??????????????????????????
γιατί να πληρώσει κάποιος 30€ όταν μπορεί να βρει τις ίδιες υπηρεσίες με 15 € ? σκέτο μασάζ, το χέρι τους δεν πλησιάζει πούτσο σε απόσταση μικρότερη των 30 εκατοστών....ε
??????????????????????????
Δεν είναι χαμόσπιτα απλά είναι κεκαλυμένα μπουρδέλα.σας επισυνάπτω τελευταίa μου εμπειρία στο εν λόγω spa διαμένων στο διπλανό Peninsula.
Θεωρείται κορυφαίο στο είδος του σε παγκόσμιο επίπεδο.
90 Λεπτά, full ολιστικό μασάζ, με αιθέραα έλαια πρώτης ποιότητα σε χώρο luxury high end 70μ2, με απίστευτη μουσική και ατμόσφαιρα, ότι πιο κορυφαίο έχω γνωρίσει προσωπικά σε μασάζ κλπ κλπ κλπ (προηγήθηκε ξενάγηση στους καταπληκτικούς χώρους του spa, δείτε φώτος παρακαλώ, σε 3 επίπεδα, saouna, xamam, ydromasaz, πισίνες με θαλασσινό νερό κ πιάτο όλη η χερσόνησος...
Συνεδρία με την καλύτερη του είδους εκεί, ονόματι Βίκυ.
Ψηλή μελαχροινή οπτασία με λευκή στολή αγγέλου....
κόστος 150 λόγω Peninsula τελική τιμή 110ε!
Η εμπειρία είναι VFM.
A plus...
υπόμνημα: και εδώ Αθήνα για τα χαμόσπιτα πληρώνεις 80ρια! αντε γεια!
υπάρχει κάπου ινδή θεραπεύτρια για μασαζ φραπε ;
Ανοιγω αυτο το θεμα για να ανταλλαξουμε εμπειριες για μασαζαντζιδικα που δεν γαμας
αλλα ειναι ωραια
απαραιτητη προυποθεση να γινεται απο γυναικα
να υπαρχει χαμηλος φωτισμος
απαλη μουσικη
και να γινεται μπροστα και πισω
εμενα μου αρεσε ενα που υπηρχε στην ανω γλυφαδα
γεννηματα αλλα εκλεισε
επισης αν εχει δοκιμασει κανεις κανενα απο τα σαιτ προσφορων
τα λεμε
υπήρχε παλιά στην οδό σκρά στην καλλιθέα κοντά στη θησέως ,αλλά τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη...
Σκρα!! Που την θυμήθηκες!!!
υπάρχει κάπου ινδή θεραπεύτρια για μασαζ φραπε ;
το φαληρου 15 ( παραλληλος της συγγρου . . κατεβαινοντας την συγγρου απο τα δεξια. πανω πανω ομως. ) ειχε μια απο την sri-lanka ( παλια λεγοταν κευλανη. ειναι νοτιανατολικα απο ινδιες . οποτε θα σου κανει ) . νοστιμη ηταν. καμμια 40χρ. το συγκεκριμενο παντα εφερνε απο χωρες οπως ( ταυλανδη - μαροκο - σρι-λανκα κλπ ). τωρα τελευταια δεν εχω ιδεα. πρεπει να πας να δεις . και δεν παιζει μονο φραπες εκει για οποιον θελει κατι παραπανω .
ανέφερα μόνο φραπέ γιατι με ενδιαφέρει να έχει κάποιο επίπεδο σαν χώρος και κάποια στοιχειώδη καθαριότητα. να μην είναι μπορδελομασάζ δηλαδή. προσωπικά αρέσκομαι σε καλό μασάζ σε καλό χώρο συνοδευόμενο από χουφτώματα γλυψίματα και αν τα καταφέρω και γλωσόφυλα. για σεξ αποτείνομαι περισσότερο σε γκόμενες της καθημερινότητας παρά σε μασατζούδες.
ξέρει κάποιος το τηλ ου συγκεκριμένου μαγαζιού ή αλλου μαγαζιού με ινδό/πακιστανο/σριλανκεζα?
ειναι πολυ καθαρο. δεν ειναι ξεπετα στο μασαζ , γιατι ειναι η βασικη τους δουλεια. δεν εχουν ουτε προφυλακτικα. πηγαινει και αλλος κοσμος , μονο για μασαζ. εχει και υδομασαζ η σαουνα ( ενα απο τα 2 νομιζω ). χρεωναν για καμμια ωρα 90-100 ευρω.
Σεβαστέ μου δάσκαλε, ΑΝ αναφέρεσαι στο Φαλήρου 15, θα διαφωνήσω μαζί σου. Γαμάς άνετα και εκεί (της ίδιας ιδιοκτησίας με το Σκουφά 10 είναι).
kings and queens στους αμπελοκηπους 20€ χωρις κουπονι ωραιος χωρος χαλαρωτικη μουσικη ελληνιδα μελαχρινη νεαρη καλο μασαζ 1 ωρας
τιποτα παραπανω....ειπαμε ΔΕΝ.
δεν ειπα οτι δεν στο 15 . εχω παει. απλα δεν ειναι τοσο χυμα , οσο καποια αλλα. ξερω , οτι δεν εχουν προφυλακτικα. προσεχουν και στο μασαζ.( για οσους το θελουν ) . καθεσαι και μια ωρα. πηγαινει και αλλος κοσμος που δεν εχει σχεση , με το σπορ το δικο μας.
ειναι πολυ καθαρο. δεν ειναι ξεπετα στο μασαζ , γιατι ειναι η βασικη τους δουλεια. δεν εχουν ουτε προφυλακτικα. πηγαινει και αλλος κοσμος , μονο για μασαζ. εχει και υδομασαζ η σαουνα ( ενα απο τα 2 νομιζω ). χρεωναν για καμμια ωρα 90-100 ευρω.