Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Η Σοφια μια με χαρακτηριστικα απο Καζακσταν?
Με πολυ καλο μασαζ?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η Σοφια μια με χαρακτηριστικα απο Καζακσταν?
Με πολυ καλο μασαζ?

Ρε μεγάλε, το έχεις ξαναρωτήσει αυτό.

Τα έχεις μπερδέψει. Αυτή που λες δεν είναι η Σοφία, άλλη είναι (Ντέπη/Ντέμι κάπως έτσι λέγεται).

stellkorn

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι η ντεμμη ειναι εχει δικαιο ο gram

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Άνοιξε ένα καινούργιο Γ. Σισίνη 22 πίσω από το hilton. Ο νέος χώρος λέγεται lilya spa και φυσικά είναι της lilya που δούλευε στην κρίτωνος. Το lilya spa είναι πολυτελέστατος χώρος (δεν έχω πάει...) και μασάζ προσφέρουν η lilya η οποία είναι για μένα κορυφαία στο είδος άλλα δεν κερνάει φραπέ. Μαζί της έχει πάρει την Ειρήνη που δούλευε και αυτή κρίτωνος και μετά για λίγο Μιχαλακοπούλου 171. Η Ειρήνη κερνούσε κάνα φραπέ άλλα είναι πολύ κρύα και σπαστική, φοράει πάντα παντελόνια και από μασάζ... προσπαθεί.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Άνοιξε ένα καινούργιο Γ. Σισίνη 22 πίσω από το hilton. Ο νέος χώρος λέγεται lilya spa και φυσικά είναι της lilya που δούλευε στην κρίτωνος. Το lilya spa είναι πολυτελέστατος χώρος (δεν έχω πάει...) και μασάζ προσφέρουν η lilya η οποία είναι για μένα κορυφαία στο είδος άλλα δεν κερνάει φραπέ. Μαζί της έχει πάρει την Ειρήνη που δούλευε και αυτή κρίτωνος και μετά για λίγο Μιχαλακοπούλου 171. Η Ειρήνη κερνούσε κάνα φραπέ άλλα είναι πολύ κρύα και σπαστική, φοράει πάντα παντελόνια και από μασάζ... προσπαθεί.
σε λιγο μπορει να παει και η καλια

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
ρε παιδια δεν ανοιγουμε καλυτερα ενα θρεντ με την ονομασια μασατζιδικα που δεν μασαζ :2funny:περα απο την πλακα επειδη με εχει ταλαιπωρησει η μεση μου την τελευταια βδομαδα κανενα μασατζιδικο που να κανει αξιοπρεπες μασαζ αλλα να προσφερει και το κατι παραπανω ξερεται γιατι απ'οτι εχω καταλαβει και τα δυο μαζι δυσκολα συμβαδιζουν.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
ρε παιδια δεν ανοιγουμε καλυτερα ενα θρεντ με την ονομασια μασατζιδικα που δεν μασαζ :2funny:περα απο την πλακα επειδη με εχει ταλαιπωρησει η μεση μου την τελευταια βδομαδα κανενα μασατζιδικο που να κανει αξιοπρεπες μασαζ αλλα να προσφερει και το κατι παραπανω ξερεται γιατι απ'οτι εχω καταλαβει και τα δυο μαζι δυσκολα συμβαδιζουν.

Δοκίμασε στο Δερυγνυ 14 με Ελισάβετ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Για ρίξε καμμιά ενημέρωση γιατί έχω να πάω από το Γενάρη και σκέπτομαι να την επισκευτώ σύντομα. (Αν κολύεσαι δημόσια με pm)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Για ρίξε καμμιά ενημέρωση γιατί έχω να πάω από το Γενάρη και σκέπτομαι να την επισκευτώ σύντομα. (Αν κολύεσαι δημόσια με pm)

Δες ΠΜ.
Υ.Γ. Αν έχεις κάτι ακουστά για αυτό που γράφω στην τελευταία παράγραφο, επιβεβαίωσε μου, σε παρακαλώ!

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
επισκεψη σημερα σε δυο μασαζερι.Θησεως 142 μου ανοιγει ενα μιλφ.. σαραντα ευρω το μασαζ μονο μπρουμητα και χωρις καθολου φραπε.μαλιστα το μιλφαδι που διαλεξα οχι μονο φραπε δεν εκανε αλλα μου ειπε αν ηθελα να βγει εξω για να το κανω μονος μου!!!!!!!!να την παιξω μονος μου????και δεν καθομουν σπιτι?????ασε της λεω και πηγα να κανω ενα ντουζ,εκει πριν μπω με βλεπει μια χοντρολα του μαγαζιου που με το προσχημα να μου δειξει πως κλεινει το ντουζ ηρθε να παρει ματι στο μπανιο.μετα επισκεψη στην ηπειρου 22 που μπορει να κοστιζει 70 ευρω να μην εχει επισης φραπε
να σου κλεβουν τα λεφτα ουσιαστικα αλλα τετοια καυλακια 20 χρονα ελληνακια να σου κανουν μασαζ δεν υπαρχουν.και μονο που εβλεπα την 20χρονη καυλα να με χαιδευει απο τον καθρεπτη αρκουσε για να χυσω!!!!μιλαμε για ομορφα μωρακια!!!!!!!!!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
70 το πήγαν το μασάζ στην Ηπείρου;

Εν μέσω τέτοιας κρίσης;

Δεν πάμε καλα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχουμε νεα απο δημοκριτου;;;

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ακόμα δεν έκλεισε αυτό? Καλά υπάρχουν άτομα που πάνε ακόμα εκει?  :jerking: :headbang: :headbang:

heels

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,ξερει κανεις τι παιζει επτανησου 1 κ κυψελης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom