- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
τι κοστοσ ειχε η συνεδρια?
ξεκινάει από 40 ευρώ τα 45 λεπτά (αν θυμάμαι καλά, γιατί έχει περάσει καιρός) και ανεβαίνει ανάλογα με την ώρα
τι κοστοσ ειχε η συνεδρια?
φραπε κανει εν τελει η οχι?ξεκινάει από 40 ευρώ τα 45 λεπτά (αν θυμάμαι καλά, γιατί έχει περάσει καιρός) και ανεβαίνει ανάλογα με την ώρα
φραπε κανει εν τελει η οχι?
και κυριως απο την πρωτη συνεδρια???
εγώ όταν πήγα, στο γύρισμα ανάσκελα έφαγα πετσέτα
Και φραπές να παίζει,αξίζει 45€?????αν δεν υπάρχει φραπέ δεν το συζητάμε καν
Εξαρτάτε πόσο καλό είναι το μασαζ και ο φραπές.
Αν π.χ. είναι σαν της Μαρίνας τότε ισως να αξίζει και παραπάνω.
μαρινα εστι πολυ καλοσ καφες και μασαζ απο σολωμου 33 αλλα μεγαλης ηλικιας , ουτε καν καραμιλφ....παλλια ειχε 60....τωρα δεν ξερω...Λέω για την Master του φραπέ Μαρίνα στη Σολωμού.
Διαθέτει χώρο πολύ κοντά στο Μετρό Κατεχάκη, πολύ περιποιημένο και ζεστό.
Ελληνίδα, γύρω στο 1.6, ξανθιά (βαμμένη), περίπου 35 χρονών, με ωραίο σώμα, αν και ελάχιστο λίπος στην κοιλίτσα χαλάει το σύνολο. Για το γούστο μου είναι πολύ γλυκιά.
Στο μασάζ είναι πολύ καλή, σαφώς άνω του μετρίου. Στο μπρούμυτα ξεκινάει μασάζ ενώ ο πελάτης είναι γυμνός και όταν σε γυρνάει βάζει πετσέτα. Προσπάθησα να τη βγάλω, αλλά μου τόνισε ότι κάνει μόνο με πετσέτα.
Γενικά είναι πολύ φιλική, αν και στην αρχή που δεν ξέρει τον πελάτη είναι λίγο σφιγμένη.
εχουμε κανα νεο απο το μαγαζι για φραπεδακι.αναφερει οτι εχει και τζακι.
κριμα εχει και τζακι το ιδρυμα.....Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Και θα πληρώσετε και θα μείνεται με την..... πετσέτα στο χέρι.
κριμα εχει και τζακι το ιδρυμα.....
Διαθέτει χώρο πολύ κοντά στο Μετρό Κατεχάκη, πολύ περιποιημένο και ζεστό.
Ελληνίδα, γύρω στο 1.6, ξανθιά (βαμμένη), περίπου 35 χρονών, με ωραίο σώμα, αν και ελάχιστο λίπος στην κοιλίτσα χαλάει το σύνολο. Για το γούστο μου είναι πολύ γλυκιά.
Στο μασάζ είναι πολύ καλή, σαφώς άνω του μετρίου. Στο μπρούμυτα ξεκινάει μασάζ ενώ ο πελάτης είναι γυμνός και όταν σε γυρνάει βάζει πετσέτα. Προσπάθησα να τη βγάλω, αλλά μου τόνισε ότι κάνει μόνο με πετσέτα.
Γενικά είναι πολύ φιλική, αν και στην αρχή που δεν ξέρει τον πελάτη είναι λίγο σφιγμένη.