Οι άνθρωποι ειναι αστειοι. Η τυπισσα που το εχει με την κορη της, ηθελα να ηξερα, ποια κορόιδα εχει πελατες και τους πλασαρει το περιβοητο ταντρα με τοσα λεφτα .Δεν είναι καινούριο. Νομίζω οικογενειακή επιχείρηση με την κόρη να διαφημίζεται ξεχωριστά γιατί μάλλον δεν προχωράει.
Πάνε να το γυρίσουν στο adult, αλλά οι τιμές είναι εκτός αγοράς. Ειδικά αυτά τα είδη τάντρα βρωμάνε μούφα από μακριά..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Τόσα πολλά όντως...έχεις δίκιο135 ευρώ για 45 λεπτα δεν το λες και προσφορά.....
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Ναι.Και το γενικό συμπέρασμα μακριά από τέτοια που κοιτάνε να σε γδάρουν κανονικά...135 ευρώ για 45 λεπτα δεν το λες και προσφορά.....
agnostos_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καλησπερα ! . Που μπορω να βρω σημερα ενα καλο αισθησιακο μασαζ στα νοτια με φραπε στο τελος και αν γινεται ωραιο περιβαλλον . Δεν θελω ερωτικη επαφη.. Απλα χαλαρωση..Ευχαριστω πολυ !!
agnostos_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ακυρο....καλησπερα ! . Που μπορω να βρω σημερα ενα καλο αισθησιακο μασαζ στα νοτια με φραπε στο τελος και αν γινεται ωραιο περιβαλλον . Δεν θελω ερωτικη επαφη.. Απλα χαλαρωση..Ευχαριστω πολυ !!
Photographer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Με την εμπειρία μου στα ΔΕΝ μασατζιδηκα είδα ότι 8 στα 10 κορίτσια έχουν και δικό τους κρεβάτι για δουλειά έξω από το μαγαζί που δουλεύουν, τα λεφτά που παίρνουν από το κάθε μασάζ σε αυτά τα ΔΕΝ μασατζιδικα είναι αστεία 3-4€.
Θέλει γνωριμία για να σας εμπιστευθούν παρόλα αυτά.
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Λογικό το 3-4€ όταν το πρόγραμμα είναι 10€.Με την εμπειρία μου στα ΔΕΝ μασατζιδηκα είδα ότι 8 στα 10 κορίτσια έχουν και δικό τους κρεβάτι για δουλειά έξω από το μαγαζί που δουλεύουν, τα λεφτά που παίρνουν από το κάθε μασάζ σε αυτά τα ΔΕΝ μασατζιδικα είναι αστεία 3-4€.
Απλά δεν παίζει και τίποτα καλό οπότε...
Photographer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Όταν λες "δεν παίζει και τίποτα καλό" εννοείς από ποιότητα στο μασάζ η ομορφιά στις κοπέλες.Λογικό το 3-4€ όταν το πρόγραμμα είναι 10€.
Απλά δεν παίζει και τίποτα καλό οπότε...
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Ναι από εμφάνισηΌταν λες "δεν παίζει και τίποτα καλό" εννοείς από ποιότητα στο μασάζ η ομορφιά στις κοπέλες.
Stelios_el_Conquistador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 580
- Πόντοι
- 310
Καλησπέρα Συναγωνιστές Μασαζομάχοι! Με μεγάλη μου απογοήτευση υπέπεσα σε μέγα λάθος πάνω στην καύλα μου προ μηνός στην Σαντορίνη! Αν και είχα βρει στη Μύκονο τρελό μωράκι από Deluxe massage, την Αγάπη, μου φάνηκε ακριβό το 80άρι την ώρα για σκέτο μασάζ οπότε περίμενα να πάω Σαντορίνη μπας και έπαιζε φθηνότερα. Για κακή μου τύχη το μόνο που βρήκα διαθέσιμο ήταν ένα γραφείο ονόματι your spa massage, το οποίο μου είπε 60ευρώ την ώρα + 10ευρώ έξοδα κίνησης ενώ το ξενοδοχείο ήταν μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κεφαλοχώρι Φηρά! Δυστυχώς συναίνεσα χωρίς να ζητήσω φωτό, με αποτέλεσμα να έρθει γριέτζω μαραμένη Ελληνίδα χάλια που παρά το ευχάριστο μασάζ και την πλούσια συζήτηση περί σιάτσου και ασιατικών θεραπειών, δεν έπαιξε τίποτα παραπάνω παρότι πέταξα 1-2 σπόντες να δω μπας και...70 ευρώ πεταμένα τα έκλαψα και προχωράμε! το νου σας!
I’m_Goldfingers
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2021
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Αυτήν την εποχή που είναι κλειστά τα μασάζ, υπάρχει κάποιο που να κάνει κατ'οίκον ΣΟΒΑΡΟ μασάζ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ? Κυρίως για Ταϋλανδέζικο ενδιαφέρομαι
Hi guys! Είμαι έμπειρη μασέζ επαγγελματίας & προσφέρω εξαιρετικά ποιοτικό μασάζ σε όλο το σώμα + απολαυστικό Ταντρικό μασάζ για καλυτέρευση μεταβολισμού στην ευαίσθητη περιοχή. Κατ’οίκον δεν έρχομαι, έχω πολύ καλό χώρο μασάζ στο Κολωνάκι. Οποίος όντος ψάχνει για επαγγελματικό μασάζ, καλέστε στο 698.76 76 600 11:30-20:00.Αυτήν την εποχή που είναι κλειστά τα μασάζ, υπάρχει κάποιο που να κάνει κατ'οίκον ΣΟΒΑΡΟ μασάζ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ? Κυρίως για Ταϋλανδέζικο ενδιαφέρομαι
κύριε Goldfinger, η ταντρίκα περιγράφει ακριβώς τις υπηρεσίες πού προσφέρει. Είναι πράγματι επαγγελματίας, με 30+ χρόνια στη δουλειά αυτή και μ' ευχάριστη διάθεση. Δεν παίζουν χουφτώματα και τα σχετικά, σου προτείνει όμως ν' αναπνέεις σωστά, να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς απόλυτα στη φωτιά που σου ανάβει με τα χρυσοδάκτυλα της (αν, βεβαίως, βρει τα σπίρτα σου )
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.368
- Πόντοι
- 41.813
για οσους δεν γνωριζουν,πρκειται για την Ειρηνη στο Κολωνακι.κύριε Goldfinger, η ταντρίκα περιγράφει ακριβώς τις υπηρεσίες πού προσφέρει. Είναι πράγματι επαγγελματίας, με 30+ χρόνια στη δουλειά αυτή και μ' ευχάριστη διάθεση. Δεν παίζουν χουφτώματα και τα σχετικά, σου προτείνει όμως ν' αναπνέεις σωστά, να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς απόλυτα στη φωτιά που σου ανάβει με τα χρυσοδάκτυλα της (αν, βεβαίως, βρει τα σπίρτα σου )
ειχε ξαναφτιαξει προφιλ εδω παλιοτερα με παρομοιο νικ.
ωραιος χωρος,πολυ καλο μασαζ,φραπεδια στο τελος και ληξη προγραμματος.
για ταντρα δεν γνωριζω τι λεει τωρα γιατι δεν εχω παρει ποτε τετοιο προγραμμα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.814
- Πόντοι
- 5.006
Ναι μορε μας το έχεις πει 50 φορεςγια οσους δεν γνωριζουν,πρκειται για την Ειρηνη στο Κολωνακι.
ειχε ξαναφτιαξει προφιλ εδω παλιοτερα με παρομοιο νικ.
ωραιος χωρος,πολυ καλο μασαζ,φραπεδια στο τελος και ληξη προγραμματος.
για ταντρα δεν γνωριζω τι λεει τωρα γιατι δεν εχω παρει ποτε τετοιο προγραμμα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.368
- Πόντοι
- 41.813
Ναι μορε μας το έχεις πει 50 φορες
Που βρίσκεται αυτό; Περιοχή;Στο oiseau libre έχει καμία Ελληνίδα;
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Επι της Λενορμαν κοντα στην λεωφορο Κηφισου. Νομιζω Κολωνος θεωρειται ακομα, αν οχι Περιστερι...Που βρίσκεται αυτό; Περιοχή;
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Μια φορα που ειχα παει, δεν ειχε αναφερθει καμια Ελληνιδα. Επομενως δεν νομιζω.. Παντως ενω απο την υποδοχη ειχα καταλαβει πως κατι θα παιζει, τελικα η κοπελα δεν προχωρησε μεσα στο δωματιο και εκανε ξεκαθαρο πως δεν προχωραει. Νομιζω επιτηδες δημιουργουν την εντυπωση για να πηγαινεις μπας κ παιχτει κατι...Στο oiseau libre έχει καμία Ελληνίδα;
Ok ευχαριστώΕπι της Λενορμαν κοντα στην λεωφορο Κηφισου. Νομιζω Κολωνος θεωρειται ακομα, αν οχι Περιστερι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις