Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
Με τέτοιο χώρο που βλέπω είναι κρίμα να μην παίζει τουλάχιστον ένα φραπεδάκι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Με τέτοιο χώρο που βλέπω είναι κρίμα να μην παίζει τουλάχιστον ένα φραπεδάκι
Εγώ που πήγα πρόσφατα πάντως δεν άφησαν καμία υπόνοια για φραπέ. Εντυπωσιακος χώρος πράγματι πάντως.

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
Εγώ που πήγα πρόσφατα πάντως δεν άφησαν καμία υπόνοια για φραπέ. Εντυπωσιακος χώρος πράγματι πάντως.
Ε λογικά θα θέλει το ανάλογο αντίτιμο και τι άλλο;Τις ανάλογες επισκέψεις.

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
305
Πόντοι
21
απορία...σε ποια μαγαζιά που ΔΕΝ....... κανεις ανευ εσωρουχου μασαζ?εαν υπαρχουν δηλαδη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ε λογικά θα θέλει το ανάλογο αντίτιμο και τι άλλο;Τις ανάλογες επισκέψεις.
Οκ, επειδή δεν είδα κάτι τόσο αξιόλογο εμφανισιακά και επειδή το μασάζ δε με ξετρελανε, προσπερνώ

• Like
Αντιδράσεις: lavro

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
απορία...σε ποια μαγαζιά που ΔΕΝ....... κανεις ανευ εσωρουχου μασαζ?εαν υπαρχουν δηλαδη.
Σύνηθως τα ΔΕΝ δίνουν ένα γελοίο εσώρουχο. Αν σε κάποιο μαγαζί κάνεις χωρίς εσώρουχο, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να παίζει εκτόνωση στο τέλος.

krait

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
73
Πόντοι
0
μάγκες καλησπέρα,

εγω τώρα ξεκίνησα να ψάχνομαι με το σπορ, απο σπόντα, γιατί ξεκίνησα να πηγαίνω σε κατάστημα της αλυσίδας le massage εδώ και 3 εβδομάδες (γιατί όντως είχα θέμα από αθλητικό τραυματισμό και χρειαζόμουν μασάζ, δεν είχα ξανακάνει).

Η δική μου εμπειρία λοιπόν είναι η εξής:

Είμαι με την ίδια κοπέλα μέχρι τώρα, 3 συνεδρίες, η οποία δεν έχει κανένα θέμα με εμένα να είμαι τσιτσίδι. Σε κάποια φάση κιόλας τη προηγούμενη φορά η πετσέτα έφυγε εντελώς, γιατί γλίστρησε, και δεν τη ξαναέβαλε ποτέ. Γενικά η πετσέτα πάντα φεύγει από τα σημεία που "πρέπει" να καλύπτει. ΩΣΤΟΣΟ, δεν ακουμπάει τίποτα, δλδ και προσαγωγούς που μου έκανε (το οποίο προκάλεσε κάποιες "αντιδράσεις") το χέρι της δεν ξέφυγε χιλιοστό προς τα πιο δίπλα. Γενικά δεν είχα ποτέ φουλ σηκωμάρες μέχρι τώρα, γιατί το μασάζ που κάνουμε είναι σκληρό, δεν είναι χάιδεμα, και ο πόνος δεν με βοηθάει πολύ :cheesy:

Παίρνω μπερδεμένα μηνύματα, δεν ξέρω, τι λέτε; ?

Το μασάζ πάντως αρκετά λετζιτ, τουλάχιστον το θέμα που είχα πάει πολύ καλύτερα.

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556
Μιλαμε διαβασα κι εγω τις περιγραφες και έπαθα....
τύπε αν ειδα καλα παιζει ντινερ ταντρα :takethis: :takethis: :takethis: λογικα εκει που τρως κανα μπριζολάκι να πουμε θα σε χαϊδεύει με το φτερό:undecided::undecided::undecided: α ρχο ντας:headbaning1:

krait

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
73
Πόντοι
0

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
εδω ξερουμε τι παίζει? αξιζει τα λεφτα ? εμπειρια κανεις?

Δεν είναι καινούριο. Νομίζω οικογενειακή επιχείρηση με την κόρη να διαφημίζεται ξεχωριστά γιατί μάλλον δεν προχωράει.

Πάνε να το γυρίσουν στο adult, αλλά οι τιμές είναι εκτός αγοράς. Ειδικά αυτά τα είδη τάντρα βρωμάνε μούφα από μακριά..

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Δεν είναι καινούριο. Νομίζω οικογενειακή επιχείρηση με την κόρη να διαφημίζεται ξεχωριστά γιατί μάλλον δεν προχωράει.

Πάνε μάλλον να το γυρίσουν, αλλά οι τιμές είναι εκτός αγοράς. Ειδικά αυτά τα είδη τάντρα βρωμάνε μούφα από μακριά..
Όχι απλά εκτός αγοράς.
Εκτός πραγματικότητας...
Δεν υπάρχει πρόγραμμα κάτω των εκατό ευρώ.Τι κάνουν ήθελα να ήξερα...???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom