Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
this is as far as one can get there.

πολλες οι 6-7 φορες. εγω στην ευη, τη δευτερη φορα που μου την επαιζε, την πιεσα να τη γαμησω. εφτασε μεχρι πιπα χωρις.

δεν ξαναπατησα.

αααα την ατιμη!!!!

τοσες φορες ειχα παει παλια κ μια πιπουλα δεν μου πηρε!!!!! :grin:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
φραπές παίζει χαλαρά.κάποιος που είπε ότι τον έβαλαν να το κάνει μόνος του, την επόμενη θα το κάνουν αυτές.έτσι λειτουργούν.

και γιατί δε καθόταν σπίτι του να τον  :bigdick:  Είναι και πιο οικονομικό  :)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εχουμε καμμια  ανταποκριση απο την Τζοντη ,την γνωστη Ινδη του Πειραια ? Τελευταια ηταν απεναντι απο την Βιομηχανικη στην οδο Καραολη σε ενα ευαερο ρετιρε.
Δεν έχει μετακομίσει απο εκεί, αλλά μέχρι και πριν μια βδομάδα που μίλησα μαζί της ήταν στην Ινδία. Δεν το ήξερα και χρεώθηκα στο κινητό υπεραστικό Ινδία. Μέχρι να καταλάβει ποιός είμαι έφαγα ενα 5λεπτό στο κινητό και στο τέλος μου είπε οτι ειναι Ινδία...  :idiot: :idiot:
Έπρεπε να την ψιλλιαστώ από τον περίεργο τόνο κλήσης :headbang: :headbang:

Mikros

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχει μετακομίσει απο εκεί, αλλά μέχρι και πριν μια βδομάδα που μίλησα μαζί της ήταν στην Ινδία. Δεν το ήξερα και χρεώθηκα στο κινητό υπεραστικό Ινδία. Μέχρι να καταλάβει ποιός είμαι έφαγα ενα 5λεπτό στο κινητό και στο τέλος μου είπε οτι ειναι Ινδία...  :idiot: :idiot:

Λογικά κάλεσες ελληνικό νούμερο, άρα η χρέωση η δική σου είναι τοπική σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να είναι το άτομο που πήρες... :-)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Υπάρχει κανα ιδρυμα με μασαζ, ή μπανακι με τριψιμο και φραπε παιδια?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Στον χαρτη των μασαζ επεσε το ματι μου σε μασαζτιδικο στην φειδιππιδου στους αμπελοκηπους. Ημουνα στην περιοχη χθες και σκεφτηκα να το επισκεφθω. Ανεβαινω πανω σαλονι της πλακας με επιπλα απο το μοναστηρακι και ενα pc με κλειστη οθονη!!!! σεριφισσα πολυ μετρια αρχισε να με ενημερωνει για τα προγραμματα, αθλητιο, απαλο, δυνατο κτλ. και διπλο με 120 ευρω (ειναι εκπτωση ειχε 190 ευρω). Με ρωτησε πως προτιμαω το μασαζ και της ειπα καλοψημενο.... Δηλαδη με ρωτησε αυτη? Με απ’ ολα της ειπα. Λοιπον μου ειπε υπαρχει αισθησιακο (εννοουσε απαλο) με φραπεδακι selfservice (δεν το ειπε ξεκαθαρα φυσικα, αλλα το αφησε να εννοηθει) και απο μπριζολα γιοκ, καπουτ, ναϊν. Μαλιστα γουρλωσε τα ματια της και ψιλονευριασε οταν της ανεφερα για σεξ. Το μαγαζι λοιπον ειναι στα ΔΕΝ και ΔΕΝ και ΔΕΝ (δεν φραπας, δεν γαμας, δεν κανεις μασαζ). Απορω ομως οτι μου ειπε οτι ειχε 4 κοπελες και οτι ηταν ολες απασχολημενες. Καποιοι το προσπαθουν μπας και κανουν τιποτα. Αλλα ειναι τελικα χασιμο χρονου και φυσικα χρηματος. Την εκανα με ελαφρια πηδηματακια.....

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Στον χαρτη των μασαζ επεσε το ματι μου σε μασαζτιδικο στην φειδιππιδου στους αμπελοκηπους. Ημουνα στην περιοχη χθες και σκεφτηκα να το επισκεφθω. Ανεβαινω πανω σαλονι της πλακας με επιπλα απο το μοναστηρακι και ενα pc με κλειστη οθονη!!!! σεριφισσα πολυ μετρια αρχισε να με ενημερωνει για τα προγραμματα, αθλητιο, απαλο, δυνατο κτλ. και διπλο με 120 ευρω (ειναι εκπτωση ειχε 190 ευρω). Με ρωτησε πως προτιμαω το μασαζ και της ειπα καλοψημενο.... Δηλαδη με ρωτησε αυτη? Με απ’ ολα της ειπα. Λοιπον μου ειπε υπαρχει αισθησιακο (εννοουσε απαλο) με φραπεδακι selfservice (δεν το ειπε ξεκαθαρα φυσικα, αλλα το αφησε να εννοηθει) και απο μπριζολα γιοκ, καπουτ, ναϊν. Μαλιστα γουρλωσε τα ματια της και ψιλονευριασε οταν της ανεφερα για σεξ. Το μαγαζι λοιπον ειναι στα ΔΕΝ και ΔΕΝ και ΔΕΝ (δεν φραπας, δεν γαμας, δεν κανεις μασαζ). Απορω ομως οτι μου ειπε οτι ειχε 4 κοπελες και οτι ηταν ολες απασχολημενες. Καποιοι το προσπαθουν μπας και κανουν τιποτα. Αλλα ειναι τελικα χασιμο χρονου και φυσικα χρηματος. Την εκανα με ελαφρια πηδηματακια.....

Και καλά ξηγήθηκες!!!
Αν έβλεπες και τα μπάζα που έχει θα έτρεχες πιο πολύ

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
στην κατηγορία αυτή θα πρέπει να προστεθεί και το Σοφιόσπιτο Μεσογείων 208 που ειναι ΔΕΝ στα όλα

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα με αυτό το μαγαζί. Αφού δεν αξίζει.

orfeas32

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
0
θησεως 142 πριν 2 ημερες- 60 ευρω 1 ωρα χωρις κανενα υπονοουμενο για σεξ! η αγγελια ελεγε απο 40 ευρω για 45 λεπτα,λεω καλη φαση,θα παιζει κανενα δωρακι +20 ευρω,αλλα μαπα το καρπουζι.απο μασαζ οκ μιας ωρας 60 ευρω απο μιλφ ελληνιδα.τελικα μου εδωσαν και αποδειξη να την βαλω στην εφορια!!!! χαχαχα.α,ειναι και γραφειο συνοικεσιων μονο με ελληνιδες. τα παντα ολα αυτο το μαγαζι!!!!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μη χολοσκάς.. αυτή χρεώθηκε το roaming xaxaxxaxaxxa. Εσύ πειραιά πήρες. Με ενφιαφέρει πάντως η Ινδή για κανονικό μασάζ ( λόγω γιόγκα αυτές συνήθως ξέρουν. Μπορεί καποιος σύντροφος να μου στείλει το κινητό της ευχαριστώ προκαταβολικά.

bunny.bunny

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια αυτη η τζοντη που λετε ειναι κανει καλο μασαζ ? Ενδιαφερομαι να παω καπου που να εχει πραγματικα καλο μασαζ, τι προτεινετε ?

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδια αυτη η τζοντη που λετε ειναι κανει καλο μασαζ ? Ενδιαφερομαι να παω καπου που να εχει πραγματικα καλο μασαζ, τι προτεινετε ?
Πήγαινε Πανώπης 2 στην Γλυφάδα και ζήτα να σου κάνει μασάζ η Μαρίνα ή η Βίκυ. Εχω κάνει και με άλλες αλλά δεν θυμάμαι τώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom