Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Λοιπόν έχω φάει κόλλημα με μια πιτσιρίκα που κάνει μασάζω στα μαγαζιά του 10αρικου για 45'

εχω πάει 5-6 φορές και εχω κάνει μασαζ μαζί της...αφήνω κανά 5ευρω μετά μπουρμπουάρ για κανει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μασαζ...επίσης όπως κάνει μασάζ σε ακουμπάει αρκετά και εγώ πάντα καύλωνα...

Όταν λοιπόν με γύρναγε ανάσκελα φαινόταν μερικές φορές τον ακουμπούσε με τον πήχη της όσο μου κανε μασαζ...

Σήμερα ήταν πιο επιθετική και μου κατέβασε εντελώς το εσώρουχο όσο ήμουν μπρούμητα και μου έτριβε τον κώλο...Έγινα κι εγώ πιο επιθετικός και της χαιδευα το μπούτι, μετά τα δάχτυλα όταν μου έτριβε τα χέρια δεν τραβήχτηκε ΠΟΤΕ...μετά που γύρισα ανάσκελα έκανε κάτι τυχαία περάσματα με τα δάχτυλα στα αρχίδια αλλά τπτ παραπάνω..

όταν μου τριβε αυχένα και κατέβαινε στήθος της έπιασα τα χέρια και μου πήρε τα χέρια με σταμάτησε....

Αφού λοιπόν είχα περάσει τα όρια της μήνυσης και τα γραψα όλα στον πούτσο μου όταν τελείωσε έγινε ο εξής διάλογος

"Περίμενε"
"Γτ?"
"Θα μου δώσεις τον αριθμός σου?"
"Γτ?"
"Να πάμε για καφέ"
"Δεν μπορώ"
"Γτ?"
"Έχω σχέση, δεν μπορώ να κάνω κάτι"

εκεί της κάνω μια καρδούλα με τα δάχτυλα και έφυγε...άφησα ένα 5ευρω εξτρα....

τι να κάνω να ξαναπάω?

Αν θελεις πες και σε εμας για ποια αναφερεσαι μηπως δοκιμαστει και βλεπουμε!

To-do

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Le massage η στο city massage εχει παει κανενας υπαρχει κανενα καλο μωρό?το ξερω οτι εκει μονο απλο μασαζ πεφτει απλα θελω να βρω μια κοπελα που να πηγαινω σχετικα συνέχεια για μασαζ επειδή ειναι οικονομικα

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Πέρασμα σήμερα από massagio. Μασάζ με εσώρουχο. Πολύ καλό μασάζ ( πλησίαζε Βίκυ στεφάνια) αλλά τπτ παραπάνω. Βέβαια όλες εκεί μέσα ήταν κάτι πιστόλια απίστευτα..Τώρα αν πηγαίνεις τακτικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Μάλλον απίθανο όμως.

Πιστόλια είναι αυτές που δεν κάνουν μασάζ Ηλιάνα / Μαρία η θεραπεύτριες δεν αξίζουν εμφανισιακά αν πηγαίνεις για αυτό. (Δεν έχω δει από κοντά την Χαρά για να έχω άποψη).
Δυστυχώς το μασάζ είναι τύπου αυτό που κάνουν και με το 10€ σε άλλα μαγαζιά.

Takonis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
93
Πόντοι
0
Le massage η στο city massage εχει παει κανενας υπαρχει κανενα καλο μωρό?το ξερω οτι εκει μονο απλο μασαζ πεφτει απλα θελω να βρω μια κοπελα που να πηγαινω σχετικα συνέχεια για μασαζ επειδή ειναι οικονομικα
Στο Le massage,αλλά σε αυτά πας να προσπαθήσεις να ρίξεις γκόμενά με τα λεφτά και την γοητεία σου και όποια τσιμπήσει!!από μασάζ είναι μασάζ!!

alexnan

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
Καλημέρα,κάποιο που να αξίζει από Νέα Σμύρνη στα 10 ευρώ?Εννοώ να έχει καμία όμορφη κοπελιά

chris121

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Η Στεφανία κερνάει φραπεδάκι; Αν όχι, έχετε κάποια άλλη πρόταση;

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.604
Πόντοι
496
Έχω ρίξει πολύ χρήμα και καταλήγω  να τον παίζω  μόνος μου στο τέλος.
Κάποια πληροφορία σε μήνυμα στείλετε.

massagfildimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
143
Πόντοι
281
Κοκκινομάλλα Ζωή 35αρα, με 3 πλας βυζια στο πρόγραμμα 30 λεπτά μασάζ με εκτόνωση(χειρομαλαξη γιατί και το πέος θέλει την γυμναστική του,όχι μόνο τα μπράτσα!!στα  50 ευρώ!!Υπάρχει και με 40 ευρώ αλλά είναι μασάζ μόνο 15 λεπτά!!Πατησίων 131!!

Vandon

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες,

Γράφω εδώ γιατί έχουν αναφερθεί κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αν προχωράνε παραπάνω. Μιλάω για το Andromeda spa.
Ώς γνωστόν, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά..
Η τοποθεσία προδικάζει ότι κάτι καλό μπορεί να γίνεται εκεί μέσα.
Το έχω στα πλάνα μου και φυσικά θα ενημερώσω, απλώς όποιος έχει εμπειρίες θα ήθελα να ακούσω, όπως και πολλοί άλλοι φίλοι εδώ μέσα, αν αξίζει η προσπάθεια για το συγκεκριμένο χώρο.

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες,

Γράφω εδώ γιατί έχουν αναφερθεί κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αν προχωράνε παραπάνω. Μιλάω για το Andromeda spa.
Ώς γνωστόν, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά..
Η τοποθεσία προδικάζει ότι κάτι καλό μπορεί να γίνεται εκεί μέσα.
Το έχω στα πλάνα μου και φυσικά θα ενημερώσω, απλώς όποιος έχει εμπειρίες θα ήθελα να ακούσω, όπως και πολλοί άλλοι φίλοι εδώ μέσα, αν αξίζει η προσπάθεια για το συγκεκριμένο χώρο.
νομίζω συνάδελφε είναι στα δεν από αυτό που είδα. κόστος 50 ευρώ μασάζ κανονικό από επαγγελματία  συμπληρώνεις και φόρμα στην αρχή με ιατρικό ιστορικό, αν σε ενδιαφέρει το μασάζ τα λεφτά σου δεν θα τα κλάψεις, σε κάθε περίπτωση επειδή τα κορμιά είναι καλά από όσο μπόρεσα να δω γιατί είναι φουλ ντυμένα, ενημέρωσε αν θέλεις  μήπως βγάλουμε κανένα λαγό. εγώ όσες φορές πήγα δεν μου άφησαν περιθώριο για τίποτα εξτραδάκια

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.604
Πόντοι
496
Καλημέρα,κάποιο που να αξίζει από Νέα Σμύρνη στα 10 ευρώ?Εννοώ να έχει καμία όμορφη κοπελιά
νέα Σμύρνη είναι τα κεντρικά του city massage. Πολύ καλό μασάζ κάνει η Στεφανία εκεί έχω κάνει λεμφικό. Για φραπέ ούτε συζήτηση λέει.

manstrat

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Νόμιζω πρέπει να προσθέσουμε και το κατάστημα του athens massage στην Ν. Ιωνία.
εκτός αν κάποιος μύστης ξέρει κάτι και δεν μιλάει χαχα

To-do

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Απο χρυση ευκαιρια ξερετε καμια? Η ολο γραφεια ειναι εκει και μονο για σεξ?
Μασαζ μονο θελω οχι σεξ αλλα να πιασεις τπτ...

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά ξέρει κανείς αν γαμάς σε αυτό εδώ; Έχει κάτι καλά μουνιά...

Moneymaker

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Στη νέα Ιωνία που προαναφέρατε κάνουν καλό μασάζ

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Το lemassage στη Νέα Ιωνία έχει κάνα όμορφο μωρό να αξίζει ή θα μου έρθει καμιά φακλάνα;

Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από άποψη υπηρεσιών κατα τα άλλα μια δοκιμή απλά θέλω να κάνω στα 15 ευρώ...

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Για το asian massage στην Καλλιθέα λεωφ. Βενιζέλου και Υψηλάντου οδό, ξέρει κανείς κάτι; Έχει μόνο Ασιάτισσες απ' ότι διάβασα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom