You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...και γω σου λεω,οτι αφου εγινε στην πρωτη,την δευτερη ολα θα ειναι οκ...πανω απο την μπλουζα για πρωτη φορα . την επομενη θα προσπαθησω και απο μεσα αλλα χλωμο το κοβω να τα καταφερω.
το θεμα ειναι οτι οι αλλες δεν κανουν μασαζ. απλως σε χαιδευουν.
μεγαλε εισαι πολυ μπερδεμενος και ταλαιπωρεισαι. καλο μασαζ μιας ωρας μπορεις να βρεις με 20-30€ πλεον. και πολλα σου λεω.
ενα αξιοπρεπες γαμησι με 50€.
το συνολον, το πολυ 80€.
εσυ δινεις 100αρια για να πιανεις βυζια μεσα απο μπλουζα. δεν μου πεφτει λογος σαφως αλλα συνερθε!
..μην συγκρινεις...διαβασε τον τιτλο του θεματος....
Φίλε μου επειδή διάβασα τον τίτλο του θέματος τα γράφω αυτά. Εσύ όμως που το λες αυτό, γράφεις παραπάνω ότι με 5-6 φορές μπορεί να την ξαπλώσεις. Άρα πας σε "δεν" μαγαζί αλλά το μυαλό σου είναι αλλού.
Άντε λοιπόν και την ξάπλωσες (που οι πιθανότητες είναι λιγότερες από το να γνωρίσεις μια γκόμενα και να την ξαπλώσεις). Και λοιπόν τι έγινε? Αν δεν ήτανε κάποιοι σαν εσάς που πάτε σε τέτοια μαγαζιά, η συγκεκριμένη όπως και άλλες τέτοιες ή θα δούλευαν σε μαγαζιά όπως της Ζάνας π.χ. και θα το έδιναν σε όλους ή θα δούλευε σε ινστιτούτο αισθητικής οπότε θα έπαιρνε 25 ευρώ οπότε με τα 100 που σου παίρνει σου πουλά υπερεκτημιμένες υπηρεσίας με μόνη διαφορά ότι έχεις την ευχέρεια να γνωρίζεις από τι ύφασμα είναι η μπλούζα της κορασίδος.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...αυτο το σκηνικο,πριν μερικα χρονια,επαιζε σε ΟΛΑ τα μασαζ...δηλ πηγαινες με την ελπιδα οτι θα κατσι η φαση....τα τελευταια χρονια που εχουν ισοπεδωθει ολα,αστα...γιαυτο και υπαρχει το thread...ειναι ατομα που πηγαινουν και κυνηγανε αυτο το πραγμα...δικαιωμα τους...Φίλε μου επειδή διάβασα τον τίτλο του θέματος τα γράφω αυτά. Εσύ όμως που το λες αυτό, γράφεις παραπάνω ότι με 5-6 φορές μπορεί να την ξαπλώσεις. Άρα πας σε "δεν" μαγαζί αλλά το μυαλό σου είναι αλλού.
Άντε λοιπόν και την ξάπλωσες (που οι πιθανότητες είναι λιγότερες από το να γνωρίσεις μια γκόμενα και να την ξαπλώσεις). Και λοιπόν τι έγινε? Αν δεν ήτανε κάποιοι σαν εσάς που πάτε σε τέτοια μαγαζιά, η συγκεκριμένη όπως και άλλες τέτοιες ή θα δούλευαν σε μαγαζιά όπως της Ζάνας π.χ. και θα το έδιναν σε όλους ή θα δούλευε σε ινστιτούτο αισθητικής οπότε θα έπαιρνε 25 ευρώ οπότε με τα 100 που σου παίρνει σου πουλά υπερεκτημιμένες υπηρεσίας με μόνη διαφορά ότι έχεις την ευχέρεια να γνωρίζεις από τι ύφασμα είναι η μπλούζα της κορασίδος.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
...αυτο το σκηνικο,πριν μερικα χρονια,επαιζε σε ΟΛΑ τα μασαζ...δηλ πηγαινες με την ελπιδα οτι θα κατσι η φαση....τα τελευταια χρονια που εχουν ισοπεδωθει ολα,αστα...γιαυτο και υπαρχει το thread...ειναι ατομα που πηγαινουν και κυνηγανε αυτο το πραγμα...δικαιωμα τους...
