Νέα

Μας πιάσανε οι γονείς της επ' αυτοφώρω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagiwtisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εχουμε και λεμε:

γνωριζω στο zoo κορασίδα 18 χρονων απο Πέραμα, ψιλοπεριορισμενη από το σπιτι, μες στην καβλα.

Μιλάμε καμια δεκαρια μερες και μολις σημερα το πρωι με ενημερωσε οτι εφυγαν οι δικοι της για Κρητη για καμια βδομαδιτσα και το σπιτι ειναι ολοδικο μας. Πηγαινω απο εκει κατα τις 10, δλαδη πριν 4 ωριτσες.

Μπαινουμε στο δωματιο της και αρχιζει το πατιρντι. Η πρωτη δοση καλα. κατα τις 12 ξεκιναμε τη 2η δοση και εκει που την εχω στα 4, εχω αρχισει τις γρηγορες και αυτη ψιλοφωναζει ανοιγει η πορτα του δωματιου της και μπαινει μεσα η μανα της. Μας βλεπει, της πεφτουν κατι σακουλες που ειχε στο χερι και μενει ακινητη με ανοιχτο το στομα. Βαζω σωβρακο, παιρνω στο χερι παντελονια παπουτσια μπλουζες πορτοφολια κλειδια κλπ (ουτε επιστρατευση να ειχαμε), ξεχασα και το ρολοι μου στο δωματιο της δε γαμιεται, και φευγω τρεχοντας. Εικονα τραγελαφικη.
Λεπτομερεια: φευγοντας ακουω τη φωνουλα της κορασιδας: "Μπαμπα δεν ειναι αυτο που νομιζεις" - μα στο αιμα τους το εχουν οι καριολες, ολες την ιδια ατακα πια.......

Τρεχω προς το αυτοκινητο ημιγυμνος κοιτωντας πισω μου μη με ακολουθει κανας τσατισμενος πατερας με το δικανο στο χερι να με τιμωρησει που "χαλασα" την κορουλα του. ξεχασα να πω: εγω ετων 30, ενας σοβαρος και ωριμος ανδρας.
Παραλληλα βλεπω απορημενα βλεμματα περαστικων και κατι γιαγιαδες να σταυροκοπιουνται...Η καταντια σε ολο της το μεγαλειο.

Μπαινω στο αμαξι κ φευγω  σφαιρα. φτανω σπιτι πριν λιγο και μολις τοτε διαπιστωνω οτι ειμαι ακομα με το σωβρακο...
Ανεβαινω στο σπιτι, παιρνω μια ανασα και μου ρχεται μηνυμα στο κινητο (παιδια επι λεξει) : "ο μπαμπας μου ψαχνει να σε βρει"...
Παραταω σπιτι (υπαρχει ο μπαμπας - υπαρχει και ο εισαγγελεας, ανηλικη γαρ η κορασιδα) και ερχομαι σε εναν κολλητο...Του τα εξηγω, κατουριεται ακομα στο γελιο...εμενα ποιος θα με σωσει...
Εδω και ποση ωρα βαραει ασταματητα το κινητο αλλοτε με αποκρυψη και αλλοτε ενας αγνωστος αριθμος...Μηπως ξερει κανεις ποιος με καλει νυχτιατικα; Κ εδωσα και το κανονικο μου νουμερο ο μαλακας........

Ρε παιδια εχει ξεφτυλιστει κανενας σας χειροτερα απο εμενα;;
Δεν φανταζεστε ποσο αναγκη το εχω να μου πει καποιος οτι εγινε χειροτερη ρομπα...
Μην βιαζεστε να απαντησετε, ρουπι δεν το κουναω απο εδω που ειμαι για τις επομενες ημερες...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μαλιστα....Να σε πιστεψουμε δηλαδη τωρα?

Μαλλον φαινεται για ονειρα θερινης νυκτος....Και εξηγω γιατι...

Προλαβες και γαμησες κατα τις 12 το 2ο γυρο,εφυγες απο το Περαμα,πηγες σε κολλητο,τα ειπατε και κολλητα 02 και 15 στο μπουρδελα ντοτ κομ...

Αν δεν ειναι πλακιτσα οφειλεις να γνωριζεις οτι 30 χρονων παλλικαρι δεν ρισκαρει στο σπιτι της 16χρονης γκομενας αλλα σε ξενοδοχειο τουλαχιστον...εκτος απο το μπουκιτσι που προβλεπεται στο αυτοκινητο...

Εξηγησε μας τωρα τη συνεχεια...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Κόψε την βραδινή σε χαλάει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τυχαία πέρναγε ρε παιδιά ο φίλος από το site και σκέφτηκε να μας πει τον πόνο του....

Μια χαρά πας κολλητέ, μην ανυσηχείς, έτσι ξεκίνησε και ο Κεντέρης και έγινε πρωταθλητής, και ο Βέγγος και έγινε κωμικός!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Και τι νομίζεις εσύ οτί θα σε πιστέψουμε τώρα ?

OP
OP
P

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εχω προβλημα σου λεωωωωω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν ειναι Κριτηκος ο πατερας της φυγε στον Καναδα μεταναστης ή ελα εδω στη Ρωσσια για καποιον που δεν ξερει τη γλωσσα εδω ειναι αδυνατον να συνεννοηθει!οποτε θα εισαι ασφαλεις!καλα γιατι δεν την επαιρνες σπιτι σου?και γιατι δεν βαζατε το κλειδι απο μεσα στην πορτα για να μην μπορουνε να ανοιξουνε!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα μπορούσε να βάλει και οτι μπήκε στο φέρυ μπωτ Παλούκια- Πέραμα με το σώβρακο, για περισσότερο σασπένς!      :dancing:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Και ποιός σου είπε ότι μας νοιάζει; :boobies:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Θα μπορούσε να βάλει και οτι μπήκε στο φέρυ μπωτ Παλούκια- Πέραμα με το σώβρακο, για περισσότερο σασπένς!      :dancing:

Kαι κυνηγούσε το πλοίο  κολυμπώντας με το δίκανο ο πατέρας. :2funny:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Koυραγιο φιλε Παναγιωτη.Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι σου ειπε το 16χρονο ψεματα
οτι οι γονεις της εφυγαν?Μηπως ηθελε κατα καποιο τροπο να βρει να εκδικηθει/ξεσπασει στους γονεις της?

Κατα τα αλλα προφανως δεν ξερουν ποιος εισαι,ουτε που μενεις,μονο το κινητο σου.Δεν σηκωνεις
τηλεφωνο(προφανως αλλαζεις νουμερο) και δεν ξαναπατας για την υπολοιπη ζωη σου στο Περαμα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όλα παρμένα απο τη ζωή τελικά! 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tasos06

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
10
Πόντοι
0
κοιτα δεν το πολυπιστευω αλλα και αληθεια να ειναι δεν εχεις προβλημα (με αστυνομια και τετοια) απλα με τους γονεις θα εχεις .........εκτος αμα ειναι μικροτερη οπου μαζευε λεφτα για τσιγαρα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω ειχα παθει κατι παρομοιο τον Νοεμβριο του 1999.ημουνα μεσα στο δωματιο και μολις ειχαμε γαμιθει με την καλητερη παιδικη φιλη της γυναικας μου!(δωματιο με κοινοχριστη κουζινα και μπανιο)η γυναικα μου χτυπισε την εξωπορτα και οι γειτονες της ανοιξαν.πηγε στην πορτα του δωματιου να ανοιξει ευτυχως που ειχα βαλει το συρτη!χτυπαγε την πορτα και φωναζε Νατασσα,Νατασσα τη φιλη της για να της ανοιξει.ειμασταν γυμνοι μεσα στο δωματιο!σκιζοντας μια κουβερτα η φιλη της μου εφτιαξε ενα σκινι για να κατεβω απο το παραθυρο!βεβαια δεν το εκανα 3ος οροφος!μην παισω και σκοτωθω!κατα της 23.30 η γυναικα μου εφυγε για να προλλαβει το μετρο να παει σπιτι!ενα δυορο καθοτανε απ΄εξω και περιμενε να της ανοιξει η φιλη της.ηξερε οτι μεσα ηταν καποιος αλλα δεν φανταζοτανε οτι ημουνα εγω!τελικα δεν μας επιασε!αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αγαπαει ομως και το νοικοκιρη!!!!το θυμαμαι ακομα και γελαω!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
...που εν τω μεταξύ είχε καβαλήσει (ο πατέρας) πάνω σε ένα δελφίνι.     :boobies:
και το δελφινι με τον πατερα τον κυνηγουσαν τα ψαρια τα οποια επαιρναν μορφη τερατος και ξεβραστηκαν στη ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη οπου συναντησαν το Γεωργιανο killer του Σεργιανοπουλου που επινε μπυρες πριν αρχισει το μεροκαματο :huh: :rolleyes: :dancing:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
και το δελφινι με τον πατερα τον κυνηγουσαν τα ψαρια τα οποια επαιρναν μορφη τερατος και ξεβραστηκαν στη ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη οπου συναντησαν το Γεωργιανο killer του Σεργιανοπουλου που επινε μπυρες πριν αρχισει το μεροκαματο :huh: :rolleyes: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εγω ειχα παθει κατι παρομοιο τον Νοεμβριο του 1999.ημουνα μεσα στο δωματιο και μολις ειχαμε γαμιθει με την καλητερη παιδικη φιλη της γυναικας μου!(δωματιο με κοινοχριστη κουζινα και μπανιο)η γυναικα μου χτυπισε την εξωπορτα και οι γειτονες της ανοιξαν.πηγε στην πορτα του δωματιου να ανοιξει ευτυχως που ειχα βαλει το συρτη!χτυπαγε την πορτα και φωναζε Νατασσα,Νατασσα τη φιλη της για να της ανοιξει.ειμασταν γυμνοι μεσα στο δωματιο!σκιζοντας μια κουβερτα η φιλη της μου εφτιαξε ενα σκινι για να κατεβω απο το παραθυρο!βεβαια δεν το εκανα 3ος οροφος!μην παισω και σκοτωθω!κατα της 23.30 η γυναικα μου εφυγε για να προλλαβει το μετρο να παει σπιτι!ενα δυορο καθοτανε απ΄εξω και περιμενε να της ανοιξει η φιλη της.ηξερε οτι μεσα ηταν καποιος αλλα δεν φανταζοτανε οτι ημουνα εγω!τελικα δεν μας επιασε!αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αγαπαει ομως και το νοικοκιρη!!!!το θυμαμαι ακομα και γελαω!!!
εσυ δημητρακη το`χεις καψει λιγο.
Πες μας την ιστορια με την εισαγγελεα και τα χεσιματα να λιωσουμε pls :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Νομίζω οτι τώρα εξιχνιάστηκε πλήρως η υπόθεση.          :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom