You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Markelatr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 453K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ(ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ)
Άρθρο 13
Έννοια όρων του Κώδικα
γ) έγγραφο είναι κάθε γραπτό που προσδιορίζεται ή είναι πρόσφορο να αποδείξει γεγονός που έχει έννομη σημασία όπως και κάθε σημείο που προορίζεται να αποδείξει ένα τέτοιο γεγονός. έγγραφο είναι και κάθε μέσο το οποίο χρησιμοποιείται από υπολογιστή ή περιφερειακή μνήμη υπολογιστή, με ηλεκτρονικό, μαγνητικό ή άλλο τρόπο, για εγγραφή, αποθήκευση, παραγωγή ή αναπαραγωγή στοιχείων, που δεν μπορούν να διαβαστούν άμεσα, όπως επίσης και κάθε μαγνητικό ηλεκτρονικό ή άλλο υλικό στο οποίο εγγράφεται οποιαδήποτε πληροφορία, εικόνα, σύμβολο ή ήχος αυτοτελώς ή σε συνδυασμό εφόσον τα μέσα και τα υλικά αυτά προορίζονται ή είναι πρόσφορα να αποδείξουν γεγονότα που έχουν έννομη σημασία.
ΙΙΙ. Ο καταλογισμός της πράξης
Άρθρο 26
Υπαιτιότητα
1. Τα κακουργήματα και πλημμελήματα τιμωρούνται μόνο όταν τελούνται με δόλο. Κατ’ εξαίρεση στις περιπτώσεις που ορίζει ειδικά ο νόμος, τα πλημμελήματα τιμωρούνται και όταν τελούνται από αμέλεια.
2. Τα πταίσματα τιμωρούνται πάντοτε και όταν τελέστηκε από αμέλεια, εκτός από τις περιπτώσεις για τις οποίες ο νόμος απαιτεί ρητά δόλο.
Άρθρο 27
Δόλος
1. Με δόλο (με πρόθεση) πράττει όποιος θέλει την παραγωγή των περιστατικών που κατά το νόμο απαρτίζουν την έννοια κάποιας αξιόποινης πράξης. επίσης όποιος γνωρίζει ότι από την πράξη του ενδέχεται να παραχθούν αυτά τα περιστατικά και το αποδέχεται.
2. Όπου ο νόμος απαιτεί να έχει τελεστεί η πράξη εν γνώσει ορισμένου περιστατικού δεν αρκεί ο ενδεχόμενος δόλος. Και όπου ο νόμος απαιτεί η πράξη να έχει τελεστεί με σκοπό την πρόκληση ορισμένου αποτελέσματος απαιτείται ο δράστης να έχει επιδιώξει να προκαλέσει αυτό το αποτέλεσμα.
Άρθρο 28
Αμέλεια
Από αμέλεια πράττει όποιος από έλλειψη της προσοχής την οποία όφειλε κατά τις περιστάσεις και μπορούσε να καταβάλει είτε δεν πρόβλεψε το αξιόποινο αποτέλεσμα που προκάλεσε η πράξη του, είτε το πρόβλεψε ως δυνατό, πίστεψε όμως ότι δεν θα επέρχονταν.
Άρθρο 29
Ευθύνη από το αποτέλεσμα
Στις περιπτώσεις όπου ο νόμος ορίζει ότι κάποια πράξη τιμωρείται με βαρύτερη ποινή όταν έχει ορισμένο αποτέλεσμα, η ποινή αυτή επιβάλλεται μόνο αν το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να αποδοθεί σε αμέλεια του δράστη.
Άρθρο 30
Πραγματική πλάνη
1. Η πράξη δεν καταλογίζεται στο δράστη, αν αυτός κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης αγνοεί τα περιστατικά που τη συνιστούν . Αν όμως η άγνοια αυτών των περιστατικών μπορεί να αποδοθεί σε αμέλεια του υπαιτίου, η πράξη του καταλογίζεται ως έγκλημα από αμέλεια.
2. Επίσης δεν καταλογίζονται στο δράστη τα περιστατικά που κατά το νόμο επαυξάνουν το αξιόποινο της πράξης του αν τα αγνοούσε.
Άρθρο 31
Νομική πλάνη
1. Μόνο η άγνοια του αξιοποίνου δεν αρκεί για να αποκλείσει τον καταλογισμό.
2. Η πράξη όμως δεν καταλογίζεται στο δράστη αν αυτός πίστεψε λόγω πλάνης εσφαλμένα ότι είχε δικαίωμα να τελέσει την πράξη και η πλάνη του αυτή ήταν συγγνωστή.
Άρθρο 32
Κατάσταση ανάγκης που αποκλείει τον καταλογισμό
1. Δεν καταλογίζεται στο δράστη η πράξη που τελεί για να αποτρέψει παρόντα και αναπότρεπτο με άλλα μέσα κίνδυνο ο οποίος απειλεί χωρίς δική του υπαιτιότητα το πρόσωπο ή την περιουσία του ίδιου ή συγγενούς του, ανιόντος ή κατιόντος ή αδελφού ή συζύγου του αν η βλάβη που προκλήθηκε στον άλλον από την πράξη είναι κατά το είδος και τη σπουδαιότητα ανάλογη με τη βλάβη που απειλήθηκε.
2. Οι διατάξεις των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 25 εφαρμόζονται και εδώ.
Άρθρο 33
Κωφάλαλοι εγκληματίες
1. Η πράξη που τέλεσε κωφάλαλος δεν του καταλογίζεται, αν κριθεί ότι δεν είχε την απαιτούμενη πνευματική ικανότητα να αντιληφθεί το άδικο της πράξης του ή να ενεργήσει σύμφωνα με την αντίληψή του για το άδικο αυτό.
2. Αν δεν συντρέχει περίπτωση εφαρμογής της προηγούμενης παραγράφου, ο κωφάλαλος τιμωρείται με ελαττωμένη ποινή (άρθρο 83).
Άρθρο 34
Διατάραξη των πνευματικών λειτουργιών ή της συνείδησης
Η πράξη δεν καταλογίζεται στο δράστη αν, όταν τη διέπραξε, λόγω νοσηρής διατάραξης των πνευματικών λειτουργιών ή διατάραξης της συνείδησης, δεν είχε την ικανότητα να αντιληφθεί το άδικο της πράξης του ή να ενεργήσει σύμφωνα με την αντίληψή του για το άδικο αυτό.
Άρθρο 35
Υπαίτια διατάραξη της συνείδησης
1. Πράξη που κάποιος αποφάσισε σε κανονική ψυχική κατάσταση, αλλά που για την τέλεσή της έφερε τον εαυτό του σε κατάσταση διαταραγμένης συνείδησης του καταλογίζεται σαν να την τέλεσε με δόλο.
2. Αν η πράξη που τέλεσε σε τέτοια κατάσταση είναι άλλη από εκείνη που είχε αποφασίσει, ο υπαίτιος τιμωρείται με ποινή ελαττωμένη (άρθρο 83).
3. Πράξη που ο υπαίτιος πρόβλεψε ή μπορούσε να προβλέψει ότι ενδέχεται να τελέσει, αν οδηγηθεί σε κατάσταση διατάραξης της συνείδησης του καταλογίζεται ως πράξη που τελέστηκε από αμέλεια
Άρθρο 13
Έννοια όρων του Κώδικα
γ) έγγραφο είναι κάθε γραπτό που προσδιορίζεται ή είναι πρόσφορο να αποδείξει γεγονός που έχει έννομη σημασία όπως και κάθε σημείο που προορίζεται να αποδείξει ένα τέτοιο γεγονός. έγγραφο είναι και κάθε μέσο το οποίο χρησιμοποιείται από υπολογιστή ή περιφερειακή μνήμη υπολογιστή, με ηλεκτρονικό, μαγνητικό ή άλλο τρόπο, για εγγραφή, αποθήκευση, παραγωγή ή αναπαραγωγή στοιχείων, που δεν μπορούν να διαβαστούν άμεσα, όπως επίσης και κάθε μαγνητικό ηλεκτρονικό ή άλλο υλικό στο οποίο εγγράφεται οποιαδήποτε πληροφορία, εικόνα, σύμβολο ή ήχος αυτοτελώς ή σε συνδυασμό εφόσον τα μέσα και τα υλικά αυτά προορίζονται ή είναι πρόσφορα να αποδείξουν γεγονότα που έχουν έννομη σημασία.
ΙΙΙ. Ο καταλογισμός της πράξης
Άρθρο 26
Υπαιτιότητα
1. Τα κακουργήματα και πλημμελήματα τιμωρούνται μόνο όταν τελούνται με δόλο. Κατ’ εξαίρεση στις περιπτώσεις που ορίζει ειδικά ο νόμος, τα πλημμελήματα τιμωρούνται και όταν τελούνται από αμέλεια.
2. Τα πταίσματα τιμωρούνται πάντοτε και όταν τελέστηκε από αμέλεια, εκτός από τις περιπτώσεις για τις οποίες ο νόμος απαιτεί ρητά δόλο.
Άρθρο 27
Δόλος
1. Με δόλο (με πρόθεση) πράττει όποιος θέλει την παραγωγή των περιστατικών που κατά το νόμο απαρτίζουν την έννοια κάποιας αξιόποινης πράξης. επίσης όποιος γνωρίζει ότι από την πράξη του ενδέχεται να παραχθούν αυτά τα περιστατικά και το αποδέχεται.
2. Όπου ο νόμος απαιτεί να έχει τελεστεί η πράξη εν γνώσει ορισμένου περιστατικού δεν αρκεί ο ενδεχόμενος δόλος. Και όπου ο νόμος απαιτεί η πράξη να έχει τελεστεί με σκοπό την πρόκληση ορισμένου αποτελέσματος απαιτείται ο δράστης να έχει επιδιώξει να προκαλέσει αυτό το αποτέλεσμα.
Άρθρο 28
Αμέλεια
Από αμέλεια πράττει όποιος από έλλειψη της προσοχής την οποία όφειλε κατά τις περιστάσεις και μπορούσε να καταβάλει είτε δεν πρόβλεψε το αξιόποινο αποτέλεσμα που προκάλεσε η πράξη του, είτε το πρόβλεψε ως δυνατό, πίστεψε όμως ότι δεν θα επέρχονταν.
Άρθρο 29
Ευθύνη από το αποτέλεσμα
Στις περιπτώσεις όπου ο νόμος ορίζει ότι κάποια πράξη τιμωρείται με βαρύτερη ποινή όταν έχει ορισμένο αποτέλεσμα, η ποινή αυτή επιβάλλεται μόνο αν το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να αποδοθεί σε αμέλεια του δράστη.
Άρθρο 30
Πραγματική πλάνη
1. Η πράξη δεν καταλογίζεται στο δράστη, αν αυτός κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης αγνοεί τα περιστατικά που τη συνιστούν . Αν όμως η άγνοια αυτών των περιστατικών μπορεί να αποδοθεί σε αμέλεια του υπαιτίου, η πράξη του καταλογίζεται ως έγκλημα από αμέλεια.
2. Επίσης δεν καταλογίζονται στο δράστη τα περιστατικά που κατά το νόμο επαυξάνουν το αξιόποινο της πράξης του αν τα αγνοούσε.
Άρθρο 31
Νομική πλάνη
1. Μόνο η άγνοια του αξιοποίνου δεν αρκεί για να αποκλείσει τον καταλογισμό.
2. Η πράξη όμως δεν καταλογίζεται στο δράστη αν αυτός πίστεψε λόγω πλάνης εσφαλμένα ότι είχε δικαίωμα να τελέσει την πράξη και η πλάνη του αυτή ήταν συγγνωστή.
Άρθρο 32
Κατάσταση ανάγκης που αποκλείει τον καταλογισμό
1. Δεν καταλογίζεται στο δράστη η πράξη που τελεί για να αποτρέψει παρόντα και αναπότρεπτο με άλλα μέσα κίνδυνο ο οποίος απειλεί χωρίς δική του υπαιτιότητα το πρόσωπο ή την περιουσία του ίδιου ή συγγενούς του, ανιόντος ή κατιόντος ή αδελφού ή συζύγου του αν η βλάβη που προκλήθηκε στον άλλον από την πράξη είναι κατά το είδος και τη σπουδαιότητα ανάλογη με τη βλάβη που απειλήθηκε.
2. Οι διατάξεις των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 25 εφαρμόζονται και εδώ.
Άρθρο 33
Κωφάλαλοι εγκληματίες
1. Η πράξη που τέλεσε κωφάλαλος δεν του καταλογίζεται, αν κριθεί ότι δεν είχε την απαιτούμενη πνευματική ικανότητα να αντιληφθεί το άδικο της πράξης του ή να ενεργήσει σύμφωνα με την αντίληψή του για το άδικο αυτό.
2. Αν δεν συντρέχει περίπτωση εφαρμογής της προηγούμενης παραγράφου, ο κωφάλαλος τιμωρείται με ελαττωμένη ποινή (άρθρο 83).
Άρθρο 34
Διατάραξη των πνευματικών λειτουργιών ή της συνείδησης
Η πράξη δεν καταλογίζεται στο δράστη αν, όταν τη διέπραξε, λόγω νοσηρής διατάραξης των πνευματικών λειτουργιών ή διατάραξης της συνείδησης, δεν είχε την ικανότητα να αντιληφθεί το άδικο της πράξης του ή να ενεργήσει σύμφωνα με την αντίληψή του για το άδικο αυτό.
Άρθρο 35
Υπαίτια διατάραξη της συνείδησης
1. Πράξη που κάποιος αποφάσισε σε κανονική ψυχική κατάσταση, αλλά που για την τέλεσή της έφερε τον εαυτό του σε κατάσταση διαταραγμένης συνείδησης του καταλογίζεται σαν να την τέλεσε με δόλο.
2. Αν η πράξη που τέλεσε σε τέτοια κατάσταση είναι άλλη από εκείνη που είχε αποφασίσει, ο υπαίτιος τιμωρείται με ποινή ελαττωμένη (άρθρο 83).
3. Πράξη που ο υπαίτιος πρόβλεψε ή μπορούσε να προβλέψει ότι ενδέχεται να τελέσει, αν οδηγηθεί σε κατάσταση διατάραξης της συνείδησης του καταλογίζεται ως πράξη που τελέστηκε από αμέλεια
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Καλησπερα Μαρκελλα.....
Καλα,να πω οτι δεν το φανταζομασταν? Αλλα και IP αλλης χωρας? Ε,...της συγγενικης.....
Τωρα ειμαι βεραντα,και παρκαρε απο κατω ενα Reno Clio....
Βρε η τεχνολογια........Ασχετο....το Καπανδριτι που ειναι? Κεντρο...αποκεντρο...?
Καλα,να πω οτι δεν το φανταζομασταν? Αλλα και IP αλλης χωρας? Ε,...της συγγενικης.....
Βρε η τεχνολογια........Ασχετο....το Καπανδριτι που ειναι? Κεντρο...αποκεντρο...?
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Κ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ......Καλησπερα Μαρκελλα.....
ΤΟ ΡΕΝΟ ΚΛΕΙΩ ΗΤΑΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Η ΠΑΡΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟ??????????
Κ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.....
Μαρκέλα άσε τα μίση και έλα στην Θεσσαλονίκη για ένα καλό γ@μίση !!! εμάς εδώ στην απέξω πάλι μας έχεις...
Πέρα απο το χαβαλέ αν θέλεις μπορεί να φαίνεται ότι ο χρήστης είναι και στη ΧΟνολουλού και να κάνει την λουλού proxy server !!!! και μπορείς να έχεις proxy server μετά άλλο proxy ...allo proxy και πάει λέγοντας μέχρι να ξετυλίξουν το κουβάρι...απλά μη βασίζεσαι σε απλές IP για να βγάλεις συμπεράσματα...είδες τι σου είναι η τεχνολογία ΑΛΕΚΑ μου????
Πέρα απο το χαβαλέ αν θέλεις μπορεί να φαίνεται ότι ο χρήστης είναι και στη ΧΟνολουλού και να κάνει την λουλού proxy server !!!! και μπορείς να έχεις proxy server μετά άλλο proxy ...allo proxy και πάει λέγοντας μέχρι να ξετυλίξουν το κουβάρι...απλά μη βασίζεσαι σε απλές IP για να βγάλεις συμπεράσματα...είδες τι σου είναι η τεχνολογία ΑΛΕΚΑ μου????
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Castel μου......η διωξη του ηλεκτρονικου εγκληματος,δεν λανθανει.Μαρκέλα άσε τα μίση και έλα στην Θεσσαλονίκη για ένα καλό γ@μίση !!! εμάς εδώ στην απέξω πάλι μας έχεις...
3.5 ωρες...... και αποφαινονται.....τοση ωρα θελει το κουβαρι.....
Ειδες η τεχνολογια Castell μου?
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
Τελικα η αληθεια λαμπει στο τελος!!!! οι κακες αδερφες!!!!!!!!!και καποιες trans ,αλλα με αρωστημενο μυαλο!!!αλλα και καποιοι κωλοχαρακτηρες που δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο απο το να ικανοποιησουν το πουλι τους και τον κωλο τους!!!ειναι καποια απο τα αιτια που χαλαει το γλυκο των σχεσεων,η και της ενημερωσης στα διαφορα που γραφονται......ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Κ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ......
ΤΟ ΡΕΝΟ ΚΛΕΙΩ ΗΤΑΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Η ΠΑΡΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟ??????????
Κ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.....
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
Τελικα η αληθεια λαμπει στο τελος!!!! οι κακες αδερφες!!!!!!!!!και καποιες trans ,αλλα με αρωστημενο μυαλο!!!αλλα και καποιοι κωλοχαρακτηρες που δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο απο το να ικανοποιησουν το πουλι τους και τον κωλο τους!!!ειναι καποια απο τα αιτια που χαλαει το γλυκο των σχεσεων,η και της ενημερωσης στα διαφορα που γραφονται......
κατα τ αλλα πασχιζουν να δωσουν σωστη ενημερωση κ μαχονται για αυτο....
τι να πεις.....
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 163
- Πόντοι
- 1
Βασικα επειδη δε μπορω να διαβαζω μαλακιες, πριν φωναξετε την Διωξη φωναξτε και τον στρατο ετσι...
Μ`αρεσει που η αλλη λεει οτι εχει σπουδαζει και νομικα και ξερει το θεμα.. ναι πηγαινε στη Διωξη και πες καλησπερα σε ενα μπουρδελοφορουν εναν μου ειπε οτι εχω ψευτικα προφιλ. Θα ερθει ο ιδιος ο Σφακιανακης της Διωξης να τον βαλει τη γωνια με το ενα ποδι ψηλα...
Νταξει μου θυμιζει αυτα που λεγαμε στα 12 "θα φωναξω τον αστυνομικο"
Απλα Μαρκελα επειδη βλεπω πως τα νομικα τα παιζεις στα δαχτλα μολις φωναξεις τη Διωξη φωναξε και το ΣΔΟΕ να δει τι κανεις νομιμα και τι οχι...
Σοβαρευτειτε λιγο κ αφηστε τις απειλες...
Μ`αρεσει που η αλλη λεει οτι εχει σπουδαζει και νομικα και ξερει το θεμα.. ναι πηγαινε στη Διωξη και πες καλησπερα σε ενα μπουρδελοφορουν εναν μου ειπε οτι εχω ψευτικα προφιλ. Θα ερθει ο ιδιος ο Σφακιανακης της Διωξης να τον βαλει τη γωνια με το ενα ποδι ψηλα...
Απλα Μαρκελα επειδη βλεπω πως τα νομικα τα παιζεις στα δαχτλα μολις φωναξεις τη Διωξη φωναξε και το ΣΔΟΕ να δει τι κανεις νομιμα και τι οχι...
αδερφέ το κειμενάκι στην αρχή που πατάς συνέχεια ΟΚ για να μπεις στο Μπουρδελοφορουμ το διάβασες ποτέ σου ? (έστω και στην τουαλέτα) αν γίνει μηνυτήρια αναφορά είναι αναγκασμένοι να το εξετάσουνε...θα μου πεις ότι τα παλικάρια εκεί μέσα ασχολούνται με άλλα πολύ πιο σημαντικά θέματα (και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου) αλλά απο την άλλη δυστυχώς για αυτούς κάποια στιγμή θα πρέπει να το απαντήσουνε και πίστεψέ με είναι αρκετά επαγγελματίες ώστε να το θάψουν απλά φιλικά.Βασικα επειδη δε μπορω να διαβαζω μαλακιες, πριν φωναξετε την Διωξη φωναξτε και τον στρατο ετσι...
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Βασικα....με κεινο και τ αλλο...το αρρωστησσατε το παιδι ,τη Μαρκελλα....Βασικα επειδη δε μπορω να διαβαζω μαλακιες, πριν φωναξετε την Διωξη φωναξτε και τον στρατο ετσι...
Δηλ.τι σας πειραξε το παιδι? Το φαγατε...στο κρεβατι το ριξατε....
Και μην αρχισετε τα περαστικα....κ τι επαθες...και τα συναφη...δεν θα πιστεψω οτι σας πηρε ο πονος....
Μαρκελλινα .....θα περασει....και ολα καλα......
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
αδερφέ το κειμενάκι στην αρχή που πατάς συνέχεια ΟΚ για να μπεις στο Μπουρδελοφορουμ το διάβασες ποτέ σου ? (έστω και στην τουαλέτα) αν γίνει μηνυτήρια αναφορά είναι αναγκασμένοι να το εξετάσουνε...θα μου πεις ότι τα παλικάρια εκεί μέσα ασχολούνται με άλλα πολύ πιο σημαντικά θέματα (και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου) αλλά απο την άλλη δυστυχώς για αυτούς κάποια στιγμή θα πρέπει να το απαντήσουνε και πίστεψέ με είναι αρκετά επαγγελματίες ώστε να το θάψουν απλά φιλικά.
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
αλεχια μου!!!!!!!!!!! σ ευχαριστω ψυχη μου!!!!!Βασικα....με κεινο και τ αλλο...το αρρωστησσατε το παιδι ,τη Μαρκελλα....
Δηλ.τι σας πειραξε το παιδι? Το φαγατε...στο κρεβατι το ριξατε....
Και μην αρχισετε τα περαστικα....κ τι επαθες...και τα συναφη...δεν θα πιστεψω οτι σας πηρε ο πονος....
Μαρκελλινα .....θα περασει....και ολα καλα......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K