Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jipiripo6

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά βοήθεια. Έχει κανείς το τηλ. απο Θησέωσ 27Α Μαρούσι γιατί ξλεχασα τον σταυρό μου χθές μετά απο συνεδρία με την Βάλια.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
σινωπισ 29 και μιχαλακοπουλου τι ξερουμε??? υαπαρχει κατι καλο...
απο οσο ξερω το αλλο στην ευηνου που ειναι κοντα εχει κλεισει...σωστα?? και ενα αλλο μιχαλακοπουλου 171 δεν λεει καθολου κατε με ,μια φοαρα ειχα κανει εκει και ηταν αψυχα καια κριβα...80 νομιζω με παζαρι!! μονο ηταν οντως οση ωρα μου ειχε πει το μασαζ δηλ. 30 + στο περιπου χωρισ να ειναι τρομερο ομως,,, :fuck1:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σινωπισ 29 και μιχαλακοπουλου τι ξερουμε??? υαπαρχει κατι καλο...
απο οσο ξερω το αλλο στην ευηνου που ειναι κοντα εχει κλεισει...σωστα?? και ενα αλλο μιχαλακοπουλου 171 δεν λεει καθολου κατε με ,μια φοαρα ειχα κανει εκει και ηταν αψυχα καια κριβα...80 νομιζω με παζαρι!! μονο ηταν οντως οση ωρα μου ειχε πει το μασαζ δηλ. 30 + στο περιπου χωρισ να ειναι τρομερο ομως,,, :fuck1:

:fuck1: στο Μιχαλακοπούλου 171; Εκεί μέχρι φραπέ δεν πάει το κατάστημα;

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
  απολλωνος 1, συνταγμα  εχουμε τηλ απο εκει???

jipiripo6

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
12
Πόντοι
0
Eυχαριστώ όλους τους φίλους που με βοήθησαν με το τηλέφωνο τησ Θησέως Μαρούσι. Να αναφέρω οτι τελευταία φορά έκανα με Βάλια. Την έχω πάρει τρεις φορές οι δύο στο χαμάμ. Μπείκε μέσα με πετσέτα την οποία στη συνέχεια έβγαλε και αποκάλυψε ένα σεξυ στριγγάκι με ασορτί σουτιέν μαύρο. Επειδή με ξέρει φτάνει μέχρι φραπέ αφήνοντάσ με να την χαιδεύω παντού. Εχει καταπληκτικό σώμα καιφανταστικό πίσω σύστημα. Δυστυχώσ δεν προχωράει παρακάτω τουλάχιστον προσ το παρόν. Είναι όμωσ ακριβά. Με χαμάμ 150Ε

father of god

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Eυχαριστώ όλους τους φίλους που με βοήθησαν με το τηλέφωνο τησ Θησέως Μαρούσι. Να αναφέρω οτι τελευταία φορά έκανα με Βάλια. Την έχω πάρει τρεις φορές οι δύο στο χαμάμ. Μπείκε μέσα με πετσέτα την οποία στη συνέχεια έβγαλε και αποκάλυψε ένα σεξυ στριγγάκι με ασορτί σουτιέν μαύρο. Επειδή με ξέρει φτάνει μέχρι φραπέ αφήνοντάσ με να την χαιδεύω παντού. Εχει καταπληκτικό σώμα καιφανταστικό πίσω σύστημα. Δυστυχώσ δεν προχωράει παρακάτω τουλάχιστον προσ το παρόν. Είναι όμωσ ακριβά. Με χαμάμ 150Ε

father of god

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε χαρήκαμε που βρήκες τον σταυρό σου. Πες μας κάποιες πληροφορίες παραπάνω για την Βάλια. Πως είναι? ξανθιά, μελαχρινή, κοντή, ψηλή? ετών? φάτσα ?

άλλες καλές επιλογές υπάρχουν?

επίσης πως παίζει το έργο στο χαμάμ ? περιέγραψε μας λίγο το σκηνικό...πόση ώρα είναι? 

αν τώρα έχει κάποιος πάει παλιά και δεν τον θυμούνται δεν θα κεραστεί φραπέ ?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Από ποια φορά σε αφησε να πιάσεις και έπαιξε φραπές? Από τη 2η υποθέτω? Μήπως παίζει ρόλο το γεγονός ότι παίρνεις το ακριβό πρόγραμμα με χαμαμ?
Αυτό το χαμαμ ρε παιδιά πέρισυ το είχαν στα 130 τώρα και εν μεσω κρίσης ανέβηκε στα 150? Πολύ υψηλό πληθωρισμό έχουμε μου φαίνεται, πρεπει να τρέχει κοντά στο 15%. Αντε και εις ανώτερα :headbang:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Από ποια φορά σε αφησε να πιάσεις και έπαιξε φραπές? Από τη 2η υποθέτω? Μήπως παίζει ρόλο το γεγονός ότι παίρνεις το ακριβό πρόγραμμα με χαμαμ?
Αυτό το χαμαμ ρε παιδιά πέρισυ το είχαν στα 130 τώρα και εν μεσω κρίσης ανέβηκε στα 150? Πολύ υψηλό πληθωρισμό έχουμε μου φαίνεται, πρεπει να τρέχει κοντά στο 15%. Αντε και εις ανώτερα :headbang:

εδώ ρε σύ η νάνσυ πέρσυ μου είχε ζητήσει για απλή σάουνα και μετά μασάζ 150 ευρω

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Αφου υπάρχουν  :jerking: και τα δίνουν?
Γι'αυτό χαλάει η πιάτσα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Θέλω να ελπίζω ότι πήρε τα αρ..δια σου. Ακου 150. Πως την εχουν δει ρε παιδιά?

εννοείται ότι την πήρα...ολόκληρο ταξίδι εκανα για πάρτη της....και ομολογώ ότι ήταν σούπερ καύλα...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε ζερο τι ξερεις σχετικα με δημοκριτου...
φραπε εχει???μηπως πρεπει να σε μαθουν??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.968
Πόντοι
42.697
ρε ζερο τι ξερεις σχετικα με δημοκριτου...
φραπε εχει???μηπως πρεπει να σε μαθουν??

βασικα ειναι απο τα ιδρυματα που αποφευγω γιατι σε κοροιδευουν οσο τους παιρνει προκειμενου να σου τα φάνε μεχρι να σου δωσουνε μπριζολα .
ειναι φουλ μαγαζί , αλλα απατη

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
βασικα ειναι απο τα ιδρυματα που αποφευγω γιατι σε κοροιδευουν οσο τους παιρνει προκειμενου να σου τα φάνε μεχρι να σου δωσουνε μπριζολα .
ειναι φουλ μαγαζί , αλλα απατη
εχει φερει κατι μουνακια...
λεω να παω...
λες να δω καμια διαφορα???πρεπει να παιρνω την ιδια κοπελα??

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και μόνο ότι σου ζητάνε τα χρήματα μπροστά κάτι λέει. Άσε που είναι και σπάσιμο.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εχει φερει κατι μουνακια...
λεω να παω...
λες να δω καμια διαφορα???πρεπει να παιρνω την ιδια κοπελα??
οχι, πρεπει απλα να κανεις δυο τακτικες επισκεψεις στο μαγαζι.
αν δεν παιξει με τη δευτερη ριξε μαυρη πετρα. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom