Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
ειναι ακριβό φίλε για την εποχή και απ οτι πληροφορήθηκα γαμάς χωρίς κανενα πρόβλημα. Αν έχουν ή δεν εχουν προφυλαχτικά δεν κάνει διαφορά.

Είναι το σάιτ των μαγαζιών της κυρίας Μυρτάλη (Φαλήρου 15 και Σκουφά 10). Ορισμένες από τη Σκουφά 10 όντως γαμιούνται με την πρώτη. Προσωπικά, από Σκουφά 10 έχω πάρει τη Χρύσα. Πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά εξαιρετικά μέτριες υπηρεσίες τόσο στο μασάζ όσο και στο σεξ.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ειναι ακριβό φίλε για την εποχή και απ οτι πληροφορήθηκα γαμάς χωρίς κανενα πρόβλημα. Αν έχουν ή δεν εχουν προφυλαχτικά δεν κάνει διαφορά.

δεν ειπα  εγω οτι κανει καποια  διαφορα.    απλα  οτι  δεν εχουν  .  και  δεν  ειναι  τοσο χυμα , οσο τα αλλα μαγαζια  που εχουν.  τωρα αν ειναι ακριβο,  ο καθενας  αποφασιζει  συμφωνα  με την τσεπη του.    αυτος  κρινει .    δλδ.  εσυ θελεις και καλο μασαζ ,  και ολα  αυτα που ζητας  πιο πανω ,  και απο  ινδια  ,  και καμμια  ωρα .  με ποσα θα ησουν ευχαριστημενος  να  εδινες ,  με ολα αυτα που ζητας ? 

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Παλιά , πρίν 2-3 χρόνια είχα επισκεφτεί το Πατρ.Ιωακείμ 45,Κολωνάκι, με καλό μασάζ αλλά τίποτα παραπάνω(μιά ψηλή μελαχροινή ήταν τότε - δεν θυμάμαι όνομα). Παίζει ακόμα?

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

δεν ειπα  εγω οτι κανει καποια  διαφορα.    απλα  οτι   δεν εχουν  .   και  δεν  ειναι  τοσο χυμα , οσο τα αλλα μαγαζια  που εχουν.   τωρα αν ειναι ακριβο,  ο καθενας  αποφασιζει   συμφωνα  με την τσεπη του.     αυτος  κρινει .    δλδ.  εσυ θελεις και καλο μασαζ ,   και ολα  αυτα που ζητας  πιο πανω ,   και απο  ινδια  ,  και καμμια  ωρα .  με ποσα θα ησουν ευχαριστημενος  να  εδινες ,  με ολα αυτα που ζητας ? 

μασαζ με πιασίματα και φραπε σε στούντιο με επίπεδο κυμαίνεται γύρα στα 70-80. 70 χρεώνει και το Δεριγνυ 14 που είναι καθαρό και προσφέρει τις προαναφερθείσες υπηρεσίες

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
είπαμε ΔΕΝ αλλά το φραπέ είναι must
καθιστε γιατι μπερδευτηκα, φραπε εχει ναι η οχι? και αν ναι ευκολα η πρεπει να την ποιασεις γκομενα την  μασατζου?
ειπαμε τα δεν ειναι δεν γαμας...αυτο ειναι δεν και στο φραπε??? μονο μια εχει?
ειχα περασει παλαιοτερα ειχα δει οντως μονο μια ελληνιδα ψιλοπαχουλη ,οχι κατι το ιδιαιτερο και την εκανα με ελαφρα....
ωραιος χωροσ αλλα μου φανικε μονο αποκλειστικα μασαζ...

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
καθιστε γιατι μπερδευτηκα, φραπε εχει ναι η οχι? και αν ναι ευκολα η πρεπει να την ποιασεις γκομενα την  μασατζου?
ειχα περασει παλαιοτερα ειχα δει οντως μονο μια ελληνιδα ψιλοπαχουλη ,οχι κατι το ιδιαιτερο και την εκανα με ελαφρα....

ναι να το ξεκαθαρισουμε. Δεν σημαίνει δεν γαμάς. Οταν είναι δεν και στο φραπέ τότε καλύτερα να μην πας καθόλου

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.831
Πόντοι
201
king and queens μονο μασαζ τουλαχιστον σε εμενα..
δεν νομιζω οτι κανει κατι παραπανω ...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μασαζ με πιασίματα και φραπε σε στούντιο με επίπεδο κυμαίνεται γύρα στα 70-80. 70 χρεώνει και το Δεριγνυ 14 που είναι καθαρό και προσφέρει τις προαναφερθείσες υπηρεσίες

παντως  περσυ ,      το φουλ προγραμμα το χρεωναν  90- 100.      μασαζ + φραπε  δεν ξερω.    υπολογισε  και την κριση .      λογικα δεν θα το χρεωνουν λιγοτερο ?        το δεριγνυ  ομως  εχει ινδη ?  :grin: 

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

παντως  περσυ ,      το φουλ προγραμμα το χρεωναν  90- 100.      μασαζ + φραπε  δεν ξερω.    υπολογισε  και την κριση .       λογικα δεν θα το χρεωνουν λιγοτερο ?         το δεριγνυ  ομως  εχει ινδη ?   :grin: 

όντος το Δεριγνύ δεν έχει Ινδή (έχει άλλες εθνικότητες) αλλά δεν λέει να πληρώσουμε 30 παραπάνω για μια Ινδή. Είπαμε θέλουμε Ινδή αλλά να περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό και όχι στα έξτρα, με άλλο λόγια Ινδή χωρίς επιπλέον χρέωση

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

παντως  περσυ ,      το φουλ προγραμμα το χρεωναν  90- 100.      μασαζ + φραπε  δεν ξερω.    υπολογισε  και την κριση .       λογικα δεν θα το χρεωνουν λιγοτερο ?         το δεριγνυ  ομως  εχει ινδη ?   :grin: 

Το Δεριγνύ δεν έχει ινδή. Είχε φιλιππινεζες παλαιότερα που έκαναν και γαμώ τα μασαζ..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Μάλλον μπερδευτήκαμε!!

:huh: :huh:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

εγω παντα για το φαληρου,  αναφερομουνα.  δεριγνυ δεν ξερω.  δεν εχω πατησει ποτε μου.

κοίταξε την απάντηση σου #1160.
όπως το έθεσες αναφερεσουν στο Δεριγνύ και μας μπέρδεψες.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Διαθέτει χώρο πολύ κοντά στο Μετρό Κατεχάκη, πολύ περιποιημένο και ζεστό.

Ελληνίδα, γύρω στο 1.6, ξανθιά (βαμμένη), περίπου 35 χρονών, με ωραίο σώμα, αν και ελάχιστο λίπος στην κοιλίτσα χαλάει το σύνολο. Για το γούστο μου είναι πολύ γλυκιά.

Στο μασάζ είναι πολύ καλή, σαφώς άνω του μετρίου. Στο μπρούμυτα ξεκινάει μασάζ ενώ ο πελάτης είναι γυμνός και όταν σε γυρνάει βάζει πετσέτα. Προσπάθησα να τη βγάλω, αλλά μου τόνισε ότι κάνει μόνο με πετσέτα.

Γενικά είναι πολύ φιλική, αν και στην αρχή που δεν ξέρει τον πελάτη είναι λίγο σφιγμένη.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

Διαθέτει χώρο πολύ κοντά στο Μετρό Κατεχάκη, πολύ περιποιημένο και ζεστό.

Ελληνίδα, γύρω στο 1.6, ξανθιά (βαμμένη), περίπου 35 χρονών, με ωραίο σώμα, αν και ελάχιστο λίπος στην κοιλίτσα χαλάει το σύνολο. Για το γούστο μου είναι πολύ γλυκιά.

Στο μασάζ είναι πολύ καλή, σαφώς άνω του μετρίου. Στο μπρούμυτα ξεκινάει μασάζ ενώ ο πελάτης είναι γυμνός και όταν σε γυρνάει βάζει πετσέτα. Προσπάθησα να τη βγάλω, αλλά μου τόνισε ότι κάνει μόνο με πετσέτα.

Γενικά είναι πολύ φιλική, αν και στην αρχή που δεν ξέρει τον πελάτη είναι λίγο σφιγμένη.

θα με ενδιέφερε πολύ αν έκανε φραπέ. χωρίς αυτό ομως μου ειναι αδιάφορη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom