το λες για πλάκα αλλά κάποιοι τις πληρώνουμε ακριβώς γι'αυτό ..
ειναι μεταξυ σοβαρου και αστειου και αυτο το λεω πολυ σοβαρα ;)
το λες για πλάκα αλλά κάποιοι τις πληρώνουμε ακριβώς γι'αυτό ..
Αλλά αν κάποιος ψάχνει Ελληνίδες εμφανίσιμες και σκέφτεται αν τα 140 είναι πολλά για να δοκιμάσει 1 φορά κάποια που έχει από ουδέτερες ως καλές κριτικές, μάλλον πρέπει να περιμένει του χρόνου που όπως είναι γνωστό με ένα μισογεμάτο πιάτο όσπρια, όλες οι Ελληνίδες μουνάρες θα παρακαλάνε να πιούν το σπέρμα μας μετά από άγριο πρωκτικό sex (θυμίζω πάντα να σερβίρουμε τα όσπρια ΜΕΤΑ το sex!).
Έχω άκρη για βραστερά από την Πρέσπα. Γι αυτό ελπίζω ότι θα πηδάω κ του χρόνου. Απλώς δεν ξέρω αν θα μου σηκώνεται του χρόνου γι' αυτό σπαταλάω από τώραΜην είσαι τόσο σίγουρος ότι του χρόνου θα υπάρχουν όσπρια.
Και αυτά εισαγωγής είναι, φασόλια Καναδά και φακές Τουρκίας.
Συνεπώς αυτή θα γαμήσουμε τελευταίαΗ ελπιδα πεθαινει τελευταια !!
ναι αλλα και αυτη στο τελος πεθαινει.....Η ελπιδα πεθαινει τελευταια !!
μαγκες καλησπερα,απλα να σας πω οτι εγινε πραγματικοτητα μια φαντασιωση που ειχα πολυ καιρο,να κανω ενα τριο με την κοπελια μου -22ετ.-κ τη Μαιρουλα,την οποια βεβαια εχω παρει μονος μου τρις..γι αλλη μια φορα το μωρο αυτο μου χαρισε σε πρωτη φαση ενα απιστευτο θεαμα γλυφοντας ακουραστα την πιτσιρικα μου κ οταν "μπηκα" κ γω στο παιχνιδι ημουν τοσο φτιαγμενος που κ τις δυο στο προσωπο,ενω στο β μερος ειχαμε τελειο .απλα μια αναφορα για καποιους φιλους που θελουν να κανουν πραξη αυτη την φαντασιωση...
ας βάλω και μία κριτική για τη χθεσινή συνάντηση μου με Μαίρη.συνάντησα πριν από καμιά ώρα τη μαίρη και πέρασα πολύ καλά .... πολύ ωραίο σώμα με φυσιολογικό στήθος, ωραίο πρόσωπο και ύψος λίγο πιο πάνω από 1.70.... το σημαντικότερο είναι ότι δεν προσπαθεί να σου φάει τα λεφτά χαζεύοντας .... όση ώρα είσαι μαζί της περνάς καλά ... οπότε στείλτε της ένα mail να σας πει για τις υπηρεσίες της και αν προσφέρει όλα όσα θέλετε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα περάσετε πολύ καλά μαζί της ...
επειδή κάποιος ρώτησε .. όχι δεν φιλάει στο στόμα
Συνεπώς αυτή θα γαμήσουμε τελευταία
Περιμένω τώρα τα μηνύματα "τηλέφωνο Ελπίδας? Καμμία φωτό υπάρχει?"
Σωστός. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...μέχρι 100 το Full και GF experience.Εγω την ακυρωσα για ενα μονο λογο γαιτι πιστευω 140 χωρις DFK and CIM or CIM δεν ειναι VFM μαζι με ξενοδοχειο παμε 170 συν τα αλλα που ανεφερα ξεφευγουμε αρκετα αν τα κανει η κοπελλα!!!!!αλλα πανω η γυρω στα 200 για μια amateur στην σημερινη εποχη ειναι πολλα!!!!!!!
Το mail της Μαίρης είναι γνωστό. Για να συγκρίνουμε ίδια πράγματα πείτε μας αν μιλάμε για αγγελίες που έχουμε πρόσβαση να δοκιμάσουμε και να πούμε.Σωστός. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...μέχρι 100 το Full και GF experience.
Προσωπικά όλες οι 30άρες ή η έμπειρες άνω των 25 μου βγάζουν μιά μιζέρια που δεν την αντέχω.
Μιλάμε για cg ή λέμε καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα και να πετάγεται και ο κάθε μαιντανός από κάτω να γράφει post?Ρε συ Άλκη, μου είχε μείνει απορία από χθες!
Δηλαδή την Ζέτα Μακρυπούλια που είναι 30+ ή την Κάμερον Ντίαζ που είναι 40-, δεν τις πήδαγες διότι σου φαίνονται γριές και βγάζουν μιζέρια;
Μιλας για την Μαιρη που αναφερεται στο συγκεκριμενο θεμα?????Το βασικό ερώτημα όμως είναι η δυνατότητα να τη βρείς και να κλείσεις ραντεβού μόνος σου όπως με την Ευα και τη Μαίρη.