Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
Το σάιτ έχει πραγματικά μεγάλη διαφημιστική δύναμη και στις περισσότερες περιπτώσεις, δυστυχώς εις βάρος μας..

Για την πολυδιαφημισμένη Αθηνά ήθελα ν' αναφερθώ κι άλλες φορές για να αποτρέψω υποψήφια θύματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι πάντα θα εμφανιζόταν κάποιος που θα έδινε ελπίδες για φραπέ κτλπ και θα συνεχιζόταν το προμόσιον..

Επειδή βλέπω ότι οι αναφορές συνεχίζονται θα σας δώσω άλλο ένα λόγο να μην ελπίζετε σε εξτραδάκια και ελπίζω να μην την αναφέρουμε ξανά..

Σύμφωνα με ίνφο από τον "ρέικι"-κύκλο της έχει γκαβαντζομένα περί των 10 συνεδριών κάθε βδομάδα από σταθερούς χορηγούς, που της αποφέρει ένα σταθερό μισθό περί των 2500 εουρων το μήνα.
Από εκεί και πέρα βάλτε και όλους τους νέους που πάνε τουλάχιστον 2 φορές και βγάλτε τη σούμα..

Εγώ προσωπικά δεν βλέπω να έχει την ανάγκη να προβεί σε οποιαδήποτε μορφή σεξ για την επιβίωση της..

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.584
Πόντοι
216
Το σάιτ έχει πραγματικά μεγάλη διαφημιστική δύναμη και στις περισσότερες περιπτώσεις, δυστυχώς εις βάρος μας..

Για την πολυδιαφημισμένη Αθηνά ήθελα ν' αναφερθώ κι άλλες φορές για να αποτρέψω υποψήφια θύματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι πάντα θα εμφανιζόταν κάποιος που θα έδινε ελπίδες για φραπέ κτλπ και θα συνεχιζόταν το προμόσιον..

Επειδή βλέπω ότι οι αναφορές συνεχίζονται θα σας δώσω άλλο ένα λόγο να μην ελπίζετε σε εξτραδάκια και ελπίζω να μην την αναφέρουμε ξανά..

Σύμφωνα με ίνφο από τον "ρέικι"-κύκλο της έχει γκαβαντζομένα περί των 10 συνεδριών κάθε βδομάδα από σταθερούς χορηγούς, που της αποφέρει ένα σταθερό μισθό περί των 2500 εουρων το μήνα.
Από εκεί και πέρα βάλτε και όλους τους νέους που πάνε τουλάχιστον 2 φορές και βγάλτε τη σούμα..

Εγώ προσωπικά δεν βλέπω να έχει την ανάγκη να προβεί σε οποιαδήποτε μορφή σεξ για την επιβίωση της..

εγω το εχω σε μυνημα απο την ιδια αυτο που λες φιλε...επιλεγω πελατες,επιλεγω που θα κανω και τι...αν σ αρεσει αυτο παρεχω,αν οχι μην ερθεις...εσυ αποφασιζεις...αυτο το χω σαν μυνημα....και για να μην παρεξηγηθω η απαντηση ηταν απο μια συζητηση οταν μετα απο 2 επισκεψεις και σε κλεισμο τριτης που δεν εγινε της πεταξα για καμια εκτονωση...οχι τιποτα περι σεξ...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
αν θυμάμαι καλά που το είχαν αναφέρει κάποιοι, δέχεται στην Πανόρμου, παλιότερα δεχόταν Παγκράτι. Μόνο μασάζ. Έγιναν προσπάθειες για κάτι παραπάνω, αλλά τζίφος.

Κάποιες φορές βάζει αγγελίες και με το φίλο της.

Αν μπορούν να επιβεβαιώσουν όσοι γνωρίζουν παραπάνω πληροφορίες.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
η τυπισσα μαλλον θελει να βγαλει κανα εχτραδακι γιατι απο οτι λεει η αγγελια δεχετε μονο κυριακη και δευτερα. ερε ζοριαααααα.......
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:...και που εισαι ακομα...

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.633
Πόντοι
1.436
ρε μαγγες περναω απο παραλιακη και στην συμβολη με την αχιλλεως εχει μια ταμπελα που λεει μαζας 10 ευρω τα 45 λεπτα το μαγαζι βρισκετε στην γωνια.ξερει κανεις τι παιζει?

Νικοςςς

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
καλησπερα στην παρεα. θα ηθελα τα φωτα σας. θελω να παω για μασαζ που να παρεχει και φραπε. οχι σεξ αλλα μονο φραπε. θα ηθελα σαν μασαζ να αξιζει και να ειναι δυνατο και χαλαρωτικο και τελος να ακολουθει και φραπες. κατι διαβασα απο τον spunky13 αλλα και κατι διαβασα περι κοντα κατεχακη αλλα δεν ξερω που ειναι. εαν μπορειτε δωστε καμια πληροφορια για το που μπορω να παω.... ειτε εδω ειτε με πμ. σας ευχαριστω

