Antonio Capito
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Που είναι στο κέντρο;;;συμφωνώ
Το andromeda είναι κορυφη ως χώρος
Καλύτερο από το Λ10
Αλλά θέλει "σοβαρή επένδυση"
Που είναι στο κέντρο;;;συμφωνώ
Το andromeda είναι κορυφη ως χώρος
Καλύτερο από το Λ10
Αλλά θέλει "σοβαρή επένδυση"
ΙπποκράτουςΠου είναι στο κέντρο;;;
Μόνο για μάτι;Μασάζ δεν θα κάνουμε;Όταν λες ωραίες;αν είναι να περάσουμε για μάτι...
Ιπποκράτους
????Yes. Παίζει.
Άμα δώσουμε και κάτι παραπάνω έτσι;Χέρι σίγουρα.... Νομίζω πάει κ κάτι ακομα
Περίπου σύνολο;
Καρμα με τίποτα, έχω πάει καλό μασαζ μέχρι εκει αυστηρά.....έχουμε πληροφορίες για το massaggio πολυγώνου;;;και για το karma μασαζ αμπελόκηποι;;;λέω να χτυπήσω μερικά κουπονάκια...αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει...
Όταν λες κουπονατος.έχω πάει μια φορά(δυο?).... κουπονάτος..καλό μασάζ...όμορφα κοντά πιπινάκια...απογοητεύτηκε μία που φορούσα μαγιό και όχι το εσώρουχο μιας χρήσης...ίσως πρέπει να το διορθώσω αυτό...
Όταν και όποτε βάζουν,δεν έχει συνέχεια!Όταν λες κουπονατος.
Που βρίσκουμε τα κουπόνια;
Και που τα βρίσκουμε?Όταν και όποτε βάζουν,δεν έχει συνέχεια!
Απλή αναζήτηση στον γουγλη πχ" Ανδρομέδα σπα, κουπόνι" και θα σου βγεί η προσφορά σε oladeals η στο dealssafari η Groupon κλπ κλπ σε όλες αυτές τις πλατφόρμες κουπονιώνΚαι που τα βρίσκουμε?
ΟκΑπλή αναζήτηση στον γουγλη πχ" Ανδρομέδα σπα, κουπόνι" και θα σου βγεί η προσφορά σε oladeals η στο dealssafari η Groupon κλπ κλπ σε όλες αυτές τις πλατφόρμες κουπονιών
Αν και με καθυστέρηση, στη διάθεση σου αν μπορώ να βοηθήσω.Καλησπέρα,
Ηθελα να ρωτησω καποιον αν ξερει, για ενα-δυο μαγαζια που φαινομενικα είναι στα δεν...
Ειχα ενδιαφερουσες εμπειριες προσφατα και στα 2, χωρις να συμβει κατι παραπανω αλλα λεω πριν κανω την ερωτηση επι τοπου στις κοπελες και γινω ρομπα μηπως ξερει κανεις κατι παραπανω...
Οποιος θελει ας στειλει ενα π.μ.
Βάζουν που και που κάποιες προσφορές.Όταν λες κουπονατος.
Που βρίσκουμε τα κουπόνια;