You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Εγώ που πήγα πρόσφατα πάντως δεν άφησαν καμία υπόνοια για φραπέ. Εντυπωσιακος χώρος πράγματι πάντως.Με τέτοιο χώρο που βλέπω είναι κρίμα να μην παίζει τουλάχιστον ένα φραπεδάκι
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 78
- Like
- 7.515
- Πόντοι
- 17.436
Ε λογικά θα θέλει το ανάλογο αντίτιμο και τι άλλο;Τις ανάλογες επισκέψεις.Εγώ που πήγα πρόσφατα πάντως δεν άφησαν καμία υπόνοια για φραπέ. Εντυπωσιακος χώρος πράγματι πάντως.
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
απορία...σε ποια μαγαζιά που ΔΕΝ....... κανεις ανευ εσωρουχου μασαζ?εαν υπαρχουν δηλαδη.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Οκ, επειδή δεν είδα κάτι τόσο αξιόλογο εμφανισιακά και επειδή το μασάζ δε με ξετρελανε, προσπερνώΕ λογικά θα θέλει το ανάλογο αντίτιμο και τι άλλο;Τις ανάλογες επισκέψεις.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Σύνηθως τα ΔΕΝ δίνουν ένα γελοίο εσώρουχο. Αν σε κάποιο μαγαζί κάνεις χωρίς εσώρουχο, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να παίζει εκτόνωση στο τέλος.απορία...σε ποια μαγαζιά που ΔΕΝ....... κανεις ανευ εσωρουχου μασαζ?εαν υπαρχουν δηλαδη.
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Κόστος;Μόνο για το μασάζ;Οκ, επειδή δεν είδα κάτι τόσο αξιόλογο εμφανισιακά και επειδή το μασάζ δε με ξετρελανε, προσπερνώ
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
40 απ' ότι θυμάμαι το χαλαρωτικό.Κόστος;Μόνο για το μασάζ;
Thai Therapists | Athina | Nuad Thai Massage Greece
nuad-thai-massage-assai.gr
el.nuadthaimassage.gr
krait
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
μάγκες καλησπέρα,
εγω τώρα ξεκίνησα να ψάχνομαι με το σπορ, απο σπόντα, γιατί ξεκίνησα να πηγαίνω σε κατάστημα της αλυσίδας le massage εδώ και 3 εβδομάδες (γιατί όντως είχα θέμα από αθλητικό τραυματισμό και χρειαζόμουν μασάζ, δεν είχα ξανακάνει).
Η δική μου εμπειρία λοιπόν είναι η εξής:
Είμαι με την ίδια κοπέλα μέχρι τώρα, 3 συνεδρίες, η οποία δεν έχει κανένα θέμα με εμένα να είμαι τσιτσίδι. Σε κάποια φάση κιόλας τη προηγούμενη φορά η πετσέτα έφυγε εντελώς, γιατί γλίστρησε, και δεν τη ξαναέβαλε ποτέ. Γενικά η πετσέτα πάντα φεύγει από τα σημεία που "πρέπει" να καλύπτει. ΩΣΤΟΣΟ, δεν ακουμπάει τίποτα, δλδ και προσαγωγούς που μου έκανε (το οποίο προκάλεσε κάποιες "αντιδράσεις") το χέρι της δεν ξέφυγε χιλιοστό προς τα πιο δίπλα. Γενικά δεν είχα ποτέ φουλ σηκωμάρες μέχρι τώρα, γιατί το μασάζ που κάνουμε είναι σκληρό, δεν είναι χάιδεμα, και ο πόνος δεν με βοηθάει πολύ
Παίρνω μπερδεμένα μηνύματα, δεν ξέρω, τι λέτε; ?
Το μασάζ πάντως αρκετά λετζιτ, τουλάχιστον το θέμα που είχα πάει πολύ καλύτερα.
εγω τώρα ξεκίνησα να ψάχνομαι με το σπορ, απο σπόντα, γιατί ξεκίνησα να πηγαίνω σε κατάστημα της αλυσίδας le massage εδώ και 3 εβδομάδες (γιατί όντως είχα θέμα από αθλητικό τραυματισμό και χρειαζόμουν μασάζ, δεν είχα ξανακάνει).
Η δική μου εμπειρία λοιπόν είναι η εξής:
Είμαι με την ίδια κοπέλα μέχρι τώρα, 3 συνεδρίες, η οποία δεν έχει κανένα θέμα με εμένα να είμαι τσιτσίδι. Σε κάποια φάση κιόλας τη προηγούμενη φορά η πετσέτα έφυγε εντελώς, γιατί γλίστρησε, και δεν τη ξαναέβαλε ποτέ. Γενικά η πετσέτα πάντα φεύγει από τα σημεία που "πρέπει" να καλύπτει. ΩΣΤΟΣΟ, δεν ακουμπάει τίποτα, δλδ και προσαγωγούς που μου έκανε (το οποίο προκάλεσε κάποιες "αντιδράσεις") το χέρι της δεν ξέφυγε χιλιοστό προς τα πιο δίπλα. Γενικά δεν είχα ποτέ φουλ σηκωμάρες μέχρι τώρα, γιατί το μασάζ που κάνουμε είναι σκληρό, δεν είναι χάιδεμα, και ο πόνος δεν με βοηθάει πολύ
Παίρνω μπερδεμένα μηνύματα, δεν ξέρω, τι λέτε; ?
Το μασάζ πάντως αρκετά λετζιτ, τουλάχιστον το θέμα που είχα πάει πολύ καλύτερα.
agnostos_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πολλα γιουρια ζητανε ... κατι θα παιζει ,δεν γινεται αλλιωςεδω ξερουμε τι παίζει? αξιζει τα λεφτα ? εμπειρια κανεις?Thai Therapists | Athina | Nuad Thai Massage Greece
nuad-thai-massage-assai.grel.nuadthaimassage.gr
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.060
- Πόντοι
- 3.556
τύπε ξεροχυνω με τον τυπο που εγραψε τις περιγραφές. ποσα ηδη εχει να πουμε μάρκετινγκ οχι αστειαΠολλα γιουρια ζητανε ... κατι θα παιζει ,δεν γινεται αλλιως
agnostos_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μιλαμε διαβασα κι εγω τις περιγραφες και έπαθα....τύπε ξεροχυνω με τον τυπο που εγραψε τις περιγραφές. ποσα ηδη εχει να πουμε μάρκετινγκ οχι αστεια
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.060
- Πόντοι
- 3.556
τύπε αν ειδα καλα παιζει ντινερ ταντρα λογικα εκει που τρως κανα μπριζολάκι να πουμε θα σε χαϊδεύει με το φτερό α ρχο νταςΜιλαμε διαβασα κι εγω τις περιγραφες και έπαθα....
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Εδώ ξεκινάνε όλα πάνω από εκατό ....Πολλα γιουρια ζητανε ... κατι θα παιζει ,δεν γινεται αλλιως
krait
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
όπως είπαν και οι υπόλοιποι, από τιμές και περιγραφές, σίγουρα κάτι παίζει. Πήγαινε και πες μας ?εδω ξερουμε τι παίζει? αξιζει τα λεφτα ? εμπειρια κανεις?Thai Therapists | Athina | Nuad Thai Massage Greece
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.119
- Πόντοι
- 4.365
εδω ξερουμε τι παίζει? αξιζει τα λεφτα ? εμπειρια κανεις?Thai Therapists | Athina | Nuad Thai Massage Greece
Δεν είναι καινούριο. Νομίζω οικογενειακή επιχείρηση με την κόρη να διαφημίζεται ξεχωριστά γιατί μάλλον δεν προχωράει.
Πάνε να το γυρίσουν στο adult, αλλά οι τιμές είναι εκτός αγοράς. Ειδικά αυτά τα είδη τάντρα βρωμάνε μούφα από μακριά..
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Όχι απλά εκτός αγοράς.Δεν είναι καινούριο. Νομίζω οικογενειακή επιχείρηση με την κόρη να διαφημίζεται ξεχωριστά γιατί μάλλον δεν προχωράει.
Πάνε μάλλον να το γυρίσουν, αλλά οι τιμές είναι εκτός αγοράς. Ειδικά αυτά τα είδη τάντρα βρωμάνε μούφα από μακριά..
Εκτός πραγματικότητας...
Δεν υπάρχει πρόγραμμα κάτω των εκατό ευρώ.Τι κάνουν ήθελα να ήξερα...???
Τώρα έχει προσφορά;η λόγω καλοκαιριού δεν έχει κάτιΒάζουν που και που κάποιες προσφορές.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
135 ευρώ για 45 λεπτα δεν το λες και προσφορά.....Τώρα έχει προσφορά;η λόγω καλοκαιριού δεν έχει κάτι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις