Καλημέρα Μπου!
Εχθες το απογευμα, έκανα μια βόλτα απο το "En Relax", στην Σόλωνος. Είχα πάρει τηλεφωνο να κλεισω ενα μασαζακι Lomi-Lomi, που είχα καιρό. Ηξερα οτι οι πιθανοτητες να ειναι κατι παραπανω απο "ΔΕΝ" ειναι πολυ μικρές, παρολαυτα ήθελα να δοκιμάσω, διότι:
- Στο τηλέφωνο, η κοπέλα (πριν κατι χρονια, τώρα ειναι πατημενα 50) μιλάει σπαστά Ελληνικά, ειναι ξανθουλα, εχει πολυ "πονηρό" στυλάκι και σε προδιαθετει για κατι διαφορετικο, απο ενα κοινο SPA.
- Το δωμάτιο του μασαζ, απο ο,τι ειχα δει στις φωτογραφιες, είχε παντου LED ταινίες, ντουζιέρα ΕΝΤΟΣ δωματίου, κουτάκι με χαρτομάντηλα και τα σχετικά.
Πήγα, λοιπόν... Έφτασα, τα είπα με την γυναικα στο ταμειο και απο κοντά, ήρθε η κοπέλα για το μασαζ (Ελληνίδα, γύρω στα 30-35, μελαχρινή με ωραίο σωματάκι, αν και φορούσε τη στολή του SPA) και με οδηγησε προς το δωμάτιο. Φτάνουμε, λοιπόν, στο δωμάτιο, μου δίνει πετσετουλα (κλειστή), παντοφλες (κλειστες), μου λεει αν θελω να κανω και ενα ντουζακι, μου έδωσε και ενα αφρολουτρο μιας χρήσης και μου ειπε πως δεν χρειαζεται εσώρουχο, αλλά θα υπάρχει πετσέτα. "Προφανώς" της ειπα, και μπηκα για ενα φρεσκάρισμα, μιας και ημουν ηδη απο μπανιο, απο το σπιτι.
Τελειώνω το μπανάκι, βγαίνω, ξαπλώνω μπρούμητα, βάζω εκει μια ψευτο-πετσετα να καλύπτει την πισω οψη, μην με περάσει και για "ετοιμο για ολα". Έρχεται μετα απο 2,3 λεπτάκια, βγαζει την πετσέτα, βαζει μια δικη της, ολοσωμη, και ξετυλιγει την δεξια πλευρα, μέχρι τη μεση, ωστε να ξεκινησει το Lomi Lomi. Στα του μασαζ, πολυ ωραίο, τρομερα χαλαρωτικο, ίσως απο τα καλυτερα Lomi που έχω κάνει (και εχω κανει καμια 10αρια στη ζωη μου). Πηγαινε πολυ "χορευτικα" στο σώμα, με ωραια περασματα απο κώλο και τα σχετικα, αλλά με εξυπνα "drift" για να μην πιασει το εσωτερικο των μπαλών. Κατάφερε ομως να μου σηκωθει υπερ-ανετα, χαρη στις τρομερές κινήσεις της. Συνεχίζεται το μασαζ, όμορφα και ωραία. Καποια στιγμή, γυρναω και ανάσκελα, κάνει το ιδιο πραγμα, αλλα με μεγάλη προσοχη να μην εχουμε καμια "αποκάλυψη". Κάποια στιγμη τελειωσε το μασαζ, εκατσα να χαλαρωσω λιγο, εκανα ενα ντουζακι ακομα και ετοιμαστηκα.
Ηξερα οτι παω σε μαγαζι "Δεν". Η αληθεια ειναι οτι δεν προσπαθησα για κατι περισσοτερο, οπότε με το δικιο τους δεν εδωσαν και εκεινοι καποιο δικαιωμα. Η τιμή ηταν 32€ για 60' (Κανονικα ειναι για 50' και σου δινει και δωρο ενα 15λεπτο χαμαμ ή σαουνα, αλλά της ειπα να το συνεχισουμε μονο μασαζ).
Όταν χρειαστω ξανα, κανονικό μασαζ, θα το τιμήσω.