TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
οτι ειχα να πω το ειπα κ δεν εχω ουτε να προσθεσω ουτε ν αφαιρεσω κατι κ καθε ενασ βγαζει τα συμπερασματα του οπωσ κ εσεισ αγαπητε μου. οπωσ βλεπεισ ειμαι ευγενικη μαζι σου , δινω βαση στην αποψη σου , σε υπολογιζω κ δεν σ απαξιωνω μ ενα ουστ οπως σ ενα αδεσποτο σκυλο. δεν αφομιωνω ποτε κανεναν βαση ενσικτων μισουσ διοτι δε διαθετω τετοια.να σαι καλα λοιπον κ θα λαβω υποψιν οσα γραψατε.-καλως η κακως μονη σου απαξιωνεις τον εαυτο σου με τις μπαρουφες που τους βαζεις να σου γραφουν η που ισως κ να τα γραφεις κ απο μονη σου οπως κ τους καλημεροκαλησπερακιδες που σε ερωτευτικαν με την μια απο τις φοτο σου κ ανυπομονουν να σε συναντησουν απο κοντα . ποιο πιθανο ειναι να εχεις φτιαξει μειλ μονη σου κ να μονολογεις παρα αυτες οι αστραπες κ οι βροντες που γραφοντε...ξυπνα μαρκελα γελανε κ τα τσιμεντα μ'αυτα κανεις δεν εχει θεμα με σενα αλλα μη προσβαλεις κ τη νοημοσυνη μας...ειπαμε εισαι ανυσιχο πνευμα αλλα με μετρο...οπως λεει κ στον ισοβιτη του αρκα ο μοντεχρηστος ας αφησουμε τους εγωισμους κ ασ κοιταξουμε λιγο τον εαυτο μας νομιζω γαντι θα σου πηγενε..πατα λιγο εδαφος κ χαμηλωσε λιγο μυτη μαρκελα κ αυτες τις μπαρουφες για τις προφυλαξεις μη τις λες δημοσιως γτ φιλος που σου τηλεφωνησε προ 6μηνου ενω του ειπες στην αρχη αυτο που ισχυριζεσαι οταν επεμεινε κ σε ρωτησε δευτερη φορα εσυ αρχισες να του λες ε οκ ελα απο κοντα κ αν εισαι ωραιος οκ τοτε...γι αυτο μαρκελινουκο μεγαλες μπουκιες να τρως αλλα μεγαλες κουβεντες να μι λες...μικρο καλαθακι παντα να κρατας οπως ολοι μας.........................