σε αυτό το ινστιτουτο μάσαζ κάνουν νεαρές κοπέλες εκπάγλου ομορφιάςκαλό μασάζ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
χωρις καφεδακι στο τελος?σε αυτό το ινστιτουτο μάσαζ κάνουν νεαρές κοπέλες εκπάγλου ομορφιάς
φίλε περί αστείου πρόκειται δεν αξίζει να πας ο μόνος καφές που θα πιείς θα είναι πραγματικός καφέςχωρις καφεδακι στο τελος?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.974
- Πόντοι
- 42.697
φιλε ριξε μια ματιά www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,4464.0] εδω [/url]καλησπερα,ξερει κανεις τι παιζει επτανησου 1 κ κυψελης?
kakosporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κριμα για κριτωνος
τι εννοείς?
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Ρόδων 34 Κιφισιά ξέρει κανείς να πει τι παίζει???
Μονο δουλεμα και αδειασμα τσεπης. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν παίζει τιποτα ...Ρόδων 34 Κιφισιά ξέρει κανείς να πει τι παίζει???
thanos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχουμε νεα απο δημοκριτου;;;
μαπα και ξαν μαπα το καρπουζι [tt][/tt]
amateurlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
επαιξε κανενας τελευταια επτανησου κ κυψελης?το μιλφ η αφεντικινα ειναι εκει?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.974
- Πόντοι
- 42.697
επαιξε κανενας τελευταια επτανησου κ κυψελης?το μιλφ η αφεντικινα ειναι εκει?
εκει είναι η αφεντικίνα
και αν σε γνωριζουν εχεις στανταρ φραπεδακι
Μιλάμε για μαγαζί παρωδία....μια και μοναδική επίσκεψη πριν απο 1-1,5 χρόνο περίπου....το μασαζ αρκετά καλό....όταν ζήτησα φραπεδάκι,αρχισαν τα μη και μου,και όταν γνωριστούμε καλύτερα,κλπ.Το εκπληκτικό? όταν επέμενα φορτικά,μου έγινε η πρόταση να βάλει το κατάστημα τα υλικά (λάδι,γυμνόστηθη θεραπεύτρια,χαδάκια,κλπ),αλλά το φραπέ να το κτυπήσω μόνος μου.... όπερ και εγένετο......
amateurlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σου αρεσε το μιλφ-αφεντικο?εχει πολυ καλες βυζαρες κ κωλαρα!Μιλάμε για μαγαζί παρωδία....μια και μοναδική επίσκεψη πριν απο 1-1,5 χρόνο περίπου....το μασαζ αρκετά καλό....όταν ζήτησα φραπεδάκι,αρχισαν τα μη και μου,και όταν γνωριστούμε καλύτερα,κλπ.Το εκπληκτικό? όταν επέμενα φορτικά,μου έγινε η πρόταση να βάλει το κατάστημα τα υλικά (λάδι,γυμνόστηθη θεραπεύτρια,χαδάκια,κλπ),αλλά το φραπέ να το κτυπήσω μόνος μου.... όπερ και εγένετο......
νεα κατηγορια.... μασατζιδικα σελφ σερβιςΜιλάμε για μαγαζί παρωδία....μια και μοναδική επίσκεψη πριν απο 1-1,5 χρόνο περίπου....το μασαζ αρκετά καλό....όταν ζήτησα φραπεδάκι,αρχισαν τα μη και μου,και όταν γνωριστούμε καλύτερα,κλπ.Το εκπληκτικό? όταν επέμενα φορτικά,μου έγινε η πρόταση να βάλει το κατάστημα τα υλικά (λάδι,γυμνόστηθη θεραπεύτρια,χαδάκια,κλπ),αλλά το φραπέ να το κτυπήσω μόνος μου.... όπερ και εγένετο......
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.974
- Πόντοι
- 42.697
Μιλάμε για μαγαζί παρωδία....μια και μοναδική επίσκεψη πριν απο 1-1,5 χρόνο περίπου....το μασαζ αρκετά καλό....όταν ζήτησα φραπεδάκι,αρχισαν τα μη και μου,και όταν γνωριστούμε καλύτερα,κλπ.Το εκπληκτικό? όταν επέμενα φορτικά,μου έγινε η πρόταση να βάλει το κατάστημα τα υλικά (λάδι,γυμνόστηθη θεραπεύτρια,χαδάκια,κλπ),αλλά το φραπέ να το κτυπήσω μόνος μου.... όπερ και εγένετο......
με ποια ειχες κανει ?
θυμασαι?
με ποια ειχες κανει ?
θυμασαι?
μετά απο τόσο καιρό δεν.....πάντως ήταν σίγουρα Ελληνίδα και μπορεί,λέω μπορεί, να λεγόταν Κατερίνα η κάτι τέτοιο....Πάντως zero,ήταν η μόνη φορά που βγήκα απο μασατζίδικο και γελούσα.....
amateurlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε ζερο το ξερεις το πουρο που ειπα πριν?σου αρεσει?με ποια ειχες κανει ?
θυμασαι?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.974
- Πόντοι
- 42.697
φιλε ζερο το ξερεις το πουρο που ειπα πριν?σου αρεσει?
Καλη ειναι...
παλιοτερα ηταν πολυ καλυτερη βεβαια...
amateurlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα συμφωνησω απολυτα,παλια ηταν μουναρα,εχει πουρεψει αρκετα τωρα κ εχει παρει κ κιλακια απο οτι ειδα..παντως κ τωρα ειναι καυλιαρα.Καλη ειναι...
παλιοτερα ηταν πολυ καλυτερη βεβαια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K