Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εξακολουθεί να ανήκει στην κατηγορία των ΔΕΝ
και ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΠΕ
το Γαλατσίου 2-4 ;;;;;;;;

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
εκει είναι η αφεντικίνα
και αν σε γνωριζουν εχεις στανταρ φραπεδακι

ποια ειναι η αφεντικινα? αυτή με τα πιποχειλα η Ιωαννα?
Φραπε μονο ο Zero παιρνει. Οι κοινοί θνητοί παιρνουν τον πούλλο και χανουν την ωρα τους και γι αυτό ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.974
Πόντοι
42.697

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.974
Πόντοι
42.697
ποια ειναι η αφεντικινα? αυτή με τα πιποχειλα η Ιωαννα?
Φραπε μονο ο Zero παιρνει. Οι κοινοί θνητοί παιρνουν τον πούλλο και χανουν την ωρα τους και γι αυτό ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ

Η Ιωάννα με τα πιποχειλα εχει σταματήσει και δεν είναι η αφεντικίνα
φραπέ πάιρνουνε κι αλλοι εκει , μην τα παραλές

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Η Ιωάννα με τα πιποχειλα εχει σταματήσει και δεν είναι η αφεντικίνα
φραπέ πάιρνουνε κι αλλοι εκει , μην τα παραλές

η αφεντικίνα πως λέγεται?
είναι ελληνίδα? προσφέρει φραπέ?

Επισκέπτης
Γαλατσίου 2-4 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
παλι σε πιασανε μαλακα Λαλάκη...

Mod της ... Λιοσσίων ...
δεν πήγα εκεί πρόσφατα.
Μία και μοναδική φορά πήγα πέρυσι.
Και μου φάνηκε απάτη το μαγαζί.
Φαίνεται ότι συμφωνούν και άλλοι χρήστες όμως στο ότι είναι απάτη.

Φυσικά εσύ παίρνεις φραπέ και από χλιδάτες πωλήτριες των Brook's Brothers
(ή από γκρουπιέρισες σε καζίνο , αντί για χαρτιά),
αλλά εδώ πέρα δεν μιλάμε για σένα, αλλά για το ... λαό !!!

Επισκέπτης
Ο κύριος zero δεν μας λέει ποιές είναι που τα κάνουν όλα στο
κωλομασατζίδικο της Γαλατσίου 2-4 ...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Ο κύριος zero δεν μας λέει ποιές είναι που τα κάνουν όλα στο
κωλομασατζίδικο της Γαλατσίου 2-4 ...
Παρε το κοντοπουτανο την Βουλγαρα
που ενα φεγγαρι δουλευε Κουμανουδη πριν κλεισει...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.691
Πόντοι
19.795
Μιλάμε για μαγαζί παρωδία....μια και μοναδική επίσκεψη πριν απο 1-1,5 χρόνο περίπου....το μασαζ αρκετά καλό....όταν ζήτησα φραπεδάκι,αρχισαν τα μη και μου,και όταν γνωριστούμε καλύτερα,κλπ.Το εκπληκτικό? όταν επέμενα φορτικά,μου έγινε η πρόταση να βάλει το κατάστημα τα υλικά (λάδι,γυμνόστηθη θεραπεύτρια,χαδάκια,κλπ),αλλά το φραπέ να το κτυπήσω μόνος μου.... :rockon: όπερ και εγένετο......
Το ιδιο μου ειχε τυχει παλια και εμενα στο Ηπειρου. Οταν ζητησα φραπε η θεραπευτρια μου ειπε να το κανω μονος μου και αυτη θα με βοηθουσε. Πεταξε εξω το ενα βυζι και αρχισε να με χαιδευει γυρω γυρω απο το επιμαχο σημειο. Στο τελος λιγο πριν τελειωσω της βουταω το χερι με τα δυο μου χερια και το βαζω στο καυλι μου. Η γκομενα ακομα πρεπει να πλενει το χερι της με οινοπνευμα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το ιδιο μου ειχε τυχει παλια και εμενα στο Ηπειρου. Οταν ζητησα φραπε η θεραπευτρια μου ειπε να το κανω μονος μου και αυτη θα με βοηθουσε. Πεταξε εξω το ενα βυζι και αρχισε να με χαιδευει γυρω γυρω απο το επιμαχο σημειο. Στο τελος λιγο πριν τελειωσω της βουταω το χερι με τα δυο μου χερια και το βαζω στο καυλι μου. Η γκομενα ακομα πρεπει να πλενει το χερι της με οινοπνευμα.

ωραίος..... :2funny: ομως,δεν χρειάζεται βία.....ολο το σκηνικό βασίζεται στο να ξαναπας με την υπόσχεση για κατι καλύτερο....κάποιοι το ρισκάρουν...κάποιοι αλλοι,προτιμουν το σιγουρο....

Επισκέπτης

θα σας περιγράψω την εμπειρία μου από Ηπείρου 22...πρίν τρείς εβδομάδες περίπου επισκέπτομαι το καταστημα και πετυχαίνω μια πολύ καλή γκόμενα στη πόρτα και αρχίζει και μου λέει 60 ευρώ το 30λεπτο μασάζ κλπ...της λέω ευχαριστώ υπάρχουν άλλες κοπέλες? μου λέει ναι αλλά δουλεύουν...οκ της λέω θα ξαναπεράσω σε καμια ώρα.στραβομουτσούνιασε και έφυγα...ύστερα από μια ώρα ξαναπερνάω και ανοίγει μια άλλη(μελαχρινό αντιπαθές milf) και τι μου λέει? 80 ευρώ το μασάζ το 30λεπτο :headbang: της λέω μα καλά πέρασα πριν μια ώρα και μου είπαν 60...μου λέει μάλλον λάθος έκανε η κοπέλα...της λέω καλά κοροιδεύετε τους πελάτες? και τι μου απαντάει το ζώον??? σε παρακαλώ φύγε και μην ξαναέρθεις γιατί δεν είμαι θυρωρός να σου ανοίγω την πόρτα!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ!!!!!

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
τορρες ξανατραβα να τις σπασεις τα νευρα ,μη μασας

Stories

Νέο!

Stories