easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Ειδα αυτο το μαγαζι πριν λιγο.. κανει ντελιβερι στο σπιτι αλλα δε νομιζω να σερβιρει πληρες πιατο..
Φραπε ειχε το μενου?Καλημερα πηγα προ ημερών για ενα όπως ελεγε Βαθυ δυνατό μασαζ. περασα υπέροχα η κοπελα δεν παίζεται κανει το καλύτερο μασάζ που εχω κάνει στη ζωη μου κάνει μασαζ και με τα χερια και με τα πόδια όπως ειναι και στο βιντεο. Χαμογελαστή χαλαρή. Ο χώρος τηης είναι καταπληκτικός περιέχει πετσέτες σφραγισμένες, παντόφλες μιας χρήσης μεγαλη δουζιερΑ όπου χωρας ανετα ειμαι και ψηλός και Εύοσμος καταπληκτικό μασαζ φουλ χαλάρωση...
Αν η Ευα προσφερει εστω φραπε ειναι ωραιο μωρο!!!!Ειδα αυτο το μαγαζι πριν λιγο.. κανει ντελιβερι στο σπιτι αλλα δε νομιζω να σερβιρει πληρες πιατο..
Φραπε ειχε το μενου?
Καλημερα πηγα προ ημερών για ενα όπως ελεγε Βαθυ δυνατό μασαζ. περασα υπέροχα η κοπελα δεν παίζεται κανει το καλύτερο μασάζ που εχω κάνει στη ζωη μου. Κάνει μασαζ και με τα χερια και με τα πόδια όπως ειναι και στο βιντεο. Χαμογελαστή χαλαρή. Ο χώρος τηης είναι καταπληκτικός περιέχει πετσέτες σφραγισμένες, παντόφλες μιας χρήσης μεγαλη δουζιερΑ όπου χωρας ανετα ειμαι και ψηλός και Εύοσμος καταπληκτικό μασαζ φουλ χαλάρωση...
Όπως ειπώθηκε πολλές φορές η συγκεκριμένη γαμιότανε αβέρτα παλιά αλλά τώρα μπορεί αν έχεισ λαγοποδαρο να κεραστείς φραπέ.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι παραπάνω από καλό μασάζ προσπερνάς χωρίς δεύτερη σκέψη
Νικ, έχω χάσει επεισόδια. Πότε σταμάτησε το φραπέ η Ναταλία? :thubsdown:
μάλλον είναι ο κράχτης όμωςΑν η Ευα προσφερει εστω φραπε ειναι ωραιο μωρο!!!!
εχει δικο της χωρο η ερχεται σπιτι? και αν εχει σε ποια περιοχη ειναι ο χωρος της?Καλημερα πηγα προ ημερών για ενα όπως ελεγε Βαθυ δυνατό μασαζ. περασα υπέροχα η κοπελα δεν παίζεται κανει το καλύτερο μασάζ που εχω κάνει στη ζωη μου. Κάνει μασαζ και με τα χερια και με τα πόδια όπως ειναι και στο βιντεο. Χαμογελαστή χαλαρή. Ο χώρος τηης είναι καταπληκτικός περιέχει πετσέτες σφραγισμένες, παντόφλες μιας χρήσης μεγαλη δουζιερΑ όπου χωρας ανετα ειμαι και ψηλός και Εύοσμος καταπληκτικό μασαζ φουλ χαλάρωση...
Πέρασμα από το le massage στον Πειραιά, την πρώτη φορά έκανα με μια κοπελίτσα που ήταν πολύ διακριτική, έκανε το τυπικο μασαζ και τίποτα παραπάνω. Τη δεύτερη φορά μια άλλη κοπελίτσα ήταν πιο χαλαρωτική. ..μου έκανε μασαζ και χαμηλά στην κοιλιά ,κάτι που με καυλώσε και προφανώς το είδε..γυρνώντας με μπρούμυτα επέμεινε σε σημεία χαμηλά στη μέση που με με το επίμονο τρίψιμο με έκανε να χυσω...άθελά της...Έχει συμβεί σε άλλο συνάδελφο εδώ μέσα? ?Επίσης υπάρχει κάποιο μασαζ αντιστοιχο χωρίς εσώρουχο? ?
πως αντέδρασε η πιτσιρίκα;
Έχει μέλλον το κορίτσι ;)Προφανώς θα σοκαριστικε
Που ακριβώς στον Πειραιά?Αν θέλεις πες μου διεύθυνση..Πέρασμα από το le massage στον Πειραιά, την πρώτη φορά έκανα με μια κοπελίτσα που ήταν πολύ διακριτική, έκανε το τυπικο μασαζ και τίποτα παραπάνω. Τη δεύτερη φορά μια άλλη κοπελίτσα ήταν πιο χαλαρωτική. ..μου έκανε μασαζ και χαμηλά στην κοιλιά ,κάτι που με καυλώσε και προφανώς το είδε..γυρνώντας με μπρούμυτα επέμεινε σε σημεία χαμηλά στη μέση που με με το επίμονο τρίψιμο με έκανε να χυσω...άθελά της...Έχει συμβεί σε άλλο συνάδελφο εδώ μέσα? ?Επίσης υπάρχει κάποιο μασαζ αντιστοιχο χωρίς εσώρουχο? ?
οταν λες χαμηλα στην μεση τι εννοεις? κολομερια ? η κοντα στα αρχιδομπαλα ?Πέρασμα από το le massage στον Πειραιά, την πρώτη φορά έκανα με μια κοπελίτσα που ήταν πολύ διακριτική, έκανε το τυπικο μασαζ και τίποτα παραπάνω. Τη δεύτερη φορά μια άλλη κοπελίτσα ήταν πιο χαλαρωτική. ..μου έκανε μασαζ και χαμηλά στην κοιλιά ,κάτι που με καυλώσε και προφανώς το είδε..γυρνώντας με μπρούμυτα επέμεινε σε σημεία χαμηλά στη μέση που με με το επίμονο τρίψιμο με έκανε να χυσω...άθελά της...Έχει συμβεί σε άλλο συνάδελφο εδώ μέσα? ?Επίσης υπάρχει κάποιο μασαζ αντιστοιχο χωρίς εσώρουχο? ?