Νικοςςς

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
συγγνωμη για το διπλο ποστ. θα ηθελα να μου πει εαν γνωριζει καποιος σχετικα με tandra η tantric μασαζ. αυτο που κανουν μασαζ και στον προκτο.και εαν γνωριζει καποιος να μου πει που μπορω να το βρω , γιατι στο νετ που εψαξα μονο πουστρακια κανουν.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πήγαινε Γρ. Λαμπράκη 132 στον Πειραιά. Κουδούνι Β1. ΑΛλά μην περιμένεις να βρεις κοριτσάκια εκεί μέσα. Δύο θείτσες Ρωσίδες χοντρές είναι μόνο στο μαγαζί.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Τη συγκεκριμένη κυρία την έχω επισκεφτεί και εγω κάποιες φορές γιατί βολεύει η τοποθεσία.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κουβέντα. Κάνει πολύ καλό μασάζ στα 70 λεπτά με 50 Ευρώ. Όσοι το θεωρούν value for money πάνε, οι υπόλοιποι δεν πάνε.
Τώρα αν τραβάει και καμιά μαλακία σε κάποιους λίγη σημασία έχει. Όλοι εδω μέσα μη σας πούνε οτι κάποια αρνείται να τον παίξει, θα πάτε 30 φορές και θα την πρήξεται μέχρι να σας τον παίξει για να γραψεται μετά εδω μέσα οτι εμένα μου τον έπαιξε. Συγχαρητήρια μεγάλε έχεις το χρυσό πούτσο, πέρνα μια βόλτα και από εδω να στο χρυσώσουμε.
Οι διαφωνίες εδω μέσα για το αν τραβάει η δεν τραβάει μαλακία η συγκεκριμένη μόνο καλό στη πελατεία της κάνουν κατά την αποψή μου και το ξέρει για αυτό και που και που βαράει και καμία μαλακία ώστε να γίνεται κουβέντα.

50 ευρώ για μασαζ, κατά τη αποψή μου , πάααααρα πολλά.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
καλησπερα στην παρεα. θα ηθελα τα φωτα σας. θελω να παω για μασαζ που να παρεχει και φραπε. οχι σεξ αλλα μονο φραπε. θα ηθελα σαν μασαζ να αξιζει και να ειναι δυνατο και χαλαρωτικο και τελος να ακολουθει και φραπες. κατι διαβασα απο τον spunky13 αλλα και κατι διαβασα περι κοντα κατεχακη αλλα δεν ξερω που ειναι. εαν μπορειτε δωστε καμια πληροφορια για το που μπορω να παω.... ειτε εδω ειτε με πμ. σας ευχαριστω

Σολωμού 33.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μακρια απο την κατεχακη γιατι απο οτι καταλαβα ειναι καριολιτσα . ενω σε προηγουμενη επισκεψη μου εκανε φραπεδια την τελευταια φορα που πηγα μου το επεξε ξυνο πεπονι. οποτε μαυρο απο εμενα ποτε ξανα. Σ33 καλο μασαζ και σιγουρη φραπεδια......τωρα για το πρωκτο σου ζητα να σου κανουν και εκει.

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1

Μιας και είμαστε στην ενότητα "Μασατζιδικα που ΔΕΝ γαμάς" δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην αναφέρεται. Από'τι στιγμή που λέτε πολλοί εδώ ότι κάνει πολύ καλό μασάζ. Υπαρχή κόσμος όπως και εγώ που τους ενδιαφέρει το καλό μασάζ άσχετα αν παίζουν φραπέδες, μπριζόλες κτλ.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πάει στην συγκεκριμένη, αν και θα το ήθελα μόνο και μόνο για να δω το μασάζ που κάνει. Αν θέλω μασάζ με μεζέδες υπάρχουν ένα κάρο καλά μασατζιδικα στην αγορά.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Μιας και είμαστε στην ενότητα "Μασατζιδικα που ΔΕΝ γαμάς" δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην αναφέρεται. Από'τι στιγμή που λέτε πολλοί εδώ ότι κάνει πολύ καλό μασάζ. Υπαρχή κόσμος όπως και εγώ που τους ενδιαφέρει το καλό μασάζ άσχετα αν παίζουν φραπέδες, μπριζόλες κτλ.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πάει στην συγκεκριμένη, αν και θα το ήθελα μόνο και μόνο για να δω το μασάζ που κάνει. Αν θέλω μασάζ με μεζέδες υπάρχουν ένα κάρο καλά μασατζιδικα στην αγορά.

Εχεις απόλυτο δίκιο. Απλά να είναι ξεκάθαρο τι προσφέρεται και τι όχι. 

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
Εχεις απόλυτο δίκιο. Απλά να είναι ξεκάθαρο τι προσφέρεται και τι όχι.   

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο πρότεινα να τη μαυρίσουμε. Με το μασάζ της αφήνει υπονοούμενα και στο τέλος μένεις με το πουλί στο χέρι..

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
οπως το ειπες "Μασατζιδικα που ΔΕΝ γαμάς" οχι που δεν φραπεδιαζεσαι γιατι εδω μιλαμε για μασαζ που θα παρεις εστω φραπεδια αν θελαμε μονο μασαζ θα πηγαιναμε σε σπα που παιζει καλο μασαζ και μονο μασαζ η θα υπηρχε ενοτητα "μονο μασαζ".

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά κάνεις και σου αρέσει αυτό...αλλά τα λεφτα που ζητάνε για απλό μασάζ είναι για γέλια μόνο.
και το να δίνεις τόσα λεφτά εσύ, ακόμα και να τα έχεις, απλά δημιουργείς τις κατάλληλες σνθήκες για να συνεχίζουνε αυτές να καλοπερνάνε με τους μαλάκες...(και χωρίς παρεξήγηση, λέω πως το βλέπουνε αυτές από τη μεριά τους)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom