Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τρέχα να διαβάσεις το σχετικό θρεντ. Θα κατατοπιστείς πλήρως
Link γιατί δεν το βρίσκω...
Τρέχα να διαβάσεις το σχετικό θρεντ. Θα κατατοπιστείς πλήρως
μη λες μαλακίεςΔεν έχει μετακομίσει απο εκεί, αλλά μέχρι και πριν μια βδομάδα που μίλησα μαζί της ήταν στην Ινδία. Δεν το ήξερα και χρεώθηκα στο κινητό υπεραστικό Ινδία. Μέχρι να καταλάβει ποιός είμαι έφαγα ενα 5λεπτό στο κινητό και στο τέλος μου είπε οτι ειναι Ινδία...
Έπρεπε να την ψιλλιαστώ από τον περίεργο τόνο κλήσης
Giati den psaxneis kala ... ( Er Giati den akouei stin allagi glwssas sta ellinika ?) ( Dokimasa se parallila anoikto word itan ok molis piga na grpasw edw pali ta idia)Link γιατί δεν το βρίσκω...
Φίλε μου κάλεσε τον αντισθένη θα σου λύση το πρόβλημα τσακ μπαμGiati den psaxneis kala ... ( Er Giati den akouei stin allagi glwssas sta ellinika ?) ( Dokimasa se parallila anoikto word itan ok molis piga na grpasw edw pali ta idia)
ευχαρισω για την απαντηση σου, ειδα το σχετικο ομως θρεαντ και απογοητευτηκα για την τιμη.. 100 & 120 δεν παιζουν για μενα. Καποιο καλο στα οικονομικα εδω της αθηνας παιζει ? ο φραπες καλος αλλα κυριως με ενδιαφερει το μασαζΠήγαινε Πανώπης 2 στην Γλυφάδα και ζήτα να σου κάνει μασάζ η Μαρίνα ή η Βίκυ. Εχω κάνει και με άλλες αλλά δεν θυμάμαι τώρα
ευχαρισω για την απαντηση σου, ειδα το σχετικο ομως θρεαντ και απογοητευτηκα για την τιμη.. 100 & 120 δεν παιζουν για μενα. Καποιο καλο στα οικονομικα εδω της αθηνας παιζει ? ο φραπες καλος αλλα κυριως με ενδιαφερει το μασαζ
Στο έστειλα μόλις.Καλημέρα
Είναι εύκολο να μου στείλεις το τηλέφωνό της με pm ?
Thanks
Τερι είναι εύκολο σε παρακαλώ να το στείλεις και σε μένα ? Με ενδιαφέρει. Οι ινδές έχεουν γιόγκικι εκπαίδευση και ξέρουν να κάνουν καλό μασσάζ. Ευχαριστώ προκαταβολικάΣτο έστειλα μόλις.
Στο έστειλα και σε σένα φίλε μου.Τερι είναι εύκολο σε παρακαλώ να το στείλεις και σε μένα ? Με ενδιαφέρει. Οι ινδές έχεουν γιόγκικι εκπαίδευση και ξέρουν να κάνουν καλό μασσάζ. Ευχαριστώ προκαταβολικά
θησεως 142 πριν 2 ημερες- 60 ευρω 1 ωρα χωρις κανενα υπονοουμενο για σεξ! η αγγελια ελεγε απο 40 ευρω για 45 λεπτα,λεω καλη φαση,θα παιζει κανενα δωρακι +20 ευρω,αλλα μαπα το καρπουζι.απο μασαζ οκ μιας ωρας 60 ευρω απο μιλφ ελληνιδα.τελικα μου εδωσαν και αποδειξη να την βαλω στην εφορια!!!! χαχαχα.α,ειναι και γραφειο συνοικεσιων μονο με ελληνιδες. τα παντα ολα αυτο το μαγαζι!!!!
θησεως 142 πριν 2 ημερες- 60 ευρω 1 ωρα χωρις κανενα υπονοουμενο για σεξ! η αγγελια ελεγε απο 40 ευρω για 45 λεπτα,λεω καλη φαση,θα παιζει κανενα δωρακι +20 ευρω,αλλα μαπα το καρπουζι.απο μασαζ οκ μιας ωρας 60 ευρω απο μιλφ ελληνιδα.τελικα μου εδωσαν και αποδειξη να την βαλω στην εφορια!!!! χαχαχα.α,ειναι και γραφειο συνοικεσιων μονο με ελληνιδες. τα παντα ολα αυτο το μαγαζι!!!!
μη λες μαλακίες
εκείνη χρεωνότανε επειδή απαντούσε με ελληνικό νούμερο στο εξωτερικό
εσύ πλήρωνες ελληνική χρέωση
η τζοντι ειναι εδω την ειδα πριν κανα μηνα και μου ειπε να περασω απο το μαγαζι.
....τι να προκύψει;;; ότι πληρωνεις πέρνεις.....ρε παιδια με 60 για ωρα βρισκεις να σου κανει μασαζ στο σπιτι και μετα φραπεδακι και αναλογως οτι προκυψει.
γεια σας θα ηθελα να ρωτησο αν παιζει κανενα καλο μασατζαδικο στο
πειραια η προς αθηνα με καλο μασαζ με οραιες θεραπεφτριες
που στο τελος να στον παιζουν !!!!!!!!!!!!!!
καλησπερα συναδελφοι , θα ηθελα εαν ξερει κανενας τιποτα πληροφοριες για ενα καταστημα στα συνορα χαλανδριου - Αγ. Παρασκευης με το ονομα cocoon spa. Με λιγα λογια εαν εκτος απο μασαζ συμβαινει και τιποτε αλλο