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καταρχην δινω 50 στην επισκεψη. εγω οπως μερικοι αλλοι συναγωνιστες γουσταρουν το πραγματικα καλο μασαζ που μετα νιωθεις αλλος ανθρωπος + την φραπεδια για το αποκορυφωμα. εσυ μπορει να νομιζεις οτι το καλο μασαζ ειναι οταν η κορασιδα σε ποναει και συμφωνα με τα λεγομενα σου γιατι να δωσεις 50 ευρο για μασαζ αφου θες να γαμησεις και δεν πας σε ενα μπουρδελο με 20 ευρο να το κανεις.ειναι οπως το βλεπει ο καθενας.μεγαλε εισαι πολυ μπερδεμενος και ταλαιπωρεισαι. καλο μασαζ μιας ωρας μπορεις να βρεις με 20-30€ πλεον. και πολλα σου λεω.
ενα αξιοπρεπες γαμησι με 50€.
το συνολον, το πολυ 80€.
εσυ δινεις 100αρια για να πιανεις βυζια μεσα απο μπλουζα. δεν μου πεφτει λογος σαφως αλλα συνερθε!
και για την ιστορια και για οποιον γνωριζει να σας θυμισω την ελισαβετ,λιντα απο δεριγνυ και την λακυ απο αισχυλου. τοπ κορασιδες τελεια φραπεδια!!!! αλλα τις χασαμε.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
καταρχην δινω 50 στην επισκεψη. εγω οπως μερικοι αλλοι συναγωνιστες γουσταρουν το πραγματικα καλο μασαζ που μετα νιωθεις αλλος ανθρωπος + την φραπεδια για το αποκορυφωμα. εσυ μπορει να νομιζεις οτι το καλο μασαζ ειναι οταν η κορασιδα σε ποναει και συμφωνα με τα λεγομενα σου γιατι να δωσεις 50 ευρο για μασαζ αφου θες να γαμησεις και δεν πας σε ενα μπουρδελο με 20 ευρο να το κανεις.ειναι οπως το βλεπει ο καθενας.
και για την ιστορια και για οποιον γνωριζει να σας θυμισω την ελισαβετ,λιντα απο δεριγνυ και την λακυ απο αισχυλου. τοπ κορασιδες τελεια φραπεδια!!!! αλλα τις χασαμε.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
καλα κι εγω που νομιζα οτι οι μασατζουδες με ερωτευονται?
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κι εγω το ιδιο νομιζακαλα κι εγω που νομιζα οτι οι μασατζουδες με ερωτευονται?
FantomFantasma
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καταρχην δινω 50 στην επισκεψη. εγω οπως μερικοι αλλοι συναγωνιστες γουσταρουν το πραγματικα καλο μασαζ που μετα νιωθεις αλλος ανθρωπος + την φραπεδια για το αποκορυφωμα. εσυ μπορει να νομιζεις οτι το καλο μασαζ ειναι οταν η κορασιδα σε ποναει και συμφωνα με τα λεγομενα σου γιατι να δωσεις 50 ευρο για μασαζ αφου θες να γαμησεις και δεν πας σε ενα μπουρδελο με 20 ευρο να το κανεις.ειναι οπως το βλεπει ο καθενας.
...αυτο το σκηνικο,πριν μερικα χρονια,επαιζε σε ΟΛΑ τα μασαζ...δηλ πηγαινες με την ελπιδα οτι θα κατσι η φαση....τα τελευταια χρονια που εχουν ισοπεδωθει ολα,αστα...γιαυτο και υπαρχει το thread...ειναι ατομα που πηγαινουν και κυνηγανε αυτο το πραγμα...δικαιωμα τους...
Sorry spunky αλλα θα διαφωνησω λιγο. Αυτη η καραμελα με το "δικαιωμα τους" ειναι αρκετα επικινδυνη και θα εξηγησω :
το οτι ο αλλος μπορει να φτιαχνεται να πηγαινει να σκαει λεφτα σε μια 3-4 φορες με την ελπιδα να τη γαμησει ή να του τραβηξει μια μαλακια, ειναι μεν δικαιωμα του θεωρητικα, αλλα επειδη ζουμε σε μια κοινωνια με κινητηρια δυναμη το χρημα, το "βιτσιο" του αυτο το πληρωνουμε εμμεσα ολοι μας.
Ειναι μια αντιστοιχια με τα καταναλωτικα εμπαργκο που ποτε δεν καταφεραμε να κανουμε σε αυτη τη χωρα, οταν ηρθε το ευρω και αυξηθηκαν οι τιμες στα αγαθα.
Ο αλλος λοιπον με το "δικαιωμα του", ουσιαστικα μαθαινει αυτες τις γυναικες να ζητανε ο,τι τους κατεβει.
Αν δεχθω οτι ειναι δικαιωμα του να εξακολουθει να το κανει, ειναι και δικο μου δικαιωμα να τον κραζω
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...και κατεπεκταση δικαιωμα σου να κραζεις...αυτο δεν αλλαζει τα δεδομενα ομως...Sorry spunky αλλα θα διαφωνησω λιγο. Αυτη η καραμελα με το "δικαιωμα τους" ειναι αρκετα επικινδυνη και θα εξηγησω :
το οτι ο αλλος μπορει να φτιαχνεται να πηγαινει να σκαει λεφτα σε μια 3-4 φορες με την ελπιδα να τη γαμησει ή να του τραβηξει μια μαλακια, ειναι μεν δικαιωμα του θεωρητικα, αλλα επειδη ζουμε σε μια κοινωνια με κινητηρια δυναμη το χρημα, το "βιτσιο" του αυτο το πληρωνουμε εμμεσα ολοι μας.
Ειναι μια αντιστοιχια με τα καταναλωτικα εμπαργκο που ποτε δεν καταφεραμε να κανουμε σε αυτη τη χωρα, οταν ηρθε το ευρω και αυξηθηκαν οι τιμες στα αγαθα.
Ο αλλος λοιπον με το "δικαιωμα του", ουσιαστικα μαθαινει αυτες τις γυναικες να ζητανε ο,τι τους κατεβει.
Αν δεχθω οτι ειναι δικαιωμα του να εξακολουθει να το κανει, ειναι και δικο μου δικαιωμα να τον κραζω
...και κατεπεκταση δικαιωμα σου να κραζεις...αυτο δεν αλλαζει τα δεδομενα ομως...
Τη συγκεκριμένη κυρία την έχω επισκεφτεί και εγω κάποιες φορές γιατί βολεύει η τοποθεσία.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κουβέντα. Κάνει πολύ καλό μασάζ στα 70 λεπτά με 50 Ευρώ. Όσοι το θεωρούν value for money πάνε, οι υπόλοιποι δεν πάνε.
Τώρα αν τραβάει και καμιά μαλακία σε κάποιους λίγη σημασία έχει. Όλοι εδω μέσα μη σας πούνε οτι κάποια αρνείται να τον παίξει, θα πάτε 30 φορές και θα την πρήξεται μέχρι να σας τον παίξει για να γραψεται μετά εδω μέσα οτι εμένα μου τον έπαιξε. Συγχαρητήρια μεγάλε έχεις το χρυσό πούτσο, πέρνα μια βόλτα και από εδω να στο χρυσώσουμε.
Οι διαφωνίες εδω μέσα για το αν τραβάει η δεν τραβάει μαλακία η συγκεκριμένη μόνο καλό στη πελατεία της κάνουν κατά την αποψή μου και το ξέρει για αυτό και που και που βαράει και καμία μαλακία ώστε να γίνεται κουβέντα.
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Τη συγκεκριμένη κυρία την έχω επισκεφτεί και εγω κάποιες φορές γιατί βολεύει η τοποθεσία.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κουβέντα. Κάνει πολύ καλό μασάζ στα 70 λεπτά με 50 Ευρώ. Όσοι το θεωρούν value for money πάνε, οι υπόλοιποι δεν πάνε.
Τώρα αν τραβάει και καμιά μαλακία σε κάποιους λίγη σημασία έχει. Όλοι εδω μέσα μη σας πούνε οτι κάποια αρνείται να τον παίξει, θα πάτε 30 φορές και θα την πρήξεται μέχρι να σας τον παίξει για να γραψεται μετά εδω μέσα οτι εμένα μου τον έπαιξε. Συγχαρητήρια μεγάλε έχεις το χρυσό πούτσο, πέρνα μια βόλτα και από εδω να στο χρυσώσουμε.
Οι διαφωνίες εδω μέσα για το αν τραβάει η δεν τραβάει μαλακία η συγκεκριμένη μόνο καλό στη πελατεία της κάνουν κατά την αποψή μου και το ξέρει για αυτό και που και που βαράει και καμία μαλακία ώστε να γίνεται κουβέντα.
Agree! Νομίζω ότι την παραδιαφημήσαμε την Αθηνούλα!....
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
η αληθεια ειναι αυτη οτι οντως την παραδιαφημησαμε και αυτο ειναι υπερ της ακομα πιο πολυ αν γνωριζει για το συγκεκριμενο σιτε και διαβαζει αυτα που γραφουμε.Agree! Νομίζω ότι την παραδιαφημήσαμε την Αθηνούλα!....
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.584
- Πόντοι
- 216
οπως λεει και η ιδια κανει επιλογες στην πελατεια της οποτε κανει και επιλογες στο σε ποιους παρεχει φραπε....οταν της ειπα ποιος ο λογος να ρθω να ξαναρθω και να δινω 50αρια παρε το αντιτιμο 2 επισκεψεων μαζι και κανε το εξτρα ελαβα την απαντηση οτι αυτο παρεχει σαν υπηρεσια,αν μου αρεσει παω,αν οχι δεν παω..και φυσικα δεν ξαναπαταω διοτι το θεωρω κοροιδεια και δευτερον με τα ιδια Money Βρισκεις κι αλλου πορτοκαλιες....
οπως λεει και η ιδια κανει επιλογες στην πελατεια της οποτε κανει και επιλογες στο σε ποιους παρεχει φραπε....οταν της ειπα ποιος ο λογος να ρθω να ξαναρθω και να δινω 50αρια παρε το αντιτιμο 2 επισκεψεων μαζι και κανε το εξτρα ελαβα την απαντηση οτι αυτο παρεχει σαν υπηρεσια,αν μου αρεσει παω,αν οχι δεν παω..και φυσικα δεν ξαναπαταω διοτι το θεωρω κοροιδεια και δευτερον με τα ιδια Money Βρισκεις κι αλλου πορτοκαλιες....
Ετσι ακριβώς. Για όποιον το μασαζ που κάνει αποτιμάτε σωστα στα 50 ευρώ ξαναπάει. Οι υπόλοιποι πάνε παρακάτω.
Η υπόλοιπη κουβέντα για το αν προσφέρει φραπέ σε 1 στους δέκα ή στους 20 προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. Στην περίπτωση δε που άνηκα στους 1/10 δεν είμαι κάν σίγουρος αν θα το ανέφερα εδώ καθώς θα φοβόμουν μήπως παραπλανήσω κανέναν και πάει και μείνει μπουκωμένος στο τέλος της συνεδρίας.
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.584
- Πόντοι
- 216
Ετσι ακριβώς. Για όποιον το μασαζ που κάνει αποτιμάτε σωστα στα 50 ευρώ ξαναπάει. Οι υπόλοιποι πάνε παρακάτω.
Η υπόλοιπη κουβέντα για το αν προσφέρει φραπέ σε 1 στους δέκα ή στους 20 προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. Στην περίπτωση δε που άνηκα στους 1/10 δεν είμαι κάν σίγουρος αν θα το ανέφερα εδώ καθώς θα φοβόμουν μήπως παραπλανήσω κανέναν και πάει και μείνει μπουκωμένος στο τέλος της συνεδρίας.
σωστος γιατι σου λεει ο καθενας οτι αφου πηρε αυτος φραπε θα παρω κι εγω...και μενα μου χει τυχει να στειλω φιλο σε μαγαζι που εγω πηρα φουλ κι εκεινος πηρε τα τρια και σαφως μου την ειπε...οποτε και να τυχει σε καποια που ανηκει στα αυστηρα 'δεν' δεν θα το πω γιατι ξερω οτι επιλεγει η μπορει να τα σκασει χοντρα κανεις...αλλα οι εποχες πανε αυτες αλλα πονταρουνε οτι εκεινη τη στιγμη θελουμε το κατι παραπανω και ανοιγει το πορτοφολι κι οτι κατσει...πλεον δεν ειναι ετσι...τουλαχ για μενα...αν θελω απλο μασαζ παω εκει που ειναι μασαζ,αν θελω κι αλλα παω εκει που κανουνε κι αλλα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις