Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

To-do

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τα μασατζιδικα που διαφημίζονται εδω ειναι ολα καθαρα και για περισσότερες υπηρεσιες απο μασαζ?
Εχω ρωτησει κανα δυο κέντρα ευεξίας αλλα δεν εχουν τέτοιου ειδους μασαζ εκτος τα κλασικα που ξερουμε...

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Λοιπόν έχω φάει κόλλημα με μια πιτσιρίκα που κάνει μασάζω στα μαγαζιά του 10αρικου για 45'

εχω πάει 5-6 φορές και εχω κάνει μασαζ μαζί της...αφήνω κανά 5ευρω μετά μπουρμπουάρ για κανει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μασαζ...επίσης όπως κάνει μασάζ σε ακουμπάει αρκετά και εγώ πάντα καύλωνα...

Όταν λοιπόν με γύρναγε ανάσκελα φαινόταν μερικές φορές τον ακουμπούσε με τον πήχη της όσο μου κανε μασαζ...

Σήμερα ήταν πιο επιθετική και μου κατέβασε εντελώς το εσώρουχο όσο ήμουν μπρούμητα και μου έτριβε τον κώλο...Έγινα κι εγώ πιο επιθετικός και της χαιδευα το μπούτι, μετά τα δάχτυλα όταν μου έτριβε τα χέρια δεν τραβήχτηκε ΠΟΤΕ...μετά που γύρισα ανάσκελα έκανε κάτι τυχαία περάσματα με τα δάχτυλα στα αρχίδια αλλά τπτ παραπάνω..

όταν μου τριβε αυχένα και κατέβαινε στήθος της έπιασα τα χέρια και μου πήρε τα χέρια με σταμάτησε....

Αφού λοιπόν είχα περάσει τα όρια της μήνυσης και τα γραψα όλα στον πούτσο μου όταν τελείωσε έγινε ο εξής διάλογος

"Περίμενε"
"Γτ?"
"Θα μου δώσεις τον αριθμός σου?"
"Γτ?"
"Να πάμε για καφέ"
"Δεν μπορώ"
"Γτ?"
"Έχω σχέση, δεν μπορώ να κάνω κάτι"

εκεί της κάνω μια καρδούλα με τα δάχτυλα και έφυγε...άφησα ένα 5ευρω εξτρα....

τι να κάνω να ξαναπάω?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Ναι αλλα δε θα της πεις για καφέ θα της πεις για μεγαλύτερο δωράκι κάπου πιο πριβέ

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Για να γίνω πιο ακριβής...

Νομίζω κάνει και κατ'οίκον...Το πρόβλημα δεν είναι τα φράγκα...απλά η τύπισσα είναι legit μασατζού δεν είναι μασάζ με ό,τι προκυψει...

Εγώ σκεφτόμουν να την πάρω κατ'οίκον και να δω πώς θα το πάει...

Αξίζει να γίνω απο μόνος μου πιο επιθετικός? ή να περιμένω να δω τι θα κάνει? Δεν θέλω να προτείνω να της δώσω εξτρα φράγκα για κάτι....ΟΧΙ γτ τσιγκουνεύομαι αλλά γτ γουστάρω να κάτσει το γαμήσι απο καύλα

FOTINOS 54

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Like
222
Πόντοι
21
με 5 ευρ μπουρμπουαρ ελεος τι να πη :thubsdown:

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Για καυλα έχει τον γκόμενο.
Μονο με φραγκα θα κατσει και μονο αν το κάνεις όμορφα.

goose71

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
καλησπέρα,

γνωρίζει κανεις για το Golden Lotus Massage and Beaute, Ακρωνος 1 στο Παγκρατι ? παιζει φραπες ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.988
Πόντοι
42.697

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
με 5 ευρ μπουρμπουαρ ελεος τι να πη :thubsdown:

Ρε μπρο το 5 ευρώ μπουρμπουαρ δεν το άφηνα για να την γλυκάνω...το άφηνα γτ κάνει καλό μασάζ και πάλευε...ούτε της είπα να βγούμε να την γαμήσω με λεφτά...την γούσταρα και της την έπεσα...απλά επειδή το μασάζ έχει επαφή και είναι δύσκολο να κρίνεις αντικειμενικά πάνω στην καύλα ρώτησα μια γνώμη..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Ρε μπρο το 5 ευρώ μπουρμπουαρ δεν το άφηνα για να την γλυκάνω...το άφηνα γτ κάνει καλό μασάζ και πάλευε...ούτε της είπα να βγούμε να την γαμήσω με λεφτά...την γούσταρα και της την έπεσα...απλά επειδή το μασάζ έχει επαφή και είναι δύσκολο να κρίνεις αντικειμενικά πάνω στην καύλα ρώτησα μια γνώμη..
Μα τότε σε λάθος σάιτ ρώτησες , υπάρχουν καλύτερα σάιτ όταν πρόκειται για τέτοια πράγματα φίλε!

Vandon

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν μας λές σε ποιο μαγαζί είναι η κοπέλα μπας και έχει περισσότερη τύχη κάποιος άλλος...

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
Λοιπόν έχω φάει κόλλημα με μια πιτσιρίκα που κάνει μασάζω στα μαγαζιά του 10αρικου για 45'

εχω πάει 5-6 φορές και εχω κάνει μασαζ μαζί της...αφήνω κανά 5ευρω μετά μπουρμπουάρ για κανει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μασαζ...επίσης όπως κάνει μασάζ σε ακουμπάει αρκετά και εγώ πάντα καύλωνα...

Όταν λοιπόν με γύρναγε ανάσκελα φαινόταν μερικές φορές τον ακουμπούσε με τον πήχη της όσο μου κανε μασαζ...

Σήμερα ήταν πιο επιθετική και μου κατέβασε εντελώς το εσώρουχο όσο ήμουν μπρούμητα και μου έτριβε τον κώλο...Έγινα κι εγώ πιο επιθετικός και της χαιδευα το μπούτι, μετά τα δάχτυλα όταν μου έτριβε τα χέρια δεν τραβήχτηκε ΠΟΤΕ...μετά που γύρισα ανάσκελα έκανε κάτι τυχαία περάσματα με τα δάχτυλα στα αρχίδια αλλά τπτ παραπάνω..

όταν μου τριβε αυχένα και κατέβαινε στήθος της έπιασα τα χέρια και μου πήρε τα χέρια με σταμάτησε....

Αφού λοιπόν είχα περάσει τα όρια της μήνυσης και τα γραψα όλα στον πούτσο μου όταν τελείωσε έγινε ο εξής διάλογος

"Περίμενε"
"Γτ?"
"Θα μου δώσεις τον αριθμός σου?"
"Γτ?"
"Να πάμε για καφέ"
"Δεν μπορώ"
"Γτ?"
"Έχω σχέση, δεν μπορώ να κάνω κάτι"

εκεί της κάνω μια καρδούλα με τα δάχτυλα και έφυγε...άφησα ένα 5ευρω εξτρα....

τι να κάνω να ξαναπάω?
ενας πιο εμπειρος θα καταλαβε τι σηματα εδωσε η λαδοκορη και με μερικες κινησεις κατι θα επαιρνε παραπανω πιστευω στη θεση σου..λαθος ο διαλογος στο τελος

Serpiko1980

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
153
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα από massagio. Μασάζ με εσώρουχο. Πολύ καλό μασάζ ( πλησίαζε Βίκυ στεφάνια) αλλά τπτ παραπάνω. Βέβαια όλες εκεί μέσα ήταν κάτι πιστόλια απίστευτα..Τώρα αν πηγαίνεις τακτικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Μάλλον απίθανο όμως.

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21
Πέρασμα σήμερα από massagio. Μασάζ με εσώρουχο. Πολύ καλό μασάζ ( πλησίαζε Βίκυ στεφάνια) αλλά τπτ παραπάνω. Βέβαια όλες εκεί μέσα ήταν κάτι πιστόλια απίστευτα..Τώρα αν πηγαίνεις τακτικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Μάλλον απίθανο όμως.

Σε ποιο κατάστημα αναφέρεσαι;
Του Κερατσινίου ή της Γλυφάδας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom