You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
Φιλος αν το χεις στειλτο κ μαθαινουμε αν ειναι σωστο η οχι...μια ερωτησουλα θα κανουμε!!
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
φίλε glove η αγγελία είναι μόνιμα στην πρώτη σελίδα mylist, εντελώς ενημερωτικά ;)
φίλε ggary1000 αν μπορείς για πες καμιά παραπάνω πληροφορία. Είναι ωραία αυτή; Ο φραπές είναι στάνταρντ; Παίζει από την πρώτη φορά; Το μασάζ καλό;Την εχει ξαναβαλει η Αθηνα την αγγελια της... "αποφειτη κολεγιου, αρχαιοελληνικο μασαζ..." και στο τελος μια νεοελληνικη φραπεδια!
Με τις υγιες σας
Ευχαριστώ.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...να συμπληρωσω,οτι εχει εχει πολυ ωραια,βραχνη φωνη....στο ,θα ακουγεται καλα... ...Η αγγελια μπηκε την προηγουμενη εβδομαδα.
φιλε satyros ο χωρος ειναι ωραιος το μασαζ ειναι επαγγελματικο και η κοπελα για την ηλικια ειναι πολυ καλη με μεγαλα που δυστυχως δεν μπορουμε να τα πιασουμε , τελος φραπεδια δεν παιζει.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
glove τι περιοχη ειναι?,γιατι δεν ρωτησα....Η αγγελια μπηκε την προηγουμενη εβδομαδα.
φιλε satyros ο χωρος ειναι ωραιος το μασαζ ειναι επαγγελματικο και η κοπελα για την ηλικια ειναι πολυ καλη με μεγαλα που δυστυχως δεν μπορουμε να τα πιασουμε , τελος φραπεδια δεν παιζει.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
glove τι περιοχη ειναι?,γιατι δεν ρωτησα....
κάθετος δρόμος στην Κατεχάκη
κάθετοςδρόμος στην Κατεχάκη
Παράλληλος
Εμενα ο φραπες επαιξε τη 2η φορα, αλλα θελει τροπο, ευγενεια μπλα-μπλα και θα παιξει.φίλε ggary1000 αν μπορείς για πες καμιά παραπάνω πληροφορία. Είναι ωραία αυτή; Ο φραπές είναι στάνταρντ; Παίζει από την πρώτη φορά; Το μασάζ καλό;
Ευχαριστώ.
Δεν ειμαι πιο "μαγκας" εγω απο σας, απλα εμενα "εγινε" σπιτι μου, ισως μετραει και αυτο....
τι να πω, δεν ξερω...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...νομιζω οτι περισσοτερο μετραει ο τροπος,και οχι το μερος...μου εχει τυχει στο σπιτι,σε παρομοια φαση να μην βγαλει ουτε μπλουζακι,πριν κατι χρονια,και σε δικο της χωρο να παρω αυτο που θελω(φραπες,δεν επειζε τιποτα αλλο και κει),απο την δευτερη οπως ειπες...Εμενα ο φραπες επαιξε τη 2η φορα, αλλα θελει τροπο, ευγενεια μπλα-μπλα και θα παιξει.
Δεν ειμαι πιο "μαγκας" εγω απο σας, απλα εμενα "εγινε" σπιτι μου, ισως μετραει και αυτο....
τι να πω, δεν ξερω...
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Προσωπική αποψη:
Να βλεπω να μην μπορω να πιασω η να γλυψω και η φραπεδιά να ειναι υπο αμφισβητηση αν κατσει την 2η φορα το θεωρω μαζοχισμο
καλυτερα να μην δοκομασω καθολου
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...ειναι και αυτο....Προσωπική αποψη:
Να βλεπω να μην μπορω να πιασω η να γλυψω και η φραπεδιά να ειναι υπο αμφισβητηση αν κατσει την 2η φορα το θεωρω μαζοχισμο
Προσωπική αποψη:
Στα ΔΕΝ πάς για το μασάζ και μόνο. Αν ενδόμυχα ελπίζεις για φραπέ με ή χωρίς καλαμάκι τότε εγγυημένα δεν θα περάσεις καλά.
Η παγίδα με τα ΔΕΝ είναι ότι υπάρχουν θεραπεύτριες που κάνουν υποσχετικές και νάζια για να κλειδώσουν μελλοντικούς πελάτες. Αυτό είναι ανέντιμη πουτανιά - η σωστή σε περιποιείται, παίρνει το δωράκι της και μεταξύ μας μεταξά.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.119
- Πόντοι
- 4.365
Θα αναφερθώ για τρίτη και φαρμακερή φορά στην ρεφλεξολόγο Αθηνά ή Νανά..
Η μανδάμ επιδίδεται σε πολύ καλό χαλαρωτικό και καβλωτικό μασαζάκι, γυμνός μπρούμυτα - με πετσετούλα ανάσκελα - με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να θεωρεί σίγουρη τη φραπεδιά, έστω σε μετέπειτα συνεδρία.. Κάτι τέτοιο στους περισσότερους ή όλους (?) δεν θα συμβεί ποτέ σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία αλλά και κάποιων συναδέλφων που κοντεύουν διπλάσιο αριθμό επισκέψεων και δεν πήραν τίποτε.. Από τα δικά της λεγόμενα έχει αποκτήσει ένα καλό και σταθερό πελατολόγιο, χωρίς να χρειαστεί να κάνει τον καφετζή..
Στην τελευταία συνεδρία μαζί της η πούτσα είχε φτάσει στο ζενίθ, αλλά δυστυχώς ήταν για άλλη μια φορά ανένδοτη για κάτι παραπάνω με απότέλεσμα το όντως πολύ καλό της μασάζ, να προτείνεται μόνο σε ΜΑΖΟΧΕΣ !
Η μανδάμ επιδίδεται σε πολύ καλό χαλαρωτικό και καβλωτικό μασαζάκι, γυμνός μπρούμυτα - με πετσετούλα ανάσκελα - με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να θεωρεί σίγουρη τη φραπεδιά, έστω σε μετέπειτα συνεδρία.. Κάτι τέτοιο στους περισσότερους ή όλους (?) δεν θα συμβεί ποτέ σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία αλλά και κάποιων συναδέλφων που κοντεύουν διπλάσιο αριθμό επισκέψεων και δεν πήραν τίποτε.. Από τα δικά της λεγόμενα έχει αποκτήσει ένα καλό και σταθερό πελατολόγιο, χωρίς να χρειαστεί να κάνει τον καφετζή..
Στην τελευταία συνεδρία μαζί της η πούτσα είχε φτάσει στο ζενίθ, αλλά δυστυχώς ήταν για άλλη μια φορά ανένδοτη για κάτι παραπάνω με απότέλεσμα το όντως πολύ καλό της μασάζ, να προτείνεται μόνο σε ΜΑΖΟΧΕΣ !
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Στα ΔΕΝ πάς για το μασάζ και μόνο. Αν ενδόμυχα ελπίζεις για φραπέ με ή χωρίς καλαμάκι τότε εγγυημένα δεν θα περάσεις καλά.
Η παγίδα με τα ΔΕΝ είναι ότι υπάρχουν θεραπεύτριες που κάνουν υποσχετικές και νάζια για να κλειδώσουν μελλοντικούς πελάτες. Αυτό είναι ανέντιμη πουτανιά - η σωστή σε περιποιείται, παίρνει το δωράκι της και μεταξύ μας μεταξά.
Φίλε λυπούμαι να παρατηρήσω ότι λανθανεσαι.
Για σοβαρούς παίχτες η φραπεδιά είναι πάντα μεσα και αυτονόητη
Το ΔΕΝ εξαιρεί τα υπόλοιπα αλλά όχι την φραπεδιά
Για όσους το ΔΕΝ εξαιρεί την φραπεδιά ας απαταθούν σε φυσιοθεραπευτήρια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K