Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Petros Aivaliotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στους ῞συστημενους῞ φίλε να προσθἐσεις και εμάς τους υπομονετικούς κιμπάρηδες, λεβεντομαλἀκες
που τελικἀ γαμἀμε...

Ξερει κανεις με το φραπεδομαγαζο της Ευης τι γινεται. Παλαιολογου 7.?
Ειμαι Νεα Σμυρνη τωρα μονιμα..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365

Του έδωσα και δεύτερη ευκαιρία επειδή μου άρεσε ο χώρος και το μασάζ..
Ανένδοτη η μανδάμ για κάτι παραπάνω..  :-
Από εμένα τέλος. Το μαυρίζω..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ούτε φραπεδάκι δεν κέρασε?
Κανένα υπονοούμενο για μελοντικό κέρασμα?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
απο μασαζ τι λεει καλο? ειναι μονη της εκει η υπαρχουν και αλλοι/ες ? παλι γυμνος ησουν κατα το μασαζ?

Είπαμε, το μασάζ όντως καλό. Βρίσκεις όμως καλές περιπτώσεις και με κουπόνια στα 20..

Όταν είσαι ανάσκελα βάζει μια πετσετούλα, αλλά ίσα-ίσα που κάλυπτε το κοντάρι..

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Είπαμε, το μασάζ όντως καλό. Βρίσκεις όμως καλές περιπτώσεις και με κουπόνια στα 20..

Όταν είσαι ανάσκελα βάζει μια πετσετούλα, αλλά ίσα-ίσα που κάλυπτε το κοντάρι..
δηλαδη τα παπαριος φενονται? το κονταρι ηταν ορθιο η πεσμενο? και ειναι μονη της εκει η υπαρχουν και αλλοι?

planet12

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μασαζ σκετο που μπορει να κανει κανεις; Όπως παλια στην Μαυροματαιων 9. Γυμνος τελειως με πετσετάκι μικρό. Ή όπως στο Αβατον στο Γαλάτσι, επίσης ολόγυμνος. Γενικά στα Σπα βαζουν πετσετες, εσώρουχα, έχω ξενερώσει.

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1

Του έδωσα και δεύτερη ευκαιρία επειδή μου άρεσε ο χώρος και το μασάζ..
Ανένδοτη η μανδάμ για κάτι παραπάνω..  :-
Από εμένα τέλος. Το μαυρίζω..

Καλησπέρα, επειδή στο εν λόγω ίδρυμα πάω συχνά πυκνά, ΔΕΝ παίζει τίποτα. Πολύ καλό μασάζ αλλά έως εκεί for sure!...

dimitris30msn

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συντροφοι...το εν λογω ιδρυμα κανει φραπεδια δυνατη απλα πρεπει να σε γνωρισει...οντως τελειο μασαζ και εμενα της 3 πρωτες φορες τιποτα μετα ουτε πετσετα ουτε τιποτα....

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ρε φιλε αν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα αλλαζουν μαλλον θα πρεπει να κανω καμμια επισκεψη....πεσ μας κοστος και που ειναι το μαγαζι.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
καλημερα συντροφοι...το εν λογω ιδρυμα κανει φραπεδια δυνατη απλα πρεπει να σε γνωρισει...οντως τελειο μασαζ και εμενα της 3 πρωτες φορες τιποτα μετα ουτε πετσετα ουτε τιποτα....
Φίλε καλημέρα. Έχω μιλήσει εκτός φόρουμ με συναγωνιστή που πήγε πέντε(!) φορές και δεν πήρε τίποτα.. Είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο?

dimitris30msn

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εαν λεμε το ιδιο που ειναι στο ψυχικο η ξανθια που στο δωματιο εχει τζακι μαλλον το ιδιο λεμε,,,,εκτος εαν καταλαβα λαθος εγω....μετα απο 3 φορες της ειπα να μου βγαλει πετσετα....και 4 φορα μου λεει τωρα που σε ξερω δεν θα βαλουμε πετσετα και στο τελος το εκανε απο μονη της...ομως δεν παιζει κατι επιπλεον σιγουρα...και απο χουφτωμα μονο στηθος....αυτα...εγω κανω δυο ωριτσες με φραπεδια κοστος 100 ευρω..

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εαν λεμε το ιδιο που ειναι στο ψυχικο η ξανθια που στο δωματιο εχει τζακι μαλλον το ιδιο λεμε,,,,εκτος εαν καταλαβα λαθος εγω....μετα απο 3 φορες της ειπα να μου βγαλει πετσετα....και 4 φορα μου λεει τωρα που σε ξερω δεν θα βαλουμε πετσετα και στο τελος το εκανε απο μονη της...ομως δεν παιζει κατι επιπλεον σιγουρα...και απο χουφτωμα μονο στηθος....αυτα...εγω κανω δυο ωριτσες με φραπεδια κοστος 100 ευρω..
ρε τυπε και εσυ εδωσες 100 ευρω μόνο για φραπε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom