Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitris30msn

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλα εκανα 2 ωρες και 20 λεπτα...εαν ηθελα εκανα και 1 ωρα 50 ευρω...την περασμενη  δευτερα εκανα 1 ωρα και 10 λεπτα 50 ευρω...αναλογος τη λεφτα εχει η τσεπη μου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αν με 50 ευρο περνεις πολυ καλο μασαζ και φραπεδια στο τελος, πιστευω πως αξιζει . μαλλον θα παω καμμια επισκεψη να δω τι παιζει αλλα επειδη θα ειναι πρωτη φορα θα μεινω με την πουτσα στο χερι. τουλαχιστον συμφωνα με τα λεγομενα θα ευχαριστηθω το μασαζ. αν παω θα ενημερωσω.

dimitris30msn

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για πρωτη φορα δεν θα παιξει τιποτα...ομως κανει παρα πολυ καλο μασαζ....και δεν σε ξεπεταει....κανονικο μασαζ 1 ωρα και 10 λεπτα...και παρα πολυ καθαρο βασικο

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
για πρωτη φορα δεν θα παιξει τιποτα...ομως κανει παρα πολυ καλο μασαζ....και δεν σε ξεπεταει....κανονικο μασαζ 1 ωρα και 10 λεπτα...και παρα πολυ καθαρο βασικο
για ποιο λετε δεν εχω καταλαβει ακομη???

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εχεις τηλεφωνο γιατι η αγγελια μαλλον διαγραφηκε. αν δεν μπορεις να το γραψεις εδω στειλε μου p.m.

Mitsompithas

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η αγγελία στο παραπάνω link ισχύει ??? Το μασάζ είανι όντως καλό, να μπω στον κόπο να κλείσω κανα 2ωρο ??

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Διαθέτει χώρο πολύ κοντά στο Μετρό Κατεχάκη, πολύ περιποιημένο και ζεστό.

Ελληνίδα, γύρω στο 1.6, ξανθιά (βαμμένη), περίπου 35 χρονών, με ωραίο σώμα, αν και ελάχιστο λίπος στην κοιλίτσα χαλάει το σύνολο. Για το γούστο μου είναι πολύ γλυκιά.

Στο μασάζ είναι πολύ καλή, σαφώς άνω του μετρίου. Στο μπρούμυτα ξεκινάει μασάζ ενώ ο πελάτης είναι γυμνός και όταν σε γυρνάει βάζει πετσέτα. Προσπάθησα να τη βγάλω, αλλά μου τόνισε ότι κάνει μόνο με πετσέτα.

Γενικά είναι πολύ φιλική, αν και στην αρχή που δεν ξέρει τον πελάτη είναι λίγο σφιγμένη.
ντουζιερα εχει μεσα στο δωματιο η εκτος?

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντος πιστευω οτι αν ηταν μονο μα μονο μασαζ για να στο ξεκοψει απο την αρχη θα εκανε μασαζ με εσωρουχο μιας χρησης  και οχι να εισαι γυμνος οπως κανουν στα σπα.μπορει να θελει το χρονο της να σε γνωρισει βεβαια αν πας 4 φορες και σκασεις 200 ευρο για μια μαλακια ειναι μαλακια!!!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
η ντουζιέρα είναι στον ίδιο όροφο με το δωμάτιο, δίπλα ακριβώς. Για την ακρίβεια είναι μπάνιο όχι ντουζιέρα, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που πήγα.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Διαθέτει χώρο πολύ κοντά στο Μετρό Κατεχάκη, πολύ περιποιημένο και ζεστό.

Ελληνίδα, γύρω στο 1.6, ξανθιά (βαμμένη), περίπου 35 χρονών, με ωραίο σώμα, αν και ελάχιστο λίπος στην κοιλίτσα χαλάει το σύνολο. Για το γούστο μου είναι πολύ γλυκιά.

Στο μασάζ είναι πολύ καλή, σαφώς άνω του μετρίου. Στο μπρούμυτα ξεκινάει μασάζ ενώ ο πελάτης είναι γυμνός και όταν σε γυρνάει βάζει πετσέτα. Προσπάθησα να τη βγάλω, αλλά μου τόνισε ότι κάνει μόνο με πετσέτα.

Γενικά είναι πολύ φιλική, αν και στην αρχή που δεν ξέρει τον πελάτη είναι λίγο σφιγμένη.
εγινε επισκεψη στο ιδρυμα τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα περιγραφει παραπανω ο ιβαν , το μασαζ ειναι τελειο η κοπελα εχει πτυχια που τα εχει τοιχοκολλημενα  , ειναι παρα πολυ συζητησιμη, της ζητησα να μου κανει μασαζ και λιγο παραπανω στα επιμαχα σημεια αλλα αρνηθηκε . οταν της ζητησα για την επομενη φορα μου αρνηθηκε παλι. παντως με καβλωσε παρα πολυ και εμεινα με την πουτσα στο χερι και αυτο ειναι το χειροτερο., εχει και κατι βυζαρες μου ερχοταν να ορμηξω να τα πιασω.....τεσπα ο χωρος ειναι ωραιος και η ολη ατμοσφαιρα εκει μεσα για οποιον θελει καλο μασαζ και μονο μασαζ..... δεν ξερω αν σε γνωρισει καλυτερα αν θα παιξει κατι και το θεμα ειναι μετα απο ποσες συνεδριες θα παιξει και αν θα παιξει.

ALEXTHEKING

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Στο λυκαβητου 10 τι παιζει τωρα  παιδια ξερει κανεις? εννοω απο κοπελλες εχω να παω πανω απο μηνα
εχω παει 3 φορες πολυ κυριλε χωρος εχω παρι ενα πολυ ομορφο πιτσιρικι την ευα.
Ρωταω γιατι μενω μακρια εαν ξερει καποιος ας πληροφορησει μην παω αδικα. κρισης γαρ

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
εχεις τηλεφωνο γιατι η αγγελια μαλλον διαγραφηκε. αν δεν μπορεις να το γραψεις εδω στειλε μου p.m.
γιατι με ενδιαφερεςι η περιπτωση, δηλαδη καλο μασαζ, και η περιοχη ειναι κοντα μουμ αν εχω καταλαβει καλα μιλαμε για κατεχακη...μπορει οποισ ξερει να μου στειλει λινκ αγγελιας η τηλεφωνο η καποια πληροφορια π.μ η εδω για να το δω και γω...το λινκ στις πιο πισω σελιδες δεν ανοιγει...

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
γιατι με ενδιαφερεςι η περιπτωση, δηλαδη καλο μασαζ, και η περιοχη ειναι κοντα μουμ αν εχω καταλαβει καλα μιλαμε για κατεχακη...μπορει οποισ ξερει να μου στειλει λινκ αγγελιας η τηλεφωνο η καποια πληροφορια π.μ η εδω για να το δω και γω...το λινκ στις πιο πισω σελιδες δεν ανοιγει...
λογικα καποια στιγμη θα την ξαναβαλει την αγγελια

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
απο οτι ειδα το mylist δεν ανοιγει βγαζει error. επειδη ψαχνω και εγω το τηλ αν το εχει καποιος ας μου το στειλει σε pm.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom