voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
καλα που το διαυκρινισες, γιατι νομιζα οτι εγραφε ο ίβλης..
Πάρε και εσύ Μαίρη για να γίνεις αγαπούλης.
Είναι ο μόνος τρόπος.
καλα που το διαυκρινισες, γιατι νομιζα οτι εγραφε ο ίβλης..
Πάρε και εσύ Μαίρη για να γίνεις αγαπούλης.
Είναι ο μόνος τρόπος.
Εσύ μωρή σαυροσουπιά που δεν μιλάς έχεις πάρει;
Εσύ μωρή σαυροσουπιά που δεν μιλάς έχεις πάρει;
Τι μιλάς; Σαν την Πυθία...
Έχεις πάρει ότι αματούρι κυκλοφοράει στην πιάτσα και μόνο άμα γίνει λόγος πετάς καμιά κουβέντα. Από μόνος σου τίποτα...
Τι μιλάς; Σαν την Πυθία...
Έχεις πάρει ότι αματούρι κυκλοφοράει στην πιάτσα και μόνο άμα γίνει λόγος πετάς καμιά κουβέντα. Από μόνος σου τίποτα...
φιλαρακι εισαι λιγο υπερβολικος,σε τετοια κορμακια μεγαλο η στητο βυζι συνηθως παιζει σιλικονη-τελειως φιλικη η παρεμβαση μου κ χωρις παρεξηγηση-το εχω 3 φορες το μωρο κ περασα απιστευτα.Εγω δε μπορω να καταλαβω μερικους-μερικους...
Λενε κορμαρα..κοριτσαρος..κλπ κλπ...Αλλα το βυζι ΠΕΣΜΕΝΟ...
Μα ειναι δυνατον μια γυναικα να ειναι "κορμαρα" και να εχει βυζι που εχει "παρει μεταγραφη για αρχιδια"?
Τι να τα κανω τα kinky "ερωτολογα",αν ειτε πιανω βυζι ,ειτε πετσα απο γιαουρτι ειναι το ιδιο?
Εγω δε μπορω να καταλαβω μερικους-μερικους...
Λενε κορμαρα..κοριτσαρος..κλπ κλπ...Αλλα το βυζι ΠΕΣΜΕΝΟ...
Μα ειναι δυνατον μια γυναικα να ειναι "κορμαρα" και να εχει βυζι που εχει "παρει μεταγραφη για αρχιδια"?
Τι να τα κανω τα kinky "ερωτολογα",αν ειτε πιανω βυζι ,ειτε πετσα απο γιαουρτι ειναι το ιδιο?
Φίλε συν τοις άλλοις το ψιλοπεσμένο βυζάκι δένει πολύ καλά με το όλο πακέτο που πουλάει η Μαίρη, Εγώ όταν τελείωσα μαζί της είχα την αίσθηση ότι δεν είχα πάρει βίζιτα αλλά ότι είχα χτυπήσει κομμάτι στο πλησιέστερο μπαράκι. Αν το βυζί ήταν τούμπανο σιλικονάτο σίγουρα δεν θα είχα αυτήν την αίσθηση. BTW κάποιοι γουστάρουν τα ψιλοπεσμένα βυζάκια με ευαίσθητες ρόγες, αλλά γούστα είναι αυτά.
Και πλησιέστερο κρεοπωλείο το λες,δεν το λες?Φίλε συν τοις άλλοις το ψιλοπεσμένο βυζάκι δένει πολύ καλά με το όλο πακέτο που πουλάει η Μαίρη, Εγώ όταν τελείωσα μαζί της είχα την αίσθηση ότι δεν είχα πάρει βίζιτα αλλά ότι είχα χτυπήσει κομμάτι στο πλησιέστερο μπαράκι. Αν το βυζί ήταν τούμπανο σιλικονάτο σίγουρα δεν θα είχα αυτήν την αίσθηση. BTW κάποιοι γουστάρουν τα ψιλοπεσμένα βυζάκια με ευαίσθητες ρόγες, αλλά γούστα είναι αυτά.