Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κριμα για κριτωνος

pan69

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κηφησίας 12 ή 18 έχει παει κανείς;

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Ρόδων 34 Κιφισιά ξέρει κανείς να πει τι παίζει???

amateurlover

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
επαιξε κανενας τελευταια επτανησου κ κυψελης?το μιλφ η αφεντικινα ειναι εκει?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.974
Πόντοι
42.697

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μιλάμε για μαγαζί παρωδία....μια και μοναδική επίσκεψη πριν απο 1-1,5 χρόνο περίπου....το μασαζ αρκετά καλό....όταν ζήτησα φραπεδάκι,αρχισαν τα μη και μου,και όταν γνωριστούμε καλύτερα,κλπ.Το εκπληκτικό? όταν επέμενα φορτικά,μου έγινε η πρόταση να βάλει το κατάστημα τα υλικά (λάδι,γυμνόστηθη θεραπεύτρια,χαδάκια,κλπ),αλλά το φραπέ να το κτυπήσω μόνος μου.... :rockon: όπερ και εγένετο......

amateurlover

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μιλάμε για μαγαζί παρωδία....μια και μοναδική επίσκεψη πριν απο 1-1,5 χρόνο περίπου....το μασαζ αρκετά καλό....όταν ζήτησα φραπεδάκι,αρχισαν τα μη και μου,και όταν γνωριστούμε καλύτερα,κλπ.Το εκπληκτικό? όταν επέμενα φορτικά,μου έγινε η πρόταση να βάλει το κατάστημα τα υλικά (λάδι,γυμνόστηθη θεραπεύτρια,χαδάκια,κλπ),αλλά το φραπέ να το κτυπήσω μόνος μου.... :rockon: όπερ και εγένετο......
σου αρεσε το μιλφ-αφεντικο?εχει πολυ καλες βυζαρες κ κωλαρα!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
νεα κατηγορια.... μασατζιδικα σελφ σερβις  :tooth:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.974
Πόντοι
42.697

με ποια ειχες κανει ?
θυμασαι?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
με ποια ειχες κανει ?
θυμασαι?

μετά απο τόσο καιρό δεν.....πάντως ήταν σίγουρα Ελληνίδα και μπορεί,λέω μπορεί, να λεγόταν Κατερίνα η κάτι τέτοιο....Πάντως zero,ήταν η μόνη φορά που βγήκα απο μασατζίδικο και γελούσα.....

amateurlover

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλη ειναι...
παλιοτερα ηταν πολυ καλυτερη βεβαια...
θα συμφωνησω απολυτα,παλια ηταν μουναρα,εχει πουρεψει αρκετα τωρα κ εχει παρει κ κιλακια απο οτι ειδα..παντως κ τωρα ειναι καυλιαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom