τα χέρια στις τσέπες ...)

Στη Δ14 το 80άρι το πλήρωνες στη ρεσεψιον (μέχρι τον Ιούλιο), Ιούλιο -Αύγουστο στη κοπέλα (λόγω αδειών λείπει η Γεωργία στη ρεσεψιον)
Το τιπ (20€) το παίρνει στανταρ η κοπέλα για το κόπο της ...

Έλα ρε άδεια έχει; Νόμιζα ότι την σουτάρανε! Μια φορά την είχα ρωτήσει αν κάνει κι αυτή μασάζ  :cheesy:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ άκουσα ότι την έχει κάνει για διακοπές ... τι να σου πω ...

Τελικά κάνει μασάζ ?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ άκουσα ότι την έχει κάνει για διακοπές ... τι να σου πω ...

Τελικά κάνει μασάζ ?

Όχι είπε... Την είχα κόψει για τρελιάρα, οπότε αν έκανε και πρόγραμμα θα άξιζε τον κόπο  :dancing:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι ... ενδιαφέρον κομμάτι φαινότανε ...
για να δούμε αν θα γυρίσει ...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
συναγωνιστες η παλαιολογου στην νεα σμυρνη που ειναι??

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η Νιόβη έκανε μασάζ όπως η Ροζ; Από εμφάνιση τι λέει καλή;

Ναι, δυνατό μασάζ αλλά διαφορετικό από τη Ροζαλία ... κάπως μου το είπε αλλά δεν θυμάμαι ... μου έκανε και μία ιστορική αναδρομή (περιλιπτικά) ...

Από εμφάνιση έμένα μου άρεσε,26-27 χρονών, κοντούλα, λεπτή (ίσως περισσότερο από ότι πρέπει), μικρό στήθος αλλά έχει νεύρο ...!!! σε λεπτομέρειες δε  μπορώ να μπω μιας και ήταν συνέχεια με κολάν και ιατρική μπλούζα χωρίς ντεκολτέ...

Εχω και 3 μελανίες σο δεξί μπράτσο ... θα της την πω αν καταλήξω από εκεί σήμερα ...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, δυνατό μασάζ αλλά διαφορετικό από τη Ροζαλία ... κάπως μου το είπε αλλά δεν θυμάμαι ... μου έκανε και μία ιστορική αναδρομή (περιλιπτικά) ...

Από εμφάνιση έμένα μου άρεσε,26-27 χρονών, κοντούλα, λεπτή (ίσως περισσότερο από ότι πρέπει), μικρό στήθος αλλά έχει νεύρο ...!!! σε λεπτομέρειες δε  μπορώ να μπω μιας και ήταν συνέχεια με κολάν και ιατρική μπλούζα χωρίς ντεκολτέ...

Εχω και 3 μελανίες σο δεξί μπράτσο ... θα της την πω αν καταλήξω από εκεί σήμερα ...

:think: Λέω να την αποφύγω...

Τελικά που θα πας, Δεριγνύ ή Καραΐσκου, μας μπέρδεψες  :grin: Ή θα πας και στα δύο βρε θηρίο!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:think: Λέω να την αποφύγω...

Τελικά που θα πας, Δεριγνύ ή Καραΐσκου, μας μπέρδεψες  :grin: Ή θα πας και στα δύο βρε θηρίο!

Και στα 2 αποκλείεται ...

Αν εχω περισσότερες πληροφορίες για καραισκου θα πάω εκεί ...  :boobies:
Αν προλάβω να κλείσω ραντεβού για Νιόβη το μεσημέρι(που εχω 1-2 ώρες κενό) θα πάω εκεί ...  :dancing:
Αν δε κάτσει κανένα από τα παραπάνω ... θα κάτσω στο γραφείο να δουλέψω ...  :headbang:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Και στα 2 αποκλείεται ...

Αν εχω περισσότερες πληροφορίες για καραισκου θα πάω εκεί ...  :boobies:
Αν προλάβω να κλείσω ραντεβού για Νιόβη το μεσημέρι(που εχω 1-2 ώρες κενό) θα πάω εκεί ...  :dancing:
Αν δε κάτσει κανένα από τα παραπάνω ... θα κάτσω στο γραφείο να δουλέψω ...   :headbang:

Εγω θα πάω σε μια δουλειά παραδίπλα από το Σ12 και σκέπτομαι να το τιμήσω, αν και δεν με ξετρέλανε τότε που είχα ξαναπάει.  Έχεις πάει από εκεί τελευταία;

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγω θα πάω σε μια δουλειά παραδίπλα από το Σ12 και σκέπτομαι να το τιμήσω, αν και δεν με ξετρέλανε τότε που είχα ξαναπάει.  Έχεις πάει από εκεί τελευταία;

Σ12 δεν έχω πάει ...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τηλεφωνική ενημέρωση από Δ14 ...

Ροζαλία επιστρέφει το Σεπτέμβριο ...
Νιόβη επιστρέφει την άλλη εβδομάδα ... (δηλαδή το Σεπτ. αλλά έτσι μου είπανε...  :think:)
Παρούσες Τζένιφερ (δεν γνωρίζω), Ειρήνη (δεν με έχει καλύψει) και άλλες 2 που δεν έπιασα καλά τα ονόματα (δεν γνωρίζω)

Έλα ρε άδεια έχει; Νόμιζα ότι την σουτάρανε! Μια φορά την είχα ρωτήσει αν κάνει κι αυτή μασάζ  :cheesy:

Και σε συνέχεια της πρωινής συνομιλίας η Γεωργία επέστρεψε, άρα ήταν διακοπές ...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και μετά την επίσκεψη Δ14, να προσθέσω ...

Μαρία, χαριτωμένη κοπελίτσα 22-23 χρονών, το μασάζ της δεν με ενθουσίασε αν και μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από τη χαλάρωση που ένιωθα ...
Για φραπέ κλπ ούτε λόγος...
Δεν θα την ξανατιμήσω ...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και μετά την επίσκεψη Δ14, να προσθέσω ...

Μαρία, χαριτωμένη κοπελίτσα 22-23 χρονών, το μασάζ της δεν με ενθουσίασε αν και μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από τη χαλάρωση που ένιωθα ...
Για φραπέ κλπ ούτε λόγος...
Δεν θα την ξανατιμήσω ...

Borg, να σε ρωτήσω κάτι επειδή ειδικεύεσε στα του ιδρύματος της Δ14... Αν εξαιρέσουμε την Ασιάτισα, οι άλλες κάνουν μασάζ με πετσέτα; Δηλαδή πόδια και πλάτη μόνο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Borg, να σε ρωτήσω κάτι επειδή ειδικεύεσε στα του ιδρύματος της Δ14... Αν εξαιρέσουμε την Ασιάτισα, οι άλλες κάνουν μασάζ με πετσέτα; Δηλαδή πόδια και πλάτη μόνο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

δυστηχώς ναι (πόδια, πλάτη, ώμους, κοιλιά, σβέρκο, πρόσωπο)...

Βέβαια η πιτσιρίκα οταν σε ένα γύρισμα μου έπεσε η πετσέτα δεν κοκκίνισε αλλά ούτε το εκμεταλεύτηκε ...  :'(

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δυστηχώς ναι (πόδια, πλάτη, ώμους, κοιλιά, σβέρκο, πρόσωπο)...

Βέβαια η πιτσιρίκα οταν σε ένα γύρισμα μου έπεσε η πετσέτα δεν κοκκίνισε αλλά ούτε το εκμεταλεύτηκε ...  :'(

Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom