Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1

Διαθέτει χώρο πολύ κοντά στο Μετρό Κατεχάκη, πολύ περιποιημένο και ζεστό.

Ελληνίδα, γύρω στο 1.6, ξανθιά (βαμμένη), περίπου 35 χρονών, με ωραίο σώμα, αν και ελάχιστο λίπος στην κοιλίτσα χαλάει το σύνολο. Για το γούστο μου είναι πολύ γλυκιά.

Στο μασάζ είναι πολύ καλή, σαφώς άνω του μετρίου. Στο μπρούμυτα ξεκινάει μασάζ ενώ ο πελάτης είναι γυμνός και όταν σε γυρνάει βάζει πετσέτα. Προσπάθησα να τη βγάλω, αλλά μου τόνισε ότι κάνει μόνο με πετσέτα.

Γενικά είναι πολύ φιλική, αν και στην αρχή που δεν ξέρει τον πελάτη είναι λίγο σφιγμένη.

Επιβεβαιώνω

lefterakisertert

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια πηγα δεν παιζει ΤΙΠΟΤΑ...κλασσικο κεντρο αισθητικησ για γυναικεσ επωνυμεσ και πολυ φορτωμενεσ μαλιστα...μαλακες εγινα ρεζιλι εντελωσ...τι δυσκολο οχυρο και μαλακιεσ...εκει ηταν και παιδια με τισ μαμαδεσ τουσ...ευτυχωσ δεν με ειδε καμμια γνωστη τησ γυναικασ μου...ξεφτιλααααααα...αν θελετε μπουρδελα αλλου και συγκεκριμενα στην ομηρου πιο κατω στο 35... :headbang:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Κοντά εκεί είναι και το Π.Ιωακείμ 45 1ος όροφος που έχει κάτι καλά κομάτια. Αλλά είναι ακόμα στα ΔΕΝ? ή παίζει καμιά φραπεδιά. Πήγα αλλά αν και δεν ζήτησα κάτι παραπάνω πήρα μια εντύπωση ότι κάτι παίζει... εκτός αν είναι μόνο για γνωστούς πελάτες.. πάντως είχε και μιά γυναίκα πελάτισσα που περίμενε.

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
γινεται τιποτε η οχι??? φραπεδια αγωνασ??? δεν καταλαβα

Για να γράφω "Επιβεβαιώνω" στο ότι ΔΕΝ προχώρησε με τον dimit31 θα έπρεπε να καταλάβεις ότι ΔΕΝ προχώρησε και με εμένα. Simple as that!

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κοντά εκεί είναι και το Π.Ιωακείμ 45 1ος όροφος που έχει κάτι καλά κομάτια. Αλλά είναι ακόμα στα ΔΕΝ? ή παίζει καμιά φραπεδιά. Πήγα αλλά αν και δεν ζήτησα κάτι παραπάνω πήρα μια εντύπωση ότι κάτι παίζει... εκτός αν είναι μόνο για γνωστούς πελάτες.. πάντως είχε και μιά γυναίκα πελάτισσα που περίμενε.
ειναι ακομη στα ΔΕΝ σιγουρα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Αυτή σίγουρα πήρε φραπέ.....από τον κανονικό! :grin:

kingfish4

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ειναι ακομη στα ΔΕΝ σιγουρα

αυτό το μαγαζί,απο τα πιο παλιά του είδους,λειτουργούσε πάντοτε σε πολύ κλειστό κύκλο εύπορων και επώνυμων πελατών....είχε νομίζω και δικό του thread εδω μέσα,αλλά φυσικά ατόνησε.....ακόμα και η πρόσβαση σ' αυτό για ραντεβού πρέπει να γίνει με σύσταση....δεν νομίζω ότι ανήκει στα μαγαζιά που μπορεί να ενδιαφέρουν τους περισσότερους εδω μέσα.....

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
αυτό το μαγαζί,απο τα πιο παλιά του είδους,λειτουργούσε πάντοτε σε πολύ κλειστό κύκλο εύπορων και επώνυμων πελατών....είχε νομίζω και δικό του thread εδω μέσα,αλλά φυσικά ατόνησε.....ακόμα και η πρόσβαση σ' αυτό για ραντεβού πρέπει να γίνει με σύσταση....δεν νομίζω ότι ανήκει στα μαγαζιά που μπορεί να ενδιαφέρουν τους περισσότερους εδω μέσα.....
Άρα δεν επιμένω άλλο και γλυτώνω χρόνο και χρήμα που θα επενδύσω αλλού.
Thanks guys για την επαλήθευση...
Να τα καλά του site...

Επισκέπτης

Ελληνίδα, γύρω στο 1.6, ξανθιά (βαμμένη), περίπου 35 χρονών, με ωραίο σώμα, αν και ελάχιστο λίπος στην κοιλίτσα χαλάει το σύνολο. Για το γούστο μου είναι πολύ γλυκιά.

Στο μασάζ είναι πολύ καλή, σαφώς άνω του μετρίου. Στο μπρούμυτα ξεκινάει μασάζ ενώ ο πελάτης είναι γυμνός και όταν σε γυρνάει βάζει πετσέτα. Προσπάθησα να τη βγάλω, αλλά μου τόνισε ότι κάνει μόνο με πετσέτα.

Γενικά είναι πολύ φιλική, αν και στην αρχή που δεν ξέρει τον πελάτη είναι λίγο σφιγμένη.

Το ΣΚΕΤΟ ΜΑΣΑΖ
σε μασαζερί με ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
ΤΙΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ MAXIMUM 30€.

Απλά προς γνώση ... το αναφέρω .

ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ/ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
ορισμένοι εδώ πέφτετε έξω.για τους συστημένους όλα τα ΔΕΝ είναι στα FULL
Στους ῞συστημενους῞ φίλε να προσθἐσεις και εμάς τους υπομονετικούς κιμπάρηδες, λεβεντομαλἀκες
που τελικἀ γαμἀμε...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Στους ῞συστημενους῞ φίλε να προσθἐσεις και εμάς τους υπομονετικούς κιμπάρηδες, λεβεντομαλἀκες
που τελικἀ γαμἀμε...

παρ' ότι δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου "σπορ",αναγνωρίζω και κατανοώ την διάθεση κάποιων να "ξεκλειδώσουν" καταστάσεις,ξοδευοντας χρόνο και χρήμα,έτσι,για να νοιώσουν την "ικανοποίηση" ότι "κατάφεραν" κάτι δύσκολο....
Σαν έμπειρος στις καταστάσεις αυτές,θα έχεις καταλάβει φαντάζομαι,ότι στο 99% των περιπτώσεων η "δυσκολία" είναι απλά ένα καλοστημένο σχέδιο για να χρυσοπληρωθεί κάτι που αλλου προσφέρεται στο 1/3 η στο 1/5 της τιμής....φυσικά,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα,και ο καθένας διαχειρίζεται τον εαυτό του και την τσέπη του συμφωνα με το κέφι του....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
παρ' ότι δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου "σπορ",αναγνωρίζω και κατανοώ την διάθεση κάποιων να "ξεκλειδώσουν" καταστάσεις,ξοδευοντας χρόνο και χρήμα,έτσι,για να νοιώσουν την "ικανοποίηση" ότι "κατάφεραν" κάτι δύσκολο....
Σαν έμπειρος στις καταστάσεις αυτές,θα έχεις καταλάβει φαντάζομαι,ότι στο 99% των περιπτώσεων η "δυσκολία" είναι απλά ένα καλοστημένο σχέδιο για να χρυσοπληρωθεί κάτι που αλλου προσφέρεται στο 1/3 η στο 1/5 της τιμής....φυσικά,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα,και ο καθένας διαχειρίζεται τον εαυτό του και την τσέπη του συμφωνα με το κέφι του....

:rockon: :rockon:

Σωστός!!!!

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6

τι κοστοσ ειχε η συνεδρια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom