Επισκέπτης
Εξακολουθεί να ανήκει στην κατηγορία των ΔΕΝ
και ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΠΕ
το Γαλατσίου 2-4 ;;;;;;;;
και ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΠΕ
ΟΧΙ!!!!!!!Εξακολουθεί να ανήκει στην κατηγορία των ΔΕΝ
και ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΠΕ
εκει είναι η αφεντικίνα
και αν σε γνωριζουν εχεις στανταρ φραπεδακι
Εξακολουθεί να ανήκει στην κατηγορία των ΔΕΝ
και ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΠΕ
ποια ειναι η αφεντικινα? αυτή με τα πιποχειλα η Ιωαννα?
Φραπε μονο ο Zero παιρνει. Οι κοινοί θνητοί παιρνουν τον πούλλο και χανουν την ωρα τους και γι αυτό ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ
Η Ιωάννα με τα πιποχειλα εχει σταματήσει και δεν είναι η αφεντικίνα
φραπέ πάιρνουνε κι αλλοι εκει , μην τα παραλές
Γαλατσίου 2-4 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
παλι σε πιασανε μαλακα Λαλάκη...
νομιζω κωνσταντινα,παιζει φραπες σχεδον σε ολους.πατος η κυριαη αφεντικίνα πως λέγεται?
είναι ελληνίδα? προσφέρει φραπέ?
νομιζω κωνσταντινα,παιζει φραπες σχεδον σε ολους.πατος η κυρια
Παρε το κοντοπουτανο την ΒουλγαραΟ κύριος zero δεν μας λέει ποιές είναι που τα κάνουν όλα στο
κωλομασατζίδικο της Γαλατσίου 2-4 ...
Το ιδιο μου ειχε τυχει παλια και εμενα στο Ηπειρου. Οταν ζητησα φραπε η θεραπευτρια μου ειπε να το κανω μονος μου και αυτη θα με βοηθουσε. Πεταξε εξω το ενα βυζι και αρχισε να με χαιδευει γυρω γυρω απο το επιμαχο σημειο. Στο τελος λιγο πριν τελειωσω της βουταω το χερι με τα δυο μου χερια και το βαζω στο καυλι μου. Η γκομενα ακομα πρεπει να πλενει το χερι της με οινοπνευμα.Μιλάμε για μαγαζί παρωδία....μια και μοναδική επίσκεψη πριν απο 1-1,5 χρόνο περίπου....το μασαζ αρκετά καλό....όταν ζήτησα φραπεδάκι,αρχισαν τα μη και μου,και όταν γνωριστούμε καλύτερα,κλπ.Το εκπληκτικό? όταν επέμενα φορτικά,μου έγινε η πρόταση να βάλει το κατάστημα τα υλικά (λάδι,γυμνόστηθη θεραπεύτρια,χαδάκια,κλπ),αλλά το φραπέ να το κτυπήσω μόνος μου.... όπερ και εγένετο......
Το ιδιο μου ειχε τυχει παλια και εμενα στο Ηπειρου. Οταν ζητησα φραπε η θεραπευτρια μου ειπε να το κανω μονος μου και αυτη θα με βοηθουσε. Πεταξε εξω το ενα βυζι και αρχισε να με χαιδευει γυρω γυρω απο το επιμαχο σημειο. Στο τελος λιγο πριν τελειωσω της βουταω το χερι με τα δυο μου χερια και το βαζω στο καυλι μου. Η γκομενα ακομα πρεπει να πλενει το χερι της με οινοπνευμα.
ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ!!!!!
νομιζω κωνσταντινα,παιζει φραπες σχεδον σε ολους.πατος η κυρια
καλλιπυγοςτι εννοεις πάτος?
εννοω οτι ο μιλφαρος ειναι καυλα..αν καποιος αλλος φιλος εχει αποψη για την μιλφαρα να μας βοηθησει.εφτιαξε με τα χερακια της φραπεδακι.τι εννοεις πάτος?
τορρες ξανατραβα να τις σπασεις τα νευρα ,μη μασας