Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

therapistic

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Like
94
Πόντοι
0
Καλημερα πηγα προ ημερών για ενα όπως ελεγε Βαθυ δυνατό μασαζ. περασα υπέροχα η κοπελα δεν παίζεται κανει το καλύτερο μασάζ που εχω κάνει στη ζωη μου. Κάνει μασαζ και με τα χερια και με τα πόδια όπως ειναι και στο βιντεο. Χαμογελαστή χαλαρή. Ο χώρος τηης είναι καταπληκτικός περιέχει πετσέτες σφραγισμένες, παντόφλες μιας χρήσης μεγαλη δουζιερΑ όπου χωρας ανετα ειμαι και ψηλός και Εύοσμος καταπληκτικό μασαζ φουλ χαλάρωση...

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Καλημερα πηγα προ ημερών για ενα όπως ελεγε Βαθυ δυνατό μασαζ. περασα υπέροχα η κοπελα δεν παίζεται κανει το καλύτερο μασάζ που εχω κάνει στη ζωη μου κάνει μασαζ και με τα χερια και με τα πόδια όπως ειναι και στο βιντεο. Χαμογελαστή χαλαρή. Ο χώρος τηης είναι καταπληκτικός περιέχει πετσέτες σφραγισμένες, παντόφλες μιας χρήσης μεγαλη δουζιερΑ όπου χωρας ανετα ειμαι και ψηλός και Εύοσμος καταπληκτικό μασαζ φουλ χαλάρωση...
Φραπε ειχε το μενου?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Φραπε ειχε το μενου?

Όπως ειπώθηκε πολλές φορές η συγκεκριμένη γαμιότανε αβέρτα παλιά αλλά τώρα μπορεί αν έχεισ λαγοποδαρο να κεραστείς φραπέ.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι παραπάνω από καλό μασάζ προσπερνάς χωρίς δεύτερη σκέψη

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
Καλημερα πηγα προ ημερών για ενα όπως ελεγε Βαθυ δυνατό μασαζ. περασα υπέροχα η κοπελα δεν παίζεται κανει το καλύτερο μασάζ που εχω κάνει στη ζωη μου. Κάνει μασαζ και με τα χερια και με τα πόδια όπως ειναι και στο βιντεο. Χαμογελαστή χαλαρή. Ο χώρος τηης είναι καταπληκτικός περιέχει πετσέτες σφραγισμένες, παντόφλες μιας χρήσης μεγαλη δουζιερΑ όπου χωρας ανετα ειμαι και ψηλός και Εύοσμος καταπληκτικό μασαζ φουλ χαλάρωση...

Κανει πραγματικα εξαιρετικο μασαζ η συγκεκριμενη κοπελα...
Και υπαρχει αλλη μια κοπελα στη καλλιθαια που ανοικει εδω στο μασαζ που δεν γαμας..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
Όπως ειπώθηκε πολλές φορές η συγκεκριμένη γαμιότανε αβέρτα παλιά αλλά τώρα μπορεί αν έχεισ λαγοποδαρο να κεραστείς φραπέ.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι παραπάνω από καλό μασάζ προσπερνάς χωρίς δεύτερη σκέψη

Νικ, έχω χάσει επεισόδια. Πότε σταμάτησε το φραπέ η Ναταλία?  :thubsdown:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Νικ, έχω χάσει επεισόδια. Πότε σταμάτησε το φραπέ η Ναταλία?  :thubsdown:

Δεν σταμάτησε, απλά αμα είσαι "νεος" πελάτης θα στο παίξει οτι δεν κάνει τέτοια και γενικά δεν θα κεραστείς αβίαστα

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
:grin: :grin: :grin:
εχει δικο της χωρο η ερχεται σπιτι? και αν εχει σε ποια περιοχη ειναι ο χωρος της?
τι φοραει κατα την διαρκεια του μασαζ? και εσυ ειναι γυμνος η με εσωρουχο . αυτα τα ολιγα απαντησε αν μπορεις. :grin: :grin: :grin:

james81

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
38
Πόντοι
0

Παίδες, καλημέρα!

Ρωτάω για το συγκεκριμένο μαγαζί σε αυτό το νήμα γιατί φαίνεται ότι δεν κάνει κάτι άλλο από μασάζ. Έχει πάει κάποιος και έχει διαφορετική πληροφόρηση;
Αν παίζει κάτι, θα παίζει μετά από πολύ προσπάθεια και σε άλλη τιμή φυσικά.

johnallmighty

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Πέρασμα από το ''masazaki'' στο κατάστημα της Γλυφάδας, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν προσφέρει τπτ παραπάνω παρα μόνο κανονικό μασάζ.
Στην υποδοχή μια κοπέλα φωτιά! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια γυναίκα. Αν μου έκανε η συγκεκριμένη ίσως και να τελείωνα στο δευτερόλεπτο μονο και μόνο που με άγγιζε.
Επέλεξα το yomi yomi, μου έδωσαν το κλασικό στριγκο-εσώρουχο και απλώς έβαλε η κοπελιά μια πετσέτα από πάνω.
Όχι κάτι ιδιαίτερο ούτε μου άφησε υποσχέσεις για κάτι παραπάνω. Θα ξαναπήγαινα μόνο αν μου έκανε η γραμματέας..

alexnan

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
Πέρασμα από το le massage στον Πειραιά, την πρώτη φορά έκανα με μια κοπελίτσα που ήταν πολύ διακριτική, έκανε το τυπικο μασαζ και τίποτα παραπάνω. Τη δεύτερη φορά μια άλλη κοπελίτσα ήταν πιο χαλαρωτική. ..μου έκανε μασαζ και χαμηλά στην κοιλιά ,κάτι που με καυλώσε και προφανώς το είδε..γυρνώντας με μπρούμυτα επέμεινε σε σημεία χαμηλά στη μέση που με με το επίμονο τρίψιμο με έκανε να χυσω...άθελά της...Έχει συμβεί σε άλλο συνάδελφο εδώ μέσα? ?Επίσης υπάρχει κάποιο μασαζ αντιστοιχο χωρίς εσώρουχο? ?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πέρασμα από το le massage στον Πειραιά, την πρώτη φορά έκανα με μια κοπελίτσα που ήταν πολύ διακριτική, έκανε το τυπικο μασαζ και τίποτα παραπάνω. Τη δεύτερη φορά μια άλλη κοπελίτσα ήταν πιο χαλαρωτική. ..μου έκανε μασαζ και χαμηλά στην κοιλιά ,κάτι που με καυλώσε και προφανώς το είδε..γυρνώντας με μπρούμυτα επέμεινε σε σημεία χαμηλά στη μέση που με με το επίμονο τρίψιμο με έκανε να χυσω...άθελά της...Έχει συμβεί σε άλλο συνάδελφο εδώ μέσα? ?Επίσης υπάρχει κάποιο μασαζ αντιστοιχο χωρίς εσώρουχο? ?

πως αντέδρασε η πιτσιρίκα;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Προφανώς θα σοκαριστικε

AcclaimedDelectableHerculesbeetle-size_restricted.gif

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Που ακριβώς στον Πειραιά?Αν θέλεις πες μου διεύθυνση..  :hi:

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
οταν λες χαμηλα στην μεση τι εννοεις? κολομερια ? η κοντα στα αρχιδομπαλα ?

afragkos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Αν σε χαϊδεύουν στη μέση και χυνεις μάλλον έχεις πρόβλημα φίλε.. Πρέπει να το κοιταξεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom