Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
καλα ρε μαγκες δε φοβαται να της τη πεσει κανεις με τη πουτσα καγκελο
απο που θα φυγει?η ξερει πολεμικες τεχνες...?

κάπου είχε αναφερθεί ότι δεν είναι μόνη της στο σπίτι

εγώ πάντως και τις δυο φορές δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγω απο οτι καταλαβα ολοι θελουμε να μας φραπεδιασει και επιδη μενουμε με την πουτσα στο χερι καθε φορα που παμε για μασαζ  αυτο μας εξιταρει να ξαναπαμε μεχρι να παρουμε αυτο που θελουμε και πληρωνουμε σαν μαλακες 50ρια η γκομενα πρεπει να το εχει καταλαβει και το παιζει οτι δεν κανει τετοια πραγματα.καταρχην στο mylist που βαζει την αγγελια εχει ολο αγγελιες με μασαζ φραπεδια - μπριζολα κτλ. αμα ηταν πιο σοβαρη θα εβαζε αγγελια εκει??? απλως εχει κατι βυζους που καβλωνωωωωωωω για να τα πιασω. εγω να πω την αμαρτια θα ξαναπαω αλλη μια 2η φορα να δω γιατι μπορει να παιζει ρολο η χημεια το μπλα μπλα η ομορφια δηλαδη να ειναι επιλεκτικη που θα κανει φραπεδια και αναλογως και την διαθεση που θα εχει εκεινη την στιγμη.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
εγω απο οτι καταλαβα ολοι θελουμε να μας φραπεδιασει και επιδη μενουμε με την πουτσα στο χερι καθε φορα που παμε για μασαζ  αυτο μας εξιταρει να ξαναπαμε μεχρι να παρουμε αυτο που θελουμε και πληρωνουμε σαν μαλακες 50ρια η γκομενα πρεπει να το εχει καταλαβει και το παιζει οτι δεν κανει τετοια πραγματα.καταρχην στο mylist που βαζει την αγγελια εχει ολο αγγελιες με μασαζ φραπεδια - μπριζολα κτλ. αμα ηταν πιο σοβαρη θα εβαζε αγγελια εκει??? απλως εχει κατι βυζους που καβλωνωωωωωωω για να τα πιασω. εγω να πω την αμαρτια θα ξαναπαω αλλη μια 2η φορα να δω γιατι μπορει να παιζει ρολο η χημεια το μπλα μπλα η ομορφια δηλαδη να ειναι επιλεκτικη που θα κανει φραπεδια και αναλογως και την διαθεση που θα εχει εκεινη την στιγμη.
....εγω το 50αρι μαζι με ενα δεκαρικο ακομα(60 συνολο),μαλλον θα το δωσω στην σονια,και βλεπω την νανα να μενει με τα βυζια στο χερι...

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

λέτε θα βοηθούσε να συνδικαλιστούμε και να της το θέσουμε take it or leave it ή φραπεδιά ή μηδεν πελάτες ?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
λέτε θα βοηθούσε να συνδικαλιστούμε και να της το θέσουμε take it or leave it ή φραπεδιά ή μηδεν πελάτες ?
...ΚΑΙ παλι....50 ευρω για φραπεδια,νομιζω,οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου....με 60 εχεις φουλ προγραμμα πλεον,στην συντριπτικη πλειοψηφια των μαγαζιων...

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
...ΚΑΙ παλι....50 ευρω για φραπεδια,νομιζω,οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου....με 60 εχεις φουλ προγραμμα πλεον,στην συντριπτικη πλειοψηφια των μαγαζιων...
Για ριξε μια ματια, μπορει να βρεις λυση στο προβλημα σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
κάπου είχε αναφερθεί ότι δεν είναι μόνη της στο σπίτι

εγώ πάντως και τις δυο φορές δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο

Στη πρώτη μου επίσκεψη είχε μια τσατσά μέσα, 2η και 3η μόνη

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
το θεμα ειναι οτι εκει απολαμβανουμε και πραγματικο μασαζ και οχι ξεπετα και επισης η φραπεδια δεν ειναι στανταρ

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Εμενα ο φραπες επαιξε τη 2η φορα, αλλα θελει τροπο, ευγενεια μπλα-μπλα και θα παιξει.
Δεν ειμαι πιο "μαγκας" εγω απο σας, απλα εμενα "εγινε" σπιτι μου, ισως μετραει και αυτο....
τι να πω, δεν ξερω...
την βρηκα την αγγελια αλλα χωρις φωτο πεν παιζει παιδια...δεν ειμαστε για τετοια ρισκο,ασε που οταν ακουω για 2 φορα ,ανετα μπορει να γινει και τριτη κ τεταρτη οποτε οσοι εχουν λεφτα κ χρονο για πεταμα καλως....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
την βρηκα την αγγελια αλλα χωρις φωτο πεν παιζει παιδια...δεν ειμαστε για τετοια ρισκο,ασε που οταν ακουω για 2 φορα ,ανετα μπορει να γινει και τριτη κ τεταρτη οποτε οσοι εχουν λεφτα κ χρονο για πεταμα καλως....
Απο εμφανιση δεν ειναι τπτ τρομερο, μετριου αναστηματος, νορμαλ κιλα, φο-ξανθια,  :tits: ψιλο-φλατ κωλο καμια 35αρια...
κανει καλο μασαζ και φραπε.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
το νουουου σας!!!!!!!!!!!!
Πάμε μόνο με αυτά τα ευρώ που διαθέτουμε. Τα άλλα τα αφήνουμε στο αυτοκίνητο.
Όταν τελειώσουμε και πάμε στο αυτοκίνητο συνήθως λέμε: τι καλά που δεν είχα όλα τα λεφτά μαζί μου.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
το νουουου σας!!!!!!!!!!!!
Πάμε μόνο με αυτά τα ευρώ που διαθέτουμε. Τα άλλα τα αφήνουμε στο αυτοκίνητο.
Όταν τελειώσουμε και πάμε στο αυτοκίνητο συνήθως λέμε: τι καλά που δεν είχα όλα τα λεφτά μαζί μου.

Φίλε, σε ποιο μαγαζί αναφέρεσε ?

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Στην πλατεία Βικτωρίας, στην πολυκατοικία που είναι δίπλα στα goodys και κάτω από το μπαλκίνι που γράφει interamerican είδα οίκο αισθητικής. Από την ταμπέλα μου φάνηκε για κανονικό ινστιτούτο φυσιοθεραπείας. Το γράφω για να το έχουμε υπόψη

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.992
Πόντοι
42.697
Στην πλατεία Βικτωρίας, στην πολυκατοικία που είναι δίπλα στα goodys και κάτω από το μπαλκίνι που γράφει interamerican είδα οίκο αισθητικής. Από την ταμπέλα μου φάνηκε για κανονικό ινστιτούτο φυσιοθεραπείας. Το γράφω για να το έχουμε υπόψη

σωστα ειδες και ειναι κανονικο κεντρο αισθητικης
τιποτα "πονηρο"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom