Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλως η κακως μονη σου απαξιωνεις τον εαυτο σου με τις μπαρουφες που τους βαζεις να σου γραφουν η που ισως κ να τα γραφεις κ απο μονη σου οπως κ τους καλημεροκαλησπερακιδες που σε ερωτευτικαν με την μια απο τις φοτο σου κ ανυπομονουν να σε συναντησουν απο κοντα . ποιο πιθανο ειναι να εχεις φτιαξει μειλ μονη σου κ να μονολογεις παρα αυτες οι αστραπες κ οι βροντες που γραφοντε...ξυπνα μαρκελα γελανε κ τα τσιμεντα μ'αυτα κανεις δεν εχει θεμα με σενα αλλα μη προσβαλεις κ τη νοημοσυνη μας...ειπαμε εισαι ανυσιχο πνευμα αλλα με μετρο...οπως λεει κ στον ισοβιτη του αρκα ο μοντεχρηστος ας αφησουμε τους εγωισμους κ ασ κοιταξουμε λιγο τον εαυτο μας νομιζω γαντι θα σου πηγενε..πατα λιγο εδαφος κ χαμηλωσε λιγο μυτη μαρκελα κ αυτες τις μπαρουφες για τις προφυλαξεις μη τις λες δημοσιως γτ φιλος που σου τηλεφωνησε προ 6μηνου ενω του ειπες στην αρχη αυτο που ισχυριζεσαι οταν επεμεινε κ σε ρωτησε δευτερη φορα εσυ αρχισες να του λες  ε οκ ελα απο κοντα κ αν εισαι ωραιος οκ τοτε...γι  αυτο  μαρκελινουκο μεγαλες μπουκιες να τρως αλλα μεγαλες κουβεντες να μι λες...μικρο καλαθακι παντα να κρατας οπως ολοι μας.........................
οτι ειχα να πω το ειπα κ δεν εχω ουτε να προσθεσω ουτε ν αφαιρεσω κατι κ καθε ενασ βγαζει τα συμπερασματα του οπωσ κ εσεισ αγαπητε μου. οπωσ βλεπεισ ειμαι ευγενικη μαζι σου , δινω βαση στην αποψη σου , σε υπολογιζω κ δεν σ απαξιωνω μ ενα ουστ οπως σ ενα αδεσποτο σκυλο. δεν αφομιωνω ποτε κανεναν βαση ενσικτων μισουσ διοτι δε διαθετω τετοια.να σαι καλα λοιπον κ θα λαβω υποψιν οσα γραψατε.-

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
οτι ειχα να πω το ειπα κ δεν εχω ουτε να προσθεσω ουτε ν αφαιρεσω κατι κ καθε ενασ βγαζει τα συμπερασματα του οπωσ κ εσεισ αγαπητε μου. οπωσ βλεπεισ ειμαι ευγενικη μαζι σου , δινω βαση στην αποψη σου , σε υπολογιζω κ δεν σ απαξιωνω μ ενα ουστ οπως σ ενα αδεσποτο σκυλο. δεν αφομιωνω ποτε κανεναν βαση ενσικτων μισουσ διοτι δε διαθετω τετοια.να σαι καλα λοιπον κ θα λαβω υποψιν οσα γραψατε.-
το ευχομαι αγαπητη....αντε κ καλο μαυρισμα

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Αραγε ποση  ικανοποιηση  μπορει  να  παρει  καποιος , οχυρωμενος  πισω  απο  την  ανωνυμια  του?
Με  οπλο  το  πληκτρολογιο,ποσο  μπορει  να  πυροβολει.....Την  καθε  Μαρκελλα......
Δεν  ψαχνω  τους  λογους,την  αιτια,τα  φανταστικα  σεναρια......
Η  Μαρκελλα,συγκεκριμενα,απο  οσο  λιγο  την   γνωριζω,ειναι  ενα   αξιοπρεπεστατο  παιδι,  καλλιεργημενο,  χωρις    κομπλεξ,με  σεβασμο στους  συνανθρωπους  της....
Ελπιζω  οι  βολες  σας  κε  fouxter   να  περασαν  ξυστα......
Εσεις,προσωπικα,απο  αυτα  που  γραφεται  και  για  αλλους......παρατηρω  ενα  μετρημενο  καυστικο  χιουμορ  και.....μια  συγκαλυμενη  ειρωνια....προσωπικα  δεν  με  αφορα  η  γραφη  σας......
Θα  θελα  ομως  αυριο  το  πρωι,να  βαλεται  στην  οδοντοβουρτσα  σας, οδοντοπαστα....
Μην  κανεται  παλι  λαθος...οπως  σημερα....και  πλυθητε  με  Ava-perle....

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
περισοτερο μαυρισμα  δεν νομιζω οτι περνει ειμαι στο επιθυμητο αποτελεσμα αγαπημενε μου.
σε καλο δρομο εισαι εγω εχω μαυρισει μονο τα χερια μου κ λιγο τους ωμους το υπολοιπο σωμα ειναι ασπρο απο την τιραντοφανελα που φοραω.....ευχομαι να μην τα μπερδεψες γτ εγω εννοουσα τα καλοκαιρινα μαυρισματα σαν απαντηση στις καλοκαιρινες σου ευχες  :s&m_2: :s&m_2:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Αραγε ποση  ικανοποιηση  μπορει  να  παρει  καποιος , οχυρωμενος  πισω  απο  την  ανωνυμια  του?
Με  οπλο  το  πληκτρολογιο,ποσο  μπορει  να  πυροβολει.....Την  καθε  Μαρκελλα......
Δεν  ψαχνω  τους  λογους,την  αιτια,τα  φανταστικα  σεναρια......
Η  Μαρκελλα,συγκεκριμενα,απο  οσο  λιγο  την   γνωριζω,ειναι  ενα   αξιοπρεπεστατο  παιδι,  καλλιεργημενο,  χωρις    κομπλεξ,με  σεβασμο στους  συνανθρωπους  της....
Ελπιζω  οι  βολες  σας  κε  fouxter   να  περασαν  ξυστα......
Εσεις,προσωπικα,απο  αυτα  που  γραφεται  και  για  αλλους......παρατηρω  ενα  μετρημενο  καυστικο  χιουμορ  και.....μια  συγκαλυμενη  ειρωνια....προσωπικα  δεν  με  αφορα  η  γραφη  σας......
Θα  θελα  ομως  αυριο  το  πρωι,να  βαλεται  στην  οδοντοβουρτσα  σας, οδοντοπαστα....
Μην  κανεται  παλι  λαθος...οπως  σημερα....και  πλυθητε  με  Ava-perle....
αγαπητη κυρια αλεξια βαλεντινο ροσσι δεν ξερω γτ πεταγεστε πολλες φορες σαν πορδος.. κ προσπαθειτε να δειξετε τι???οτι ειστε η προστατιδα των αδικημενων??????εμεις κυρια αλεξια μιλαμε με αποδειξεις . αμα δειτε στην κρητικη της κυριας μαρκελας εχουν γινει πριν απο μενα αλλα 2 σχολια . τυχαιο?δε νομιζω....εγω απλα εχω τους ορχεις κ τα λεω χυμα κ στο θρεντακι που ανοιξε πριν 1-2 μηνες η κορασιδα..χυμα κ σταρατα..κ σε οποιον αρεσει γτ εμενα δε μ'αρεσει να με περνανε για ζωων..αλλα παρ'ολ αυτα παραξενευομαι γτ ενω την ξερετε λιγο οπως δηλωνετε κατευθειαν αρπαζεστε μανδαμ...μηπως τιποτα με τις περιοδειες κανει πασα η μια την αλλη κ κονε  :think:..δε ξερω κ ουτε με αφορα απλα λεω οτι δε νομιζω να σας πεφτει εσας προσωπικα λογος ωστε να κανουμε εμεις οι 2 διαλογο εδω κ για θεμα που δεν σας αγγιζει καν...για σας ασ πουμε θα μπορουσα να πω οτι γραφεται κ δηλωνεται στα σαιτ σας οτι ειστε 33 χρονων κατι το οποιο βεβαια δεν ισχυει με την καμια...γιατι κυρια αλεξια δε γραφεται την πραγματικη σας ηλικια??????ο πελατης δε  πρεπει να τη γνωριζει?????????η μηπως πρεπει να αρχισουμε να κοιταζομαστε κ στα δοντια οπως κανουν στα χωρια με τα γαιδουρια...λεω εγω τωρα...γι αυτο κυρια αλεξια σας παρακαλω επειδη δεν ασχολουμε με εσας μην ασχολειστε μαζι μου σας παρακαλω  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καλημερα  Μαρκελλα...................
Καλο  μας  ταξιδι.............
Εσυ  Ροδο.....εγω  Κυπρο........ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
αγαπητε μου φουχτερ
νομιζω το πως θα διαχειριστω τον εαυτο μου ειναι δικος μου λογαριασμος καθως κ τη δουλεια μου. σου υπενθυμιζω οτι παρομοιες κριτικες εχουν γραφτει εδω στο θερντ για μενα  οσο κ αν εσυ δε θελεις να το δεχτεις διοτι εχεισ δειξει απο καιρο μια εμπαθεια στο προσωπο μου. αν κ ο ο φιλοσ που εβαλε κρητικη ειναι λιγο υπερβολικοσ ισωσ απο καλη προθεση προσ εμενα τυνχανε να ταν κ παλιοσ γνωστος κ για αυτο ειχε κ αντιμετωπιση φιλου. οσοι λοιπον δυσπηστητε εχω να πω οτι το ραντεβου με το φιλο μου εγινε αλλα στην κριτικη ειναι πολυ ωραιοποιημενο. ευχαριστω  το φιλο για την καλη προθεση αν κ τα μισα απο οτι λεει ισως ειναι αλιθηνα κ εχω εγω το θαρροσ να το πω  αυτο. επισησ καπου λεει κ για χωρισ προφυλακτικο που εχω δηλωσει εξ αρχης οτι εγω ποτε χωρισ προφυλακτικο κ οσοι θελουν χωρισ να μην  απευθυνθουν ποτε σε εμενα.
να σαι καλα λοιπον κ καλο θα ηταν να ρωτουσες κ μενα πριν μιλισεις τοσο απαξιωτικα
καλο σου καλοκαιρι να χεις
χμμμμ ιδεα μου ειναι ή μολις παραδεχθηκε οτι η κριτικη ειναι μουφα;

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Καλημερα  Μαρκελλα...................
Καλο  μας  ταξιδι.............
Εσυ  Ροδο.....εγω  Κυπρο........ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλημερα αγαπημενη μου αλεξια!!!
το καλοκαιρι μας προμυνειεται φοβερα ενδιαφεροναπο εδω κ στο εξης. καλο μας ταξιδη λοιπον !!!!! :smitten:  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

loveck

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου κουκλα...  κρητη ποτε βλεπεις να ερχεσαι?

σε περιμενουμε

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
επειδη βλεπω σε τρωει ο κωλος σου κ εβαλες καποιον που εκανε εγγραφη στις 19/06/2013 η λες να υποθεσω οτι εισαι εσυ κ καθεσε κ γραφεις αυτες τις  :jerking: γιατι με τοσα που διαβαζουμε εδω ειναι κ το ποιο πιθανο να εχεις δημιουργησει καμια 20ρια προφιλ κ να αυτοπροβαλεσε σου λεω λοιπον οτι οτι μαλακια κ να βλεπω η οποια αφορα ατομα του φορουμ που ασχολουντε εδω κ καθοντε να διαβασουν εστω κατι ουσιαστικο κ εσυ η οποιαδιποτε αλλη κανει κουτοπονηραδες  θα μπαινω κ θα γινεται μπουρδελο ολο το θρεντ γτ οπως μου το παιζουν ολοι οι γιαλαμαδες που εχουν γραφτει εδω κ κανα μηνα αντε 2 το πολυ κ δε σε εχουν καν γνωρησει κ σε αποθεονουν κ λενε τις παπαριες τους νομιζοντας οτι με τετοια θα ψαρωσει  ο κοσμος κ θα ερθει σε σενα η σε οποιαδιποτε αλλη να σας τα ακουμπησει κ να το παιζετε κ μη μου απτου κ ανυσιχα πνευματα κ κουλτουριαρες θα το παιζω κ γω προστατης των υπολοιπον που απλα σου επαναλαμβανω βαριουντε να κατσουν να ασχοληθουν με τις  :jerking: που γραφεις εσυ κ κανα 2-3 ακομα αλλα εσυ επειδη νομιζεις οτι εχεις να κανεις με γιδια για φωναξε ξανα τη ΑΛΕΞΙΑ ΡΟΣΣΙ να παρει θεση κ αυτη να τη βαλω στη θεση της η οποια δηλωνει ετων 33 στα σαιτ αλλα ενας θεος ξερει ποσο ειναι αλλα απο κουτοπονηραδες κ εξυπναδες εδω μερικες αλλο τιποτα

ξαναβαζω παρακατω για οποιους δεν διαβασαν τι απαντηση εδωσα στην ΑΛΕΞΙΑ ΡΟΣΣΙ χθες για να μη νομιζετε οτι  με τα φιλακια κ τις χαιρετουρες που ποσταρετε θα μηνουν αδιαβαστα αυτα που ειπαμε χθες.........

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
αγαπητη κυρια αλεξια βαλεντινο ροσσι δεν ξερω γτ πεταγεστε πολλες φορες σαν πορδος.. κ προσπαθειτε να δειξετε τι???οτι ειστε η προστατιδα των αδικημενων??????εμεις κυρια αλεξια μιλαμε με αποδειξεις . αμα δειτε στην κρητικη της κυριας μαρκελας εχουν γινει πριν απο μενα αλλα 2 σχολια . τυχαιο?δε νομιζω....εγω απλα εχω τους ορχεις κ τα λεω χυμα κ στο θρεντακι που ανοιξε πριν 1-2 μηνες η κορασιδα..χυμα κ σταρατα..κ σε οποιον αρεσει γτ εμενα δε μ'αρεσει να με περνανε για ζωων..αλλα παρ'ολ αυτα παραξενευομαι γτ ενω την ξερετε λιγο οπως δηλωνετε κατευθειαν αρπαζεστε μανδαμ...μηπως τιποτα με τις περιοδειες κανει πασα η μια την αλλη κ κονε  :think:..δε ξερω κ ουτε με αφορα απλα λεω οτι δε νομιζω να σας πεφτει εσας προσωπικα λογος ωστε να κανουμε εμεις οι 2 διαλογο εδω κ για θεμα που δεν σας αγγιζει καν...για σας ασ πουμε θα μπορουσα να πω οτι γραφεται κ δηλωνεται στα σαιτ σας οτι ειστε 33 χρονων κατι το οποιο βεβαια δεν ισχυει με την καμια...γιατι κυρια αλεξια δε γραφεται την πραγματικη σας ηλικια??????ο πελατης δε  πρεπει να τη γνωριζει?????????η μηπως πρεπει να αρχισουμε να κοιταζομαστε κ στα δοντια οπως κανουν στα χωρια με τα γαιδουρια...λεω εγω τωρα...γι αυτο κυρια αλεξια σας παρακαλω επειδη δεν ασχολουμε με εσας μην ασχολειστε μαζι μου σας παρακαλω  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
αυτη ειναι η απαντηση μου κ αν θελει ας μου πει τιποτα

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
αυτη ειναι η απαντηση μου κ αν θελει ας μου πει τιποτα
κ θα κατσω κ θα κανω ολο το διαλογο κ κοπι πειστ στο θρεντ "γνωστη τρανς με ψευτικα προφιλ" γιατι σε εχουν παρει κ αλλοι πρεφα κ οπως προειπα βαριουντε απλα να ασχοληθουν..αλλα εγω θα κατσω κ θα τα κανω κοπι πειστ γιατι μου την εδωσε που μπηκε ο αλλος στην κρητικη σου κ προσπαθει να μου την πει κ λεει οτι εισαι κοριτσι μαλαμα κ παπαριες τετοιες...αν ειναι αλλος κ οχι εσυ...ξερεις τι λεω ετσι σαν καποιους αλλους που ξεφυτρωσαν πριν κανα 2μηνο κ χωρις καν να σε εχουν γνωρησει κ καλα σε αποθεονουν απο τις φοτος σου πω κ τι κωλαρα κ τι καυλιαρα κ ομορφια κ γενικος πιπες ...κ η πλακα ειναι οτι τα γραφουν μωλις αρχιζω κ σου τα χωνω για πραγματα στα οποια εχεις βγει καρτα...το γιατι...για να μη φαινοντε αυτα που λεμε μεταξυ μας κ να φαινοντε οι διθυραμβοι...αλλα οπως σου ειπα σε εχουν παρει πρεφα πολλοι...βλεπε niced , ΤΑΜΕΙΑΣ  κ παει λεγοντας...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ  ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΙΠ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Κ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝΒ ΑΝΩΜΥΜΑ ΤΑ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ K THN TIMH MOU.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΛΕΝΞΕΤΕ  ΠΡΙΝ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Μ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ  Κ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Από την κείμενη νομοθεσία δεν επιτρέπεται η με κάθε τρόπο προσβολή της τιμής άλλου. Επίσης απαγορεύεται ο με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρισμός ή διάδοση για άλλον ψευδούς γεγονότος που μπορεί να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του.
Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους. Άκρως προσβλητικές εκφράσεις θα διαγράφονται.
7. Η χρήση χυδαίων λέξεων (μέσα στα κοινά λογικά όρια) γενικά, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε λέξη ή φράση είναι δεκτή.
8. Μη δημοσιοποιείτε προσωπικά στοιχεία (δικά σας ή άλλων).....

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ......

ΕΘΧΑΡΙΣΤΩ

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
και λοιπον;
βλεπεις κατι που να εχει σχεση με τα προαναφερθεντα;

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΟΧΙ ΕΓΩ.
ΛΕΕΙ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ Κ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom