Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
φιλε ειμαι παντελως απειρος στο αθλημα οποτε ακομη και εαν συμβαινουν δε θα το παρω χαμπαρι, ρωταω επειδη εχω παει κανα δυο φορες και μου δινει την εντυπωση οτι μπορει να συμβαινει κατι.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
φιλε ειμαι παντελως απειρος στο αθλημα οποτε ακομη και εαν συμβαινουν δε θα το παρω χαμπαρι, ρωταω επειδη εχω παει κανα δυο φορες και μου δινει την εντυπωση οτι μπορει να συμβαινει κατι.

ποιές ενδείξεις είχες ;

αν θέλεις να ενημερώσεις...

και μια και αναφέρεις ότι πήγες, ποιό ήταν το κόστος και τι προγράμματα προσφέρουν. Επιπλέον, τα τεμάχια από εμφάνιση τι λένε ;

λίγα λίγα μας τα λες φίλε Sailock, δώσε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση ;)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
οκ , αμα παει καποιος η εικονα που του δινει ειναι ενος "κανονικου" spa . Εχουν τιμοκαταλογο με θεραπιες , προϊοντα εναλακτηκης ιατρικης και γυμναστηριο. Απο κοπελες εχω δει δυο μια ελληνιδα γυρω στα 40 και μια αγγλιδα γυρω στα 30 , και οι δυο εχουν πολυ καλο σωμα (η σαρανταρα μας χαλαει το προσωπο). Αυτο το οποιο με εχει υποψιασει ειναι οτι εχει παντα μονο αντρες και ειχα δει ενα ζευγαρι(κοπελα ασχετη με τις αλλες δυο αγνωστης εμφανησης) να μπαλαμουτιαζεται στο τζακουζι, τελος με εχουν πληροφορισει οτι ο χωρος διατιθεται για bachelor, πραμαπου εαν ημασταν Γαλλια δε θα μου προξενουσε εντυπωση αλλα για Ελλαδα με παραξενευει

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
οσο για το οικονομικο , απο 40 εως 120

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
οκ , αμα παει καποιος η εικονα που του δινει ειναι ενος "κανονικου" spa . Εχουν τιμοκαταλογο με θεραπιες , προϊοντα εναλακτηκης ιατρικης και γυμναστηριο. Απο κοπελες εχω δει δυο μια ελληνιδα γυρω στα 40 και μια αγγλιδα γυρω στα 30 , και οι δυο εχουν πολυ καλο σωμα (η σαρανταρα μας χαλαει το προσωπο). Αυτο το οποιο με εχει υποψιασει ειναι οτι εχει παντα μονο αντρες και ειχα δει ενα ζευγαρι(κοπελα ασχετη με τις αλλες δυο αγνωστης εμφανησης) να μπαλαμουτιαζεται στο τζακουζι, τελος με εχουν πληροφορισει οτι ο χωρος διατιθεται για bachelor, πραμαπου εαν ημασταν Γαλλια δε θα μου προξενουσε εντυπωση αλλα για Ελλαδα με παραξενευει

είπες ότι έχεις πάει μια δυο φορές. Εσύ τι υπηρεσίες πήρες στο μαγαζί ;

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
μασαζ προφανος Deep Tissue το ονομαζουν, το πιο κλασσικο που υπαρχει

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
μασαζ προφανος Deep Tissue το ονομαζουν, το πιο κλασσικο που υπαρχει

κόστος ;

διάρκεια;

ποιότητα μασάζ;

εμφάνιση κοπέλας;

κάποιο υπονοούμενο για κάτι παραπάνω;

το μασάζ έγινε με πετσέτα ή άνευ;

λίγα λίγα μας τα λες Sailock...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τουλάχιστον αν δεν γαμάει κανείς ας πάρει ένα γαμάτο μασάζ!!!!

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
γεια σας φιλοι συναδελφοι ειμαι και εγω λατρης αυτου του αθληματος θελω να ρωτησο αν εχει παει κανεις σε
κανονικο spa πως ειναι η φαση εκει μπαινεις τελειος γυμνος ? τι τιμες παιζει εκει και τι ενφανιση κοπελας αν πεζει κατι παραπανο μετα το μασαζ θα ηθελα να επισκευτο ενα τετοιο ιδριμα προς αθηνα η πειραια ξερο βαιβαια οτι δεν νομιζο να παιζει τιποτα παραπανο αλλα δεν εχο να χασο τιποτα να το δοκιμασο εχω βρει ενα τετοιο ιδριμα  βρισκεται στην ηρωων πολυτεχνιου στον πειραια και λεγεται EVEXIA health & beauty center  αν εχει παει καποιος η αν ξερει κατι για το συγκεκριμενο. και κατι ακομα  μετα το τελος του μασαζ
πρεπει εγω να πω διακριτικα αν πεζει κατι η θα με βρισουνε και θα με πεταχουνε με τις
κλοτσιες εξω παντος δεν εχω κανει κατι τετοιο ποτε και τι συνεπειες θα εχει μετα
αυτα ειχα να πω οποιος φιλος ξερει κανενα καλο spa ας δοσει πληροφοριες!!!!!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
γεια σας φιλοι συναδελφοι ειμαι και εγω λατρης αυτου του αθληματος θελω να ρωτησο αν εχει παει κανεις σε
κανονικο spa πως ειναι η φαση εκει μπαινεις τελειος γυμνος ? τι τιμες παιζει εκει και τι ενφανιση κοπελας αν πεζει κατι παραπανο μετα το μασαζ θα ηθελα να επισκευτο ενα τετοιο ιδριμα προς αθηνα η πειραια ξερο βαιβαια οτι δεν νομιζο να παιζει τιποτα παραπανο αλλα δεν εχο να χασο τιποτα να το δοκιμασο εχω βρει ενα τετοιο ιδριμα  βρισκεται στην ηρωων πολυτεχνιου στον πειραια και λεγεται EVEXIA health & beauty center  αν εχει παει καποιος η αν ξερει κατι για το συγκεκριμενο. και κατι ακομα  μετα το τελος του μασαζ
πρεπει εγω να πω διακριτικα αν πεζει κατι η θα με βρισουνε και θα με πεταχουνε με τις
κλοτσιες εξω παντος δεν εχω κανει κατι τετοιο ποτε και τι συνεπειες θα εχει μετα
αυτα ειχα να πω οποιος φιλος ξερει κανενα καλο spa ας δοσει πληροφοριες!!!!!!!
..μπορείς να πας στο LE HAMMAM στην Κηφισιά...θα βρείς περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο....για εμένα είναι το καλλίτερο στο είδος του...δεν παίζει κάτι άλλο παρά μόνο οι υπηρεσίες που προσφέρει και αναφέρονται στην ιστοσελίδα του...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αφου θελειs το κατι "παραπανω" , γιατι θελειs να παs σ ενα λαδαδικο που ΔΕΝ??

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
dimis74

τουλάχιστον αν δεν γαμάει κανείς ας πάρει ένα γαμάτο μασάζ!!!!

οντως

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μη με μαλωσετε , αλλα την πατησα...Επισκεφτηκα σε ανυποπτο χρονο το Χαροκοπου 42, επειδη η αγγελια βρισκοτανε αναμεσα στα αλλα(ναι δικαιολογια ψαχνω!!).....Μεσα υπηρχε μια...!!!!!με ασπρη φορμα, η οποια με ξεπατωσε στο καλο μασαζ, επι μια ωρα !!!!!!!!!!  Στο τελοs με ευχαριστησε, μου εκοψε αποδειξη  αφου μου ειπε οτι στιs 5 επισκεψειs η μια ....δωρο...........Νταξει,  κερδη και ζημιεs.....Παντωs μια φορα, μασαζ  εκανα

zigolo21

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μη με μαλωσετε , αλλα την πατησα...Επισκεφτηκα σε ανυποπτο χρονο το Χαροκοπου 42, επειδη η αγγελια βρισκοτανε αναμεσα στα αλλα(ναι δικαιολογια ψαχνω!!).....Μεσα υπηρχε μια...!!!!!με ασπρη φορμα, η οποια με ξεπατωσε στο καλο μασαζ, επι μια ωρα !!!!!!!!!!  Στο τελοs με ευχαριστησε, μου εκοψε αποδειξη  αφου μου ειπε οτι στιs 5 επισκεψειs η μια ....δωρο...........Νταξει,  κερδη και ζημιεs.....Παντωs μια φορα, μασαζ  εκανα

'ονομα κοπέλας, δεν ζήτησες κάτι άλλο...???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
'ονομα κοπέλας, δεν ζήτησες κάτι άλλο...???
Επειδη η αγγελια ητο απο εφημεριδα, δεν μουπε ονομα(μικρο) αλλα κατευθειαν το επιθετο που εγραφε στο κουδουνι.....Κωλυομαι να το πω....
Ναι μεν , κατευθυνα την κουβεντα προs τα κει και λεκτικα αλλα και σαρκικα(μου γινε αντισκηνο)....αλλα εφαγα ευγενικα μεν.....αλλα κυριολεκτικα ηττα :headbang:

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Ξερει κανεις κατι για  Λ. Ριανκούρ 52,
Αμπελόκηποι
στάση μετρό Πανόρμου

Stories