pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μηπως δημοκριτου βαλανε μυαλο????
οι μεταμοσχεύσεις στοιχίζουν...
μηπως δημοκριτου βαλανε μυαλο????
σινωπισ 29 και μιχαλακοπουλου τι ξερουμε??? υαπαρχει κατι καλο...
απο οσο ξερω το αλλο στην ευηνου που ειναι κοντα εχει κλεισει...σωστα?? και ενα αλλο μιχαλακοπουλου 171 δεν λεει καθολου κατε με ,μια φοαρα ειχα κανει εκει και ηταν αψυχα καια κριβα...80 νομιζω με παζαρι!! μονο ηταν οντως οση ωρα μου ειχε πει το μασαζ δηλ. 30 + στο περιπου χωρισ να ειναι τρομερο ομως,,,
ναι ειχα δωει 80 η 70 δεν θυμαμαι αλλα θελαν κ αλλα και καλα αλλα ειπα αντε γεια....στην σινωπισ ξερουμε κατι?στο Μιχαλακοπούλου 171; Εκεί μέχρι φραπέ δεν πάει το κατάστημα;
Eυχαριστώ όλους τους φίλους που με βοήθησαν με το τηλέφωνο τησ Θησέως Μαρούσι. Να αναφέρω οτι τελευταία φορά έκανα με Βάλια. Την έχω πάρει τρεις φορές οι δύο στο χαμάμ. Μπείκε μέσα με πετσέτα την οποία στη συνέχεια έβγαλε και αποκάλυψε ένα σεξυ στριγγάκι με ασορτί σουτιέν μαύρο. Επειδή με ξέρει φτάνει μέχρι φραπέ αφήνοντάσ με να την χαιδεύω παντού. Εχει καταπληκτικό σώμα καιφανταστικό πίσω σύστημα. Δυστυχώσ δεν προχωράει παρακάτω τουλάχιστον προσ το παρόν. Είναι όμωσ ακριβά. Με χαμάμ 150Ε
Eυχαριστώ όλους τους φίλους που με βοήθησαν με το τηλέφωνο τησ Θησέως Μαρούσι. Να αναφέρω οτι τελευταία φορά έκανα με Βάλια. Την έχω πάρει τρεις φορές οι δύο στο χαμάμ. Μπείκε μέσα με πετσέτα την οποία στη συνέχεια έβγαλε και αποκάλυψε ένα σεξυ στριγγάκι με ασορτί σουτιέν μαύρο. Επειδή με ξέρει φτάνει μέχρι φραπέ αφήνοντάσ με να την χαιδεύω παντού. Εχει καταπληκτικό σώμα καιφανταστικό πίσω σύστημα. Δυστυχώσ δεν προχωράει παρακάτω τουλάχιστον προσ το παρόν. Είναι όμωσ ακριβά. Με χαμάμ 150Ε
Από ποια φορά σε αφησε να πιάσεις και έπαιξε φραπές? Από τη 2η υποθέτω? Μήπως παίζει ρόλο το γεγονός ότι παίρνεις το ακριβό πρόγραμμα με χαμαμ?
Αυτό το χαμαμ ρε παιδιά πέρισυ το είχαν στα 130 τώρα και εν μεσω κρίσης ανέβηκε στα 150? Πολύ υψηλό πληθωρισμό έχουμε μου φαίνεται, πρεπει να τρέχει κοντά στο 15%. Αντε και εις ανώτερα
εδώ ρε σύ η νάνσυ πέρσυ μου είχε ζητήσει για απλή σάουνα και μετά μασάζ 150 ευρω
Θέλω να ελπίζω ότι πήρε τα αρ..δια σου. Ακου 150. Πως την εχουν δει ρε παιδιά?
ρε ζερο τι ξερεις σχετικα με δημοκριτου...
φραπε εχει???μηπως πρεπει να σε μαθουν??
εχει φερει κατι μουνακια...βασικα ειναι απο τα ιδρυματα που αποφευγω γιατι σε κοροιδευουν οσο τους παιρνει προκειμενου να σου τα φάνε μεχρι να σου δωσουνε μπριζολα .
ειναι φουλ μαγαζί , αλλα απατη
ε ζερο...εχει φερει κατι μουνακια...
λεω να παω...
λες να δω καμια διαφορα???πρεπει να παιρνω την ιδια κοπελα??
οχι, πρεπει απλα να κανεις δυο τακτικες επισκεψεις στο μαγαζι.εχει φερει κατι μουνακια...
λεω να παω...
λες να δω καμια διαφορα???πρεπει να παιρνω την ιδια κοπελα??