Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gp1969s3

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
καλα ανοιξες ολοκληρο θεμα για να κανεις ερωτηση?????????
ας ρωταγες στο μασατζηδικα που γαμας...

Ενταξει, έχει νόημα η ύπαρξη ξεχωριστού θρεντ αφού πολλά μασατζίδικα έχουν δικά τους θρεντ.

Επί της ουσίας, δεν μπορώ να πω τίποτα: στην πραγματικότητα πριν αυτό το θρεντ, αγνοούσα ακόμα και την ύπαρξη του συγκεκριμένου μαγαζιού.

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μη με μαλωσετε , αλλα την πατησα...Επισκεφτηκα σε ανυποπτο χρονο το Χαροκοπου 42, επειδη η αγγελια βρισκοτανε αναμεσα στα αλλα(ναι δικαιολογια ψαχνω!!).....Μεσα υπηρχε μια...!!!!!με ασπρη φορμα, η οποια με ξεπατωσε στο καλο μασαζ, επι μια ωρα !!!!!!!!!!  Στο τελοs με ευχαριστησε, μου εκοψε αποδειξη  αφου μου ειπε οτι στιs 5 επισκεψειs η μια ....δωρο...........Νταξει,  κερδη και ζημιεs.....Παντωs μια φορα, μασαζ  εκανα

Σαν μασαζ, αξιζε? Θα το ελεγες ... Α-Α-Α?
Με ενδιαφερει το καλο μασαζ, γιαυτο και ρωταω!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Έχει ζητήσει ποτέ κανείς από μαγαζί μόνο φραπέ και τίποτα άλλο; Φυσικά με πολύ χαμηλό κόστος. Και μην πείτε "άμα είναι τον παίζω και μόνος μου...". Ο καθένας με τα βίτσια του.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Έχει ζητήσει ποτέ κανείς από μαγαζί μόνο φραπέ και τίποτα άλλο; Φυσικά με πολύ χαμηλό κόστος. Και μην πείτε "άμα είναι τον παίζω και μόνος μου...". Ο καθένας με τα βίτσια του.

Να σου απαντήσω ανάποδα.....υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που προσφέρουν μονο φραπέ (συνδυαζόμενο όμως σχεδόν πάντοτε με καλό μασαζ..) και αυτό κοστίζει 60 ευρώ...ίσως κάπου και 50...παρακάτω,αν υπάρχει,θα εχει αθλιο μασαζ....

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Να σου απαντήσω ανάποδα.....υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που προσφέρουν μονο φραπέ (συνδυαζόμενο όμως σχεδόν πάντοτε με καλό μασαζ..) και αυτό κοστίζει 60 ευρώ...ίσως κάπου και 50...παρακάτω,αν υπάρχει,θα εχει αθλιο μασαζ....
Χωρίς μασάζ εννοώ. Μόνο φραπέ. Ένα φραπεδάκι και φεύγεις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σαν μασαζ, αξιζε? Θα το ελεγες ... Α-Α-Α?
Με ενδιαφερει το καλο μασαζ, γιαυτο και ρωταω!

Ναι απο μασαζ υπηρξε αριστο......Με σιδερωνε ακουραστα για μια ωρα
Ακουσα το "κλικ" στιs κλειδωσειs μου,  που ειχα να το ακουσω χρονια
Βεβαια στο τελοs μαζεψα την ...πληγωμενη "περηφανεια" μου  ;) στο βρακι κι εφυγα
Ευτυχωs στο δευτερο μπανακι που εκανα,  το κατουρημα εσβησε την φλογωση και ολα οκ

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Βλέποντας την αγγελία

αποφάσισα να περάσω να δω τι γίνεται σε αυτό το ίδρυμα.

Με υποδέχθηκε ένα ξερακιανό, ψηλή, Ελληνίδα η οποία μου έκανε μια περίληψη της ανωτέρω προσφοράς. Τη ρώτησα αν υπάρχει άλλη κοπέλα και μου είπε ότι είναι στο δωμάτιο. Σε λίγο θα έμπαινε και η ίδια. Τελικά αποχώρησα.

Κυριακή απόγευμα, σε ίδρυμα το οποίο προσφέρει μόνο μασάζ, αλλά με όλες τις κοπέλες απασχολημένες μου φαίνεται λίγο περίεργο να μη δίνει κάτι παραπάνω.

Θα ξανακάνω επίσκεψη για δοκιμή και θα ενημερώσω.

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
τι γινεται με το μαγαζακι της παλαιολογου , την ευη , εχει κανεις ειδιμων να με πληροφορησει . πηγαινα εκει παλια . ημουν απο τους πρωτους αλλα εχω να παω χρονια

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
For Kings and Queens
Λ.Ριανκούρ 52 στους Αμπελόκηπους,σταθμό
μετρό "Πανόρμου".
Ξερουμε κατι γιαυτο ;