You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Η Σοφια μια με χαρακτηριστικα απο Καζακσταν?
Με πολυ καλο μασαζ?
Ρε μεγάλε, το έχεις ξαναρωτήσει αυτό.
Τα έχεις μπερδέψει. Αυτή που λες δεν είναι η Σοφία, άλλη είναι (Ντέπη/Ντέμι κάπως έτσι λέγεται).
Άνοιξε ένα καινούργιο Γ. Σισίνη 22 πίσω από το hilton. Ο νέος χώρος λέγεται lilya spa και φυσικά είναι της lilya που δούλευε στην κρίτωνος. Το lilya spa είναι πολυτελέστατος χώρος (δεν έχω πάει...) και μασάζ προσφέρουν η lilya η οποία είναι για μένα κορυφαία στο είδος άλλα δεν κερνάει φραπέ. Μαζί της έχει πάρει την Ειρήνη που δούλευε και αυτή κρίτωνος και μετά για λίγο Μιχαλακοπούλου 171. Η Ειρήνη κερνούσε κάνα φραπέ άλλα είναι πολύ κρύα και σπαστική, φοράει πάντα παντελόνια και από μασάζ... προσπαθεί.
σε λιγο μπορει να παει και η καλιαΆνοιξε ένα καινούργιο Γ. Σισίνη 22 πίσω από το hilton. Ο νέος χώρος λέγεται lilya spa και φυσικά είναι της lilya που δούλευε στην κρίτωνος. Το lilya spa είναι πολυτελέστατος χώρος (δεν έχω πάει...) και μασάζ προσφέρουν η lilya η οποία είναι για μένα κορυφαία στο είδος άλλα δεν κερνάει φραπέ. Μαζί της έχει πάρει την Ειρήνη που δούλευε και αυτή κρίτωνος και μετά για λίγο Μιχαλακοπούλου 171. Η Ειρήνη κερνούσε κάνα φραπέ άλλα είναι πολύ κρύα και σπαστική, φοράει πάντα παντελόνια και από μασάζ... προσπαθεί.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
ρε παιδια δεν ανοιγουμε καλυτερα ενα θρεντ με την ονομασια μασατζιδικα που δεν μασαζ περα απο την πλακα επειδη με εχει ταλαιπωρησει η μεση μου την τελευταια βδομαδα κανενα μασατζιδικο που να κανει αξιοπρεπες μασαζ αλλα να προσφερει και το κατι παραπανω ξερεται γιατι απ'οτι εχω καταλαβει και τα δυο μαζι δυσκολα συμβαδιζουν.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
άλλη μυξοπαρθένα...
κατάλαβα,δεν είναι για να περνάμε......στο άλλο στη συγγρού 318 δίπλα στο ανατολή πήγε κανείς να μας πεί?
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
ρε παιδια δεν ανοιγουμε καλυτερα ενα θρεντ με την ονομασια μασατζιδικα που δεν μασαζ περα απο την πλακα επειδη με εχει ταλαιπωρησει η μεση μου την τελευταια βδομαδα κανενα μασατζιδικο που να κανει αξιοπρεπες μασαζ αλλα να προσφερει και το κατι παραπανω ξερεται γιατι απ'οτι εχω καταλαβει και τα δυο μαζι δυσκολα συμβαδιζουν.
Δοκίμασε στο Δερυγνυ 14 με Ελισάβετ.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δοκίμασε στο Δερυγνυ 14 με Ελισάβετ.
'Οσο ακόμα θα είναι εκεί η Ελισσάβετ, μάλλον θα φύγει από εκεί. Τώρα δουλεύει μόνο Σ-Κ όπως μου είπε.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για ρίξε καμμιά ενημέρωση γιατί έχω να πάω από το Γενάρη και σκέπτομαι να την επισκευτώ σύντομα. (Αν κολύεσαι δημόσια με pm)
Δες ΠΜ.
Υ.Γ. Αν έχεις κάτι ακουστά για αυτό που γράφω στην τελευταία παράγραφο, επιβεβαίωσε μου, σε παρακαλώ!
επισκεψη σημερα σε δυο μασαζερι.Θησεως 142 μου ανοιγει ενα μιλφ.. σαραντα ευρω το μασαζ μονο μπρουμητα και χωρις καθολου φραπε.μαλιστα το μιλφαδι που διαλεξα οχι μονο φραπε δεν εκανε αλλα μου ειπε αν ηθελα να βγει εξω για να το κανω μονος μου!!!!!!!!να την παιξω μονος μου????και δεν καθομουν σπιτι?????ασε της λεω και πηγα να κανω ενα ντουζ,εκει πριν μπω με βλεπει μια χοντρολα του μαγαζιου που με το προσχημα να μου δειξει πως κλεινει το ντουζ ηρθε να παρει ματι στο μπανιο.μετα επισκεψη στην ηπειρου 22 που μπορει να κοστιζει 70 ευρω να μην εχει επισης φραπε
να σου κλεβουν τα λεφτα ουσιαστικα αλλα τετοια καυλακια 20 χρονα ελληνακια να σου κανουν μασαζ δεν υπαρχουν.και μονο που εβλεπα την 20χρονη καυλα να με χαιδευει απο τον καθρεπτη αρκουσε για να χυσω!!!!μιλαμε για ομορφα μωρακια!!!!!!!!!!
να σου κλεβουν τα λεφτα ουσιαστικα αλλα τετοια καυλακια 20 χρονα ελληνακια να σου κανουν μασαζ δεν υπαρχουν.και μονο που εβλεπα την 20χρονη καυλα να με χαιδευει απο τον καθρεπτη αρκουσε για να χυσω!!!!μιλαμε για ομορφα μωρακια!!!!!!!!!!
no news bad news ;) ;)εχουμε νεα απο δημοκριτου;;;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ακόμα δεν έκλεισε αυτό? Καλά υπάρχουν άτομα που πάνε ακόμα εκει?
προφανώς δεν υπάρχουν άτομα που πάνε εκεί,αλλιώς θα είχε γίνει μπριζολάδικο.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλησπερα,ξερει κανεις τι παιζει επτανησου 1 κ κυψελης?
καλό μασάζ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K