johnnys6711
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1
γλυκειε μοθ τζωνη απο την αλλη βδομαδα θα ειμαι στην αθηνα κανονισε να τα πουμε απο κοντα!!!
μακια αγαπημενε μου!!!!!
Θα χαρώ πολύ κοριτσάρα μου!!!!
γλυκειε μοθ τζωνη απο την αλλη βδομαδα θα ειμαι στην αθηνα κανονισε να τα πουμε απο κοντα!!!
μακια αγαπημενε μου!!!!!
τζωνυ τζωνυ δορυφορικο τρελλο αγορι!!!!!Κάνει ζέστη βρε Μαρκέλλα!
Είμαι και θερμός Άντρας, τι άλλο να κάνω!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Σε Λατρεύω κουκλάρα μου!!!!!
Είσαι Τρέλλαααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα θεα :-*
καλημερα μαναρι...κατεβα Ν.Σμτρνη να σε χαρουμε και μεις λιγο..εξοδος στη λαρισσα χτες βραδυ.....
Καλημερα ομορφια μου!!
ναι ισχυει ρια μου εννοειται!!!!!!!!kalhmera filenada isxuei gia gia shmera?
παρα πολυ καλη κρητικη εβαλες να σου γραψουν μπραβο ...καλη φαση αλλα η ειναι οτι τα καταλαβαν κ αλλοι κ οχι μονο εγω . παλι καλα γτ αμα αρχισω κ τα χωνω να μη με περναν για μαλακα μονο εμενα ... με ανεση χρονου παντα κ φιλικα που θες κ 80ρια
καλως η κακως μονη σου απαξιωνεις τον εαυτο σου με τις μπαρουφες που τους βαζεις να σου γραφουν η που ισως κ να τα γραφεις κ απο μονη σου οπως κ τους καλημεροκαλησπερακιδες που σε ερωτευτικαν με την μια απο τις φοτο σου κ ανυπομονουν να σε συναντησουν απο κοντα . ποιο πιθανο ειναι να εχεις φτιαξει μειλ μονη σου κ να μονολογεις παρα αυτες οι αστραπες κ οι βροντες που γραφοντε...ξυπνα μαρκελα γελανε κ τα τσιμεντα μ'αυτα κανεις δεν εχει θεμα με σενα αλλα μη προσβαλεις κ τη νοημοσυνη μας...ειπαμε εισαι ανυσιχο πνευμα αλλα με μετρο...οπως λεει κ στον ισοβιτη του αρκα ο μοντεχρηστος ας αφησουμε τους εγωισμους κ ασ κοιταξουμε λιγο τον εαυτο μας νομιζω γαντι θα σου πηγενε..πατα λιγο εδαφος κ χαμηλωσε λιγο μυτη μαρκελα κ αυτες τις μπαρουφες για τις προφυλαξεις μη τις λες δημοσιως γτ φιλος που σου τηλεφωνησε προ 6μηνου ενω του ειπες στην αρχη αυτο που ισχυριζεσαι οταν επεμεινε κ σε ρωτησε δευτερη φορα εσυ αρχισες να του λες ε οκ ελα απο κοντα κ αν εισαι ωραιος οκ τοτε...γι αυτο μαρκελινουκο μεγαλες μπουκιες να τρως αλλα μεγαλες κουβεντες να μι λες...μικρο καλαθακι παντα να κρατας οπως ολοι μας.........................αγαπητε μου φουχτερ
νομιζω το πως θα διαχειριστω τον εαυτο μου ειναι δικος μου λογαριασμος καθως κ τη δουλεια μου. σου υπενθυμιζω οτι παρομοιες κριτικες εχουν γραφτει εδω στο θερντ για μενα οσο κ αν εσυ δε θελεις να το δεχτεις διοτι εχεισ δειξει απο καιρο μια εμπαθεια στο προσωπο μου. αν κ ο ο φιλοσ που εβαλε κρητικη ειναι λιγο υπερβολικοσ ισωσ απο καλη προθεση προσ εμενα τυνχανε να ταν κ παλιοσ γνωστος κ για αυτο ειχε κ αντιμετωπιση φιλου. οσοι λοιπον δυσπηστητε εχω να πω οτι το ραντεβου με το φιλο μου εγινε αλλα στην κριτικη ειναι πολυ ωραιοποιημενο. ευχαριστω το φιλο για την καλη προθεση αν κ τα μισα απο οτι λεει ισως ειναι αλιθηνα κ εχω εγω το θαρροσ να το πω αυτο. επισησ καπου λεει κ για χωρισ προφυλακτικο που εχω δηλωσει εξ αρχης οτι εγω ποτε χωρισ προφυλακτικο κ οσοι θελουν χωρισ να μην απευθυνθουν ποτε σε εμενα.
να σαι καλα λοιπον κ καλο θα ηταν να ρωτουσες κ μενα πριν μιλισεις τοσο απαξιωτικα
καλο σου καλοκαιρι να χεις