- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
θα με ενδιέφερε πολύ αν έκανε φραπέ. χωρίς αυτό ομως μου ειναι αδιάφορη
δυστυχώς όχι, γι αυτό κι εγώ δεν ξανασχολούμαι
θα με ενδιέφερε πολύ αν έκανε φραπέ. χωρίς αυτό ομως μου ειναι αδιάφορη
Διαθέτει χώρο πολύ κοντά στο Μετρό Κατεχάκη, πολύ περιποιημένο και ζεστό.
Ελληνίδα, γύρω στο 1.6, ξανθιά (βαμμένη), περίπου 35 χρονών, με ωραίο σώμα, αν και ελάχιστο λίπος στην κοιλίτσα χαλάει το σύνολο. Για το γούστο μου είναι πολύ γλυκιά.
Στο μασάζ είναι πολύ καλή, σαφώς άνω του μετρίου. Στο μπρούμυτα ξεκινάει μασάζ ενώ ο πελάτης είναι γυμνός και όταν σε γυρνάει βάζει πετσέτα. Προσπάθησα να τη βγάλω, αλλά μου τόνισε ότι κάνει μόνο με πετσέτα.
Γενικά είναι πολύ φιλική, αν και στην αρχή που δεν ξέρει τον πελάτη είναι λίγο σφιγμένη.
Επιβεβαιώνω
γινεται τιποτε η οχι??? φραπεδια αγωνασ??? δεν καταλαβα
γινεται τιποτε η οχι??? φραπεδια αγωνασ??? δεν καταλαβα
Τσαμπα τα φραγκα !!! ;)Για να γράφω "Επιβεβαιώνω" στο ότι ΔΕΝ προχώρησε με τον dimit31 θα έπρεπε να καταλάβεις ότι ΔΕΝ προχώρησε και με εμένα. Simple as that!
Τσαμπα τα φραγκα !!! ;)
ειναι ακομη στα ΔΕΝ σιγουραΚοντά εκεί είναι και το Π.Ιωακείμ 45 1ος όροφος που έχει κάτι καλά κομάτια. Αλλά είναι ακόμα στα ΔΕΝ? ή παίζει καμιά φραπεδιά. Πήγα αλλά αν και δεν ζήτησα κάτι παραπάνω πήρα μια εντύπωση ότι κάτι παίζει... εκτός αν είναι μόνο για γνωστούς πελάτες.. πάντως είχε και μιά γυναίκα πελάτισσα που περίμενε.
Κοντά εκεί είναι και το Π.Ιωακείμ 45 1ος όροφος που έχει κάτι καλά κομάτια. Αλλά είναι ακόμα στα ΔΕΝ? ή παίζει καμιά φραπεδιά. Πήγα αλλά αν και δεν ζήτησα κάτι παραπάνω πήρα μια εντύπωση ότι κάτι παίζει... εκτός αν είναι μόνο για γνωστούς πελάτες.. πάντως είχε και μιά γυναίκα πελάτισσα που περίμενε.
ειναι ακομη στα ΔΕΝ σιγουρα
Άρα δεν επιμένω άλλο και γλυτώνω χρόνο και χρήμα που θα επενδύσω αλλού.αυτό το μαγαζί,απο τα πιο παλιά του είδους,λειτουργούσε πάντοτε σε πολύ κλειστό κύκλο εύπορων και επώνυμων πελατών....είχε νομίζω και δικό του thread εδω μέσα,αλλά φυσικά ατόνησε.....ακόμα και η πρόσβαση σ' αυτό για ραντεβού πρέπει να γίνει με σύσταση....δεν νομίζω ότι ανήκει στα μαγαζιά που μπορεί να ενδιαφέρουν τους περισσότερους εδω μέσα.....
Ελληνίδα, γύρω στο 1.6, ξανθιά (βαμμένη), περίπου 35 χρονών, με ωραίο σώμα, αν και ελάχιστο λίπος στην κοιλίτσα χαλάει το σύνολο. Για το γούστο μου είναι πολύ γλυκιά.
Στο μασάζ είναι πολύ καλή, σαφώς άνω του μετρίου. Στο μπρούμυτα ξεκινάει μασάζ ενώ ο πελάτης είναι γυμνός και όταν σε γυρνάει βάζει πετσέτα. Προσπάθησα να τη βγάλω, αλλά μου τόνισε ότι κάνει μόνο με πετσέτα.
Γενικά είναι πολύ φιλική, αν και στην αρχή που δεν ξέρει τον πελάτη είναι λίγο σφιγμένη.
ειναι ακομη στα ΔΕΝ σιγουρα
ορισμένοι εδώ πέφτετε έξω.για τους συστημένους όλα τα ΔΕΝ είναι στα FULL
Στους ῞συστημενους῞ φίλε να προσθἐσεις και εμάς τους υπομονετικούς κιμπάρηδες, λεβεντομαλἀκεςορισμένοι εδώ πέφτετε έξω.για τους συστημένους όλα τα ΔΕΝ είναι στα FULL
Στους ῞συστημενους῞ φίλε να προσθἐσεις και εμάς τους υπομονετικούς κιμπάρηδες, λεβεντομαλἀκες
που τελικἀ γαμἀμε...
παρ' ότι δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου "σπορ",αναγνωρίζω και κατανοώ την διάθεση κάποιων να "ξεκλειδώσουν" καταστάσεις,ξοδευοντας χρόνο και χρήμα,έτσι,για να νοιώσουν την "ικανοποίηση" ότι "κατάφεραν" κάτι δύσκολο....
Σαν έμπειρος στις καταστάσεις αυτές,θα έχεις καταλάβει φαντάζομαι,ότι στο 99% των περιπτώσεων η "δυσκολία" είναι απλά ένα καλοστημένο σχέδιο για να χρυσοπληρωθεί κάτι που αλλου προσφέρεται στο 1/3 η στο 1/5 της τιμής....φυσικά,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα,και ο καθένας διαχειρίζεται τον εαυτό του και την τσέπη του συμφωνα με το κέφι του....
τι κοστοσ ειχε η συνεδρια?