You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
www.afroditispa.com]http://www.afroditispa.com[/url]
στις προσφορές, λέει: (ακριβης αντιγραφη)
BAMBOU MASSAGE 35e
αααααααααχαχαχαχαχαα
OK, THX.
Δεν ειχα δει οτι το κολλησατε εδω και το ξανανοιξα, οποτε μπορειτε να το ξανακλεισετε κιολας.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.553
- Πόντοι
- 46.232
καλα ανοιξες ολοκληρο θεμα για να κανεις ερωτηση?????????Ξερουμε τιποτα γι'αυτο????
ας ρωταγες στο μασατζηδικα που γαμας...
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καλα ανοιξες ολοκληρο θεμα για να κανεις ερωτηση?????????
Ενταξει, έχει νόημα η ύπαρξη ξεχωριστού θρεντ αφού πολλά μασατζίδικα έχουν δικά τους θρεντ.
Επί της ουσίας, δεν μπορώ να πω τίποτα: στην πραγματικότητα πριν αυτό το θρεντ, αγνοούσα ακόμα και την ύπαρξη του συγκεκριμένου μαγαζιού.
Ξερουμε τιποτα γι'αυτο????
Oχι.
Επισκέπτης
καλα ανοιξες ολοκληρο θεμα για να κανεις ερωτηση?????????
άσε τώρα την κριτική και ξαμολήσου να μάθεις τι παίζει
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.553
- Πόντοι
- 46.232
παρακαλω.....μετα απο σας , το ξερεις οτι ειμαι ευγενικος......άσε τώρα την κριτική και ξαμολήσου να μάθεις τι παίζει
Μη με μαλωσετε , αλλα την πατησα...Επισκεφτηκα σε ανυποπτο χρονο το Χαροκοπου 42, επειδη η αγγελια βρισκοτανε αναμεσα στα αλλα(ναι δικαιολογια ψαχνω!!).....Μεσα υπηρχε μια...!!!!!με ασπρη φορμα, η οποια με ξεπατωσε στο καλο μασαζ, επι μια ωρα !!!!!!!!!! Στο τελοs με ευχαριστησε, μου εκοψε αποδειξη αφου μου ειπε οτι στιs 5 επισκεψειs η μια ....δωρο...........Νταξει, κερδη και ζημιεs.....Παντωs μια φορα, μασαζ εκανα
Σαν μασαζ, αξιζε? Θα το ελεγες ... Α-Α-Α?
Με ενδιαφερει το καλο μασαζ, γιαυτο και ρωταω!
Έχει ζητήσει ποτέ κανείς από μαγαζί μόνο φραπέ και τίποτα άλλο; Φυσικά με πολύ χαμηλό κόστος. Και μην πείτε "άμα είναι τον παίζω και μόνος μου...". Ο καθένας με τα βίτσια του.
Να σου απαντήσω ανάποδα.....υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που προσφέρουν μονο φραπέ (συνδυαζόμενο όμως σχεδόν πάντοτε με καλό μασαζ..) και αυτό κοστίζει 60 ευρώ...ίσως κάπου και 50...παρακάτω,αν υπάρχει,θα εχει αθλιο μασαζ....
Χωρίς μασάζ εννοώ. Μόνο φραπέ. Ένα φραπεδάκι και φεύγειςΝα σου απαντήσω ανάποδα.....υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που προσφέρουν μονο φραπέ (συνδυαζόμενο όμως σχεδόν πάντοτε με καλό μασαζ..) και αυτό κοστίζει 60 ευρώ...ίσως κάπου και 50...παρακάτω,αν υπάρχει,θα εχει αθλιο μασαζ....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Σαν μασαζ, αξιζε? Θα το ελεγες ... Α-Α-Α?
Με ενδιαφερει το καλο μασαζ, γιαυτο και ρωταω!
Ναι απο μασαζ υπηρξε αριστο......Με σιδερωνε ακουραστα για μια ωρα
Ακουσα το "κλικ" στιs κλειδωσειs μου, που ειχα να το ακουσω χρονια
Βεβαια στο τελοs μαζεψα την ...πληγωμενη "περηφανεια" μου ;) στο βρακι κι εφυγα
Ευτυχωs στο δευτερο μπανακι που εκανα, το κατουρημα εσβησε την φλογωση και ολα οκ
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
προσφορά για διπλό στο planet
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...παίδες δεν παίζει τίποτε μην πάει κανεις άδικα...μακιγιαζ , για νύφες. αποτρίχωση κλππαρακαλω.....μετα απο σας , το ξερεις οτι ειμαι ευγενικος......
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..και από την κάρτα που πήρα παραθέτω και το webside:...παίδες δεν παίζει τίποτε μην πάει κανεις άδικα...μακιγιαζ , για νύφες. αποτρίχωση κλπ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.553
- Πόντοι
- 46.232
...παίδες δεν παίζει τίποτε μην πάει κανεις άδικα...μακιγιαζ , για νύφες. αποτρίχωση κλπ
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Βλέποντας την αγγελία
αποφάσισα να περάσω να δω τι γίνεται σε αυτό το ίδρυμα.
Με υποδέχθηκε ένα ξερακιανό, ψηλή, Ελληνίδα η οποία μου έκανε μια περίληψη της ανωτέρω προσφοράς. Τη ρώτησα αν υπάρχει άλλη κοπέλα και μου είπε ότι είναι στο δωμάτιο. Σε λίγο θα έμπαινε και η ίδια. Τελικά αποχώρησα.
Κυριακή απόγευμα, σε ίδρυμα το οποίο προσφέρει μόνο μασάζ, αλλά με όλες τις κοπέλες απασχολημένες μου φαίνεται λίγο περίεργο να μη δίνει κάτι παραπάνω.
Θα ξανακάνω επίσκεψη για δοκιμή και θα ενημερώσω.
αποφάσισα να περάσω να δω τι γίνεται σε αυτό το ίδρυμα.
Με υποδέχθηκε ένα ξερακιανό, ψηλή, Ελληνίδα η οποία μου έκανε μια περίληψη της ανωτέρω προσφοράς. Τη ρώτησα αν υπάρχει άλλη κοπέλα και μου είπε ότι είναι στο δωμάτιο. Σε λίγο θα έμπαινε και η ίδια. Τελικά αποχώρησα.
Κυριακή απόγευμα, σε ίδρυμα το οποίο προσφέρει μόνο μασάζ, αλλά με όλες τις κοπέλες απασχολημένες μου φαίνεται λίγο περίεργο να μη δίνει κάτι παραπάνω.
Θα ξανακάνω επίσκεψη για δοκιμή και θα ενημερώσω.
christopher9898
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις