spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
με την καμια...δεν μαρεσει το μασαζ... ;)εχεις δικιο φιλε.μολις μιλησε ο εβραιος 20αρης ανοιξαν ολες οι πορτες.
την ειχες παρει?
με την καμια...δεν μαρεσει το μασαζ... ;)εχεις δικιο φιλε.μολις μιλησε ο εβραιος 20αρης ανοιξαν ολες οι πορτες.
την ειχες παρει?
Καλησπέρα στο νούμερο αυτο υπάρχει μόνο φυσικοθεραπευτηριο και μάλιστα χωρίς να κάνει μασάζΠαίζει ένα τέτοιο θεραπευτήριο στο Γαλάτσι, Σύρου 7-9, ή 9-11.
Ντουέτο 1 gilf πρώην Μαντζάρου ονόματι Έλενα Ελληνίδα ωραίο σώμα και 1 συμπαθές αλλοδαπό μιλφάκι, Ελίζα λεπτή, βυζί 4άρι σιλικονάτο. Κανονικό μασάζ 30 λεπτά μετά φραπεδιάς. 60 € η μία,70 €κι οι 2 μαζί. Τακτική αγγελία στα"ΝΕΑ",τηλ. ξεκινά από 210-29...
Καλησπέρα στο νούμερο αυτο υπάρχει μόνο φυσικοθεραπευτηριο και μάλιστα χωρίς να κάνει μασάζ
Φαντάζομαι την εγωιστική ανδρική ικανοποίηση του συναδέλφου που μετά από 4 φορές την κατάφερε και μάλιστα με το ζόρι. Μόνο αυτός.
Αχ ξύλο που μας χρειάζεται!!!!!!!
δεν κοκορευτηκα οτι την καταφερα συναδελφε,γιατι κατ αρχην δεν την καταφερα εγω αλλα το 20ευρω που εδωσα παραπανω.και σιγουρα δεν ειμαι ο μονος,ουτε αυτο το ειπα εγω.
οσο για την πρωτη και τις υπολοιπες φορες που πηγα,ηξερα απο πριν,απο το τηλεφωνο,οτι παιζει μονο μασαζ,φραπε και πιπα και οσο κι αν ζητησα το κατι παραπανω στην ιδια τιμη(50 ευρω)δε το επαιρνα(εκει ηταν τα ζορια).μολις επεσε το 20αρικακι ομως ανοιξαν πορτες ;) ;).
για ποιό λες ρε Πετράν;
Θα γίνει καταδρομική σήμερα , ελπίζω να προλάβω….. να ξέραμε και τι γράφει το κουδούνι
για αυτο στο γαλατσι,στη συρου
Μια φορα ειχα παρει τηλεφωνο αλλα μετα το εχασα Αμα μπορειτε να δωσετε περισοτερες πληροφοριες
70 για τις 2, άρα αν επιλέξεις μία πάει 35€; Ξέρω, ξέρω,... θα μου πείτε ότι λέω μαλακίες, αλλά αναλογικά αυτό θα ήταν το σωστό.
με ραντεβου παμε εκει η κατευθειαν κι αμα γουσταρουμε κανουμε μασαζ ??Επίσκεψη χθες
μασάζ = πασάλειμμα
φράπες & καλαμάκι…..μμμμμ
ΟΧΙ κάτι ιδιαίτερο τα βυζια μόνο είναι καλά αλλά θέλουν ακόμα πολύ εκπαίδευση
Κουδούνι Beaty saloon 2oς όροφος
Κόστος 70 και για τις 2
Για έμενα ΜΑΠΑ