Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
λαγουμιτζη και σαρκουδινου

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
σας επισυνάπτω τελευταίa μου εμπειρία στο εν λόγω spa διαμένων στο διπλανό Peninsula.

Θεωρείται κορυφαίο στο είδος του σε παγκόσμιο επίπεδο.

90 Λεπτά, full ολιστικό μασάζ, με αιθέραα έλαια πρώτης ποιότητα σε χώρο luxury high end 70μ2, με απίστευτη μουσική και ατμόσφαιρα,  ότι πιο κορυφαίο έχω γνωρίσει προσωπικά σε μασάζ κλπ κλπ κλπ (προηγήθηκε ξενάγηση στους καταπληκτικούς χώρους του spa, δείτε φώτος παρακαλώ, σε 3 επίπεδα, saouna, xamam, ydromasaz, πισίνες με θαλασσινό νερό κ πιάτο όλη η χερσόνησος...
Συνεδρία με την καλύτερη του είδους εκεί, ονόματι Βίκυ.
Ψηλή μελαχροινή οπτασία με λευκή στολή αγγέλου....
κόστος 150 λόγω Peninsula τελική τιμή 110ε!

Η εμπειρία είναι VFM.

A plus...
:tooth:

υπόμνημα: και εδώ Αθήνα για τα χαμόσπιτα  πληρώνεις 80ρια! αντε γεια!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
σας επισυνάπτω τελευταίa μου εμπειρία στο εν λόγω spa διαμένων στο διπλανό Peninsula.

Θεωρείται κορυφαίο στο είδος του σε παγκόσμιο επίπεδο.

90 Λεπτά, full ολιστικό μασάζ, με αιθέραα έλαια πρώτης ποιότητα σε χώρο luxury high end 70μ2, με απίστευτη μουσική και ατμόσφαιρα,  ότι πιο κορυφαίο έχω γνωρίσει προσωπικά σε μασάζ κλπ κλπ κλπ (προηγήθηκε ξενάγηση στους καταπληκτικούς χώρους του spa, δείτε φώτος παρακαλώ, σε 3 επίπεδα, saouna, xamam, ydromasaz, πισίνες με θαλασσινό νερό κ πιάτο όλη η χερσόνησος...
Συνεδρία με την καλύτερη του είδους εκεί, ονόματι Βίκυ.
Ψηλή μελαχροινή οπτασία με λευκή στολή αγγέλου....
κόστος 150 λόγω Peninsula τελική τιμή 110ε!

Η εμπειρία είναι VFM.

A plus...
:tooth:

υπόμνημα: και εδώ Αθήνα για τα χαμόσπιτα  πληρώνεις 80ρια! αντε γεια!
Δεν είναι χαμόσπιτα απλά είναι κεκαλυμένα μπουρδέλα.  :grin:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
υπάρχει κάπου ινδή θεραπεύτρια για μασαζ φραπε ;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ανοιγω αυτο το θεμα για να ανταλλαξουμε εμπειριες για μασαζαντζιδικα που δεν γαμας
αλλα ειναι ωραια
απαραιτητη προυποθεση να γινεται απο γυναικα
να υπαρχει χαμηλος φωτισμος
απαλη μουσικη
και να γινεται μπροστα και πισω

εμενα μου αρεσε ενα που υπηρχε στην ανω γλυφαδα

γεννηματα αλλα εκλεισε

επισης αν εχει δοκιμασει κανεις κανενα απο τα σαιτ προσφορων

τα λεμε

ευτυχώς που δεν άνοιξες και θρέντ με τίτλο " Μασάζ που δεν γαμάς,τρώς τσιπς,πίνεις κοκα κόλα,παίζεις κουμκάν,χέζεις,κάνεις μπάνιο,αλλά περνάς καλά" :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σκρα!!  Που την θυμήθηκες!!!  :rockon:

Λέτε για τη Τζόντι? ιδιαίτερη περίπτωση....χάθηκε πια.Ινδή δεν ξέρω αν ήταν,έτσι έλεγε πάντως.Καλή κοπέλλα,αλλά ο χώρος της κάτω του μετρίου.Το μασαζ της ήταν καλό πάντως.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Μάλλον αυτή λέει!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
υπάρχει κάπου ινδή θεραπεύτρια για μασαζ φραπε ;

το  φαληρου 15 (  παραλληλος  της  συγγρου . .   κατεβαινοντας  την συγγρου  απο τα δεξια.   πανω  πανω  ομως.     )   ειχε μια  απο   την sri-lanka (  παλια λεγοταν κευλανη.   ειναι  νοτιανατολικα απο ινδιες . οποτε θα  σου κανει  ) .  νοστιμη ηταν.   καμμια 40χρ.    το συγκεκριμενο  παντα  εφερνε  απο  χωρες οπως ( ταυλανδη - μαροκο - σρι-λανκα κλπ ).    τωρα τελευταια  δεν εχω ιδεα.  πρεπει να πας να δεις .  και δεν παιζει μονο  φραπες εκει για οποιον θελει κατι παραπανω .

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

το  φαληρου 15 (  παραλληλος  της  συγγρου . .   κατεβαινοντας  την συγγρου  απο τα δεξια.   πανω  πανω  ομως.     )   ειχε μια  απο   την sri-lanka (  παλια λεγοταν κευλανη.   ειναι  νοτιανατολικα απο ινδιες . οποτε θα  σου κανει  ) .  νοστιμη ηταν.   καμμια 40χρ.    το συγκεκριμενο  παντα  εφερνε  απο  χωρες οπως ( ταυλανδη - μαροκο - σρι-λανκα κλπ ).    τωρα τελευταια  δεν εχω ιδεα.  πρεπει να πας να δεις .  και δεν παιζει μονο  φραπες εκει για οποιον θελει κατι παραπανω .

ανέφερα μόνο φραπέ γιατι με ενδιαφέρει να έχει κάποιο επίπεδο σαν χώρος και κάποια στοιχειώδη καθαριότητα. να μην είναι μπορδελομασάζ δηλαδή. προσωπικά αρέσκομαι σε καλό μασάζ σε καλό χώρο συνοδευόμενο από χουφτώματα γλυψίματα και αν τα καταφέρω και γλωσόφυλα. για σεξ αποτείνομαι περισσότερο σε γκόμενες της καθημερινότητας παρά σε μασατζούδες.

ξέρει κάποιος το τηλ ου συγκεκριμένου μαγαζιού ή αλλου μαγαζιού με ινδό/πακιστανο/σριλανκεζα?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ανέφερα μόνο φραπέ γιατι με ενδιαφέρει να έχει κάποιο επίπεδο σαν χώρος και κάποια στοιχειώδη καθαριότητα. να μην είναι μπορδελομασάζ δηλαδή. προσωπικά αρέσκομαι σε καλό μασάζ σε καλό χώρο συνοδευόμενο από χουφτώματα γλυψίματα και αν τα καταφέρω και γλωσόφυλα. για σεξ αποτείνομαι περισσότερο σε γκόμενες της καθημερινότητας παρά σε μασατζούδες.

ξέρει κάποιος το τηλ ου συγκεκριμένου μαγαζιού ή αλλου μαγαζιού με ινδό/πακιστανο/σριλανκεζα?

ειναι  πολυ καθαρο.  δεν ειναι  ξεπετα  στο μασαζ , γιατι  ειναι η βασικη τους  δουλεια.    δεν εχουν ουτε προφυλακτικα.    πηγαινει  και αλλος κοσμος , μονο  για μασαζ.      εχει και υδομασαζ η σαουνα (  ενα απο τα 2 νομιζω ).  χρεωναν για καμμια  ωρα 90-100  ευρω. 

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.831
Πόντοι
201
kings and queens στους αμπελοκηπους 20€ χωρις κουπονι ωραιος χωρος χαλαρωτικη μουσικη ελληνιδα μελαχρινη νεαρη καλο μασαζ 1 ωρας
τιποτα παραπανω....ειπαμε ΔΕΝ.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

ειναι  πολυ καθαρο.  δεν ειναι  ξεπετα  στο μασαζ , γιατι  ειναι η βασικη τους  δουλεια.    δεν εχουν ουτε προφυλακτικα.    πηγαινει  και αλλος κοσμος , μονο  για μασαζ.      εχει και υδομασαζ η σαουνα (  ενα απο τα 2 νομιζω ).  χρεωναν για καμμια  ωρα 90-100  ευρω. 

Σεβαστέ μου δάσκαλε, ΑΝ αναφέρεσαι στο Φαλήρου 15, θα διαφωνήσω μαζί σου. Γαμάς άνετα και εκεί (της ίδιας ιδιοκτησίας με το Σκουφά 10 είναι).

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Σεβαστέ μου δάσκαλε, ΑΝ αναφέρεσαι στο Φαλήρου 15, θα διαφωνήσω μαζί σου. Γαμάς άνετα και εκεί (της ίδιας ιδιοκτησίας με το Σκουφά 10 είναι).

δεν ειπα  οτι  δεν  :fuck1:  στο  15 .    εχω παει.    απλα δεν ειναι τοσο  χυμα ,  οσο  καποια  αλλα.    ξερω ,  οτι δεν εχουν προφυλακτικα.    προσεχουν και στο μασαζ.(  για οσους  το θελουν ) .  καθεσαι και  μια ωρα.  πηγαινει και αλλος  κοσμος που δεν εχει  σχεση ,  με το σπορ  το δικο μας. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
    αν ξερεις κατι διαφορετικο ,  απο αυτα που ξερω  εγω    δεκτο. 

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
kings and queens στους αμπελοκηπους 20€ χωρις κουπονι ωραιος χωρος χαλαρωτικη μουσικη ελληνιδα μελαχρινη νεαρη καλο μασαζ 1 ωρας
τιποτα παραπανω....ειπαμε ΔΕΝ.

είπαμε ΔΕΝ αλλά το φραπέ είναι must

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

δεν ειπα  οτι  δεν  :fuck1:  στο  15 .    εχω παει.    απλα δεν ειναι τοσο  χυμα ,  οσο  καποια  αλλα.    ξερω ,  οτι δεν εχουν προφυλακτικα.    προσεχουν και στο μασαζ.(  για οσους  το θελουν ) .  καθεσαι και  μια ωρα.  πηγαινει και αλλος  κοσμος που δεν εχει  σχεση ,  με το σπορ  το δικο μας. 

Οπως τα λες είναι.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

ειναι  πολυ καθαρο.   δεν ειναι  ξεπετα  στο μασαζ , γιατι  ειναι η βασικη τους  δουλεια.    δεν εχουν ουτε προφυλακτικα.     πηγαινει  και αλλος κοσμος , μονο  για μασαζ.      εχει και υδομασαζ η σαουνα (  ενα απο τα 2 νομιζω ).   χρεωναν για καμμια  ωρα 90-100  ευρω.   

ειναι ακριβό φίλε για την εποχή και απ οτι πληροφορήθηκα γαμάς χωρίς κανενα πρόβλημα. Αν έχουν ή δεν εχουν προφυλαχτικά δεν κάνει διαφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom