sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
Έχει πολλά κορίτσια το ρόστερ όμως στο gold Spa
φιλος ,λεφτα για πεταμα εχεις ???
Έχει πολλά κορίτσια το ρόστερ όμως στο gold Spa
Παιδιά καλησπέρα , ήρθε η ώρα να σας πω και εγώ την σημερινή μου εμπειρία.
Βαδίζοντας στα χνάρια της εξερεύνησης του πάθους στις λαδοκόρες βρέθηκα σε νεο χώρο στην Καλλιθέα (Ελ. Βενιζέλου 22).
Τηλεφωνικό ραντεβού με την κυρία , συνεπέστατη .
Καθώς ανοίγει η πόρτα βλέπω μια μεσόκοπη με φόρεμα και σχετικά βαθύ ντεκολτέ .
Λέω νταξ σκοράραμε.
1.30 ώρα αργότερα και μετά από ένα μέτριο μασαζ με χαρτί Αντί πετσέτας έφυγα άπραγος.
30 € κόστος .
Παιδιά καλησπέρα , ήρθε η ώρα να σας πω και εγώ την σημερινή μου εμπειρία.
Βαδίζοντας στα χνάρια της εξερεύνησης του πάθους στις λαδοκόρες βρέθηκα σε νεο χώρο στην Καλλιθέα (Ελ. Βενιζέλου 22).
Τηλεφωνικό ραντεβού με την κυρία , συνεπέστατη .
Καθώς ανοίγει η πόρτα βλέπω μια μεσόκοπη με φόρεμα και σχετικά βαθύ ντεκολτέ .
Λέω νταξ σκοράραμε.
1.30 ώρα αργότερα και μετά από ένα μέτριο μασαζ με χαρτί Αντί πετσέτας έφυγα άπραγος.
30 € κόστος .
Για μια Νατάσα Εναλλακτικές θεραπείες (fb) υπάρχει εμπειρία από πρόσφατη επίσκεψη;
Ναι το γνωρίζω ότι δεν έχει κάτι άλλο! Γι αυτο έγραψα σε αυτο το νήμα. Διάρκεια και κόστος;Για μια Νατάσα Εναλλακτικές θεραπείες (fb) υπάρχει εμπειρία από πρόσφατη επίσκεψη;
εχω παει πολλες φορες ,ωραιο μασαζ ! ως εκει ομως δεν εχει κατι αλλο !
Ναι το γνωρίζω ότι δεν έχει κάτι άλλο! Γι αυτο έγραψα σε αυτο το νήμα. Διάρκεια και κόστος;Για μια Νατάσα Εναλλακτικές θεραπείες (fb) υπάρχει εμπειρία από πρόσφατη επίσκεψη;
Ντρέπομαι να πάρω την κοπέλα απλά για να ρωτήσω χωρίς να κλείσω ραντεβού
Τίμιο κόστος για ένα καλό μασάζ.. Θα επισκεφτώ και θα επανέλθω με εντυπώσειςΝαι το γνωρίζω ότι δεν έχει κάτι άλλο! Γι αυτο έγραψα σε αυτο το νήμα. Διάρκεια και κόστος;Για μια Νατάσα Εναλλακτικές θεραπείες (fb) υπάρχει εμπειρία από πρόσφατη επίσκεψη;
Ντρέπομαι να πάρω την κοπέλα απλά για να ρωτήσω χωρίς να κλείσω ραντεβού
1 ωρα 25 ευρω φιλε ! στη πετρουπολη ειναι η κοπελα
Να αναφέρω κι εγώ το the massage world στη νέα Ερυθραία. Πολύ ωραίος χώρος, καθαρός, ωραία η κοπέλα που μπήκε μέσα, με έλιωσε, αλλά για παραπάνω δεν υπήρξε κάποιο υπονοούμενο. Θεωρώ καλό vfm
ναι άμα έχουν αναδουλειές θα σε βάλουν μέσα σε ότι πρόγραμμα θες. Βέβαια μπορεί να σου πουν να περιμένεις κάνα τέταρτο ή να σου ρίξουν άκυρο επειδή δεν έχει άτομο, ή να κάνεις μασάζ με άντρα θεραπευτή.Ξέρει κάποιος αν μπορείς να πας χωρίς ραντεβού σε my massage ;
Το iqmassage είναι γνωστό στους μύστες του νήματος μασέζ με δικό τους χώρο, είναι μια Ρωσσίδα στο στύλ της Ιουλίας από το Περιστέρι.εχει δοκιμασει καποιος? massage με εκτονωση μου ειπε χωρις σεξ