Στον χαρτη των μασαζ επεσε το ματι μου σε μασαζτιδικο στην φειδιππιδου στους αμπελοκηπους. Ημουνα στην περιοχη χθες και σκεφτηκα να το επισκεφθω. Ανεβαινω πανω σαλονι της πλακας με επιπλα απο το μοναστηρακι και ενα pc με κλειστη οθονη!!!! σεριφισσα πολυ μετρια αρχισε να με ενημερωνει για τα προγραμματα, αθλητιο, απαλο, δυνατο κτλ. και διπλο με 120 ευρω (ειναι εκπτωση ειχε 190 ευρω). Με ρωτησε πως προτιμαω το μασαζ και της ειπα καλοψημενο.... Δηλαδη με ρωτησε αυτη? Με απ’ ολα της ειπα. Λοιπον μου ειπε υπαρχει αισθησιακο (εννοουσε απαλο) με φραπεδακι selfservice (δεν το ειπε ξεκαθαρα φυσικα, αλλα το αφησε να εννοηθει) και απο μπριζολα γιοκ, καπουτ, ναϊν. Μαλιστα γουρλωσε τα ματια της και ψιλονευριασε οταν της ανεφερα για σεξ. Το μαγαζι λοιπον ειναι στα ΔΕΝ και ΔΕΝ και ΔΕΝ (δεν φραπας, δεν γαμας, δεν κανεις μασαζ). Απορω ομως οτι μου ειπε οτι ειχε 4 κοπελες και οτι ηταν ολες απασχολημενες. Καποιοι το προσπαθουν μπας και κανουν τιποτα. Αλλα ειναι τελικα χασιμο χρονου και φυσικα χρηματος. Την εκανα με ελαφρια πηδηματακια.....