Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6

φίλε glove η αγγελία είναι μόνιμα στην πρώτη σελίδα mylist, εντελώς ενημερωτικά ;)
εγινε δευτερη επισκεψη στο μαγαζι πηρα μονο μασαζ σε αναφορα για φραπεδια ηταν παλι ανενδοτη η μανταμ. το μονο που παρατηρησα ειναι οτι καποια στιγμη που μου εκανε μασαζ στα ποδια μου ακουμπησε τα αρχιδια κανα δυο φορες. τωρα καταλαθος το εκανε  επιτηδες δεν ξερω. η αληθεια ειναι οτι με το μασαζ που κανει χαλαρωνω  τοσο  πολυ που θελω να κοιμηθω και εννοειται οτι απο την χαλαρωση δεν υπαρχει και στυση αλλα οταν με ακουμπησε καταλαθος στα παπαρια εγινα ντουρος αλλα η κυρια τιποτα. μηπως το εκανε επιτηδες να μου δωσει ελπιδες για να ξαναπαω?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
εγινε δευτερη επισκεψη στο μαγαζι πηρα μονο μασαζ σε αναφορα για φραπεδια ηταν παλι ανενδοτη η μανταμ. το μονο που παρατηρησα ειναι οτι καποια στιγμη που μου εκανε μασαζ στα ποδια μου ακουμπησε τα αρχιδια κανα δυο φορες. τωρα καταλαθος το εκανε  επιτηδες δεν ξερω. η αληθεια ειναι οτι με το μασαζ που κανει χαλαρωνω  τοσο  πολυ που θελω να κοιμηθω και εννοειται οτι απο την χαλαρωση δεν υπαρχει και στυση αλλα οταν με ακουμπησε καταλαθος στα παπαρια εγινα ντουρος αλλα η κυρια τιποτα. μηπως το εκανε επιτηδες να μου δωσει ελπιδες για να ξαναπαω?
.... :thumbsup: :thumbsup:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.385
Πόντοι
41.813

μαγος εισαι????

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια για πειτε μου πηγα χτες σε ενα μαγαζι στη μιχαλακοπουλου 94 αλλα παρ ολες τις προσπαθειες μου η νεανις ηταν ανενδοτη ,μου ειπε οτι δεν κανει τιποτα παραπανω. μηπως ξερετε τιποτα παραπανω για το συγκεκριμενο μαγαζι;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ρε παιδια για πειτε μου πηγα χτες σε ενα μαγαζι στη μιχαλακοπουλου 94 αλλα παρ ολες τις προσπαθειες μου η νεανις ηταν ανενδοτη ,μου ειπε οτι δεν κανει τιποτα παραπανω. μηπως ξερετε τιποτα παραπανω για το συγκεκριμενο μαγαζι;

πως το λένε το μαγαζί;

έχει κάποια αγγελία;

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στο εθνος,της κυριακης το ειδα,  λεει για μασαζ πισω απο το αιγινιτιο στη μεσογειων αλλα ειναι επι της μιχαλακοπουλου 94 4ος οροφος

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αρχαιοελληνικο μασαζ λεει :2funny: :2funny:  :jerking: Για να σου κανει φουλ προγραμμα πρεπει να επιδειξεις καρτα μελους της Χ.Α :2funny:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
στο εθνος,της κυριακης το ειδα,  λεει για μασαζ πισω απο το αιγινιτιο στη μεσογειων αλλα ειναι επι της μιχαλακοπουλου 94 4ος οροφος

το μασάζ τουλάχιστον ήταν καλό;

κόστος;

εμφάνιση κοπέλας;

ήσουν γυμνός ή με πετσέτα;

είχε άλλες κοπέλες;

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μια ειναι απο καλαματα λεει ευτραφης γυρω στα 35 ,ημουν γυμνος και μολις γυρισα μου εβαλε πετσετα .και μολις της ειπα γιατι βαζει ειπε για να μην εχουμε ατυχηματα ειπε.και μολισ τη ρωτησα αν κανει κατι παραπανω μου ειπε οχι.αλλα δεν τη πιστευω γιατι αυτο που φοραγε με παραπεμπτει σε κατι παραπανω, δηλαδη φοραγε κατι σαν νυχτικο κοντο και οταν εβαζε το ενα ποδι πανω στο κρεββατι μονο το πραμα της που δεν εβλεπα . Α! υπ οψιν οτι το κρεββατι ηταν για μασαζ αλλα διπλο σε φαρδος

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ωραία, οπότε μάλλον πηδιέται κανονικότατα όταν σε μάθει

το κακό είναι ότι είναι χοντρή, οπότε από εμένα μαύρο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.993
Πόντοι
42.697

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
δεν τον ξέρεις  :grin:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96

Απλώς έχεις μεγάλα αρχίδια και ήταν μεσ στη μέση και έπρεπε να τα σπρωξει στην άκρη για να κάνει σωστό μασάζ στην περιοχή

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγινε και νεα επισκεψη στο λαδοτριβειο κοντα στην κατεχακη και επεξε και φραπεδια. οπως λεει και ο φιλος ggary1000 πιο πανω με λιγο μπλα μπλα ολα γινονται. επισης διακριτικα , ομορφα , και σιγα σιγα επεσε και χουφτωμα στις βυζαρες !!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
με ποιό πρόγραμμα;

των 50 ή των 70;

έδωσες και τιπ;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
πιστευω παντος πως αν εχει παει καποιος 5-6 φορες,και ειναι ευγενικος,και εχει και το μπλα μπλα,την ξαπλωνει...

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
ετυχε κάποιος να πάρει φραπέ από την πρώτη ;

δυστηχως δεν διαθέτω την πολυτέλεια χρόνου και χρήματος

Stories

Νέο!