You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Απλό μασαζ χωρίς καμία διάθεση για περαιτέρω. ..μάλιστα νομίζω στην υποδοχή είναι άντρας. Oiseau libre ξέρει κανείς?To masazaki στη Δαφνη τι λεει?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
αδελφό κατάστημα με εκείνο της Γλυφάδας (που έχει αναφερθεί αρκετά πιο πίσω) ...τίποτε παραπάνω από καλό μασαζ….To masazaki στη Δαφνη τι λεει?
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Σωστός. Όχι πάντα καλό, καλύτερου επιπέδου όμως από του lemassage.αδελφό κατάστημα με εκείνο της Γλυφάδας (που έχει αναφερθεί αρκετά πιο πίσω) ...τίποτε παραπάνω από καλό μασαζ….
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
σωστάΣωστός. Όχι πάντα καλό, καλύτερου επιπέδου όμως από του lemassage.
αδελφό κατάστημα με εκείνο της Γλυφάδας (που έχει αναφερθεί αρκετά πιο πίσω) ...τίποτε παραπάνω από καλό μασαζ….
Τουλάχιστον στο κατάστημα της Γλυφάδας έχει και όμορφες γυναίκες..
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
χαχα σωστάΤουλάχιστον στο κατάστημα της Γλυφάδας έχει και όμορφες γυναίκες..
Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι νεος εδω εκανα μια έρευνα για τα μασαζαδικα και μπερδευτικα λιγο. Ψαχνω κατι σαν νουρου η ταντρικ αν το λεω καλα. Δεν θελω ουτε φραπεδακια ουτε τπτ απλα ενα καλο αισθησιακο μασαζ. να κατσει πανω σου και απλα να σε παει αλλου.και βεβαια μην δωσω και τα αντερα μου αλλιος θα αρκεστω στα κλασικα μαδαζ.
merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι νεος εδω εκανα μια έρευνα για τα μασαζαδικα και μπερδευτικα λιγο. Ψαχνω κατι σαν νουρου η ταντρικ αν το λεω καλα. Δεν θελω ουτε φραπεδακια ουτε τπτ απλα ενα καλο αισθησιακο μασαζ. να κατσει πανω σου και απλα να σε παει αλλου.και βεβαια μην δωσω και τα αντερα μου αλλιος θα αρκεστω στα κλασικα μαδαζ.
...αδελφέ αν κατάλαβα καλά ψάχνεις κάτι σε νούρου και μπόντυ του μπόντυ...και εφόσον δεν θές τα παρελκόμενα τότε η γνώμη μου είναι να απευθυνθείς σε καλά σπα- μασατζίδικα που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες και προγράμματα...μην ψάξεις στις ανεξάρτητες θεραπεύτριες...απλά πρέπει να πληρώσεις...δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία φθηνή...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις