εμφάνισε μια κοπέλα 1,60 80 κιλά με γυαλιά μασάζ του δεκάρικου,Στο oiseau libre έχει καμία Ελληνίδα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
καλησπερα ...μετα απο καποιες πληροφοριες απο το μελος vagma ως προς την επικοιωνια με την εν λογω κορασιδα ..επισκευτηκα τον χωρο της στο παγκρατι ..ταυλανδεζα ..
κανει πολυ καλο μασαζ ..το κατεχει αρκετα ...σωστες πιεσεις παντου χρησιμοποιει ζεστο λαδι για αμεση αποδοχη του απο τους μυς που κανει τη μαλαξη ..ξερει τι κανει ως προς τις πιεσεις
και ασχολειται και με την πατουσες και με τις παλαμες των χεριων ...μπρουμητα ανασκελα με πετσετα στα επιμαχα σημεια που ομως σε εμενα την εβγαλε με τις κινησεις για το μασσαζ στους προσαγωγους οταν γυρισα ανασκελα ..προσεχτικες κινησεις ωστε να μη ακουμπησει και να δωσει αφορμη ...για ανασηκωματα ..παροτι ρωτησα ευθεως για κατι παραπανω στα ισια πηρα απαντηση just massage ..προσπαθησα παλι κατα την διαρκεια του μασαζ δια της πλαγιας οδου ..ξαναπηρα την ιδια απαντηση just massage ...
αρα για οποιον ενδιαφερετε για καλο μασαζ και μονο ..ας δοκιμασει αξιζει ..κοστος 40 ευρω μια ωρα ..και την τηρει χωρις να κλεβει ...εχει και προγραμμα 60 ευρω μιαμισης ωρας ..αλλα στην μια ωρα ..επειδη κανει καλη δουλεια δεν νομιζω οτι χρειαζετε το παραπανω μισαωρο και το 20ευρω....θα ξαναδοκιμασω αλλη μια για να δω μηπως κανει παρελκομενα τελικα απλα θελει να ξαναπας ... παρεχει και ντους για οποιον θελει.. καθαρος χωρος μυριζει ωραια και μουσικη απαλη κατα την διαρκεια ..το αρωμα στο λαδι αν καποιος φυγει χωρις ντους ειναι ανιχνευσιμο για τους ζευγαρωτους εχει μυρωδια οχι πολυ εντονη αλλα θελει προσοχη για να μην εχει παντοφλα ...θα την βρειτε στο facebook για οποιον ενδιαφερετε στην σελιδα Massage4you ... με μηνυμα η επαφη και καθοδηγηση ως προς την διευθυνση...καλα να περασετε και να χαλαρωσετε οσοι κανουν τη κινηση
κανει πολυ καλο μασαζ ..το κατεχει αρκετα ...σωστες πιεσεις παντου χρησιμοποιει ζεστο λαδι για αμεση αποδοχη του απο τους μυς που κανει τη μαλαξη ..ξερει τι κανει ως προς τις πιεσεις
και ασχολειται και με την πατουσες και με τις παλαμες των χεριων ...μπρουμητα ανασκελα με πετσετα στα επιμαχα σημεια που ομως σε εμενα την εβγαλε με τις κινησεις για το μασσαζ στους προσαγωγους οταν γυρισα ανασκελα ..προσεχτικες κινησεις ωστε να μη ακουμπησει και να δωσει αφορμη ...για ανασηκωματα ..παροτι ρωτησα ευθεως για κατι παραπανω στα ισια πηρα απαντηση just massage ..προσπαθησα παλι κατα την διαρκεια του μασαζ δια της πλαγιας οδου ..ξαναπηρα την ιδια απαντηση just massage ...
αρα για οποιον ενδιαφερετε για καλο μασαζ και μονο ..ας δοκιμασει αξιζει ..κοστος 40 ευρω μια ωρα ..και την τηρει χωρις να κλεβει ...εχει και προγραμμα 60 ευρω μιαμισης ωρας ..αλλα στην μια ωρα ..επειδη κανει καλη δουλεια δεν νομιζω οτι χρειαζετε το παραπανω μισαωρο και το 20ευρω....θα ξαναδοκιμασω αλλη μια για να δω μηπως κανει παρελκομενα τελικα απλα θελει να ξαναπας ... παρεχει και ντους για οποιον θελει.. καθαρος χωρος μυριζει ωραια και μουσικη απαλη κατα την διαρκεια ..το αρωμα στο λαδι αν καποιος φυγει χωρις ντους ειναι ανιχνευσιμο για τους ζευγαρωτους εχει μυρωδια οχι πολυ εντονη αλλα θελει προσοχη για να μην εχει παντοφλα ...θα την βρειτε στο facebook για οποιον ενδιαφερετε στην σελιδα Massage4you ... με μηνυμα η επαφη και καθοδηγηση ως προς την διευθυνση...καλα να περασετε και να χαλαρωσετε οσοι κανουν τη κινηση
Τύπε αν και στα ΔΕΝ, μ' αρέσει η περιγραφή που δίνεις! Έψαξα στο FB αλλά δεν βρήκα κάτι. Έχεις pm ;)καλησπερα ...μετα απο καποιες πληροφοριες απο το μελος vagma ως προς την επικοιωνια με την εν λογω κορασιδα ..επισκευτηκα τον χωρο της στο παγκρατι ..ταυλανδεζα ..
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
Massage4You ....δεν ειχα βαλει κεφαλαιο το Y ...λογικα τωρα θα το βρειτε οποιος ενδιαφερετε ..καλα να περασετε οποιος παειΤύπε αν και στα ΔΕΝ, μ' αρέσει η περιγραφή που δίνεις! Έψαξα στο FB αλλά δεν βρήκα κάτι. Έχεις pm ;)
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα παιδιά,
Με τρώει ο κώλος μου να παω στο Andromeda Spa για "Τούρκικο Μπανιο". Ξέρω οτι 4 φορες που εχω παει εκει, δεν εχει παιχτει κατι παραπανω, παρα μόνο κατι "αγγίγματα", αλλά η ολη φαση με τον παγκο, τους ατμους, τα ντουζ, τα σαπουνια και τους αφρους και την κοπελα να κανει μασαζ με το στριγκομαγιό με εξιτάρει. Έχει 60 ευρω η ώρα (αν θυμαμαι καλα, εχω να παω 3 μηνες σιγουρα).
Να πάω?
Με τρώει ο κώλος μου να παω στο Andromeda Spa για "Τούρκικο Μπανιο". Ξέρω οτι 4 φορες που εχω παει εκει, δεν εχει παιχτει κατι παραπανω, παρα μόνο κατι "αγγίγματα", αλλά η ολη φαση με τον παγκο, τους ατμους, τα ντουζ, τα σαπουνια και τους αφρους και την κοπελα να κανει μασαζ με το στριγκομαγιό με εξιτάρει. Έχει 60 ευρω η ώρα (αν θυμαμαι καλα, εχω να παω 3 μηνες σιγουρα).
Να πάω?
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα παιδιά,
Να πάω?
Για δωσε μερικες λεπτομερειες φιλε τι ειναι το τουρκικο μπανιο ? εισαι εσυ και η κοπελα με μαγιο μεσα σε μπανιερα και σου κανει μασαζ ?
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Είναι ενας χώρος "χαμαμ", ο οποιος εχει 2 παγκους, μαρμάρινους, απο πάνω εχει ντουζ που πετάει νερό και ατμο, και δημιουργει μια ατμοσφαιρα χαμαμ. Στην ουσια, εσυ εισαι στον παγκο και εκεινη σε γεμίζει με ενα αφρο απο σαπούνι σε ολο το σωμα, και αρχιζει και σου κανει μασαζ. 4 φορες εχω παει, δεν εχει παιχτει κατι παραπανω, αλλα ειναι ωραια εμπειρια...Για δωσε μερικες λεπτομερειες φιλε τι ειναι το τουρκικο μπανιο ? εισαι εσυ και η κοπελα με μαγιο μεσα σε μπανιερα και σου κανει μασαζ ?
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Να πας να χαλαρώσεις και μετά πάρε και ένα κορίτσι της σειράς να ξεχαρμανιάσεις.Είναι ενας χώρος "χαμαμ", ο οποιος εχει 2 παγκους, μαρμάρινους, απο πάνω εχει ντουζ που πετάει νερό και ατμο, και δημιουργει μια ατμοσφαιρα χαμαμ. Στην ουσια, εσυ εισαι στον παγκο και εκεινη σε γεμίζει με ενα αφρο απο σαπούνι σε ολο το σωμα, και αρχιζει και σου κανει μασαζ. 4 φορες εχω παει, δεν εχει παιχτει κατι παραπανω, αλλα ειναι ωραια εμπειρια...
Εγώ αυτό κάνω τον τελευταίο καιρό .
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Αμα μπορούσα, θα επαιρνα ενα κοριτσι της σειρας και θα της ελεγα να μπει αλλαγη στο 90', οταν τελειωνε η άλλη με το μασαζ, χαχαχα!Να πας να χαλαρώσεις και μετά πάρε και ένα κορίτσι της σειράς να ξεχαρμανιάσεις.
Εγώ αυτό κάνω τον τελευταίο καιρό .
Πέρα απο την πλάκα, τα θυμηθηκα και φούντωσα. Να δωσω 40 να παω Στεφανία, να παω με 60 στο Τούρκικο, να παω με 100 στο nurumassa.gr ή να παω με 0 σπίτι μου.
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Στεφάνια ;;; Πάλι;; Μασάζ με 15€- 20€ σε νορμάλ κατάστημα και μετά βιζιτάκι για κυρίως πιάτο.
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Στο νορμαλ κατάστημα εισαι με το εσώρουχο... Εχεις να μου βρεις καποιο να εισαι χωρίς (και ας φοράς πετσετα)?Στεφάνια ;;; Πάλι;; Μασάζ με 15€- 20€ σε νορμάλ κατάστημα και μετά βιζιτάκι για κυρίως πιάτο.
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Στο νορμάλ με ταληράκι πουρμπουάρ στο 3-4 ραντεβού θα είσαι μόνο με πετσέτα. Αρκεί να κλείνεις την ίδια θεραπεύτρια κάθε φορά και να μην της την πέφτεις.Στο νορμαλ κατάστημα εισαι με το εσώρουχο... Εχεις να μου βρεις καποιο να εισαι χωρίς (και ας φοράς πετσετα)?
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Για σήμερα δεν εχεις κατι βρε σοφέ σκύλε? Για να φτασω στο 4ο ραντεβου, πρεπει να κανω και τα υπολοιπα 3 σημερα, χαχα!Στο νορμάλ με ταληράκι πουρμπουάρ στο 3-4 ραντεβού θα είσαι μόνο με πετσέτα. Αρκεί να κλείνεις την ίδια θεραπεύτρια κάθε φορά και να μην της την πέφτεις.
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Αμ αυτά θέλουν πρόγραμμαΓια σήμερα δεν εχεις κατι βρε σοφέ σκύλε? Για να φτασω στο 4ο ραντεβου, πρεπει να κανω και τα υπολοιπα 3 σημερα, χαχα!
Τότε να πας σπίτι να ξεκουραστείς!
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Μάλλον αυτό θα κάνω...Αμ αυτά θέλουν πρόγραμμα
Τότε να πας σπίτι να ξεκουραστείς!
Βέβαια.... Κατι χαζευα στο internet για το "EN Relax" και μου φαινεται πολυ ύποπτο... Ντουζ μεσα στον χώρο του μασαζ και χαρτομάντηλα... Αυτα τα 2 συνθετουν το σκηνικό της φράπας... Ισως με βγαλει ο δρόμος εκει, ίσως...
Ξέρουμε κάτι για το συγκεκριμένο; https://kanesex.com/erotikes-ypires...icthai-oil-authenticrelaxing-massage_i1201272
Γράφει όχι σεξ, αλλά για να έχει αγγελία στο κάνε σεξ δεν θα έχει τουλάχιστον φραπέ ή/και καλαμάκι;
Γράφει όχι σεξ, αλλά για να έχει αγγελία στο κάνε σεξ δεν θα έχει τουλάχιστον φραπέ ή/και καλαμάκι;
Για να κάνεις όμως συνέχεια με την ίδια, πρέπει πρώτα να βρεις κάποια που να κάνει μασαζ τουλάχιστον πάνω απο τη βάση, και αυτο μπορεί να μην το βρεις και αμέσως.. ασε που αφου την βρεις μετά απο λίγο μπορεί να έχει εξαφανιστεί γιατί στα μαγαζιά των 15€ , αλλάζουν συνέχεια , γιατι τις πληρώνουν πολύ λίγο...
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Εχει ειπωθεί σε προηγούμενα posts. Παίζει φραπες στα 40+10 (1 ωρα). Για μια φορά, καλά είναι... Εγώ εχω παει γυρω στις 4.Ξέρουμε κάτι για το συγκεκριμένο; https://kanesex.com/erotikes-ypires...icthai-oil-authenticrelaxing-massage_i1201272
Photographer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Είσαι γυμνός η με πετσέτα, με τον πάγκο μπρούμυτα δεν σπάνε τα @@ λόγο σκληρότητας.Είναι ενας χώρος "χαμαμ", ο οποιος εχει 2 παγκους, μαρμάρινους, απο πάνω εχει ντουζ που πετάει νερό και ατμο, και δημιουργει μια ατμοσφαιρα χαμαμ. Στην ουσια, εσυ εισαι στον παγκο και εκεινη σε γεμίζει με ενα αφρο απο σαπούνι σε ολο το σωμα, και αρχιζει και σου κανει μασαζ. 4 φορες εχω παει, δεν εχει παιχτει κατι παραπανω, αλλα ειναι ωραια εμπειρια...
Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
Περιοχή?Εχει ειπωθεί σε προηγούμενα posts. Παίζει φραπες στα 40+10 (1 ωρα). Για μια φορά, καλά είναι... Εγώ εχω παει γυρω στις 4.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις